RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Bammeg Krisz nehogymáá megsértõggyéé!
Ugye ez most nem volt komoly?
Még mindíg nem tudom eldönteni mikor marhuksz és mikor mondasz igazat...
😊
Gyíkface
Bith
Hi!
Srácok, mire jó ez az új érc, vagy mi? A blurite.
valamint miért nincs minden új dolog, mint pl. ez kiírva a RS fõoldalra a hírekben?
Továbbá érdekelne még, hogy van-e, és hol ore shop? Nem viccbõl kérdem, hanem emiatt a mondat miatt, amit a hivatalos oldalon a hírek között olvastam: "Ore shop and shield shop didn't accept all stock all of the time." (egy bug javítása amúgy)

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Rincewind
Jó, ha a többieknek megfelel...
Hol lehet ékkövet bányászni, milyen szint kell hozzá, és mire jó?
>>>>Rince, Steve, Lacc
Nekem bármikor jó, akár ma este is.

Lacc
Érdekes, hogy már nem akkora érték a séf satyi. Pedig még mindíg ugyanolyan ritka!
Rincewind
Öcsém nem vagyok normális.
Most értem haza egy átdorbézolt, átalkoholizált éjszaka után, és ahelyett, hogy aludnék, felmegyek játszani! Hát mi ez, ha nem megszállottság? Persze más kérdés, hogy így ki tudtam bányászni egy emeraldot, és ezzel már meg van mind a 3 fajta színû ékkövem!
Egyébként 6:03 perckor mikor felléptem még 1032 játékos játszott. Nem semmi.
Na jó éjszakát...
😮
Lacc
Akkor két lehetõség van: a egész pénzt három részre osztjuk, és egy-egy harmad a klánfõnököknél van, VAGY csak akkor dobjuk össze a pénzt, mikor vesszük a házat. (ezt utóbbi bizonytalanabb, de az elõzõre nem sok esélyt látok...)
De télleg, milyen szavazás?
milyen szavazás?

>>>Lacc & leltár

Persze, hogy bárki kivehesse most már, hogy kiírtad a kódot... 😊 Inkább adjátok nekem 😊))

Lacc
=) Már van benne egy Chef' hat, de még tehetsz bele! Név: Leltar Jelszó: dangels. Szerintem a pénzt, amit a házra költünk, tegyük bele!
Atomi>> Köszi de mire lehet használni a döglött pirannyákat, vagy miért kell megmértgezni szegénykéket?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hello

Elküldené vki klántag az emailcimemre, hogy mi a hordárkarakter neve, kódja, és akkor néha tudnék adakozni. Egyébként mi a hivatalos "álláspont", miket adjak neki? Most egy chef's hat van nálam fölöslegbe, ami másnak még jól jöhet.

Rincewind
Skullkeeper
Megvan minden, majd felpakolom. Holnap!

Atomy
Kérj egy idõpontot Steve-tõl és Lacctól. Amikor nekik jó, megyek én is.
A szökõkútban levõ piranjáknak kell adni, miután jól megmérgezted.

Mire lehet használni a halkaját?

Persze elküldöm

Rincewind
>>>Atomy

Megkaptam, de apám gépén landolt (hosszú lenne elmagyarázni...). Elküldenéd újra? Nem muszály csak, ha nem nagy fáradság, mert így nem kell feltúrnom a lakást egy kislemezér.t Köszi 😊

Aztán, még Skullkeeper jelentkezését sem láttam, pedig õt már fel kéne rakni az oldalra. Ha már elküldted, megtennéd újra?
Hová tûnt mindenki?

Üdv Nagyvezér :-)
Megkaptad a jelentkezésemet? Mi a helyzet?

Rincewind
Nagyszerû vezéretek végre visszatért... 😊
>>>Víz
Kútból csak vödörrel tudsz vizet felhúzni.

>>>Vízellátás 😊
Valószínûleg a nagyipari méreteket öltõ bányászat, stb, miatt kell ilyen fokú csatornázottság. Én is meglepõdtem hogy pl. a folyókból, tavakból se lehet vizet venni. Biztosan a szennyezés miatt... 😊

Lacc
Hát majd spórolok! =) Majd nem rúnázok annyit!
Lacc
Passz.
De mi az, hogy én csak gyûjtsek a rúnákra! Na persze! Akkor is beleadok néhány ezret! Egyébként nincs valakinek híre arról, hogy mennyibe fog kerülni egy ilyen villámtréfa?
Hello

>>>Atomy
Itt mûxik a winkliens, egyelõre.

>>>Klánház
Én is tudok majd harácsolni (bányászni+kovácsolni), ha szükség lesz rá, de most inkább a harci skilleket fejlesztem. Meg a cooking-ot 😊

>>>WAR
Érdemes egyszer beleolvasni a www.tip.it/runescape-en
a fórumnál a háborúval kapcsolatos levelekbe. Hogy egyeseknek mire nincs idejük...

betegszabin vagyok, de már csak szerdáig.

Atomy, te mitcsinalsz amugy? foallasban runescapezel?😊)
1. van 1 blurite ore-om. Kell valakinek ajándékba? Nálam csak a helyet foglalja. Ha kell üzenj gyorsan, mert különben eldobom (ICQ:114653560)
2.próbálta valaki a win klienst? ha igen milyen?
3.ma reggel kb. 2.5 óra alatt összebányásztam 6500 aranyat. Tegyetek ti is így, ha kell az a ház.
4.szívesen kovácsolok bárkinek bármit level:37 Hívj most!
5.mikor vesztek fel a klánba?

dISNO>>
Hála neked tudk pitézni 😊) (vacsi)
SELLING PIES!! CSAK VICCELTEM!

in forest north of Varrock Castle and in the Varrock Sewers Dungeon

A képet nem tudtad megnézni?
BMP formátum GZip-el betömörítve, WinZip-el is ki lehet tömöríteni(legalábbis azt hiszem)
Rince mikor jön vissza?

Lacc
Nos, nálam kb. templom egere effekt van. =) De azért megpróbálok valahogy összekotorni 1000 aranyat a dologra.
A nevem Atomy
20000, de akartam venni par jo cuccot.
Feláldozom, ha utána segítetek, de ez gondolom egyértelmû

fent vagyok

Atom>> jössz föl a rúnára?

>>Disno

Átváltok direkt npk-ba (ha így írják le a not player killer-t 😊
És teletömöm magam pénzel mert mindig megöltekk mikor min 200-500 pénzem vót.

Ja vegyünk házat (remélem nem baj hogy beleszólok pedig nem is vagyok tag)
Szerintem mindenki írja le mennyi pénze van.
Nekem kb 20k

Megnéztem meatman lapját és felmerült bennem egy kérdés: HOGY KÉSZÜL A BOR? (a rúnán a gyengébb elméjûek kedvéért)

Lacc
Heh, egyszer én is gondolkodtam rajta, hogy ha megjelennek a Player House-ok, akkor nyitok egy ilyen kaja-vállalatot, de meguntam. Megnéztem az árakat! Rablás! 50 arany egy szaros almáspitéért! Ha! Majd meszet ettem! Inkább 5 perc alatt megcsinálok 10-et ingyen, nem költök rá 500 aranyat!
>Disno
dungeonkeeper.com-ról leszedtem a darkangel képet, és PaintShop pro-ban rátettem a karakterlapomra.
>E.Rommel
Ez egyértelmûen a Windows hibája, vagy valamelyik Micro$oft programé, akkor is ha nem használsz ilyeneket. Ezeken kívül még az is lehet hogy te rontottál el valamit.Remélem sokat segítettem, és most már meg tudod oldani.

Chefs hatot hollehet szerezni?? Amugy vkit mar beengedtek 11en is...
Amugy Disno a jatekban Heroz5 a nevem(1tol 4ig kiserleti karik voltak😊)
A cooking guildba hogyengednek be??
Eladó blurite ore!

Na hello!
Ez én vagyok :-) Mikor vesztek fel?
Bocs ha túl nagy a kép.

Bith
Sokan nem tudják, hogy mi az a halálfej. Azt jelzi, hogy a fickón nincsen "cucc-védelem". Ez a védelem arra jó, hogy, ha megtámadnak és leölnek, akkor a legjobb cuccaid megmaradnak. Akkor veszted el a védelmet, ha Te támadsz meg valakit, nemtom pontosan hirtelen mennyi ideig, de pár percig halálfej lesz feletted. Azért van a jelzés, hogy mindenki tudja, hogy mikor érdemes leöni valakit 😊.
Tehát ezzel azt akartam mondani, hogy nem minden PK halálfejes, de minden halálfejes PK. Vili? 😊

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Ilyet én is láttam. Épp most elõõtem is gyilkolják egymást 1 PK és egy nemPK?

köszi

Na hello mindenkinek!
Még új vagyok itt de nagyon tetszik amit csináltok.Ma elolvastam az EGÉSZ forumot. Rámférne egy szemátültetés. Szeretnék csatlakozni a klánhoz. Elküldtem délelõtt a jelentkezésem email-ben, remélem hamarosan válaszoltok! Bár azóta eléggé megváltoztak a skill-jeim, amíg a forumot olvastam megsütöttem 100-200 patkányt, most míg ezt írtam megölette magát sok Darkwizard ...
Szóval, válaszoljatok gyorsan! Addig is jó játékot, jó étvágyat, boldog új évet mindenkinek!

NEmvolt halalfej a feje felett, vagy az nem minden pknak van?