34579
RuneScape
-
#9870 Gyere csak Ralesk!
Gyerekek, komoly RP csata indul, mindenki hátraállni, kis angol feeling bele és mehet is!
Alright Ralesk, take your best shot !
-
#9869 www.digiartistsdomain.com *gonosz vigyor*
"Perverz állat" címszó alatt beszól valaki, mire azt az egyént Rufus fejbe is lövi egy kedves shotgunnal, az illető feje cafatokra robban ...
Rufus : Nesze, nesze, nesze!
Hagane : ömm...szerintem már kinyiffant...
Rufus : NEMBAJ!
*Vállvonás*.. -
Cht #9868 Mond B) -
#9867 Ne szopassatok már! 27 óra alatt semmi?!Istenem! -
#9866 10 óra alatt semmi, ti nem vagytok emberek :-D -
#9865 Jaja , jaja, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
#9864 Végre itthon! -
#9862 Én rosszat sejtek, ilyenkor mindig valami nagy galádságot követ el az Andrew :(( -
#9861 Akárhogyis, nekem nem jön be. :(( -
#9860 Így kellett volna megadni: http://www.digimon.fw.hu/fórum. Vagy nem? -
Cht #9859 Csesze meg most sem megy a runescape! -
#9858 www.digimon.fw.hu / fórum, véleményeket ide kérek, az én nevem ott Alphamon volt. -
#9857 COOL!Ma megpróbálok feljutni!EASY MINING, OH YEEEEEAH! -
Cht #9856 Én is belerugok
Állandoan kiirja nem így kell már bányászni! -
#9855 Valtozott a banyaszas:
------
Mar nem kell mindig hasznalni a csakanyt, ha nalad van akkor csak a bal egergobbal kell klikkelned es banyaszik
(Egesz jo) -
Cht #9854 Elinditották az új szervert. -
Cht #9853 Hát cseszék meg! -
#9852 Pontyosan! -
Cht #9851 Nincs B) -
#9850 Neked sincs fogalmat róla mit mond, ugye?Rrrrrrrrofl! -
Cht #9849 A kis szemét! -
#9848 bocs az eredeti nem yes, hanem no
------
De bárki megtekintheti a forrását, ha nem hiszi a winclient-w0.html weboldalon. -
#9847 A korábban kidolgozott, reklámokat elkerülő metódus sajna már nem működik, mert Anrew letiltotta a scrollozást.
------
<IFRAME SRC=banner468.html WIDTH=468 HEIGHT=60 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0 FRAMEBORDER=0 SCROLLING=yes></iframe>
-
Cht #9846 www.jagex.com/runescape.html
online manual -
#9845 Ügyesen és okosan -
#9844 ezt hogy kell kezelni? -
#9843 nektek mi a nevetek?most regeltem magam
mekkora poen:)meennyunk egyutt! -
Cht #9842 Háj! -
#9841 ...ilyenkor bezzeg senki sehol, ugye? -
#9840 Kis bankkártyaforgatók! -
#9839 Kapjátok be :-) -
#9838 Bocs, ez nem RS, hanem DAoC-nal volt, de ki tudja. Az RS-nel szerencsere (?) nem kell majd CD-t rendelnetek. Tehat egy elektronikus szamla nem art, vagy a SafeNet a K&H-nal vagy a WebBank az OTP-nel. Valoszinuleg a tobbi banknal is van, csak nem ismerem a szolgaltatasukat. -
#9837 Thank you for your email.
I am sorry but your order was declined by the Credit Card Authorisation Centre and has now been cancelled. They do not give us a reason for the decline.
We have found it necessary to contact the Authorisation Centre if an order falls into certain criteria. This is a security procedure that we have in place which protects you as well as us.
Once again I apologise and suggest that you contact your credit card company in order to establish what the problem maybe.
Regards
Jamie -
#9836 Mindjart bemasolom milyen dumaval utasitottak el. -
#9834 olyan megoldas nincs, hogy utalok egy szamlaszamrol egy altaluk megadott szamlaszamra?
-
#9833 Aki pedig magyar nyelven küldetés leirasokat keres, az itt is megteheti:
EGY MAGYAR KLÁN -
#9832 Valaki keresett kalkulátort az RS-hez.
Ime az egyik:
CALCULATOR -
#9831 azt mondták VISA kell... -
#9830 A fizetesnel (marmint ha valaki elofizet) keszuljetek fel arra, hogy nem biztos, hogy elfogadjak a bankkartyatokat (mar akinek van).
Amorce-szal mar vagy 1 hete sz**unk azzal, hogy a ceg elutasitja a rendelest a kartya miatt. Erdekes ay Everquest-hez jo volt a kartya... -
#9829 És ez miért baj?Kérhetsz tőle protekciós pénzt :-)