RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kinek van CD-írója?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Add oda azt a követ, meg a bart. Magamnak nem kell, de megcsionálom neked aztán jó pénzért eladhatod 😊
Ez nekem nem fáradtság! Csak drága! De nem nekem, hanem neked 😊 Szóval szólj, ha küldjem! Azt még nem tudom mennyibõl jön ki egy írás, de szerintem 700-nál nem több! Tehát postaköltséggel ez kb. 1200 lesz. Elég sok egy cd-ért. Nekem meg biztos, mert ezeket én ingyen kapom, vagy legalábbis anyagáron!
Nem válaszoltál, hogy most mi van! De azért tegnap 15 percet vártam rád, pedig akkor már a buszon kellett volna ülnöm és robognom az alkoholtenger felé 😊 Ma még várok estig, aztán elosztogatom, mert rohadtul nem férek ettõl a sok szartól. Nincs helyem bányászni!!!!!
A Black & White-ot meg tudom iratni a Tropko-t megkerdezem, de öszintén szólava, jobban járnál, ha pesten keresnél erre embereket, mert rohadt körülményes postán megoldani és DRÁGA! Pesten tuti hemzsegnek az olyan emberek, akik illegális software-t árulnak. Én is szinte bármit meg tudok szerezni, pedig ez nem Pest csak Szeged 😊Mindenesetre, ha nem tudsz, akkor majd felküldöm utánvétellel, de a posta rohadt drága!
>>>Atomy
Én soha nem a tisztességrõl, hanem a nyugodt játékról, de FÕLEG a klán alapelveirõl beszéltem. Az egy dolog, hogy a klán alapelve a tisztesség 😊 (bár azt hiszem itt ezt csak én próbálom betartani 😞 ) És, hogy egy levél megírása, amely jó esetben véget vet ennek az egésznek és még talán le is vesz a gyerek arcából, az tisztességtelen, meg, hogy a cél nem szentesíti az eszközt??? Ha, etikusan közelítjük meg a témát, akkor ez attól függ, hogy mi volt a cél! A mostani esetben elkerülni a konfliktust! Talán, ha az eszközt nézzük akkor nem volt etikus (viszont SEHOL NEM ÜTKÖZIK A KLÁN ALAPELVEIVEL és és én errõl beszélek nem az etikáról!!!) valamint ha az eredményt nézzük akkor nekem nincsenek kétségeim, hogy megérte-e. Persze kérdéses, hogy bejön-e? És nincs jogod bírálni engem, hogy nem viselkedem elfogadhatóan, mikor mást sem csinálok, csak próbálom békés mederbe terelni a dolgokat? Te aki ilyeneket írsz: "akkora vérfürdõ lesz"! Tudod, az mondja nekem, hogy ne dohányozzak, aki valóban nem cigizik! "Az erõszak erõszakot szül!" és "Szemet szemért, fogat fogért!". Ezek nem csak afféle mondások! Mind halálosan igaz!!! Egy kezemen nem tudnám már megszámolni, hányszor törték be az orrom, csak azért mert úgy gondolkodtam mint ti! Saját káromon tanultam meg, hogy a fenti két mondás minden egyes betûje IGAZ! És ide is tökéletesen illenek és ezt szeretném elkerülni! Érted már??? Vérfürõ lesz??? És mégis, hogyan??? Itt maximum az lesz, hogy majd megy az anyázás a játékon belül, ha találkozol egy másikklánbélivel! Mert, hogy ezek ki nem fognak állni velünk az tuti, ugyanis tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy mi vagyunk az erõsebbek! Szóval itt max. az anyázásig juthattok! Ha meg sokan vannak nem tudsz majd egy nyugodt órát eltölteni úgy a játékban, hogy ne kapnál egy durva sértést. Erre persze te is visszaírsz. És majd jól el lesztek és sértegetitek egymást lépten nyomon! És játszani mikor fogtok, megkérdezhetem????? Ennyi errõl a véleményem! És mégyegyszer, hogy tuti megjegyezd: Én nem etikáról, hanem klánelvekrõl beszéltem! Ja, igen és ezt nem csak Atomynak írtam, hanem mindenkinek, de most már utoljára!
>>>Más
Mivel ez a pár nap alatt egyértelmûen bebizonyosodott, hogy a klán alapelvei tökéletesen feleslegesek úgysem tartja be senki, így arra az elhatározásra jutottam, hogy törölni kell õket! Feleslegesen, most minek legyen ott? Ez nem egy önkényes cselekedet, de tényleg tök fölöslegesen vannak leírva! Úgyhogy, mostantól tényleg ti fogjátok a klánt alakítani! Mindenki írja le, hogy mit szeretne látni a klánoldalakon! Vitatkozzatok, aztán az eredményt majd felrakom. Nekem tök mindegy mi lesz az 😞
Tehát össze lehet "zsugorítani" valahogy?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Én megvenném a zafirt!!! Megvan még? Hogyé adod?
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Asszem rince neked mondtam ilyen marhaságokat priviben kész átverés só szerüen... visszakaptam 😞
1 és ugye 21/22/20/23-mal talán befogadnak a haladókhoz és nekem nagy pénz az a 700 ami az inventorimban VOLT!!!
Legyûrt egy ***** pirosruhás monk (a chaos templemnel). Most azt mondhatjátok magatoknak hogy juj de gyenge ez a nuki... pedig nem! És ráadásul szenyóztak is velem mert mikor 11hp-m volt akkor megint elvettem volna a bort mert egy munkot legyõztem, de erre egy másik macese munk letamadott..ez nem is volt gond mert 5nél elmenekültem. ÉS ITT A GOND HOGY CSUKVA VOLT AZ AJTÓ MERT VALAMELYIK SZEMÉT BECSUKTA AZ AJTÓT ÉS MIRE KINYITOM AZ AGRESSZÍV POFÁJÁVAL MEGINT MEGTÁMAD.de nem értem az ajtóig és még ki sem nyílt. úgyhogy pénzem csak 1-2 gp-m van.
Látom nem értettél meg :-( Nem azt mondtam hogy lopni csalni tisztességes, hanem azt hogy hazudni nem az. Tehát ne papolj "tisztességrõl" ha te magad sem tartod magad ezekhez az elvekhez! Arról pedig hogy a cél szentesíti az eszközt az a véleményem hogy csak nézz vissza a világtörténelmünkre, és meglátod mennyire hibás meglátás. Továbbá igenis megsértettek minket, és engem ez bosszant. A minimum hogy visszaírunk a kis köcsögnek hogy kérjen bocsánatot, és vegyen vissza az arcából. Ha megteszi részemrõl rendben, megbocsátok neki, de ha nem... olyan vérfürdõ lesz amilyen még nem volt. UFF
De még mielõtt nagyon felizgatnád magad, megjegyzem hogy annyira nem gondoltam komolyan :-)
Azt nem tudjatok, hogy PK-e az illeto, mert akkor a sajat szakallamra es szorakozasomra kinyiratom. ;-)
Lopni, csalni, gyilkolni nem szabad, de hazudni azt igen??? Most akkor hogy is van ez? Részemrõl a tisztességes, becsületbeli harcnak semmi akadálya :-)
Ez nalam 51 kikovacsolas es 54 olvasztas volt
A poen az, hogy 39-re hamarabb ugrottam, tehat szerintem megiscsak szamit a keszitett
cucc szintje. (Nem medium, hanem great helmeteket csinaltam)
Csak azt kell elmondani, hogy már régóta játszunk és most jött pár új gyerek és el akarják követelni a nevünket, pedig már a kezdetek óta játszunk a Runescape-el!
Te hallotál már arról a nagyon híres mondásról, hogy "Az erõszak erõszakot szül"??? Mert nagyon is igaz! Saját káromon tapasztaltam!!! És arról hallottál már, hogy "Okos enged!"??? Óvodás mondás, de igaz! Hogy lenéznének minket és loser-ek leszünk? Miért ki tud még errõl, meg szerinted érdekel ez egyáltalán valakit??? Mert szerintem mindenki nagyívben szarik ránk! De, ha itt most elkezdünk lopkodni, meg gyilkolászni, akkor: egyrészt nem leszünk más csak néhány rohadt szemétláda, másrészt akkor bizony háború lesz, még, ha nem is a szó szoros értelmében, de akkor majd mindenki igyekszik ott keresztbetenni a másiknak, ahogy csak bír! Én nem akarok úgy játszani, hogy állandóan zaklatnak (akkor inkább átadom valaki értelmesebbnek a klánt és kilépek
>>>Lacc
Jó poén lett volna? Senki nem mondta, hogy ne csináld meg. Ki vagyok én, hogy lebeszéljelek róla. Senki! Itt két dolog téríthet el tõle. A saját etikai érzeted és a gondolat, hogy akkor most hova tarozol! Vagy te tényleg csak úgy becsatlakoztál egy magyar klánba, mert éppen volt egy ilyen???
Rince
u.i.: Kissé cinikus és rosszmájúnak tûnhetnek a beszólásaim, de hát engem meg ti basztatok fel agyilag! 😊 Viszont most es mindenkor leszögezem, hogy én aztán nem haragszom senkire! Mindenki ugyanúgy cimbi marad, semmi sem változik!!!!!!!
Rince
u.i.: Tényleg szóljatok és átírom az alapelveket!!! Mondjuk így:
1. Aki csatlakozok az lophat, csalhat, itt nincsenek gátlások! Na, milyen?
Csak egyszer gyere le! Kaszánk nincsen, de majd megbaszogatlak én is téged, a fûnyíróval.
>>>I.C.ram
Jelentkezésed megkaptam , de lenne egy tanácsom: Igazából nincs akadály, hogy már most is csatlakozz, de gyakorlatilag ilyen kicsi stat-ok mellett, te még léptem-nyomon meghalsz! Küldetést nem tudunk adni még neked. Szóval, az ajánlatom a következõ: Csináltam egy teljes garnitúra kalandozó felszerelést Ironból meg Steel-bõl. Teljes vértezet, fegyverek pajzs, minden. Én ezt odaadom neked ingyen és bérmentve, de te cserébe elmész és elkezdesz fejleszteni! Aztán, majd, ha olyan 25 körül járnak a harci értékeid (ez nem több 3-4 napnál), visszajössz és lehet felvételizni! Na, áll az alku? Ha igen akkor ma odaadom valamikor a cuccot. Igaz, hogy ma Borfesztivál van itt nálunk, úgyhogy én megyek ki sörözni, de mondjuk a rémrendes család után felugrok egy 10 percre és odaadom! Ok?
Szerintem felesleges a nevunk miatt ennyit idegeskedni, ugyse lehet igazsagosan eldonteni, kik, mikor, mennyi, milyen jatekkal, miota stb tartanak eletben egy klant. Ha a racsapasos rendszer lesz, akkor ugyis a szerencsesebbe lesz a nev, ha nem, akkor majd probalhatunk magyarazkodni, hogy miert nekunk jar. Ha tartjuk magunkat a mostani klanszellemhez, akkor siman megkapjuk mi, szerintem.
A penzt jobb lenne ha mindenki inkabb a sajat bankszamlajan gyujtogetne, ugy nem veszhet el az OSSZES EGYSZERRE. Nem lenne tul franko dolog. Es nem is lehetne senkit okolni erte. Ettol meg mindenki probalhatja a heti 1000-t osszeszedni.
udv
Már a Runescape is megnyitogat ilyen reklámoldalakat. Nem volt elég a kis reklám felül, nekik több kellett. 😞(((((((((
Nem azt mondtam, hogy nincs igaza, csak azt írtam amiben nincs. És miért kell neki belekötni mindenkibe??? Mindegy, nem igazán érdekel...
A kis köcsögrõl annyit, hogy ne lépjen be senki szerintem, hagyjátok a francba.
Mondjuk zárójelben megjegyzem, hogy lehetne egy olyat csinálni, hogy Lacc be akar lépni, és még mielõtt belépne, kijelenti, hogy mégse akar belépni, mert az nem az igazi ÛDark Angels Klán. Õ megtalálta a Tips-en az igazit, és oda akar belépni! Ez mekkora pofáraesés lesz a gyereknek 😊
Ne a leltárkariba rakjuk a pénzt, hanem csináljunk egy külön karit házpénzre! A leltárkari már túl köztudott, és még talán a kódja is!