RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Lord Marcus-nak szerintem azért nem tudsz üzenni mert úgy írja a nevét hogy: Lord Marcus. Tehát 2 szóközzel.
Mndjárt megyek 10-15 perc...
Basszus bele kéne húzni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már vagy öten várnak felvételre...
Ez tök jó, egyre több magyar játszik 😊)
De ne sértõdjön meg senki, ha esetleg nem válaszolok, neki, vagy nem köszönök esetleg el, mert már nem gyõzök írni 😊
Lord Marcus más tészta 😞 Neked valami bug folytán nem tudok üzenni 😞(
Lord Marcus
Azért nem írtam neked, mert valami bug folytán nem engedte meg a dög 😞(
Bocs!
>>>Steve
Basszus. Bocsessz, közben bejött a Blue Shift és azt hittem közben még jelez, ha üzenet érkezett. De nem. Így azt hittem, hogy te sem írsz. Nem akartam ilyen bunkó lenni!!!!!!!!!!!
STEEEEEEEVVVVVVVVEEEEEEEE BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCS!!!!!!!!!!
NAAAAA LÉÉÉÉÉÉGGGYYYSSSSZZZZZZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ...
Yelentkezem
A foglalót úgy értettem, hogy amikor odaadod a fazonnak a gyémántot + gold bar-t, akkor õ ad neked ennek megfelelõ értéket, pl pénzt. Amikor megcsinálta az amulettet, akkor visszacserélitek.
Meglehet ezt oldani a cucc eldobasa nelkul is, de akkor masnak kell belepni mindig a ltarkarival.
Tehat en pl. csak a sajat karakteremmel jovok es neha masnak a leltarkarijaval. Igy nem lehet azt
bebizonyitani, hogy egy ember karaktererol van szo. Kiveve, ha lelkiismeretesen toltotted ki az
e-mail cim megadasa reszt es ugyanazt a cimet adtad meg.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Gratula az elso magyar mithril kovacsnak :-)))
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Nem kreálhatsz több karaktert, hogy arra használd õket, hogy segítsék egymást. Kreálhatsz egynél töb karaktert, de, ha ezt teszed, akkor egyidõben nem jelentkezhetsz be többel, és semmilyen módon nem léphetnek kapcsolatba egymással. Ha egy kalandozó csapatot akarsz alkotni, ezt úgy teheted meg, ha a játékban lévõ másik játékosokkal kooperálsz.
kockázatos és gyorsnak kell lenni. Hameg vki ott van a közelben akkor felveheti az egy perc letelte után, ha lassu a neted...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
You must not create multiple characters and use them to help each other. You may create more then one character, but if you do, you may not log in more then one at any time, and they must not interact with each other in any way. If you wish to form an adventuring party you should do so by cooperating with other players in the game.
Én csak kicsit tudok angolul, de azt vettem ki ebbõl hogy lehet több karakterem, de egyszerre csak egy lehet bejelentkezve, és nem kerülhetnek semmilyen kapcsolatba egymással.
Aki jól tud angolul, fordítsa már le legyen szíves pontosan!
Szerintem lehet egy embernek több karaktere, csak egyszerre többel nem játszhat. De most már elolvasom a feltételeket tüzetesebben, és leírom a pontos, hivatalos álláspontot.
tudod, hogy nem lehet csak 1 karaktere egy embernek. Kénytelen voltam feladni a drágát. Még van benn néhány iron ore. Akinek kell annak elküldöm a kódot és a nevet. Max 5 db...
Sajnos nem hinném hogy közöttünk lenne valakinek 70-es crafting-ja. A gyémántot viszont Rince meg tudja csiszolni. Biztos örülne ha õt kérnéd meg erre. Ha találsz valakit aki megcsinálja az amuletet, kérj foglalót érte, így kisebb az esélye hogy elszalad vele.
>>>Rince
Csinálnál nekem egy emerald amulet-et? Meg van egy pár gold bar-om, abbol is kellene gyártani valamit.
Ti nem rühellitek ezt a Tiwi nevû gyereket? Én ahányszor találkozok vele általában elkezdjük egymást szidni 😊).
Szükségem lenne egy emberre, aki tudna nekem csinálni egy gyémánt amulettet! Aranyaat, meg uncut diamond-ot adok. Persze a játékban tuti találnék ilyet, de nagy valószínûséggel le is lépne a gem-emmel.
Valamint kéne egy olyan varázsló, aki az elkészült amulettet megvarázsolná nekem.
Köszike!
Végre elértem az 50-es smithinget. Lehet gratulálni...
Mi van a leltárkariddal?????????
(egy kis arckarmolászás 😊).
haggyuk...
Vazz... le kellett mondano a leltárkarimról... De a 2 gyéméntot kiszedtem meg a többi gemet 😊
Köszönöm, de most nem tervezek esküvõt. 😊)))))
😊))))))).
Az esküvõi baltásra gondoltam 😊)))))).
Hogy akarok-e egy baltás testõrt? Hmm, még nem is gondolkodtam rajta... na jó, egye fene, jöhetsz! 😊))))))))
Valaki számolja már ki, hogy itteni idõ szerint pontosan mikor lesz!!! Mindenképpen ott akarok lenni 😊)
Runescape-es esküvõ! 😊
Kösz a bizalmat a vizsgáztatással kapcsolatban. Szívesen elvállalom, ha tényleg alkalmasnak találtok rá.
Egyébként nyugodtan lépj be, ígyis-úgyis kitörölnek ha akarnak :-) :-(
Kösz hogy szóltál, teljesen halálra rémítettél. Megnéztem a karaktereimet, egyenlõre még megvannak. A cuccokat amit lehetett átpakoltam egybe(55k gp). Ennyit veszítenék ha törölnék õket: 1500 rune, 30 steel bar, 60 mithril ore, meg pár apróság.. :-(
Remélem megmaradnak. Egyébként hol olvastad amit írtál? Én nem találtam semmi hasonlót.
Ha nem tudod használni a levelezõ proggy-t, akkor próbálj fent lenni este az ICQ-n! (19:30-21:00)
A múltkori save problémát remélem már kijavították, különben lehet, hogy nagyot szívsz a küldetéssel! Egyébként lehet, hogy csak a 2. szerverrel volt/van probléma, ugyanis a 3. szerveren tárolt játékállást töltötte vissza a múltkor a gép!
--->Többiek akik szintén játszanak
Mindenféle fórumon (tip.it, runescape.com) látok olyan eseteket, hogy emberek nem tudnak belépni - vagy már törölték is - második, vagy sokadik karakterét. Érdekelne, hogy történt-e ilyen veletek is, vagy csak pletyka az egész!
Francba mégse tudok ma fent lenni 😞((((((((((((((
Elküldöm a kalandot és esetleg valaki helyettesíthetne (Atomy mondjuk), vagy meg lehet csinálni ketten is. Én megbízom bennetek. Mindenesetre a kalandot délután elküldöm!