RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetértek. Van egy rakat varázslat, ebbõl alig lehet valamit eredményesen használni, mert kib*szott nehéz azokat az új rúnákat megszerezni, és még a simákból is kell egy rakat. Most kezdjek el szörnyeket vagdosni??? =(
Nem tudom mikor leszek fent, de ha megírod hogy te mikor leszel, akkor felmegyek én is.
A vörös pókokhoz valószínüleg azért nem tudsz bemenni, mert egy pókháló van az útban, amit a fegyvereddel félre tudsz söpörni.
A potion meg attól függ melyik. A strength potion(kék) megnöveli az erõdet 8-cal egy idõre.
Valami gond van a mail progimmal, nem tudok irni!
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Az többi új varázslattal meg nem lenne baj, ha nem lenne ilyen kibaszott neház beszerezni az új rúnákat :((. Meg mondjuk igazán megcsinálhatnák valahogy, hogy ne kelljen menüzgetve varázsolni, mert így túl lassan lehet. Míg ugye egy ranged fegyverrel csak 1 attack, aztán lövi magától, amíg bírja.
Rájöttem az elõbb, hogy nem is a RS szerverrel van nekem pár napja bajom, hanem a datanettel :(( (és nem csak az RS-t nem látja néha). Ugyanis matávval meg tök jól megy minden. Csak az a gáz, hogy a matávos, bocsánat axeleros elérésem az csak 64K-s, míg a datanetes az 128. Tehát gáz :(.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Legalább tudom, hogy a cookingom nemsokára fejlõdni fog :)
A RUNESCAPE TELJESEN BUGOS, AKI NEM AKAR SZÍVNI MINT ÉN, ANNAK AJÁNLOM HAGYJA ABBA AZONNAL. NEM VCC !!!!!
MÁSFÉL ÓRA JÁTÉK UTÁN AMIKOR KILÉPTEM ÉS ÚJRA BELÉPTEM A KEZDÉSKORI ÁLLAPOTOT ADTA VISSZA ! (AZ A +7 MAGIC LEVEL, +1HP LEVEL, PÉNZ ÉS EGYÉB CUCCOK AMIT AZÓTA SZEREZTEM ELTÜNTEK, A KEZDÉSKORI TÁRGYAIM JELENTEK MEG)
HANGIANIX-SZAL IS TÖRTÉNT ILYESMI Õ IS MEGERÕSÍTHETI EZT!
Azonkívül a friend lista is bedöglött, nem látsz bent lévõ embereket és játszónak látsz nem játszó embereket !
Szóval vigyázzatok!
Én mára már nem lépek fel!
Az angol dolgot sajna nem tudom, mint ahogy azt sem, hogy mikor tudsz vizsgázni, majd ide írunk a fórumra!
>>>Lacc & Steve
nekem most egyelõre mindennap jó, este, csak már délután szóljatok, hogy mikor, mert este Counter Strike-ozom, és akkor nem nagyon szoktam fórumokat nézegetni! Kalandot is csinálok csak elõtte szóljatok!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hát persze. Az ára 350gp, vagy 6 szén.
>>>Mindenki
Eladó az adam long sword-om: 2500gp
http://www.station.sony.com/tanarus/frontend_top.jhtml;$sessionid$Z2PEGAYAAIE1IQBFREQEE1I
Errõl a címrõl letöltöttem a Big Setup-ot (a Small Setup-al nem indult), és a Tanarus.exe file-t. Csak offline próbáltam ki, de mondom hogy nagyon béna!!!
Az ilyen, és hasonló multiplayer dolgokat inkább a Multiplayer Bazár nevû fórumban beszéljük meg!!!
Hogy indítottad el?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nekem sem talál semmit, csak ha beírod a konkrét címet : user158.sashalom.axelero.hu
Hát, minden kívánságom így teljesüljön :))).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
ok, mikor leszel fent?
egyenlõre 3-an vagyunk, gyertek ti is!!!
Ha 8-kor jó, akkor indítunk egy szervert, és megadjuk a címét.
Egyébként itt regisztráltam magam: http://onlinegame.freeweb.hu/
Ha valakinek van kedve nyomulni keressen meg.
Valamit néha a Runescape-rõl is írhatnánk :-)
pl. Eladom a mithril plate mail-emet 3800gp. kell valakinek?
megúsztam, nem is sebzett :))
mondjuk azt nemtom, hogy mit dobhatott vajon...
elkezdtem gyapálni egy BK-t, és leszakadtam a szerverrõl!! :(((
remélem nem haltam meg, mert az nagy baj lenne.
full adam cuccban vagyok...
Nekem elindult a Tanarus, de nagyon béna. :-(
8 körül fent leszek, egy haverommal, vagy kettõvel. Beszéljük meg a szervert, ha te is leszel, mert én nem látok egy szervert sem.
Ez a Tanarus hogy indul? Letöltöttem, klikkeltem az ikonra, elindítottam, erre megjelent egy ablakban az, hogy online, vagy offline akarok játszani. Klikkelek, hogy online, innen ne tudom, hogyan tovább.
A klánról mindent megtalálsz a klánoldalon!
Van 3 link alattad nemsokkal :)
>>>Pretorian
A Sonynak az oldaláról is le lehet tölteni egy tank jatit. Tanarus a neve! Azt is próbáljátok ki.
Viszont, ha Counter Strike-ozni támad kedvetek, akkor szóljatoknekem is...
Akkor mondjuk holnap ráérsz egy kis primizív online tankcsatára? Én a suliserver.sulidomain.hu-n vagyok, a server számát megbeszéljük.
A cím.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Disno!
Nem az a baj, hogy nem lenne nature rúnám (bár nem sok), hanem az, hogy egy ilyen szar varázslatra nem fogom elpazarolni... (ha kenyér maradt volna+a nature runa, arra lenne értelme elhasználni, nade banánokra??? 2HP-t gyógyít, hát kösz, de kösz nem.)
HANGIANIX ha a fix után sem fog akkor a következõ ICQ számon tudsz elérni: 83784061
Ha igazi tankcsata is érdekel, nézd meg a Aces High, vagy a Multiplayer Bazár fórumot is
Igaz hogy 20MB, de NAGYON JÓ!
Itt egy jó oldal: http://onlinegame.freeweb.hu/ Én már regisztráltam magam.
TEGNAP TALÁLTAM A PROGRAMOT AZ ORIGO-N LEHET LETÖLTENI, 2(!) MEGA, DE SAJNOS NEM LEHET SINGLE-BEN JÁTSZANI. AZ ORIGO-N A JÁTÉKOK ROVATON BELÜL AZ "EGYÉB" FEJEZETBEN LEHET MEGTALÁLNI BZflag NÉVEN. HA VALAKI JÖN, BESZÉLJÜK MEG, HOGY MELYIK SZERVERRE CSATLAKOZZUNK.