34579
RuneScape
-
#10386 Én is ezt kérdem Márk után.
Hol lehet ezzel elkezdeni játszani? -
#10385 Szerintem ti az 576-ot olvassátok :-D:-D:-D:-D:-D -
#10381 Támogatom az előttem szólót.
Kár hogy nem szóltál hamarébb :)) -
#10380 Beszarás, hogy erre pazarlom el az 500. üzenetemet - higgyétek, nem higyjétek. :-) Igy legalább az esetleges magyartanár RS-zők is megynugodhatnak. :-) -
#10379 Ja igen és a csak PK mégegy szempontból nem igaz, ugyanis a saját realmedben nem tudsz senkit se legyilkolni (lesz majd ilyen szerver is :-))) ), csak ha megtámadsz egy másik realmet. Ezt hívják RvR (Realms versus Realms), ami iszonyú hangulatos és kaotikus. Több tucat ember mindkét oldalon, harcoló NPC-k, halál. :-)))
Ja és halálkor nem cuccot, hanem xp-t vesztesz és ne higyjétek, hogy az nem bosszantó... -
#10378 --->Ams, Hagane
A DAoC már nem ingyenes, mert február 15-én végetért a béta. A játék csak akkor 10 euro, ha havonta fizeted, félév esetén nem 60, hanem csak 50. A csak pk nem állja mega helyét, de tény, hogy a non-combat skillek szarabbak. Ezzel a véleménnyel mondjuk egyedül vagyok a DAoC-ozók között. Azt ellenben nekik is el kell ismerniük, hogy ott nem lehet valaki csak miner/smither, mert nincs miből finanszíroznia.
És akkor miben jobb? Normális kommunikáció - chat, group, guild, friend opciók. IGAZI csapatjáték - 8-an lehetnek egyszerre egy csapatban. A grafika és a hangok az valami eszméletlen, a spellek elég szegényesek, de tény, hogy mivel castok vannak és három realm van, van vagy 18 mágiaghasználó osztály, más-más spellekkel. Ha valakinek van lehetősége az előfizetésre, akkor inkább a DAoC-t ajánlom. Persze nem akarom csökkenteni az RS-zők számát. :-)
Egyébként régi RS-s aki most DAoC-zik: Acorn, Amorce, Atomy, Bith, Hangianix, KKrisz, Scythe, Skullkeeper, Steveh -
#10377 Na ezt már szeretem. -
#10376 Megpróbálom kisebben:
-
#10375 TARANOV oldala -
#10374 !!!A RuneScape a legjobb!!! -
#10373 Egész nagy ez a térkép Hungary! -
#10372 ott is van fizetős, 10 euro-ért. és szerintem tök unalom, mert CSAK pk-zni lehet... -
#10371 GYere RS-ezni! :-> -
Szeretem nézegetni:
-
#10369 Szerintem megcsináljuk a az információs oldalt.
A következők lesznek rajta: Térképek (free és member); Full magyar szörnyadatbázis; összes magyar klán minden információjának listája; magyar játékosok adatai (ha hozzájárulnak), illetve kalkulátorok (én nem tudok csinálni) Szóval szerintem sok kici angol info oldalt összefoglalni egy nagy magyar domainen.
Én ehhez hozzájárulok 100Mbyte gyors, korlátozás nélküli tárhellyel http://web.interware.hu/tkuzma
Szerintem jó az ötlet.
Ezekből kellenének "önkéntesek" akik összegyűjtik a játékosok adatait, illetve megcsinálják a flash-eket (én nem tudok) és a kalkulátorokat, amit szintén nem tudok.
A klánokat körüljárnám én szívesen.
A szörnyadatbázishoz kellenének saját tapasztalatok, amiket a fórum-->taginformációjában közölt e-mail címemen várok. (Szörny megnevezés, lvl, mit dob ki, hol van, megtámad-e ha odamész, és retreatel-e) Ez részletesen megvan valahol. Ennek a nevét nem mondanám.
Tehát a kalkulátorra és a flashekre meg a játékosokra várok embört.
A már az én címemre fel nem féró infókat átlinkelnénk valamilyen ingyenes tárhelyre vagy valaki más tárhelyet felajánló ember címére.
Írjatok ezzel kapcsolatban. Köszi. Szerintem lenne erre igény. Tényleg! Aki igyént tart a fent elmondott oldlra !MAGYARUL! írjon.
http://web.interware.hu/tkuzma
[email protected] -
#10368 MIT, DAOC?!?!!??!
ADJ LINKET PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ !
All : A Dark Age Of Camelot EGY KIBASZOTT JÓ RPG, TOTÁL INGYENES, ÉS FULL 3D!
Acorn : Link PLZ PLZ PLZ PLZ!:-D -
#10365 Ötlet: Legyen minden, ide járó magyarnak járó oldal, a "Mi" klánunk legyen az, a mindenki aki itt van legyen benne tag, X legyenek rajta a szokásoson kívül kalkulkátorok, STB, Personal Info, STB STB STB na, nincs sok fantáziám :-P -
#10364 És oda hogy lehet bejutni? -
#10363 ha lehet inkább csak a fórumon. Thx -
#10362 Ha így van, akkor először is azt kéne megbeszélni, hogy mi legyen a honlap neve.
VVárok javaslatokat.
Akár a fórumon, akár e-mail-ben.
Köszi mindenkinek -
#10361 Ha jólértem akkor Sir Ams és cht is benne van az első magyar teljes információs oldal elkészítésében, ugye?
Ha így van, akkor meg kéne beszélni szerintem, hogy ki mit csinál. -
#10360 cht>>> majd megmondod mit, és én frissítek. -
Cht #10359 Nyugatra varrocktól! -
#10358 És az a cooking guild hol van? -
Cht #10357 Az új cuccokat meg a magyar nevek listáját! -
#10356 tom;) -
#10355 Cht! HOgy érted, hogy frissíteni tudnék?
Mi tudnal frissíteni?
-
#10354 Háát. Deesno! Ha segítessz és kell a honalp odaadom szívesen, de úgy tűnik, hogy Sir Ams segít.
Sok ember megkérdeztem, és legtöbben azt mondták, hogy ez az az egy amit nem tudok -
#10353 Ams! Ha tudnál csinálni flasheket, nagyon nagyon megköszönném, nekem fontos lenne, mert amíg nem sikerül csinálni, nem rakom fel a lapot.
Nem lenne rossz.
Köszi szépen. Majd írj erről! -
#10352 Csekkel nem lehet! Csak ha a csekket Nagy-brittania beli bankból adod fel!!!
Ez a jelentkezésnél odA van írva.
Kell egy USD alapú bankszámla. Kártya nem kell hozzá.
Erre felraksz 60 $-t és átutaltatot a jagex-nek.
És akkor jó lesz egy évig.
Csekkel tuti, hogy nem lehet. -
#10351 Én tudom Rob! -
Cht #10350 Csekkel! -
Cht #10349 vagy csinálsz egyet vagy veszel!
Cooking guildban ingyen kapsz! -
#10348 ki tudja,hogy lehetek tag,ha nincs hitelkartyam? -
#10347 ha akarjátok esetleg tudok flash-et csinálni... -
#10346 Hogy lehet üres pitéstálat szerezni?? -
:))) -
Cht #10343 Ha nem látlak hogyan köszönjek!? -
#10342 Heh heh, vagyis "Members Only" lol. -
#10341 Köszönni is luxus úgy látszik, fizetni kell érte...