RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint:
Pirate=kalóz

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

HOPP
mégegy chaos rune egy Piratebõl. asszem kalóz

SID HU:
Akkor írom így:
Man (level 9)-bõl

Esett már ki nektek chaos rune manbõl?

Lacc
Na ja, de a housokat sokkal nehezebb megírni.
Lacc
Kívácsi vagyok, mi lesz a következõ nagy upgrade. Talán a Player Houseok? Szerintem 50%, hogy azok, mert nincs tervbe véve más ilyen jellegû dolog (Karamjának ugye muszály volt elkészülnie, mert ott volt a kikötõ).
Huuu, nagyon király, le a kalappal Andrew elõtt. Lesz mit felfedezni, mikor jövök megint játszani...

Talán kevés az a 'minden'... :)))))
Egyébként én úgy vettem észre, hogy valóban gyorsabban fejlõdik picit (bár nem számoltam eddig sem, így az 50%-os értéket csak Andrew szavaira hagyatkozva írtam).
Lacc
Lol, ez már valami szakács-game lesz. =) Már háromféle pizza, kétféle torta, vagy hatféle hal, lehet csinálni szószt, meg minden hülyeséget. Már azt se tudom, hova kapjak =).
--->Lacc
Azért érdemes fejleszteni a prayert, mert az update óta már 50%-kal gyorsabban fejlodik. Csak ezert. :)
nem tudom hogy kell:((
Bith
Na fasza közben leírta er :). Sebaj.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Na, szal:
Szükséges: 1 apron, és egy ásó
Readbeard Frank adja a küldit a port Sarim-i kocsmában. Hozni kell neki egy rumot Karajamból. A pia tiltott, nem lehet kivinni. Emiatt a banánültetvényessel kell dumálni, és elvállalni a munkát. Van a háza mellett egy lád, amibe banánokat kell szedni a fákról. De MIELÕTT megtelne, még tegyünk bele egy rumot is. Ezután mehetünk vissza Port Sarim-ba a kajaboltba. Itt kell az apron (fehér boltos elõke). Mivel ezzel be tudunk menni a bolt hátuljába, ahol a láda van a rummal együtt. Searc láda, és lesz rumonk. Odaadjuk a Frank-nek, aztán mehetünk Varrock-ba a jutalomért (adott egy kulcsot), a kocsmába. A ládában csak egy üzenet lesz :). Amin az áll, hogy ásni kell a déli pad mögött a parkban. A park az Faladorban van.
Jutalom:
- 2QP
- 1 cut emerald
- 1 gold ring
-

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Lacc
Megcsináltam én is az új questet. Ez is kipipálva. =)
Mi az új szörny??????
Luthas a neve
akinek van némi eladó csalija attól vennék
u.i.:a kis helység a kaja üzletben van
na leiromén(nem baj Bith ugye?)
1.a küldit egy részeg adja a port sarimi kocsmában.megkér hogy hozz neki rumot a szigetrõl.
2.Elmész a szigetre és beszélsz liunnel(nem ez a neve,de ottvan rögtön a molonál egy kis házban).Megkér hogy szedd tele a ládát a ház elott banánnal.Megveszed a rumot a kocsmában és beleteszed a ládába rá a banánt.L. fizet 30gpt(ennyi a jegy vissza:()
3.Port S.-ben felveszed az apront és kis trécs után bemész a kis helységbe.Shearch a ládában és hpp ott a rum.
4.odadod a rumot a részegenek erre elmondja hogy a kalózhajót amin szolgált nem rég süjesztette el az asgarinai flotta(van nekik,nem tudtam:)))és akapitánynak volt kincse.ad egy kulcsot.
5.elmész varrockba a blue moon inn-be(az egyetlen kocsma a városon belül) és az emeleten a kulcsal kinyitod a ládát.
6.kiírja hogy a kincs a faladori parkban van a déli részén egy pad mögött(ez tapasztalat)a virágoknál.fogsz egy lapátot és kiásod.
jutalom.lásd lejebb+ 2 quest pont
Ha érdekel valakit: Varrockban a shop-ban 45gp 1 rák. 12-t gyógyit.

a rum bele a ládába rá a banán.Port Sarimban a kajaboltban az apron segítségével bemész a kis szobába és a ládábol kiveszed a rumot. Ennyi:)
aküldi ad egy emereldot, 500gpt és egy arany gyûrüt.:))))
Itt van a legtöbb info:
http://www.runescape.com/man_cooking.html

Bith
Na mindjárt kész az új quest is.
Aztán leírom, ha van rá igény :). (már most is leírhatnám, de elõbb még befejezem :)
Elõre még anniyt, hogy mindenki szerezzen be egy apron-t.

Érdekes! Ülök a szobámban, halat eszem vacsorára. Közben Rune-zok, és ott is halat eszem :-)

Lacc
Ja ,valahogy úgy kell. Nekem még nem sikerült. De miért érdemes fejleszteni a prayert?
Na végre !
Itt volt az ideje, hogy 1000 aranyat is tehessünk be/vehessünk ki egyszerre a bankból. Ja és mostantól talán a prayert is érdemes lesz fejleszteni.
fél orája probálok venni egy r.....t csalit és sosem sikerül:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
--->Lord Schmied
Én szerintem a bûnös ugyanaz a személy lehet aki az ablakokért is felelne. Ugyanis a kapu angolul GATE, sok kapu meg ugyebár ...... szóval én biztos vagyok benne, hogy az ablakos fickóról van szó ! :)))))))))))))))

Bith
Mirõl is van szó? :)) Ezt bõvebben is kifejthetnéd!

A mocskos büdös rühes tetves féreg kurva annyát valakinek!!!! 20 perce állok a kikötõben és klikkelgetek azon a faszkalapon és nem jutok semmire!!! GGGGGGRRRRRRRRRRR!!!! KINYíROK MINDENKIIIIIIITTTTTTTT!!!!!!!

Lacc
Tök jó, van rajta vulkán. Még bele is lehet menni =). Én meg vagyok vele elégedve, mert nem igazán vártam tõle semmit! Ja, amúgy észrevettétek, hogy ott a boltosok negrók? =))
Hmuda
nem rossz ez a karma akármi de többet vártam : (...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

--->Rob45 és Rob48
Sajnos közbejöttek dolgok, ami miatt nem tudok ma fent lenni (maximum csak pár percre) és valószínû, hogy kedden sem, bár az még nem biztos.
Ezért legkorábban szerdán tudom neked megcsinálni a tárgyakat amiket kértél. Elnézésedet kérem ezért.
Akarom mondani UPDATE-elték, bocs'.
EMBEREK !!!!!!!!!!!!!

UPDATE-ELTÉLÉK A RUNESCAPE-ET !!!
VAN ÚJ HELYSZÍN, FISHING, MEG TÖBB DOLOG AMIT SÜTNI LEHET !!!!!!!!!!
NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !
Rincewind
Sid:
Megjött a levél, de ami kép benne van az kb olyan, mint mikor a tvben nincs adás csak éppen színesben! Nem tudom miért nem jó?
Így csináld:
Print Screen
Beillesztés Paintbrushba
Kivágod a karilapot elmented
Beilleszted a levélbe
Elküldöd
De most már csak pénteken kerülsz fel a klánoldalra :(
Rincewind
bocsessz az alábbi nem ide ment Hát nem 8)=)
Rincewind
Hát nem 8)=)
Rincewind
np
Na akkor mostantól egy hétig nem vagyok...
Lehet örülni.
Az ügyek felõl mint eddig is :) Steve a rangidõs meg, ha Lacc éppen nem vizsgázik! De szerintem Atomy is segít, ha szépen megkéritek.
Na csumm
Rincewind
A black ugyanaz mint a steel csak más a színe.
Gondolom több magyarázat nem kell!
Rincewind
Szerintem ez nem bug!
Csak olyan bank lánc szerûség.
Hódit a kapitalizmis, na :)
Bith
37??
Hmmm, ez fura, mert eddig akitõl hallottam minednkinek 34 volt, elvileg az a max.
Vagy van egy új quest? :)

Bith
A negyedik sort kell választani.

Rincewind
Na mostantól jövõ péntekig nem vagyok!
Bye
Steve Péntekre legyen meg a CS!!!!
Rincewind
Sajnos ilyenek vannak! Barátkozz meg a gondolattal :((
Soha ne vegyél semmit másik embertõl!!! Ez alapszabály, vagy, ha muszály akkor légy körültekintõ! De amiatt ne menjen el a kedved a játéktó, mert azért tartogat ez még sok-sok élvezetes hónapnyi játékidõt!
dühös vagyok és szomoru.
Mi történt?

Rincewind
Ne add fel 8)
Lacc
Hát, ez nem ment. =(