RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pirate=kalóz
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mégegy chaos rune egy Piratebõl. asszem kalóz
Akkor írom így:
Man (level 9)-bõl
Egyébként én úgy vettem észre, hogy valóban gyorsabban fejlõdik picit (bár nem számoltam eddig sem, így az 50%-os értéket csak Andrew szavaira hagyatkozva írtam).
Azért érdemes fejleszteni a prayert, mert az update óta már 50%-kal gyorsabban fejlodik. Csak ezert. :)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Szükséges: 1 apron, és egy ásó
Readbeard Frank adja a küldit a port Sarim-i kocsmában. Hozni kell neki egy rumot Karajamból. A pia tiltott, nem lehet kivinni. Emiatt a banánültetvényessel kell dumálni, és elvállalni a munkát. Van a háza mellett egy lád, amibe banánokat kell szedni a fákról. De MIELÕTT megtelne, még tegyünk bele egy rumot is. Ezután mehetünk vissza Port Sarim-ba a kajaboltba. Itt kell az apron (fehér boltos elõke). Mivel ezzel be tudunk menni a bolt hátuljába, ahol a láda van a rummal együtt. Searc láda, és lesz rumonk. Odaadjuk a Frank-nek, aztán mehetünk Varrock-ba a jutalomért (adott egy kulcsot), a kocsmába. A ládában csak egy üzenet lesz :). Amin az áll, hogy ásni kell a déli pad mögött a parkban. A park az Faladorban van.
Jutalom:
- 2QP
- 1 cut emerald
- 1 gold ring
-
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
1.a küldit egy részeg adja a port sarimi kocsmában.megkér hogy hozz neki rumot a szigetrõl.
2.Elmész a szigetre és beszélsz liunnel(nem ez a neve,de ottvan rögtön a molonál egy kis házban).Megkér hogy szedd tele a ládát a ház elott banánnal.Megveszed a rumot a kocsmában és beleteszed a ládába rá a banánt.L. fizet 30gpt(ennyi a jegy vissza:()
3.Port S.-ben felveszed az apront és kis trécs után bemész a kis helységbe.Shearch a ládában és hpp ott a rum.
4.odadod a rumot a részegenek erre elmondja hogy a kalózhajót amin szolgált nem rég süjesztette el az asgarinai flotta(van nekik,nem tudtam:)))és akapitánynak volt kincse.ad egy kulcsot.
5.elmész varrockba a blue moon inn-be(az egyetlen kocsma a városon belül) és az emeleten a kulcsal kinyitod a ládát.
6.kiírja hogy a kincs a faladori parkban van a déli részén egy pad mögött(ez tapasztalat)a virágoknál.fogsz egy lapátot és kiásod.
jutalom.lásd lejebb+ 2 quest pont
http://www.runescape.com/man_cooking.html
Aztán leírom, ha van rá igény :). (már most is leírhatnám, de elõbb még befejezem :)
Elõre még anniyt, hogy mindenki szerezzen be egy apron-t.
Itt volt az ideje, hogy 1000 aranyat is tehessünk be/vehessünk ki egyszerre a bankból. Ja és mostantól talán a prayert is érdemes lesz fejleszteni.
Én szerintem a bûnös ugyanaz a személy lehet aki az ablakokért is felelne. Ugyanis a kapu angolul GATE, sok kapu meg ugyebár ...... szóval én biztos vagyok benne, hogy az ablakos fickóról van szó ! :)))))))))))))))
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sajnos közbejöttek dolgok, ami miatt nem tudok ma fent lenni (maximum csak pár percre) és valószínû, hogy kedden sem, bár az még nem biztos.
Ezért legkorábban szerdán tudom neked megcsinálni a tárgyakat amiket kértél. Elnézésedet kérem ezért.
UPDATE-ELTÉLÉK A RUNESCAPE-ET !!!
VAN ÚJ HELYSZÍN, FISHING, MEG TÖBB DOLOG AMIT SÜTNI LEHET !!!!!!!!!!
NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !
Megjött a levél, de ami kép benne van az kb olyan, mint mikor a tvben nincs adás csak éppen színesben! Nem tudom miért nem jó?
Így csináld:
Print Screen
Beillesztés Paintbrushba
Kivágod a karilapot elmented
Beilleszted a levélbe
Elküldöd
De most már csak pénteken kerülsz fel a klánoldalra :(
Na akkor mostantól egy hétig nem vagyok...
Lehet örülni.
Az ügyek felõl mint eddig is :) Steve a rangidõs meg, ha Lacc éppen nem vizsgázik! De szerintem Atomy is segít, ha szépen megkéritek.
Na csumm
Hmmm, ez fura, mert eddig akitõl hallottam minednkinek 34 volt, elvileg az a max.
Vagy van egy új quest? :)
Soha ne vegyél semmit másik embertõl!!! Ez alapszabály, vagy, ha muszály akkor légy körültekintõ! De amiatt ne menjen el a kedved a játéktó, mert azért tartogat ez még sok-sok élvezetes hónapnyi játékidõt!