RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

>>>SID_HU:
Semmi különleges zászló nem volt csupán piros színû amivel táncoltak a fijúk a kokó felvonulása elõtt. (legalább lehettek volna piros fehér zöldek)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Mit is írjak, nem is tudom.
Szavakkal nem is lehet kifejezni ezt a nagy boldogságot amit érzek.

Rincewind
A rumot tedd bele elõször, azután a banánt!!!
Hmuda
Nuki: Üdv a csapatban!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Én szerencsére elsõnek tettem bele a rumot =).
Rincewind
>>>Nuki

Nézz át a klánoldalra 😊)
Hmuda
Különben se a magyaroknak szerezte a cucokat hanem magának meg a clubbnak ahol volt...
Akkor is megérdemelte...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Mér, vesztett? Komolyan? Na meg is érdemelte. Had verjék, legalább kemény lesz a húsa =).
Rincewind
Jaja. Kicsit már nagy volt az arca...
Szerintem Koko-ra már ráfért egy verés, kicsit el volt szállva magától :-) Egyébként nem a magyarok veszítettek, hanem Koko. Én nyertem: láttam egy jó mérkõzést. :-) A véleményem pedig: hiába magyar Koko, ha az argentín jobb volt. Megérdemelte a gyõzelmet.

Láttátok KOKO meccsét? Király volt!!! Úgy leverte a kis argentin mint a pinty :-))) De még ennél is jobb volt, hogy utána mindenki olyan gyászos képet vágott, mintha meghalt volna valaki. Meg természetesen kitalálták hogy annak ellenére hogy a meccset elvesztette õ volt a jobb. :-)))

nem akarok pofátlan lenni de szerintem mind a tizet ki kéne venned.

Rincewind
Pont így csináltam, de nekem csak banánt talál a ládában! Rumot egy szált se!!!
Hmuda
magyarán ez küldi szinte csak a munkárol szol. Viszont jo az hogy az ültetvényestöl pont 30 gp t kapunk : )))

Lacc
Elõször rakd a ládába a rumot, aztán pakold tele banánnal. Aztán jelentsd az ültetvényesnek, hogy kész vagy, és menj vissza a kontinensre. Ott menj be a zöldségeshez, és próbálj meg bemenni a hátsó raktárba. Akkor kérj egy állást, szerezz egy kötényt, menj be és vedd fel a rumot.
Rincewind
Nem találom a ládában a rumot, pedig beletettem! Mi a hiba???
Rincewind
Majd megcsinálom...
Hmuda
rince: az adan nak a képét símán le lehet szedni bármelyik siterol. mért nem csinálod meg?

Rincewind
😊)
Rincewind

FRISSÍTÉS

Végrehajtottam egy nagyobb lélegzetû frissítést az oldalakon! Ezek a következõk:
1. A Skillek oldal teljes egészében megváltozott. Átírtam , kijavgítottam, kiegészítettem és képekkel szépítettem. Érdemes megnézni!
2. Kicseréltem a képeket jobb minõségûekre! Ezután nem nagyon lesz olyan, hogy szemcsés lenne egy kép!
3. A Bestiáriumba bekerült az Ice warrior.
4. A térképeknék ott az új dungeon térképe!
5. A világtérkép is frissült.

Jó nézelõdést!

Rince
Hmuda
na mindegy

Hmuda
Hát én nem nevezném reálisnak mert megnézem mikor gyalogolsz keresztül egy embertársadon vagy állsz neki full adam plateben bányászkodni...
Majdnem az összes rpg-ben kijelzik a szükséges xp-t a szintlépéshez...

Bith
Én csak azt szeretném, de nagyon, ha fel lenne tüntetve a skilleknél az elért illeve a következõ szinthez szükséges exp. Na ez nagyon jó lenne már végre.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Nem értem mit vártatok? Pár napja volt egy elég nagy update. Egy két héten (hónapon) belül biztos nem lesz semmi csak bugfix vagy kisebb módosítások.

áááááááá nincs frissítés....
CSAK A MENÜ TÖK KIRÁLY LETT 😊

>>>Rince
Bazd meg! :-)
Azért nem tettem fel képet, mert:
1. nem értettem milyen képet akarsz
2. írtan 1 linket ahol találtál volna infokat
3. a saját oldalamra nem tudtam ftp-zni, mert elfelejtettem a jelszót :-), és free site-okat még nem próbáltam.

Rincewind
6000 ezer HUF a Media Markt-ban, de ez nem csak a CS, hanem az eredeti az Half Life, az Opposing force és a Counter Strike egyben! Szerintem megéri...
Én amondó vagyok hogy szerintem érdemesebb lenne letölteni.

Lacc
Mennyibe kerül?
Rincewind
Franc tudja.
Én megvettem!
Rincewind
Én nem basztam le senkit, csak KICSIT szembetûnõ volt 😞
Hoppá Atomy ! Lebaszott a fõnök ? 😊)))))))))))))))))))))))))))))
Gratula Atomy !
Talán vasárnap felé sikerül feltenni az én server status-os csodámat is 😊 Addig is majd este elküldöm neked mail-ben ok ?
Itt egy szép kép :-)

--->Atomy
Igaz, az sem kevés, de ha nem lenne ez az 50%-os növekedés, akkor ha kiszámolod ez nem 293 csontot, hanem cirka 440 csontot jelentene !!!!
Persze lehet, hogy még így sem fejlõdik valami gyorsan, de ha már úgyis ott az a csont, akkor 2 klikket megér, nem ?
Bith
Yesss! 😊
Elértem a level 50-es fishinget 😊. A kardhallal egész jól lehet keresni...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Lacc
Persze hogy kell! A CS a HL egy Mod-ja.
Lacc
Holnap már megnézhetsz mindent, nem? =))
Hahó !
Fent voltam ma a server-listán! Sirály ! Ha fel tudom tölteni valami ingyenes tárolóhelyre a serverlista screenshotot akkor meg is teszem. Remélem nem tart sokáig!
Amorce, a crafterek gyögye ! 😊)))))))))
Leteszteltem a prayer fejlõdést.
Tényleg rohadt gyorsan fejlõdik :-))) 27-rõl -> 28-ra : kb. 293 csontot ástam el.

Ez hihetetlen hogy egyesek mit képzelnek magukról!!! Egy haverommal lementem megnézni a lesser demonokat. Õ sajnos belehalt ebbe a kalandba :-). Én próbáltam megmenteni a cuccait, amit lehetett. Sikerült is a mithril pajzsát, meg a fire staff-ot. A többit lenyúlták. eddig nincs is probléma. De egy fazon kijelentette hogy neki kell a pajzs!??? Közben megtámadott egy démon amit már majdnem le is vertem, mikor a hülyegyerek lelõtte elõlem!!!! Amikor rákérdeztem hogy EZ MEG MI VOLT??? akkor azt mondta hogy ÉN ELLOPTAM A PAJZSOT! Mintha az övé lett volna! Az az igazán szar a játékban hogy ezek ellen nem tudok semmit csinálni :-((( A protect from missiles prayer talán megoldás lenne, de a 40-es prayer szint kicsit még messze van. Most csak 26.

Próbáld hálóval a tengerben!

Lacc
Én próbálkoztam horgászattal, megpróbáltam folyóban minden fajta cuccal, de sose volt elég skillem hozzá. =)
Bith
Na mára 45-ös fishingnél hagyom abba.

Bith
Jaja, én is véletlen leöltem 2-t.

Én 31-es fishingnél tartok, Ti? 😊

Lacc
A freeweben mindössze 7000 HUF a regisztráció. Ingyenes, mi? =)))))
Lacc
>>> Rince

Én belinkelnék neked néhány képet, de fogalmam sincs, hogy hogy kell felrakni egy ilyen site-ra. Azt se tudom, hol kezdjem. De most megnézem.
Hangianix
Nem is olyan durva ez az uj demon. :-)))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Egyesek már 65-ös fishing-nél tartanak.

Bazzeg! Eddig azt hittem jó szakács vagyok(lvl56). Most sütöttem 12 kardhalat, ebbõl 6-ot elégettem :-( A rákkokal is hasonló a helyzet