34579
RuneScape
-
#10474 Habáááár, ha pontosan tudom mikor Retryolja (X megszakad 77%-nál, és megint elkezdtem, én onnan folytatja) a downloadod, akkor talán-talán.. -
#10473 Nem
Taranov : Nebaszki!EZT FREESTARTTAL EGY ÓRA ALATT?! *Vad röhögés*.......e-e, nem lehet ezt Freestarttal, SOHA az életben, hi hi.
Még megpróbálom, de ha nem akkor Swish!Ha az sem akkor bassza meg a Freestart :-) -
#10472 A HomeSite 5.0 - ra... -
#10471 SEmmit nem ranít? lol -
#10470 mire?
-
#10469 Semmit! -
#10468 Elvileg elő kéne rá fizetni, ilyenkor mi van? -
#10467 Érdekes. És mit tanít számtech-ből? -
#10466 Thx a lot. -
#10465 Menj a www.letoltes.com-ra, és ott írd be, hogy Home Site. Ez egy tök jó HTML szerkesztő. és egyszerű is. töltsd lE!
Aztán menj vissza a főoldalra, és írd be, hogy Swish. Ez a flash.
Ennyi. -
#10464 Jó nekik, de a számtechünket egy szociális munkás tartja, tehát FINGA sincs a géphez... -
#10463 Ebben teljesen igazad van, de (nemtom iskolába jársz-e még), szinte minden haverom sulijában a számtech tanár vállal magántanítást.
Mert ha jól tudom a HTML alapfeltétel a számtech tanároknál.
A Flash-et nemtom, de az is tök gyszerű. -
#10462 Melyiket honnan? -
#10461 Amúgy még a flash sem bonyolult. Én Swish-sel csinálom, és két-három napja töltöttem le, és 1 óra alatt rájöttem, hogyan kell.
Még linket nem tudok, de tudok html-t és úgy a linket is könnyű. Szerintem töltsd le és tapéasztald ki. Legjobb flash-ben a Swish (csak ezt ismerem), HTML-ben a HomeSite, de ezt én is kitapasztaltam, meg hallottam is másoktól is. -
#10460 Haverok?Heh heh heh, nekem nincsenek haverjaim, csak idejárok RS-ezni, azt nem tudok *engem* ki néz havernak, de...más téma. -
#10459 Igazából tök mindegy, mert ilyen alapdolgokra, szerintem sokhaverod meg tud tanítani.
A bonyolultabbakat, pedig Ams és hugary tudja, akiket ismerek. -
#10458 Mondjuk ugyanúgy tud mint én. -
#10457 Ron! Hungary oldalán http://runehunger.freeweb.hu([nem tudok linket :((]) tudnád megnézni, mert az összes!! lépés le van írva -
#10456 Tudod milyen KÚRVADRÁGA egy tanfolyam?!Flash tanfolyam külföldön 800 dollár / óra ha jól értettem.
Inkább keresgélek linkeket. -
#10453 Márk! Szerintem te legegyszerűbben tőlem tudnál megtanulni :) De komolyan -
#10452 Meg tudjátok mondani, hogy a bérelhető ház mire való?plz -
#10451 Háát. Esetleg vegyél WEBLAPSZERKKESZTŐS könyvet (oktatót), vagy mondjuk keress tanfolyamot, ezeket tudom mondani. -
#10450 Hello all!
Eladó egy diamond ammy kajáért.
Inkább lobsterért vagy swordfishért,ha lehet! -
#10449 Holy shit :-P -
#10448 -
#10447 Én meg nem értek hozzá :-\... -
#10446 5leteket várok hogy milyen flashet csináljak!!! -
#10445 Bizalmas források szerint (andrew mondta)
,hogy lesz egy olyan skill,hogy carpentry
amiben házakat tudsz építeni,persze csak a fizetősben, azt nem tudjuk ,hogy hova lehet majd építeni őket. -
#10444 nem mennyi, és nem olyan, amire gondolsz:)) Annál a küldinél, amiben Ernestet kell megkeresni, annál van egy ***unalamas feladvány amit már annyira megutáltam de mind1 maradjunk a témánál. Ott meg kell szerezni egy olajoskannát. Az kéne. És már fél órája ***akodok annál a ***nál! -
#10443 a member's-es résznek a térképe
A többi térkép megtalalható a Tip.it-en :)) -
#10442 mennyi kanna kell?
------
Amúgy a crafting's guild kövei is ki lettek színezve
-
#10441 Áll a segítségkérés az olajoskanna megszerzésében!!! -
#10440 Ez minek a térképe? Én nem ismerem fel a dolgokat... -
#10439 Bátorkodtam bejelölni a kövek tartalmát.
sárga:arany
fekete:szén
sötétszürke:vas
tervezem:
fehér:ón
piros:réz
világosszürke:ezüst
kék:mithrill
zöld:Adam
(a runa-nak még kigondolok egy szint, de az ráér, mert adamot sem tudok még bányászni.) :(( -
#10438 Azt találtam ki, hogy az aranyat nem erdemes rudban tárolni (ha nem akarsz vele kereskedni), mert az ekszer keszitesnel ugy is el kell menni a a furnaceba.
Ha rogben kereskedsz vele, akkor talán meg tobbet is kapsz erte :)) -
#10437 van am a szigeten arany is :)) -
#10436 Hát a kicsinyítés nem jött össze bocs :(( -
#10435 Változás történ a térképen.
Entrana DNy-i részén nyilt egy üzlet, ahol üveget, meg ilyesmit lehet kapni.
Előtte van egy szökőkút, ahol rögtön fel is lehet tölteni.
A szökőkúttól délre van egy homokozó (nem tudom mire való) talán homokot is lehet a palackba tölteni?
A sziget Ény-i részén egyszarvuak szaladgálnak, hátha kell valakinek ilyen informávió, plusz vannak kövek, ahol vasat, szenet lehet banyászni.
Ha ezt összevetem azzal, hogy a sziget D-i részén van egy Furnace, akkor vasra könnyen lehet gyurni.
Viszont a bankolással probléma van, mert messze van a bank.
A sziget ÉNy-i részén van egy medve, meg terem a földön 'seaweed' amit moszatnak, vagy hínárnak lehet fodítani. Viszont nem tudom melyik löttyhöz kell.
Ime az új térkép (természetesen kicsinyitve berakva, de ha lementitek, a teljes valóságában lesz mentve.)
-
#10434 Hogy a ***ba lehet megcsinálni a várban azt amikor ajtók és kapcsolók vannak? -
#10433 Én asszem eléggé értek a html-elhez (de még nem annyira, mint TWN barátunk:)), van honlapom is, csak azt azér nem írom ide, mert nagy része fles, azt nem én csináltam csak belesegítettem, a mardék meg ojan hogy ojat még egy kezdő is tudna csinálni mert nincs bonyolultabbra szükségem...
Naszal ha kellek emil ide!