RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Én hülye meg akkor keltem ma reggel amikor SID esetleg aludni ment 😊)))))))) )
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Na jó, azért Te is az vagy 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Nagyban bányászok a ghost townban, erre valaki ölni kezdi a csontvázakat. Eléggé magyaros volt a neve erre megkérdezem tõle magyar-e. Persze magyarul kérdeztem mert így ha nem magyar azt hiheti, hogy magamban káromkodok. Erre a mellettem bányászó skac beszól: Hi, ar u hungaryan? Erre én: yes. Kiderült a srácrol, hogy finn, és kicsit tud magyarul. Az ilyen gyerek ritka mint a fehér holló.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Én nem mondtam, hogy a klánotoknak nem csinálok meg szivesen mindenféle craftolni valót, úgyhogy nyugodtan hordhatjátok nekem is a soft clayt. 😊))))))))))))))))))))))))))))))
E nélkül is válaszoltam volna, de csak most tudtam belépni.
Ez egyébként mindenkinek szól. Ha idõm engedi segítek mindenkinek, de van úgy, hogy csak rövid idõre tudok belépni, illetve már valaki másnak is megígértem, hogy segítek. Ilyenkor kis türelmet kérnék mindenkitõl. Mindenkire sort fogok keríteni akinek megígértem, hogy segítek. Köszönöm.
Nekem Tastie adta kölcsön a D&D filmet, mert mi is már vagy 10 éve játszunk (most éppen ugye 3rd editiont 😊 ). Egyébként 660 mega a film (80 perces CD-n van az anyag). Hogy Tastie honnan szerezte azt sajnos nem tudom.
--->SID
Valóban meghal a néger (valamelyik Wayans fivér játsza egyébként a szerepet, szerintem nem is rosszul 😊 ), de csak a vége felé és hát ugye a film legvége azt sugalja, hogy ez nem végleges stádium 😊. Amúgy nincs benne rasszizmus (talán csak amikor a törpe szidja az elfeket 😊))) ).
Viszont Jeremy Irons jól alakítja a gonosz mágust azt azért meg kell hagyni 😊.
Írj az e-mail címemre Rince ha van még egyéb kérdésed, mert ez ugye off topic. 😊)))))))
Honnan szereztétek meg???>
Pleaseeeeeeee
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Holnap jöhet a 40. 😊))))))))
Bocs, de valahogy sem az ICQ, sem a Runescape nem jön. Interware halódik valószínüleg, ezért nem tudok felugrani.
Na mégis mi a **** lenne.... végre meg tudtam nézni végig a Dungeons & Dragons movie-t. Nekem még a sokak által lenézett történet is tetszett. Az effektek pedig nagyon jók !!! Egyébként kaptam tegnap valami manga filmet is divx-ben, de azt még nem tudtam megkukkantani. Mivel ennyire hiányolsz, egye-fene nem ma nézem meg. 😊))))))) Szóval akkor ma beugrok a Rúnára, tehát gyûjtsd a soft clay-t légyszíves mert ma is fejlõdni szeretnék egy szintet. 😊)))))))))))))
Woodcutting 10-11-re: 5db fa. (firemaking a lényeg)
Firemaking 3-4-ig:3db tûz, 4-5ig:3db tûz. 😊
Veled meg mi a 8=> van pajtas? ;-))))))
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Van már karamja, vagy micsoda sziget?
Nem küldött egy BartSimpson (vagy valami ilyesmi) nevû gyerek hogy felvételizni akar? Ugyanis akivel nyaggatlak hogy felvételizni akar az Caterpie2, és az öccse (õ a szimpszon).
De egyiküket sem ismeritek szerintem eléggé.
Gratula!
de azért gyúrjál valamelyik teleportra.
SOK SZERENCSÉT 😊
Hanyas a medzsiked? MErt teleportálással szerintem meg lehetne oldani.