RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jézus Mária ! SID, te tegnap 18h-tól ma hajnali háromnegyed ötig játszottál ?! Nem semmi.
(Én hülye meg akkor keltem ma reggel amikor SID esetleg aludni ment 😊)))))))) )
Bith
Egyébként horgászgatás közben a cookingmat is felnöveltem 38-ról 48-ra. Ami kellett is, mert a kardhalnak asszem 45-ös fõzõcske kell.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Hát én, mivel nekem már a halászat bevezetése utáni 3. napon 52 volt 😊))). Aztán rájöttem, hogy egy harcos-mágus minek horgászgat naphosszat 😊).

Na jó, azért Te is az vagy 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Hmuda
Mi történt velem minap:
Nagyban bányászok a ghost townban, erre valaki ölni kezdi a csontvázakat. Eléggé magyaros volt a neve erre megkérdezem tõle magyar-e. Persze magyarul kérdeztem mert így ha nem magyar azt hiheti, hogy magamban káromkodok. Erre a mellettem bányászó skac beszól: Hi, ar u hungaryan? Erre én: yes. Kiderült a srácrol, hogy finn, és kicsit tud magyarul. Az ilyen gyerek ritka mint a fehér holló.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Eh, mégvalami... SID !
Én nem mondtam, hogy a klánotoknak nem csinálok meg szivesen mindenféle craftolni valót, úgyhogy nyugodtan hordhatjátok nekem is a soft clayt. 😊))))))))))))))))))))))))))))))
Ja még valami Rince: Az a pleaseeeee ott a hozzászólásod végén nem kellett volna, ugyanis egész Rúnázás alatt mást sem hallok. 😊)))))
E nélkül is válaszoltam volna, de csak most tudtam belépni.
Ez egyébként mindenkinek szól. Ha idõm engedi segítek mindenkinek, de van úgy, hogy csak rövid idõre tudok belépni, illetve már valaki másnak is megígértem, hogy segítek. Ilyenkor kis türelmet kérnék mindenkitõl. Mindenkire sort fogok keríteni akinek megígértem, hogy segítek. Köszönöm.
--->Rincewind
Nekem Tastie adta kölcsön a D&D filmet, mert mi is már vagy 10 éve játszunk (most éppen ugye 3rd editiont 😊 ). Egyébként 660 mega a film (80 perces CD-n van az anyag). Hogy Tastie honnan szerezte azt sajnos nem tudom.
--->SID
Valóban meghal a néger (valamelyik Wayans fivér játsza egyébként a szerepet, szerintem nem is rosszul 😊 ), de csak a vége felé és hát ugye a film legvége azt sugalja, hogy ez nem végleges stádium 😊. Amúgy nincs benne rasszizmus (talán csak amikor a törpe szidja az elfeket 😊))) ).
Viszont Jeremy Irons jól alakítja a gonosz mágust azt azért meg kell hagyni 😊.
Írj az e-mail címemre Rince ha van még egyéb kérdésed, mert ez ugye off topic. 😊)))))))
Lacc
Le lehet tölteni. Láttam is egy warez oldalon, de nem volt kedvem laza 600 megát lenyomni. Meg amúgy is, lehet, hogy rossz az egyik link belõle, aztán kész. De lehet, hogy most megpróbálom.
Rincewind
Több mint tíz éve játszom AD&D-t! Úgyhogy egy kicsit érdekelne!!!!
Honnan szereztétek meg???
Pleaseeeeeeee
Rincewind
HONNAN SZEREZTED MEG A D&D-T?????
Lacc
Jaja, az jó film lehet. Láttam a bemutatóját és cooool.
Hangianix
Ams-el pakisztaninak meg kinainak neztek amikor magyarul beszelgettunk... ;-))))))

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

kösz a bíztatást. az én kemény 2es kraftingommal szemben 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Érdekességképpen elárulom mindenkinek, hogy 38-ról 39-re növelni a craftingot több mint 200 bowl elkészítésével lehet (kb.210-220 körül lehet, az elején nem nagyon számoltam). 1 bowl elkészítése természetesen tartalmazza a formálást és az égetést is.
Holnap jöhet a 40. 😊))))))))
--->Hangianix
Bocs, de valahogy sem az ICQ, sem a Runescape nem jön. Interware halódik valószínüleg, ezért nem tudok felugrani.
--->Hangianix
Na mégis mi a **** lenne.... végre meg tudtam nézni végig a Dungeons & Dragons movie-t. Nekem még a sokak által lenézett történet is tetszett. Az effektek pedig nagyon jók !!! Egyébként kaptam tegnap valami manga filmet is divx-ben, de azt még nem tudtam megkukkantani. Mivel ennyire hiányolsz, egye-fene nem ma nézem meg. 😊))))))) Szóval akkor ma beugrok a Rúnára, tehát gyûjtsd a soft clay-t légyszíves mert ma is fejlõdni szeretnék egy szintet. 😊)))))))))))))
Bith
Fox majd elég tonhalat, amikor már nem azt akarsz... (hanem kardhalat)

Bith
A varrocki GS-ben. De azért ehhez nem kis mák kellett 😊. Monjuk a newbiek miatt érdemes a boltba nézni, mert soxor azt sem tudják, hogy mit adtak el, és szerencsével pont megveheted 😊.

Nem tudom érdekel e titeket? Szerintem ezeket a szinteket elhagytátok.
Woodcutting 10-11-re: 5db fa. (firemaking a lényeg)
Firemaking 3-4-ig:3db tûz, 4-5ig:3db tûz. 😊

Hangianix
--->Amorce
Veled meg mi a 8=> van pajtas? ;-))))))

Hangianix
--->Bith
Akkor mi anyagaron vasarlunk! ;-)

Bith
Jaja, én meg káosz rúnákat 8-11 arany áron 😊.

Hangianix
Erdemes neha benezni egy GS-be, ma ketszer is 31gp-rt vettem zafirt... ;-)))

Bith
30-as magic szintig elég gyorsan el lehet menni. Utána jön kb. a szenvedés. Én 52-nél tartok, de megúntam. Mondjuk 57-ig el akarok menni még mindenképpen.

Rincewind
Én elõször nem nagyon reménykedtem, de hát sikerült...
TUDOK SZÁMOLNI 😊)
Hmuda
Glad: ja van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ügyes vagy Rince, bár szerintem mindenki feltételezte rólad, hogy el tudsz számolni akár 3000-ig is. 😊)))))))))))))))
Gladiator
Na, és akkor engem miért csesztettetek, hogy ilyeneket csinálok? Amúgy nem tud valaki az Abe's Oddysee-hez kódokat?
Van már karamja, vagy micsoda sziget?

Rincewind
Bocs, de muszély volt 😉=)
Rincewind
>>>3000<<<
Juppiiiiiiiiiiiiii
Rincewind
2999
Rincewind
2998
Rincewind
2997
Rincewind
2996
Rincewind
2996
Rincewind
Ehhhehehe, néha a törlést nyomom mehet helyett 😊)))
Rincewind
2995
Rincewind
2992
Rincewind
2993
Rincewind
2990
Rincewind
De kaptam, csak az a baj, hogy rohadtul nem érek rá mostanában 😞(((((((((
Hmuda
Az csak egy hirdetés, semmi értelme nincs. Amúgy impektö is lehet szerezni.

>>>Rince:
Nem küldött egy BartSimpson (vagy valami ilyesmi) nevû gyerek hogy felvételizni akar? Ugyanis akivel nyaggatlak hogy felvételizni akar az Caterpie2, és az öccse (õ a szimpszon).
De egyiküket sem ismeritek szerintem eléggé.

Örüljünk hogy egyáltalán frissítik. Mert azt is megtehetné Andrew hogy megcsinálja ezt újitások nélkül és éli az életét frissitések nélkül.

NE DOBÁLLÓZZATOK MÁR EKKORA SZÁMOKKAL! ÉN ÖRÜLÖK MERT 11-ES A SZMITHINGEM.

Rincewind
Vacak a pöcsöd vége 😊)
Egyébként szoktam rúnázni! Fõleg mióta frissítés volt.
Rincewind
Gratula a leggyíkarcúbb mágusnak a runescape-ben...
Hmuda
WOW!!!
Gratula!

Pehh 😞
de azért gyúrjál valamelyik teleportra.
SOK SZERENCSÉT 😊

>>>Lord Schmied:
Hanyas a medzsiked? MErt teleportálással szerintem meg lehetne oldani.