RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

--->Hangianix
Köszönöm. Örülök, hogy van még valaki akivel egyeznek bizonyos elképzeléseink. 😊
Hangianix
--->Amorce
Igazad van, én örülnék, ha elmenne a fórum 10000 üzenetig.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

--->SID
Áruld már miért baj az, ha elmegy ez a fórum 10000 üzenetig? Miért fáj ez neked? Én kedvelem ezt a fórumot és szeretném ha megmaradna. Persze ha te utálod, akkor nyugodtan használj IRC-t, de én maradok inkább itt.

---> Lord Schmied
Szerintem ne hallgass ezekre a kötekedõkre 😊 és nyugodtan írd ki az Adamantite érc-et (ugyanis az ore ércet jelent). Szerintem nem baj, ha amit lehet lefordítasz magyarra, mert végülis egy magyar Runescape oldalt csinálsz nem? Abban viszont egyetértek a többiekkel, hogy az Adamantite-re nincs magyar szó, tehát azt érdemes lenne meghagyni eredetiben.
Hmuda
ok : )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Meg van...
A térképen a felkiáltójel nem börtön hanem katakomba lejárat...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bith
De miért is kéne magyarítani az Adamantite-et? A Mithril-nél is Mithril van. Ezek nagyrészét amúgy sem lehet lefordítani, mivel fantáziaszavak.
És a Tin az nem ólom, hanem Ón. Az ólom az lead.
Na most hirtelen ennyi 😊).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Rincewind
Nem rossz kezdeményezés, majd holnap, mikor ráérek nyomok is egy linket a sdajátomról 😊)

De lenne egy észrevételem: Az általad Adamantiumnak hívott érc igazából adamantit!
Na hali!
Rincewind
Esik szét a búrád bazze??? 8)=)

Nem megy a kaland, mert nekem most le kell lépnem. És ma már nem is leszek, úgyhogy próbáljatok kiagyalni valamit helyettem! A tegnapi 2 szerencsés nyertest értesítsd te (Nuki nagyon fog örülni)!

Rince

u.i.: A CS-t meg szedd lefelé ezerrel, mert holnap nem úszod meg, hogy szarrá ne henteljelek...
Lacc
Lol, ha IDSN mellet lobog, akkor ha bekötik neked is a Chellot, vagy az UPC-t, egyenesen leszakad! =)
Pretorian
>>>>>Mindenki!
Hi mindenki! Sajnos mostanában nem nagyon tudok fent lenni, mivel vizsgaidõszak van, de majd nyáron bepótolom!!!

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Rincewind
Ma sajna nem leszek (megyek este buliba), de küldök Steve-nek egy kalandot és õ majd elküldi azoknak, akiket nevesz a lejátszásába.
Lacc
Lehet, hogy én is megpróbálom a nagy Csét.
Eladási árak: Emerald ring:892gp, Ruby ring:1417gp

>>>Rince
Fent leszel ma valamikor? Ha igen akkor keress meg ICQ-n lécci. Kéne csinálni 1-2 cuccot :-)

Hmuda
Höhö. Felvételizõk?

Sir Ams
Lord Marcus
Sid HU
Nuki
ICram
Rob45 (AHEM...)

hát ennyi jelenlegi tudomásom szerint...

Lacc
Lol, majd az 50-es szint környékén is legyél ilyen lelkes. Csak legyen nálad párezer rúna.
és holnapra fejtsd meg nekem légyszi (én tudom ki) hogy ki akar még felvételizni.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

rimmington déli háziküja. sokk szerencsét =)

nemcsak.

Rincewind
Ja, igen mondom, hogy pár embert elfelejtettem... 😊)))))))))))))
>>>valaki:
Nemes cselekedet lenne reszetekrol hogyha tudnátok szerezni egy short-bowot.
PLÍÍÍÍÍÍÍZ

Rincewind
Lent van a ghost town-ban a csontiknál...
találtam egy olyna helyet ahol ujrateremlodik az arrow

hurrrrrrrrrrrrrrrrá!
(hamar változik a hangulatom ugye? =)

mindjárt olyan szépeket fogok káromkodni hogy öröm lezs halgatni

éééééééééééééééééééééééééééééééééééééééés

vajon kinek vót az a kkét üzenete hogy :
MI A KLÁN WEBLAPJA? 😊

Rincewind
Akirõl tudok (vagyis nem felejtettem el):

Nuki (õ már szinte tag) >😊)
I.C.ram (de õ szerintem már felhagyott vele)
Sir Ams
Sid_hu

Ööö. még voltak, csak õket elfelejtettem 😊=)
Lacc
Nemsoká' itt a nyári holiday, úgyhogy akkor már nekem is lesz idõm itt questezni, meg ilyesmi. Hogy én de úúútálom ezt a sok sz@r dogát! Már csak 1 hét... Na mind1. Ha valaki kitalál questet amibe én is benne vagyok, akkor valami szakácsnak, vagy ilyesminek tegyetek be, mert mióta így el van b*szva a varázslat-rendszer, pitét készítek/adok el séf-göncben. De azért megmaradt a nagy sötét-mágus-gúnya is, csak el van pakolva egy idõre. =)
>>>Rince

Van egy rossz hírem. +1 felvételizõ.
ÉS SZERINTED KI AZ A JÓLÉLEK AKI AKAR...
(SCHYTE TALÁN MÁR ISMERI)
találgassatok.

segítség: két üzenetet írt eddig

Rincewind
Nem, soha nem Settlers-eztem!
De, ha nagyon akarsz stratégiázni, akkor starcraft-ozhatunk 😊
Egyébként neten csak Counter Strike-ot meg Quaje 3 Arenát nyomok!
MEG A RUNESCAPE-ET!!!!!!!!!! 😊)
>>>Steveh
Lásd 2639.üzenet
http://www.korridor.hu/db/0A/10/i00003A10.jpg
a kép neve

Bith
Ezt hívják máknak 😊).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

>>>KKrisz
Most sebeztem egy white knight-on 6-ot fire strike-al. Pedig csak 32-es szintû vagyok. :-)

---> Mindenkinek, de fõleg Atomy-nak
Szóval ide bemásolok az alábbi témával kapcsolatban (Mule deletion) egy kis szövegrészletet. A lényeg, hogy úgy néz ki lesz valami új storage system (tároló rendszer) és akkor nem lesz szükség leltár karakterekre (mule).
Na de itt van olvassátok:

from what i hear, he will put in storage facilities, then give us 1 week to organize our business, then run a deletion script on the user database to delete any character that has age > 5 minutes or so, and still has all the base stats. something to that effect.
mules WILL be deleted (so i hear). and you won't have to tell them all your mules, he will do it with a script.

És ezt, valamint több hozzászólást az alábbi linken találhatjátok:
Link
---> Atomy
Bocs', hogy nem válaszoltam a korábban hozzám intézett kérdésedre, de most akkor ide teszem azt a linket ami a leltár karakterek törlésének a lehetõségével foglalkozik. Olvastam több helyen is mindenfélét a témáról, de azért kérdeztelek meg benneteket, hogy tudtok-e valami konkrétumot, vagy sem.

Akkor a link:
Mule deletion discuss link
---> Hangianix
Fent leszel ma? Változás van munkaügyben. 😊
Ja és láttad ezt a jó képbeszúrásosdit kicsivel alább ? Be kellene nyomni nekünk is valami jó képet nem? 😊)))))
Rincewind
Írj nekem 😊
Az klánoldalon fent van a cím!!!

De ne éld bele magad nagyon, mert elõtted már 7(!!!)-en várnak felvételre! Csúszik az egész, a felvételizõk meg csak gyûlnek csak gyûlnek... 😊)
Hmuda
Ógy látszik elmarad >: (((((((((((((((((

Nem tom mért kell hitegetni az embereket. Tuti átbaszás volt az egész...

Rincewind
Miért, nem írtam már le?????
😊

A tudásvágy mindenek elött.

Rincewind
Na ne, és honnan???
😊)
Rincewind
Uhhh, az gázosabb!!!
Sõt, azt nem is tudom...
DE az csak addig látható, amíg fent vagy a neten, miután lelépsz egy helyes kis piros x lesz a helyén!
Próbáld felrakni valami ingyenes szerverre és onnan linkelni!
Rincewind
Uhhh, az gázosabb!!!
Sõt, azt nem is tudom...
No van már 1 Emerald amulet of protection-om is :-) (+7 armour)

Rincewind
>>>Krisz

Minél magasabb vagy annál kevessebet kapsz. Erre lehetett számítani!

>>>Steve
Látom még meg vagy sértõdve, de azért leírom:
<> - két kacsacsõr közé kell tenni a parancsot!
img src="elérési ut.jpg" - És ezt írod bele.
Tehát:

< img src= " http://www.tajgaröcsöge.hu/simakõhalmos.gif " >

Szóközök nélkül (az img után van csak 1 szóköz ! )

Rince
Hmuda
Pontosan: Egyszer fordult elõ velem de az elég is volt. Egyik bányászni akar, a másik óriást ölni, a harmadik kaját sütni, a negyedik küldibe kér segítséget az ötödik csak ógy kalandozni akar...

Szabi szavaival élve: "Tovább is van, mondjam még?"!

AAAAAAAAHHHHHHHH!!!!
Ez már nekem is sok. Belépek a játékba. Jó sokan vagyunk. Mire köszönök mindenkinek ledob a server(majdnem). Hárman is elkezdenek beszélni hozzám, követni is nehéz, nemhogy válaszolni. Közben eszem is, és egy másik haverom is üzen hogy menjek UnrealFortress-ezni.
Nehogy félreértsétek, tök jó hogy ilyen sokan lettünk, örülök ha írtok nekem, csak valami más megoldást kéne találni, mert a játékban a kommunikáció egy kicsit nehézkes.
Mondjuk azt a mIRC-et kipróbálhatnánk. Honnan lehet letölteni?

>>>All
Nem tudnátok adni egy szériál számot a SIms 1-hez?