RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm. Örülök, hogy van még valaki akivel egyeznek bizonyos elképzeléseink. 😊
Igazad van, én örülnék, ha elmenne a fórum 10000 üzenetig.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Áruld már miért baj az, ha elmegy ez a fórum 10000 üzenetig? Miért fáj ez neked? Én kedvelem ezt a fórumot és szeretném ha megmaradna. Persze ha te utálod, akkor nyugodtan használj IRC-t, de én maradok inkább itt.
---> Lord Schmied
Szerintem ne hallgass ezekre a kötekedõkre 😊 és nyugodtan írd ki az Adamantite érc-et (ugyanis az ore ércet jelent). Szerintem nem baj, ha amit lehet lefordítasz magyarra, mert végülis egy magyar Runescape oldalt csinálsz nem? Abban viszont egyetértek a többiekkel, hogy az Adamantite-re nincs magyar szó, tehát azt érdemes lenne meghagyni eredetiben.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A térképen a felkiáltójel nem börtön hanem katakomba lejárat...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
És a Tin az nem ólom, hanem Ón. Az ólom az lead.
Na most hirtelen ennyi 😊).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
De lenne egy észrevételem: Az általad Adamantiumnak hívott érc igazából adamantit!
Na hali!
Nem megy a kaland, mert nekem most le kell lépnem. És ma már nem is leszek, úgyhogy próbáljatok kiagyalni valamit helyettem! A tegnapi 2 szerencsés nyertest értesítsd te (Nuki nagyon fog örülni)!
Rince
u.i.: A CS-t meg szedd lefelé ezerrel, mert holnap nem úszod meg, hogy szarrá ne henteljelek...
Hi mindenki! Sajnos mostanában nem nagyon tudok fent lenni, mivel vizsgaidõszak van, de majd nyáron bepótolom!!!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fent leszel ma valamikor? Ha igen akkor keress meg ICQ-n lécci. Kéne csinálni 1-2 cuccot :-)
Sir Ams
Lord Marcus
Sid HU
Nuki
ICram
Rob45 (AHEM...)
hát ennyi jelenlegi tudomásom szerint...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nemes cselekedet lenne reszetekrol hogyha tudnátok szerezni egy short-bowot.
PLÍÍÍÍÍÍÍZ
(hamar változik a hangulatom ugye? =)
vajon kinek vót az a kkét üzenete hogy :
MI A KLÁN WEBLAPJA? 😊
Nuki (õ már szinte tag) >😊)
I.C.ram (de õ szerintem már felhagyott vele)
Sir Ams
Sid_hu
Ööö. még voltak, csak õket elfelejtettem 😊=)
Van egy rossz hírem. +1 felvételizõ.
ÉS SZERINTED KI AZ A JÓLÉLEK AKI AKAR...
(SCHYTE TALÁN MÁR ISMERI)
találgassatok.
segítség: két üzenetet írt eddig
De, ha nagyon akarsz stratégiázni, akkor starcraft-ozhatunk 😊
Egyébként neten csak Counter Strike-ot meg Quaje 3 Arenát nyomok!
MEG A RUNESCAPE-ET!!!!!!!!!! 😊)
Lásd 2639.üzenet
http://www.korridor.hu/db/0A/10/i00003A10.jpg
a kép neve
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Most sebeztem egy white knight-on 6-ot fire strike-al. Pedig csak 32-es szintû vagyok. :-)
Szóval ide bemásolok az alábbi témával kapcsolatban (Mule deletion) egy kis szövegrészletet. A lényeg, hogy úgy néz ki lesz valami új storage system (tároló rendszer) és akkor nem lesz szükség leltár karakterekre (mule).
Na de itt van olvassátok:
from what i hear, he will put in storage facilities, then give us 1 week to organize our business, then run a deletion script on the user database to delete any character that has age > 5 minutes or so, and still has all the base stats. something to that effect.
mules WILL be deleted (so i hear). and you won't have to tell them all your mules, he will do it with a script.
És ezt, valamint több hozzászólást az alábbi linken találhatjátok:
Link
Bocs', hogy nem válaszoltam a korábban hozzám intézett kérdésedre, de most akkor ide teszem azt a linket ami a leltár karakterek törlésének a lehetõségével foglalkozik. Olvastam több helyen is mindenfélét a témáról, de azért kérdeztelek meg benneteket, hogy tudtok-e valami konkrétumot, vagy sem.
Akkor a link:
Mule deletion discuss link
Fent leszel ma? Változás van munkaügyben. 😊
Ja és láttad ezt a jó képbeszúrásosdit kicsivel alább ? Be kellene nyomni nekünk is valami jó képet nem? 😊)))))
Az klánoldalon fent van a cím!!!
De ne éld bele magad nagyon, mert elõtted már 7(!!!)-en várnak felvételre! Csúszik az egész, a felvételizõk meg csak gyûlnek csak gyûlnek... 😊)
Nem tom mért kell hitegetni az embereket. Tuti átbaszás volt az egész...

Sõt, azt nem is tudom...
DE az csak addig látható, amíg fent vagy a neten, miután lelépsz egy helyes kis piros x lesz a helyén!
Próbáld felrakni valami ingyenes szerverre és onnan linkelni!
Minél magasabb vagy annál kevessebet kapsz. Erre lehetett számítani!
>>>Steve
Látom még meg vagy sértõdve, de azért leírom:
<> - két kacsacsõr közé kell tenni a parancsot!
img src="elérési ut.jpg" - És ezt írod bele.
Tehát:
< img src= " http://www.tajgaröcsöge.hu/simakõhalmos.gif " >
Szóközök nélkül (az img után van csak 1 szóköz ! )
Rince
Szabi szavaival élve: "Tovább is van, mondjam még?"!
Ez már nekem is sok. Belépek a játékba. Jó sokan vagyunk. Mire köszönök mindenkinek ledob a server(majdnem). Hárman is elkezdenek beszélni hozzám, követni is nehéz, nemhogy válaszolni. Közben eszem is, és egy másik haverom is üzen hogy menjek UnrealFortress-ezni.
Nehogy félreértsétek, tök jó hogy ilyen sokan lettünk, örülök ha írtok nekem, csak valami más megoldást kéne találni, mert a játékban a kommunikáció egy kicsit nehézkes.
Mondjuk azt a mIRC-et kipróbálhatnánk. Honnan lehet letölteni?
Nem tudnátok adni egy szériál számot a SIms 1-hez?