4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Punker
    melyik részt akarod letölteni?
  • wizy
    én nem tudom, szerintem még nincs fenn, ha fenn van, akkor szerintem valahol anglul, felirat nélkül.... de magyar oldalon még nincs fenn, utánanéztem
  • RYAN MCKEAN
    segíts már?
  • Bandew
    TESSÉK?
  • RYAN MCKEAN
    ÉN NAGY BETŰVEL SZERETEK ÍRNI!!!!!!
  • RYAN MCKEAN
    DC-NECTEN KÍVÜL!!!!!!
  • wizy
    hi, lenne pár hozzászólásom ehhez
    1.) a DC-ről csak kínok kínja közt lehet leszeni (értsd letölti neked kb 2 hét alatt:-)) )
    2.) RYAN MINDIG NAGYBETŰKKEL ÍR!! :-)
    3.) a könyv nagyon jó, kiolvastam 3 nap alatt:-)), most olvasom kb negyedjére
    4.) a film előzetese már jó, csak Sirius nem olyan, amilyennek képzeltem, de majd megszokom:-)

kb ennyi
    csa
  • Punker
    DC-n biztos fenn van...
  • Mike
    szvsz eddig az 5. volt a legrosszabb.
    ha ilyen lett volna az első, akkor tuti nem olvasom el mindet

abszolút negatív, abszolút szadista, amikor pedig ennek vége (a könyv vége) összecsapott
  • Mike
    Mármint melyiket?

a filmet, vagy a könyveket?

A filmet, tessék megvenni, most akciós, szal ki lehet fizetni

nem kell mindent ellopni
  • Cat #338
    NAGYBETŰ NÉLKÜL IS LÁTJUK
  • RYAN MCKEAN
    TI LETUDJÁTOK VALAHONNAN TÖLTENI A HARRY POTTER-T
  • Augustus Gigo
    Harry Potter filmben gazdag újévet mindenkinek!
  • Bandew
    Nincs gond, te csak megmondat a véleményed.
    Amúgy tényleg nagyon ajánlom a többit, főleg a 3-4-5 részt.
    Szerintem ha elolvasod más véleményed lesz, hisz tény, hogy az első rész még a "leggyerekesebb".
  • Adam II
    Csak az elsőt de nem utálom csak nem tetszett.
    Ezt a FUJ meg csak odaírtam de HÚZOK IS mert nem szeretem én se ha egy topicban sok az ellenlábas...
  • Bandew
    Amugy:
  • Bandew
    Az úgy korrekt. Mindegyiket? :-)
  • Adam II
    Nem divatból fikázom elolvastam és FUJ
  • Bandew
    Te! Azaz a divatgyűlöő.

Lsd: #325
  • Adam II
    Ki van itt?
  • Bandew
    És már itt is van!
  • Adam II
    FUJ
  • Bandew
  • Ramza
    Most végeztem, teljesen korrekt a kritikád, ugyanez a véleményem.
    Amúgy szerintem a negyedik kötet a legjobb, utána a harmadik, majd ez. Összességében rendben van.

Végül az utolsó mondatra: nem, az emberek nem fognak leszokni. Mégpedig azért nem, mert az emberek basznak olvasni, és sokkal kényelmesebb nekik úgy ítéletet alkotni, hogy nem is tudják miről beszélnek. Arról már nem is beszélve, hogy divat fikázni ezt a könyvet. (A legnagyobb divat pedig úgy fikázni, hogy közben nem is olvas(ta) az ember...)
  • Bandew
    Elolvastam, és kellemesen csalódtam a műben. Azt hittem hogy Rowlingot, miután gazdag lett, elhagyta az "ereje", de szerencsére nem. A mű ugyanolyan izgalmas, fordulatokban gazdag, és ami a legfontosabb, hogy vicces.

SPOILER

Viszont nagyon sajnálom, hogy Sirius meghal a végén. Szerencsétlen 12 évig börtönben ül, utána egy évig bújkálnia kell kutya képében patkányokon élve, ezután egy egész évig egy házban kell kuksolnia, végig azzal a vígasztaló gondolattal, hogy Harry meg ő egyszer majd együtt lehetnek mint egy család, erre meghal. Szal ez elég kegyetlen húzás volt Rowlingtól, de nem baj. Igazából örülök is neki, hogy nem áll szándékában a sok gügyögő kis gyerek kedvéért pajkos kis estimesét készíteni a Harry Potterből.
    Viszont az egyetlen "negatív" a műben, hogy az előző könyvek után már valahogy nem annyira izgalmas itt a végkifejlet. Szó se róla, ez is kiemelkedő, de pl. a 3. rész végéhez képest sehol sincs. Még Sirius halála sem sokkoló annyira mint Cedricé. Bár lehet, hogy csak azért, mert számítottunk ilyesmire. Az is lehet, hogy mivel tegnap hajnali kettőkor fejeztem, be, már annyira álmos voltam, hogy alig bírtam koncentrálni, és emiatt nem tudtam magam rendesen beleélni a műbe.
    Harry új tulajdonsága, hogy hirtelen haragú, az elején még érdekes, de a végén már inkább idegesítő. Bár túlzott idegességét megmagyarázza, hogy Voldemort dühét érezte. Remélem a 6. részben már megtanulja azt az okku... izét, és "levédi" agyát .

SPOILER OFF

Mindenesetre már várom a folytatást (ami még igen messze van), és remélem, hogy ezek után az emberek leszoknak majd a "Harry Potter kisgyerekeknek való" hozzáállásukról.
  • PResident Evil
    na okoskodjátok ki, hogy ki mire és kire mondta aztán szóljatok nekem
  • PResident Evil
    Terry Potter akarommondani
  • PResident Evil
    Terry Black ? most ez komoly ?
  • Judit
    Azt tudod ugye, hogy nem Harry Potter-ről volt szó ott a #304-ben?
  • Bandew
    Én most a 570. oldalon tartok.
  • Gladiator
    kiolvastátok már a magyart?
  • cSuwwi
    jaja ;)
  • Bandew
    Akkor félrenyomta. Nem neked, hanem Madmaxxnak írta a 304-esre, hogy LOL. Legalábbis szerintem, mert később megint válaszolt rá.
    De végülis halál mindegy nem? :P
  • cSuwwi
    én a 305.-ben azt írtam, hogy elvileg megjelent. Mi ezen a LOL? a következő emberke is azt írta: megjelent? erre is LOL. Na ezért kérdeztem +... ;)
  • Bandew
    Nem láttad ire írta hogy LOL? Terry Potter. :)
  • cSuwwi
    Mi ebben a LOL? Tényleg megjelent, az Auchan-ben 2 emelet magas toronyot csináltak belőle, de nem volt tömeghisztéria, meg ilyenek. Le se szarta senki...
  • tHommy
  • Gladiator
    az a rész király volt. tök jól megírta. legalábbis angolul jól hangzott, magyarul még nemtom.
  • Ams
    SPOILER

Sirius black hal meg, fátyol mögé esik, és meghal.

Spoiler off

én angolul olvastam egy 5mb-ás fájl az egész!
    (ha vki esetleg nem tud angolul, a rövidített változatát el tudja olvasni a darkarts.uw.hu-n!
  • Augustus Gigo
    Ki hal meg tudja már vki! ismertetőt lécci!