4470
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
30. -
Bogie #2819 Sajna így van. Nem én írtam... -
Bogie #2818 Igen, egyelőre csak ez van meg. Nem tudom, milyen rendszer szerint fordítanak...
-
csgj #2817 csak tudnám hogy a fákkba meri Tóth Tamás Boldizsárnak írni a nevét?! (aki nem tudná, ő fordítja eredetileg a HP könyveket) -
megvan a 30.fejezet, kinek küldjem át e-mailben, aki aztán fel tudná pakollni vhova? :D -
Cat 02 #2815 huh bazz ebebn aztán sok a hiba :D -
Zzozó72 #2814 Sziasztok!
Én most írok itt előszőr és csak köszönettel tartozom mindenkinek, aki lefordította, és azoknak, akik segítenek, hogy a többiek is hozzájuthassanak a fordításhoz! Nagyon nagy élmény olvasni a könyvet!
Nagyon várom a maradék fejezetek fordítását is, remélem azokat is felteszitek ide, ha meglesznek!
Ezer köszönet még egyszer!
Zozó -
NemoNe #2813 Köszi a 29. fejezetet.
Csak ez van meg? Már csak mer a 33 és a 36 elég összevisszának hat. Hú ezt most jól megaszontam :DD -
Srécok, a szar Rshare helyett használjatok már box.net-et :DDDD -
HUmanEmber41st #2811 "brózoljatok" !!!!
linkeljetek!
és tietek lesz a köszönet-áradat :D -
Bogie #2810 Ha jól tudom, az utolsó - 36. - utáni zárófejezet.
Egyébként van már 29.-kel bővített pdf-es verzió is. -
Mostmár igen:9
de ez hanyadik fejezet? -
Bogie #2808 Az Epilógust is feltetted? -
Van 36. is!:) Ám az érdem Bogieé:)
A mappa frissítve.
-
Köszi!:)
Te honnan szerzed ezeket???
És ha nem haragszol feltöltöttem a mappába. -
dublic #2805 én is xD
-
HUmanEmber41st #2804 JEEEAAH !!!
:D :D
Csak sajna már el is olvastam :D -
nóci84 #2803 nem'tom mire gondolsz? talán azokra a surmó emberekre, akik létrehozni nem tudnak semmit, csak más munkáját tönkretenni, lehúzni?????? az ilyen ****-ok firkálnak a liftben is...ő nem merte volna bevállalni a fordítást, mert csak a szája jár...lehet, nem is tud inglisű... -
Bogie #2802 Jó olvasást!
-
UrsulaPotter #2801 Köszönjük a 29-et!
-
dublic #2800 nah hát akkor neki is látok a mai adagnak xD
köszi Bogie :) -
Bogie #2799 itt -
Bogie #2798 Van 29. -
HUmanEmber41st #2797 Nah de milllyen dolog ez, h a 29-32.ig nincs???
Megvan az is valahol, csak nagyon meg kellene keresni..
Ha Wilow of Narod olvassa, vagy valaki innét ismeri, mondja meg neki, h
nagyon köszönöm az eddigi munkáját is ! -
Még talán egyet értenék veled, komolyan, csak éppen a gond nem az angol tudással van leginkább... -
dublic #2795 én hálás vagyok a munkátokért és nem értem mit kell ezen fikázni... szerintem elég szinvonals a fordítás
szal nagyon nagy köszönet
aki meg fikázza az csináljon jobb fordítást... -
(Y)(Y)
De hát CsiGageciJek csak ilyen marad,nem vél. volt őt fikázó topik .. -
Cat 02 #2793 fordítás jó csak hát gépen olvasni ^^ -
toti81 #2792 Szar a fordítás???
Szeretem ezt az igazi magyar mentalitást...
Gondolom te már 2-szer elolvastad angolul és legalább 1 tucat Karinthy-szintű fordítást csináltál....
Néztem azon a honlapon hogy hányfős a Dumledore serege! Tegnap még párszáz volt, ma majd háromezer, kb ennyi ember lehet kimondhatatlanul hálás annak az embernek (embereknek) akik órákat, napokat áldoztak az életükből hogy az angolul nemtudók is hasonlóképp örülhessenek A KÖNYV!!!-nek, te meg nekiállsz fikázni. Ha minden harmadik szót átírnának héberre a fordításukban akkor is csak dícsérni lehetne őket te idióta....!
Óh istenem ments meg bennünket az ilyen barmoktól!!! -
nóci84 #2791 vacak fordítás?????? naköszi...gondolom akkkkkora ász vagy angolból, h be merted vállalni a könyvet (semmi gond, de akkor más munkáját nem kell fikázni)...tanultam angolul és megértetem magam, de egy könyv, az teljesen más -
A legendás állatok és megfigyelésük -et nem tudjátok hol lehet letölteni?mert már kerestem és nem találtam. -
dublic #2789 fúúú h így belegondolok már csak 7 fejezet és vége:S
tök fura lesz h nem lesz több rész -
Akkor még hiányzik 29-től 36. fejezetig :)
Nem tudja vki ez kb mennyi idő?Nem tudom,ez a 28 fejezet mennyi ideig tartott a fordítóknak,de nagy köszönet érte :) -
dublic #2787 én hálás is vagyok, nagyon
télleg ez a legjobb... kicsit sötét meg már lassan üldözési mániám lesz...xD
de akkor is nekem nagyon tetszik :) -
UrsulaPotter #2786 Úgy olvasnám már tovább...ez a 7. könyv az eddigi legjobb szerintem!Hálásak lehetünk a fordítónak...
-
Plett1 #2785 Egyetértek :(
Én is így vagyok:( -
dublic #2784 ááá
megvan a 33 fejezet de 29-32-ig nincs meg és így nem akarok tovább menni
valakinek nincs meg? -
:c -
Kesz15 #2781 Huh végolvastam.....
Asszem ez lett a legütősebb a 7 könyv közül...
Már csak azt nem értem miért kellett a szereplők felét kinyírnia
-
Frissítve a 33. fejezettel.