Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dogfish
hogy megegyek minel tobben... ehh, te ennyire fiatal lennel?
stonesour
Akkor tudod mit? A KIADÓ BEKAPHATJA. Minek kell várni februárig?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

én sem értem, elolvasom ezt de 100 % h könyv is meglesz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dogfish
mert a kiado veszit rajta. milliokat, sot!
stonesour
De nem értem. Miért olyan ILLEGÁLIS ez? HMM? soha nem fogják eladni vagy lemásolni. Csak egy hobbifordító. Minek kell ilyen nagy felhajtás?

te meg hulye vagy :c
nem a fordito miatt nem elerheto, bar biztos nehez felfogni.

BUDA > miskolc.

dogfish
en is behuztam volna a farkam, ha a kiado bedobja magat... :s
igaza van, elore tudja ugyis, hogy ha rak ra jelszot, (ami ugyebar koztudott, hogy ido kerdese es kiderul) akkor a nyomda mar nem toszhatja meg 😊
stonesour
Vannak pdf jelszó feltörõ progik le is szedtem egyet próbáltam feltörni de mivel lehet a jelszó nagyon sok karakteres ezért feladtam mert csillagászati idõ mire feltör mondjuk egy 10 karakteres jelszavat (komolyan ez több hét is lehet) Úgyhogy feladtam . AJJ nem tudok angolul . Olvasni akarok. De nagy kocs.g ez a fordító

dogfish
es ha nem mindenki ugyanazt a bongeszot hasznalja? 😄
he? erre nem gondoltal mi? :p

na mind1, ez off
csak egy otletet adtam elo
dogfish
amugy amig a progi kiszimatolja a jelszot, az eltart egy darabig sztem.
szoval, ha gyorsan akarjatok folytatni, akkor en mar elkezdenem a helyetekben.
de 😛 bár leg1szerûább jobb klikk és hiv mentése 😄

dogfish
nem mind1? 😄
nem egyszerûbb Flashgetbe beírni h letöltés "http://hp7magyar.narod.ru/forditas.pdf" és ezt oda?

dogfish
csak megsugom, hogyha valamit nagyon akar az ember, akkor megszerzi azt.
egy abszolut egyszeru modszer az olvas tovabbi elvezesehez... 😊
lemented a gepedre a filet, aztan szetteped a jelszot rajta.
azaz:
http://hp7magyar.narod.ru/forditas.pdf <<< megvarod, amig keri a jelszot. te termeszetesen raklikkelsz az elutasitobb lehetosegre, miutan nincs jelszavad. sebaj, az oldal betoltodott, ergo lementheted a gepedre. 😊

aztan mar nincs mas dolgot, mig megvarod, amig a frissen letoltott adobe jelszofeltoro meg nem tori az atkot. mondjuk ezt naponta kell letoltened, de segaz. ha mar egyszer megvan a jelszo... (a cracker progi okklumenciat alkalmaz)

sok sikert

😊
AleXXXXX
A jelszót még senki nem tudja, és nem valószínõ, hogy a fordító, az azt adta volna jelszónak, h harrypotter.
Esetleg ha van valakinek feltörõje akkor...

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Ha valaki megtalálja a magyar fordítás folytatását kérlek küldjétek el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bármit megadnék érte😞(((((((((
Emailem : [email protected]
sziasztok ide is jöhet a jelszó [email protected]
AleXXXXX

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Nekem is lécci küldjétek el, ha vki rájön, és én is próbálkozok
ha megadod a mail címedet átküldöm azt a 286 oldalt ami eddig fent volt
Mhosah Myth
Áááá ma akartam elkezdeni olvasni erre jelszó... :S Fizetõs lesz vagy mi?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

istenem , spam levél menni fog 1000L :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hocsika
Sziasztok!
Hát ez a jelszós dolog engem is érzékenyen érintett. Délután olvastam el az utolsó sort, most meg úgy látom abba kell hagynom... Ez nem jó 😞
Ha valaki tudja a jelszót kérem nekem is küldje el a [email protected] mailcímre! Hálám üldözni fogja! Köszi!

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

ha valakinek megvan a jelszó: [email protected]
lécci lécci lécci lécci lécci!!!!!
Ha a jelszó megvan vki pls [email protected] msnen tolja át. Nem pojén a felénél abbahagyni...

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Jrex
Dumbledore az 5. vagy a 6. részben hal meg?(még nem tartok ott😊

"Ugye, a Harry Potter hatodik epizódjában (?) az új miniszter egy bizonyos Rufus Scrimgeour, aki az aurorok parancsnoka volt. Namármost, a latinban a rufus szó jelentése baloldali. Tehát a mágiaügyi miniszter baloldali nézeteket vall."

-.-'

A jelszót honnan lehet megtudni? Én is uncsitesó szeretnék lenni!!! :-D
LF jelszó, hát a más fordítást nem tudtok?

Jelszó lett a pdf-en. Kiváncsi vagyok mikor lesz közzétéve valahol 😊
brodix
honnan tudod?
beszéltél vele?
mert emlékszem egyszer megadott egy ideiglenes e-mail címet.
Vagy msn cím volt?
már nem tom,de egyszer megadott egyet.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

dogfish
este (10-12 fele) lesz frissites, plusz meg egy hajnalban. bar a hajnali lehet, hogy kimarad
Nem hagyja abba a fordítást (egyenlõre) a narod féle. Az a pdf nem is hibás, de már egy napja nem frissült. Talán nem sokára fog. Amugy 286 oldalnál tart jelenleg elérhetõ.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

AleXXXXX
Ja.
Én éppen beszélek angolul, de sokkal jobb az, ha az ember az anyanyelvén olvashat.
Bár nekem nem fáj annyira, mert csak az esküvnél járok, bár megvolt a 250. oldalig, de én hülye ma reggel felülírtam a hibás fordítással.<#falbav><#falbav><#falbav>

baj van!
én azt látom hogy mindkét fordító leállt a fordítással...
remélem nem hagyják abba, mert az a legnagyobb kínzás lenne a világon, meg kell tanulnom angolul... nics mese...
remélem mindenesetre tévedek és csak egy kis technikai szünet van...
AleXXXXX
Ja látom:

A pdf file is hibás.
DE várjunk még1 kicsi...
hátha...

Pedig oylan jó fordítás lenne...<#lookaround><#wave>

brodix
NEM AKARJA FRISSÍTENI!!!!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

AleXXXXX
Naponta frissíti kb oldallal. A bevezetõ szöveg ua a link, csak a forditas.pdf nélkül

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
hát megnyitni a pirate verziót...
nekem nem jön össze. eddig sikerült tegnap letöltöttem 19-ig az összeset, de ma nem adja fel a blogot, csak annyit hogy: "Az oldal Tulajdonosa nem aktiválta a blog szolgáltatást, így nincs megjeleníthetõ tartalom."
neked sikerült valami?? egyáltalán valakinek sikerült valamit lehozni??
19. kész

brodix
a mit?

nem...
de próbáld meg a parate-st és légyszi szólj ha neked sikerült...
brodix
HI!
Nem tudja senki,hogy mikor lesz frissítés a narodoson?
Mert warlock nem írja ki,hogy mikor lesz.

valaki segítsen mert kétségbe vagyok esve...
:-))
hi!
A pirate verziót néztem délután és láttam hogy 20-25-ig már készül...
nekiültem megint de nem tudom megnyitni, a blog nincs aktiválva.. ilyenkor mi van???
brodix
szvsz a narodos az eddigi legjobb.

zeli
Ja, igen, az eleje még nem annyira profi, de ha tovább olvasod akkor nagyon jó 😉 Pl.: a harmadik már sokkal jobb, mint az elsõ, a hatpdik pedig(szerintem) profi lett.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nekem úgy tûnik hogy a /hp7magyar.narod.ru/ féle fordítás jobb. Csak az elsõ fejezetbe olvastam bele, de itt rögtön félre fordítótták az elsõ mondatot. Meg apróság, de a yardor sem fordították le. Mindez a /hp7magyar.narod.ru/ (nem tudok rá másként utalni) félében helyessen szerepel.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

zeli
Jah, a 17. még készül. Meg asszem most csinálják a 19.-et.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.