Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem a fordito miatt nem elerheto, bar biztos nehez felfogni.
BUDA > miskolc.
igaza van, elore tudja ugyis, hogy ha rak ra jelszot, (ami ugyebar koztudott, hogy ido kerdese es kiderul) akkor a nyomda mar nem toszhatja meg 😊
he? erre nem gondoltal mi? :p
na mind1, ez off
csak egy otletet adtam elo
szoval, ha gyorsan akarjatok folytatni, akkor en mar elkezdenem a helyetekben.
egy abszolut egyszeru modszer az olvas tovabbi elvezesehez... 😊
lemented a gepedre a filet, aztan szetteped a jelszot rajta.
azaz:
http://hp7magyar.narod.ru/forditas.pdf <<< megvarod, amig keri a jelszot. te termeszetesen raklikkelsz az elutasitobb lehetosegre, miutan nincs jelszavad. sebaj, az oldal betoltodott, ergo lementheted a gepedre. 😊
aztan mar nincs mas dolgot, mig megvarod, amig a frissen letoltott adobe jelszofeltoro meg nem tori az atkot. mondjuk ezt naponta kell letoltened, de segaz. ha mar egyszer megvan a jelszo... (a cracker progi okklumenciat alkalmaz)
sok sikert
😊
Esetleg ha van valakinek feltörõje akkor...
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Bármit megadnék érte😞(((((((((
Emailem : [email protected]
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Hát ez a jelszós dolog engem is érzékenyen érintett. Délután olvastam el az utolsó sort, most meg úgy látom abba kell hagynom... Ez nem jó 😞
Ha valaki tudja a jelszót kérem nekem is küldje el a [email protected] mailcímre! Hálám üldözni fogja! Köszi!
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
lécci lécci lécci lécci lécci!!!!!
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
-.-'
beszéltél vele?
mert emlékszem egyszer megadott egy ideiglenes e-mail címet.
Vagy msn cím volt?
már nem tom,de egyszer megadott egyet.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én éppen beszélek angolul, de sokkal jobb az, ha az ember az anyanyelvén olvashat.
Bár nekem nem fáj annyira, mert csak az esküvnél járok, bár megvolt a 250. oldalig, de én hülye ma reggel felülírtam a hibás fordítással.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
én azt látom hogy mindkét fordító leállt a fordítással...
remélem nem hagyják abba, mert az a legnagyobb kínzás lenne a világon, meg kell tanulnom angolul... nics mese...
remélem mindenesetre tévedek és csak egy kis technikai szünet van...
A pdf file is hibás.
DE várjunk még1 kicsi...
hátha...
Pedig oylan jó fordítás lenne...<#lookaround>#lookaround><#wave>#wave>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
nekem nem jön össze. eddig sikerült tegnap letöltöttem 19-ig az összeset, de ma nem adja fel a blogot, csak annyit hogy: "Az oldal Tulajdonosa nem aktiválta a blog szolgáltatást, így nincs megjeleníthetõ tartalom."
neked sikerült valami?? egyáltalán valakinek sikerült valamit lehozni??
de próbáld meg a parate-st és légyszi szólj ha neked sikerült...
Nem tudja senki,hogy mikor lesz frissítés a narodoson?
Mert warlock nem írja ki,hogy mikor lesz.
:-))
A pirate verziót néztem délután és láttam hogy 20-25-ig már készül...
nekiültem megint de nem tudom megnyitni, a blog nincs aktiválva.. ilyenkor mi van???
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...