4469

NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • edeTL
  • edeTL
    Heri Plotter:))) az egy allat!
  • Efreet
    Assassin: viszont legalább emiatt.. és innentöl lehet, hogy elkezd olvasni... akkor meg már megérte ez a hisztéria.
  • Assassin
    Kb.olyan ez mint a mi időnkben a batman - nagy mánia,rövid ideig...
    Azért durva hogy néhány kiscsákó még nem fogott könyvet ez előtt a kezébe..
  • Laalee
    egy idiota kisgyerekrol aki hokuszpoknak hiszi magat...
  • Marki
    1ébként miről szól?
  • tomcs
    nekem is van harry potter cukorkam
  • Efreet
    AIt nem láttam... majd tékából megnézem, mert érdekel... "szirupos lovagregény" :))) az utsó pár perc csak :) elötte fun ezerrel... akkora szövegek vannak a filmben :)
  • Laalee
    nem csak azthiszik mert "kritikus"ok pozitivat nem lehet irni semmirol...

a film akor jo ha hozza azt a szinvonalat amit a bemutatoban is, tehat ha egy szirupos lovagragenyrol van szo akkor ne egy fordulatokban gazdag minden eddigi forgatokönyvet felülmulló filmet varjanak :)

de ha pl az ai rol van szo ott az ember pont forditva volt vart egy franko erdekes scifit és kapott egy rakas szirupot klisékkel megtoltve...
  • Efreet
    most olvastam a zindekszen úgy lehúzták a filmet, hogy még... bár ök szidták az atlantist meg a lovagregényt is... oda csak savanyú emberek írnak?
  • Laalee
    de nem ám! :)
  • Efreet
    helyes. ha nem tetszik, nem is szabad.
  • Laalee
    hat beleneztem otthon reszemrol tuti nem nezem meg moziban...
  • Efreet
    ezzel nem értek egyet... vannak itt is kivételek :) (jövöhéten megnézem én is társasággal)
  • Laalee
    amit agyonreklamoznak az jo nem lehet, marpedig ennek iszonyu nagy felhajtasa van :)
  • Efreet
    és nem minden igaz, ami a tvben megy... (még a hírekben sem, lásd Amikor a farok csóválja ;))
  • tomcs
    kicsit tudatositani kene a gyerekekkel hogy ez az egesz csak mese es arra valo hogy elolvassak, jol szorakozzanak rajta, esetleg elgondolkozzanak, valszeg en is el fogom olvasni de azert hogy minden falusi suliban varazsloklubot alapitsanak, meg megvegyenek minden szart amire ra van szitazva hogy harry potter...
  • tomcs
    lehet hogy tenyleg eleg olvasmanyos a cucc, de azert tulzas a dolog, en pl 5x elolvastam legalabb az egri csillagokat, de sose jutott eszembe hogy jumurdzsaknak oltozzek vagy 2 ust szurkot tartsak otthon...
  • I.C.ram
    a nemetek a Fasizmusra is azt mondtak hogy nagyon jo!... :))
  • Nuki
    Meg a paradicsomosat ;P
  • Nuki
    Ettem nagyon imádom a Hagymásat :D
  • Kft.
    ettetek már Bogoly Berti féle minden izü drazsét ?
    én vettem ma és a tesóm kifogott egy paradicsomosat de van benne répás és tormás is.
    a tescoban lehet kapni 115 pénzért de van csoki béka is 300 pénzért az egy kicsit drága.
  • kuk@c
    Harry Potter rulezzzzzz!
  • Efreet
    "rosszkor születtél, rossz helyen... közöttük élsz, de mégsem velük... más vagy mint ők, idegen.."
    (Hobo)
  • Lteebee
    A kijelentés kissé erős, de mindenen túl kijelenthetjük, hogy ez igaz.

A lényeg az, hogy ezzel most felnőtteket is levesznek, nem egyértelműen a gyerekeket célozzák.

Megint ki kell lógnunk a sorból...
  • Efreet
    a század eleje túlzás, 1954 :) de kétségtelenül a klasszikus fantasy megteremtője.
  • speed
    LTB ez az uj pokemon?
  • fotel
    KEll valakinek VCD-n?

2 80perces cd

• Nuki
    Mindjárt itt a film! Jegyeket lehet előre rendelni... :)
  • Nuki
    Áhhá köszi Rince...
    Már ma érdemes volt fölkelnem...
    Én sajnos nem tudok se Magusozni sem sajnos egyéb más jó játékkal jáccani csak mert nem tudom a szabályokat (tudom a magushoz valami 400oldal csak az alap) nem is lenne türelmem de másokhoz háát... Tudnátok valami kedveltetőt mondani a magusról? valami jót.... (ha esetleg elolvashatatlan lesz attol a sok üzenettől ez a fórum akkor felelőséget nem vállalok)
  • Rincewind
    A Gyűrűk Ura egy monumentális irodalmi mű, amit egy J.R.R. Tolkien nevű prof. írt a század elején. Ez a mű, azon felül, hogy nagyon jó, még korszakalkotó is a maga nemében, mert ezzel könyvel született meg a mai értelemben vett Fantasy ''műfaj''.
  • Nuki
    Bocsi a tájékozatlanságért de milyen az a Gyűük ura?
  • CSOCSO
    hja a gyűrűk urát is várom..
  • CSOCSO
    a filemt várom fogalmam sincs miylen lehet nem olvastam még harry kölköt.... de a GameCube lealázta a harry-t,.. ezt csak ugy üzenem Rince-nak.....
  • Rincewind
    Pedig már látom a gyüjtögethető Egygyűrűt a Corn flakes-es dobozokban, meg a Frodós kulcstartókat!
  • [Penge]
    Remelem azert a Gyuruk urabol nem fognak olyan
    uzletet csinalni mint a Harry Potterbol, hogy kiadtak mindenfele idetlen csokibekat, meg idiota
    Mindenizu Drazset......szanalmas...Mondjuk a Harry
    Potterert nem kar, de ha a Gyuruk Urat lejaratjak
    hasonlo baromsagokkal, akkor nagyon merges leszek ...
  • Nuki
    Dehogy is csak aszittem erre a pillanatra hogy a filmet láttad...
  • Nuki
    >>>Laleee:
    Nem fog késni a gyűrük ura a kedvedért ;)
  • Nuki
    lehet TIBI sajnos nem láttam hogy az-e?
  • TIBI
    tegnap nem a Hary Potter ment a Cartoon Network-on??