4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#142 Hat akarmit mondtok nekem teccet a film ugy ahogy volt. effeketek jok voltak story jo volt de nevetni nem nevettem mert nekem nem tunt fel semmilyen angol humor benne. A storyt nem egeszen ertettem bar lehet azert mert rohadt faradtan neztem meg. Magyarul szolva azert egy dolog fura. Reg nem neztem olyan filmet amin ne kejjen asitsak es eszt vegig ugy neztem hogy nem asitottam :) -
#141 Halihó!
Megnéztem a Titkok kamráját. Hát jobb volt minta az első(Ami totál szar) De azért ez se halatta meg a mércém. Túl sokat várok el a könyv után. De azért ezen már nevetni is tudtam, bár Hisztis Myrtle-nél már sírtam. Az is idegesít hogy a reklámkampány úgy állítja be Ezt az egész Harry Pottert, mintha csak az 5 éves gyerekeket érdekelne. Jó oké hogy ez egy mese, de akkor is tele van angol humorral, és egyes részek azért nem kifejezetten gyerekeknek való. És marhára idegesít amikor pl. tanácsolom egy barátomnak hogy olvassa el és ő erre azt mondja hogy ez gyerekeknek való. A filmekbe (főleg az eésőbe) az nem tetszett hogy kivették a könyvből való poénokat, és tele rakták a sok degenerált amcsi poénokkal. Pl.:Ront fejbe vágja a seprű.(de kurva vicces). Fred és George semmi szerepet nem kaptak, egyes színészek túl játszák magukat pl. Hermione (Fátyolos szemmel elfordítja hagridtól a fejét elég színpadiasan), természetesen Hisztis Myrtle, Ginny (majd kiesik a szeme). Viszonz Malfoy egész jó. Dumbledort se mutatják be rendesen. Az még oké hogy egyes dolgokat kihagynak (mágiatörténet tanár) , az már pofátlanság hogy csúfosan lerövidítenek egy mellékszálat,(Norbert) amibe így már jobb lett volna bele se kezdeni, de azért Hóborcot kihagyni(a második filmből is).Egy szó mint száz, a könyv király, a film már nem egészen. -
#140 ehh, nem is néztem a dátumot! -
nosferalto #139 HI!
Gyertek a www.hunchat.net Főnix Rendje szobába, és csatlakozatok a Főnix Rendje HP Clubhoz!!!
Üdv: Nosferalto -
#138 ehh, bammmeg, most jut eszembe, én voltam ganga. kösz, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok a kérdésemre -
#137 Huh, gyorsan reagáltatok ganga üzenetére. csak 11 hónapot és 5 napot késtetek. mind1, talán megkapja -
#136 olvasni jó főleg ha találsz jó könyveket! -
#135 A legtobb film eseteben Csoscso egy fej, kez es labnelkuli novel sex-el... namindegy nekem nem lesz attol se jobb, se rosszabb ha Csocso szeret olvasni. Bocsi -
#134 igen elég jól csinálták a vágást meg a forgatókönyvet mert az 1. részből qva sok hiányzott -
#133 Tegnap neztem meg a masodik reszt azok utan, hogy kb egy-masfel evvel ezelott olvastam a konyveket. Az en meglatasom szerint a sztorivezetes jobb lett mint az elozo resz eseteben; a technikai oldala...haaat a repulo autos jelenet mintha 1980-bol jott volna.. Kozvetlenul alatta nem tunt annyira fel de utolag rajottem ahogy belegondoltam, hogy ebbol is kihagytak egy csomo reszletet. -
#132 amúgy a filmet engem is érdekel hogy honnan szedted le! -
#131 lehet hogy nem DivX hanem XviD vagy ilyesmi szedd le az ACE Mega Codecs Packot az minden szart támogat ! -
Madmaxx #130 Mert átbaszták a fejedet és amit letöltöttél egy mpg fájl valószinüleg. -
#126 Ez nem veszekedés. Ez egy kultúrált fórum. Csak ütköztetjük a véleményünket. Valakinek muszáj az ellenkező oldalt is képviselnie, különben nem tudnánk miről beszélgetni... -
#124 csatlakozom Naja-hoz. olvasni márpedig jó. aki utál, az még nem látott rendes könyvet. -
tomcs #123 csocso tudjuk. en pl csak elolvasni leszek hajlando, filmen 1xuen nem erdekel -
#120 modnom hoy oylan mint valakire maszturbálni de legrondább nöre nagyobbat fox élvezni ez tuti.. de most ne arrol jöjjön a veszekedés hogy ronda nö meg stb...
mé a könyv hogy adja vissza? az se adfja sehogy sem... te elképzelsz valamit?? pff modnom mint maszturbálni pamelára.. -
#119 Pedig jó dolog olvasni, csak mostanában nekem sincs nagyon időm rá...
De azért gondolj csak bele, a könyvben le vagyon írva, hogy pl:
(Jó gyors ez a Nimbusz 2000-res - gondolta Harry)
Ezt szerinted a film hogyan adja vissza? SEHOGY!
Megaztán a film csak a rendező elképzelését mutatja be, ezért kell az olvasáskor a fantáziádat használni. -
#118 megnéztem a filmet bejött aranyos de nem olvasnám el semi áron sem
1) utálok olvasni
2) filmben sokal jobb és ne gyertek hogy sokkal jobb olvasni mert hazsnálod a képzelőerődet és azt képzelsz amit akarsz..ennyi erőből ne baszatok hanem verjétek ki birtneyröl vagy pamela andersonról fantáziálva b pont ilyen a film és a könyv közötti külömbség! -
Nuki #117 Ajánljuk is! Nagyon jó! ALig várom már az 5. részt apropó Heri Kökler... kinek mi a véleménye a paródiáról?? :D -
Break #115 azt nem mondtam, hogy azért nem szeretem, mert az "mondták" (de kik?), hogy gyerekeknek van...ez sosem baj, gyakran nézek meséket még most is...:-)) -
#114 Én is elolvastam már az 1. 2. részt és nagyon megfogott , bár az 1. könvyben az első 50 oldal elég uncsi volt -
#113 jól teszed! -
#112 hagyd... ha nem érdekli, nem olvassa el. én nem olvastam, láttam a filmet (ami NAGYON nem tetszett), de ezek után el fogom olvasni, mert nagyon érdekel. :) -
#111 azért csak olvasd el. engem már az meg fogott. de ha az még nem, az 50. oldal után nem fogod tudni letenni.
az meg a vuilágon a legnagyobb baromság, hogy valami csak azért nem veszek a kezembe, mert asszonták, gyerekeknek van... -
Break #110 azt tudom, hopgy elsőről nem szabad, mert sok olyan könyv van, amelyiknek az 1. fejezete szar, meg lehet, hogy még a 2. is, de a könyv egésze kiváló...szerintem akkor se túl jó a harry...nagy mind1... -
Nuki #109 AZ első fejezetről NEM SZABAD ÍTÉLNI!!!! -
#108 csak olvasd el a könyv első fejezetét, és ismételd meg!
én is zsigerből útáltam... csak ennek a passziónak, hogy zsigerből útálni valami, asszem nem itt a 21.sz. ban van ideje, úgygogy elmentem a moziba, megnézni mi az a "szar"... itt kezdődött:D -
Break #107 látok itt sok embert, én téleeg nem akarom leszólni a harry pottert, lehet, hogy bennem van a hiba, de én már zsigerből utálom ezt az egész dolgot -
#106 J.R.R.Tolkien már meghalt.
de szerintem ha megírja a maradék 3mat, akkor lehet, hogy még feljebb kúszik:) bár remélem, nem kapatta el magát. -
#105 az 1. Stephen King, a 2. Tom Clancy -
#104 csak a 3. leggazdagab?? ki a 2. és 1. J.R.R. Tolkien? :) -
#103 szerintem lesz egy kis gond a maradék 3 kötettel... Rowling asszony a föld 3. leggazdagabb írója lett az elsö 4töl... és akit a mozdony füstje elkapott... -
#102 még az utolsó 3 könyv nem jelent meg.
én is 2 nap alatt olvastam ki.
pedig már a filmet is láttam...
ahogy kezd. a suli, én mehgyek, és szerzek magamnak harrypotter 2.3.4.kötetét:) -
#101 A tesómtől én is kölcsönkértem, az általa Helikopternek... :) nevezett Harry Potter első részét, (mert még van 6 folytatása). 2 nap alatt kiolvastam, de kurvajó könyv. Igaz, hogy én Rejtő Jenőn, meg Stephen King-en nőttem fel, de ez a gyerek? mese megfogott 20 éves fejjel is :)
Tegnap jöttek látogatóba a rokonok, és mit hoztak a tesómnak? A Potter kölyök következő 3 megjelent folytatását :) Legalább lesz mit olvasni.
Az első könyv, a Bölcsek köve csak ~290 oldal, a második már 310, a következő már több mint 400, a negyedik pedig már majdnem 800 oldalon írja le a Herripotter kaladjait a Roxforti Kisegítő Iskolában. -
Break #100 100!!
hehe -
#99 jaja .. most olvasom a könyvet... a húgomét... ma reggel kezdtem, és 1 jó kis szunyával délben+rokonlátogatással az előb tettem le a 210. oldalon...:D legutoljára az alapítványt olvastam így:D:D:D -
#98 csak azért mondják hogy szar a HP mer szégyenlik.
Titokban nagyon tetszik nekik csak nem merik bevallani :)) -
#97 hello
én tegnap láttam a filmet, áés nekem nagyon tetszett. még a könyvet nem olvastam, de mivel megvettem a tesómnak karácsonyra, az 1.nek tekintem magam a várólistán:) a filmről csak annyit, hogy szerintem nem lett olyan rossz, el lehetett rajta szórakozni. láttam már ennél sokkal szarabb filmet is. bár azt a sok negatív kritikát, amit itt is meg máshol a neten is olvasok azt azért eléggé túlzásnak tartom. persze a könyv nyilván jobb, ezt tapasztalatból elismerem:) -
tomcs #96 annyi az egesz hogy ami konyvben jo volt azt nekem a film mar utana sose tudja uberelni, legyen szo barmirol. csak erre nemreg jottem ra, ezt egy kb 10 eves gyerek nem tudja. szal fogja a zsebpenzet es elmegy a moziba, vesz pattogatott kukoricat is mert ugy az igazi, es megnezi. aztan kikonyorgi karacsonyra a harry potter legot, a miqlascsomagja tele van harry potter matricaval meg csokival, stb. a konyvet valoszinuleg el fogom olvasni angolul, mert legalabb annyi haszna legyen, meg erdekel is egy kicsit, de puskaval nem tudnanak ravenni hogy a filmet nezzem meg.