4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#268 hát, én nem sokat vettem kia bemutatóból. történetet nem mesélt el. cask képek voltak. összvissz 1 mondat volt benne, ha jól emléxem. de a zenéje az kurva jó. de csomó ismeretlen hely van benne. a dementhorokat meg csontvázként ábrázolták, akiken van egy köpeny, meg csuklya, vagy mi. -
#267 nem tudom, sztem már nem lesz olyan jó a köv. 2 film, mint az előzőek, mert már a főszereplők kamaszodnak, és már elég röhejes lesz, hogy a gádzsónak lassan már jönnek a csöcsei, ez meg ugye egy gyerekfilm, vagy mi a fene -
#266 gratulálok, ügyes vagyok..... -
#265 kijött a 3. bemutatója.
[url]http://hardwired.hu[/ur] -
#264 -
#263 Hát nem is tudom.
Őőőő...háááát.
Na jóóóóóóóó.
Elmondom.
De igérjétek meg, hogy nem nevettek ki.
Szóval az.....hogy akarjam magának kifejezni?
Tehát az volt, és lehet, hogy most nagyon kiröhögtök, de én elolvastam a Harry Pottert.
Tudom nagyon ciki, meg gáz meg minden.
Szakított is velem a barátnőm.
Elhagytak a haverjaim.
De megérdemlem.
Hogy lehettem ilyen gyerekes, hogy elolvastam egy ilyen könyvet???
Lehet, hogy megölöm magam!!
Ezt mindenkinek aki így gondolja:
-
#262 nem kell ezen kiakadni azt olvasol meg nézel halgacc magadnak amit akarsz... ha ez mást nem zavar (max a hangos TV meg zene) de ha valakinek nem teccik hogy elolvastál egy könyvet akkor nemteccik és kész nem fog ezért megölni... ha meg igen akkor az az ember érdemli meg hogy jó megsszire elkerüljék! -
neménvoltam #261 LO#L!!! -
#260 Jézusom!
Ez már betegség.... :-D -
#259 TANYA GROTTER!!!!!!!!!!!!
EZ QRVA JÓ!!!!!!!!!!
-
#258 http://www.ananova.com/entertainment/story/sm_704889.html?menu=entertainment.books -
#257 Tanya Grotter is an 11-year-old girl who rides a magical double bass instead of a broomstick, is an orphan, wears glasses and has an unusual mark on her face - a mole on her nose.
-
#256 jaj, szánalmason fent van egy herri potter koppintás. rowling néni már perel is. lényeg, hogy szinte 100%-ban ugyanaz a story, csak itt csaj a főszereolő. de annyira ugyanaz, hogy a neve is tök hasonló, neki is van egy sebhely, vagy mi a fején. mindjá bemásolom ide a storit. -
#255 Heri Plotter száx és kész :-DDDDDDD -
#253 "kilométerekről elkerültem, mert tudtam, hogy előbb-utóbb szembesítenek azzal, hogy mekkora egy hulladék szardarabka vagyok, mert elolvastam négy könyvet"
ezért szeretlek én téged! :-DDDDDDD -
#252 Nem baj, én akkor is írtózom a csávótól!
Késsz! Csókolom! -
Ramza #251 Ja! Ilyen cirkusz mondjuk Ausztriában is volt, bár betiltani nem sikerült, de mindenesetre jó lehetőség volt, hogy az egyház reklámozza magát és a könyvet.
USÁban mondjuk sok ilyen dolog történik, pl. az országban több tucatnyi helyen köztéren égették el Vonnegut műveit, és rengeteg városban be vannak tiltva, mert "trágár beszédet tartalmaznak". Azért az usa nagy LOL! -
#250 Nem lenne mekkdonáldsz, meg a sok amerikai szemét??? Oh Istenem! Micsoda áldás lenne!
Hallottam a hírekben, hogy egy nagy katolikus, nagy városban, a nagy USA-ban betiltották a gyerekeknek a HP-t, mert sokan csak a fekete mágiát vágták le belöle. Erre a "botrányra" gondoltam. -
Ramza #249 Nem tudom, hogy botrány alatt egészen pontosan mire gondolsz. Ha arra, hogy iszonyatosan népszerű ott, akkor igen. Egyébként valószínűleg az amerikai sikerek nagyon nagy szerepet játszottak a kommercializálódásban, ha megmaradt volna európán belül, akkor lehet, hogy nem lenne mekkdonálc menü és füzetborító és faszomsetudja még mi. -
#248 Ja! Igen! De odaát is botrányt kavart, nem? -
Ramza #247 angol -
#246 Ne egyezzen a véleményünk, de hányok már csak a kis szemüveges amcsi-propaganda gyerek puszta látványától is! -
#245 na én elkezdtem olvasni eredeti angolban a HP 1-et, aztén 100 oldal után már nem bírtam tovább. nem az angol miatt - azt elég jól tudom - hanem mert nem jött be nekem. -
#244 Lehet, hogy eccer el is olvasom... -
#243 Hány embertől hallotam ezt Istenem! Mondtam nekik, hogy olvassák el, aztán teljesen megváltozott a véleményük. -
#242 Honnan tudod, hogy kedvelném a HP-t? :) -
#241 Nem, mi elfogadjuk a filmmel kapcsolatos véleményedet, nagyon is. A Harry Potter jelenséggel kapcsolatos hozzállásodat is.
De ha a HP-ről "mint olyanról" akarsz véleményt mondani, akkor ildomos lenne elolvasni a könyveket. Én csak ennyit mondtam. -
#240 Hmm.. most téged nem tudlak hova besorolni. 12-13 éves nem lehetsz, mert akkor valószínűleg kedvelnéd a Harry Pottert. Komolyan gonban vagyok..
Maradjunk annyiban, hogy meglehetősen éretlen a gondolkodásod. :) -
Ramza #239 Máshogy fogalmazok: attól, hogy valaki máshogy gondolkodik egyes dolgokról, attól hadd ne kelljen már szégyellnie magát. És ez mindkét oldalra igaz (kellene hogy legyen).
Na mindegy. Ez a huszonhatodik HP topik az SG-n, és eddig mindet kilométerekről elkerültem, mert tudtam, hogy előbb-utóbb szembesítenek azzal, hogy mekkora egy hulladék szardarabka vagyok, mert elolvastam négy könyvet (és itt most nem arról van szó, hogy isteníteném azt a négy könyvet, úgy vélem elég visszafogott a véleményem ezzel kapcsolatban). Ide sem kellett volna írnom (mert az ugye "szégyen", hülye voltam, hogy nem tudtam megállni... -
#238 Gondolod? Engem nem zavar, hogy különbözik... -
Ramza #237 Szerintem sokkal nagyobb szégyen, ha valaki képtelen felfogni, hogy más embernek különbözhet tőle a véleménye. -
#236 Ne izgasd Magad! Ebbe a topicba szégyen betévedni... -
#234 Na nekem meg ettől áll ketté a hajam, amikor ha valakinek van egy véleménye, ami nem éppen az aktuális témát isteniti, akkor máris el mehetek a búsba?????
Miért? Azt hiszem egyértelmüen kifejtettem, mi nem tetszik ebben az egészben! Miért kell ezen lovagolni?
Nem jön be és kész! Elmondtam, lezártam, over! -
#233 Briliáns!!! :D -
#232 Jó, de ha neked ez a műfaj téged egyáltalán nem köt le, akkor miért terheled azokat a véleményeddel akik nyitottak erre?
Mondok egy példát: elmennél egy LA Lakers meccsre azt szajkózni hogy a Lakers egy szar csapat, bár egy meccsüket se láttad, de olvastál róluk egy újságcikket.. de akkor már eleve tele voltál előítélettel a sznobságod miatt, mert nem tetszett neked, hogy a sok tahó az utcán mind Lakers pólóban nyomul, pedig az NBA bajnoki cím előtt azt se tudták mi a városi csapat neve. Megkérdeznék tőled a Lakers rajongók hogy tulajdonképpen miért szar csapat a Lakers. És erre azt válaszolnád, hogy azért, mert utálod a kosárlabdát. :D
(Éljenek a sporthasonlatok! :)) -
#231 Igen, zseniális humor és a zseniális "társadalomkiritika" van ezekben a könyvekben.. ebből a film szinte NULLÁT hoz át (pl. Gilderoy Lockhart, vagy Féligfejnélküli Nick alakja teljesen vérszegény). -
Ramza #230 Na ez így már rendben van. Nyilván mindenkinek más jön be, én általában igyekszem ezt tolerálni. De ettől még én sem megyek be az Alien 5 topikba ámokfutni :D
Hogy mi a gyerekes és mi nem, az nem szokott különösebben érdekelni, általában sokmindennek adok esélyt, úgy érzem képes vagyok arra, hogy a véleményemet saját magam ki tudjam alakítani (bár nyilván vannak befolyásoló tényezők), attól teljesen függetlenül, hogy pl. az adott film félmillió vagy 500 millió dollár bevételt hozott.
Annyit azért hozzátennék, hogy ha önmagában csak a film lenne, akkor abból soha a büdös életben nem lett volna ekkora "kultusz", az nagyon-nagyon kevés lett volna hozzá. -
#229 Hát ebből a szempontból megértem ha nem akarod elolvasni. A film után biztos másképp hat a könyv, mintha a saját fantáziádra hagyatkozol. Mikor a film után újra elolvastam a könyveket, mérges is voltam, hogy a klasszikus saját elképzeléseimbe belerondított néhány filmből jött cucc. -
#228 Na igen a szükség, nagy úr :P
Engem a filmekben és a könyvekben egy dolog zavart: A BAZILISZKUSZ AZ NEM KÍGYÓ HANEM GYÍK
Ja és a filmek tényleg elég gyengura sikerültek, nincs meg bennük a hangulat... -
#227 A másodikat télleg "erőszak hatására" néztem meg! :-DDDDDD
(el kellett vinni rá a barátnő anyukáját :-DDDDD)
Az első film után elég lett volna :-D