32214
Maya
-
Nincs meg valakinek a subSurfIllum.mel script? Én letöröltem véletlenül és a Pixho-ról sem lehet letölteni!!! -
Zocsi: A távcsövest úgy 3 napig készítettem (teljesen polygon). Előszőr összedobtam vele az Observatorium képet, aztán meg úgy natúrba.
A képeim mellé tényleg odaírom, hogy Mayával készültek, de a versenyre már az eredeti nevemet is fel kell tüntetni. -
Rigley: Én is leszedtem már régen, szerintem nagyon király! -

Morph script letöltése
-
Itt van egy jó ezüst shader !
-
Nézzétek csak mit találtam a versennyel kapcsolatban!!!
"-Egy érzékeny kérdés, gondolom nem mindenki rendelkezik olyan forrásokkal hogy magát tudná támogatni egy 3ds program példánnyal.(vagy igen?)
Ez a versennyel kapcsolatban bárminemü hátrányt illetve utólagos felelőségre vonást von maga után???"
"-A kérdés jogos, de szerintem nem kell ettől annyira félni, hiszen pénzt nem kapsz a munkádért :-), max ha nyersz, de akkor sem pénzt hanem díjat, azaz ajándékot.
Ha meg csak az nevezhetne akinek jogtiszta softvere van, akkor nem hiszem hogy sok kép érkezne, tudván hogy ezen progyk ára milyen magasságban van, illetve mindezt a magyar viszonyokkal összevetnénk... ergo ne feszegessük ezt a témát mert sose végeznénk (lásd még más ilyen témájú forúmok), másrészt meg inkább a kép elkészítésével törödjetek. Persze az a legtisztább ha valaki ilyennel rendelkezik, de hát van iskola, munkahely stúdió...aztán meg bizonyítasd be akárkivel hogy a te képedet milyen software-el és hol készítetted. A lényeg hogy nem üzleti célú a tevékenységed ilyenkor. A jogi részét nem tudom, egyelőre felháborító valóban ami itthon megy, bár mindkét részről teljesen érthető... szóval ezzel táma lezárva, a képeket küldjétek."
A 2. idézet egy olyan embertől származik, aki a tanácsokat adja a versenynel kapcsolatban. Szal így már más a helyzet...
-
A clotnal gondolkoztam a problemeden, hogy vmi vertex paraja van. Biztos CV curve-bol csinalod a curve-oket a cloth-oz es keves pontott teszel ki. Csinald EP curve-bol ott csak kezdo es vegpont van... -
Renderman: Megnéztem a távcsöves képed a render.hu-n. Nagyon király! Meddig modellezted?
Egyébbként a neved mellé információként az van jrva, hogy Maya-t használsz, szal szerintem akár Maya-val is nevezhetsz! -
Hmmm... Lehet, hogy meg kellene próbálni és legfeljebb azt mondom, hogy a free Maya-val készült. Most mindenesetre én is csinálok majd valamit.
Egyébbként nem hiszem, hogy túl lőttél volna a célon 10000 polygonnal!
Még azt lenne jó tudni, hogy a vállalkozó kedvő magyarok milyen szinten vannak, mert a render.hu galériáiban azok a profi képek nem igazán magyar eredetűek! Na mind1... -
Jo hat! A ramp shader az zsenialis, a fluid is jo bar nincs hasznalat alatt. Ja es idaig meg nem fagyott szoval no para... -
A hulye öcsém szorakozik a nevemben. Sorry. 
Lehet , hogy en is megprobalok csinalni valamit. Mi a helyzet a 4.5-os Maya-val ? Jó ? -
sziasztok
-
Én megpályázom a dolgot. Mayd azt mondom, hogy free programokkal dolgoztam (Rhino, Povray). Tegnap este fél 1-ig dolgoztam a barátnőmtől elkobzott szemüvegen. Elég részletes lett. Lehet, hogy egy kicsit túl lőttem a célon (10000 poligon).
Szerintem ti is próbálkozzatok. Legyen igazi verseny 8) -
Megnéztem én is a linkeket! Nagyon fasza dologkat lehet találni alattuk!!! 
Az a pályázat is nagyon király lenne, csak kár, hogy a progi eredete nem tisztázott nálam sem! -
Gimp :) -
Microsoft Paint 
Ja nem yó. Nálam a Windows sem legális hi-hi -
Hát ezaz :)
Engem is ez tart vissza :/ -
Jól hangzik 8)
Csak azt nem tudom, hogy mit mondok, ha azt kérdezik, hogy milyen szoftverrel készült a kép 8) -
http://www.render.hu/contest.csn -
Egy jo kis tuti. a texturazassal kapcsolatban:
http://www.kniffen.ca/index.php?target=tutorials/texture/UV1.php -
Itt egy yó kis StarWars model lelőhely a HighEnd kategóriából:
http://www.theforce.net/scifi3d/
Nagyon profik a modellek és teljesen FREE!
-
Persze, hogy sikerult! A batyad azt hiszem mar nezte.... -
fgp303: meg nem neztem meg hogy sikerult, de koszonom.
udv: s0ft -
Meglehet oldani csak akarni kell.... -
Csalni kell :) -
A Pain Effects nem látszik a tükröző testeken! -
Szerintem a natfx nem akkora durranás. Engem csak elsőre hatott meg, másodszorra maradtam a paint effectnél. Igaz nem próbáltam ki. -
talaj fel vegre az icq-re.... -
Ember! Neked megvan a NatFX? Gyorsan találjunk valami ftp-t. A Maya 4.5-re is vevő vagyok. Remélem a 4 alá írt pluginok mennek alatta. -
www.natfx.com -
Mijaza natfx? -
icq: 146660253 lehetoleg irjatok oda azt is hogy ki (a forum beli neveteket) -
meg meg ezt azt kaptam pl animal logic 1.13, natfx full... -
300MB -
És egyáltalán mekkora? -
A folyadék szimuláción kívül van benne valami érdekes újítás ami miatt érdemes lecserélni a 4.0.2-t? Mert az pont az a fícsőr ami nélkül kíbírom a maya5 megjelenéséig. -
Nagy extra nem kell 50k korul mar jo is igy mindenki majd normalba letudja kapni... -
3-4k-val megy a superre USA-bol.... -
ha csinaltok egy gyors ftp-t... -
Neked megvan a Maya 4.5?
Mikor töltöd fel?