32214
Maya
-
Lehet, hogy csak a freemail vacakolt, de biztos hogy válaszoltam.
ICQ-n mindíg megtalálsz:
158778263 -
Én próbáltam válaszolni, de visszadobta a leveleket 8(
Zocsi: A legjobb, ha kockából indulsz ki. Nekem a Connect Poly jön be modellezésre. Ugyan olyan mint a Subdiv csak itt poly a végtermék. -
Milyen vacak Windows skin ez.... -
valaki plíz tegye fel a supergamez ftp-re a Photoshop 7.0 FULL-t... hátha ott marad egy kis ideig... Még ma este le szedném
köszi -
redapple1 #1346 Van pár Poser CD-m http://posercd.uw.hu -
Te modemesek öröme, te :)))
Amugy van ilyenje valakinek?
Perszen nem IRIX-es verzióra gondoltam. -

-
Mi van emberek? Meghalt a fórum, vagy mindenki nyaralni ment? Ez így nem állapot... -
Nem tudna valaki segíteni nekem? A problémáim az #1334 hozzászólásom alatt vannak.
Felmerült egy újabb problémám is, hogy lehet azt elérni, hogy paint effects-el függőlegezen húzgáljam a vonalakat? Én a side, ill. front/back nézetekben nem tudok operálni vele. -
Ne szologas be renderman, mert elvagod magad nalam is
-
WoW ! -
Benyo: Az utolsó hozzászólásomban írtam le, hogy hogyan kell képet beszúrni. Nézd + azt, és ha nem sikerül, megpróbálom értelmesebben is elmagyarázni.
Mostanság próbálok én is a karaktermodellezés és animálás felé kacsintgatni. A gondom viszont az, hogy totálisan sötét vagyok hozzá. Hogyan kezdjem? Nem tudna valaki építő jellegű tanácsokat adni vagy itt a forumban, vagy e-mailen keresztül?
Volt egy próbálkozásom: Egy poly gömbből indultam ki. Egy viszonylag elfogadható felsőtestet kiformáltam belőle lattice deformerrel. A gondom az, hogy nem tudom hogy megoldani a végtagok és a fej "kinövesztését a gömbből készült testből. Próbáltam még a sculpt tool használatát, de elég nehézkes. Tudna valaki segíteni nekem? -
Ez itt kezdő fórum, ne vedd át kodiak stílusát
-
Sorry, amiert kotozkodos voltam egy kicsit... -
HEHEHE -
Ja ezt elfelejtettem:
I Love Maya
-
Király! Így ugyan úgy lehet manipulálni a fur-t mint a textúrák feszítését
-
Kiraly vagy steone, nagy extrat arultal el ! :D -
Véletlenül nem tud valaki feltenni valahova egy Eyeon Digital Fusion 3.12a nevű programot?
Jah, aképeket így tudjátok beszúrni:
img src=XY.jpg
Az elejére és a végére kell ilyen: < >
Az XY lehet webcím is (hivatkozás a képre).
Ez egyébbként egy egyszerű HTML-kód... -
Shave and Haircut mikor lesz Maya-hoz ??? -
Ezt a funkciót hol lehet elérni? A maya helpben sehol nem találtam 8( -
Ha már a Fur-nál tartunk, hogy lehet elérni azt, hogy a poly testeket is bevonjuk Fur-al. Én akárhogy próbálkoztam, nem sikerült. Aztán renyomtam egy cube-ra is és csak az egyik oldalán lett fur, a többi üres maradt. -
Direct nem akartad fur-al? Meg lehet csinalni pfx-el es akkor is mozog a haja, szerintem a pfx a legegyszerubb... (persze csak 70 % hatasfok) -
Maya videó tutorialok az sg potyek könyvtárában!
2 db mov file. Érdemes letölteni 8) -
miert nem fur-al csinalod a hajat? Vagy csak nem ereztem ra a design-ra es ezt direkt ilyen seroval csinalod... :D -
Fú ez brutális!
A naci nagyon jó. Gondolom ful poly 8) -
ezeket pedig nezzetek meg erdekes... -
http://www.alexnardini.com/movies/REEL2001_The%20Verify.mov
http://www.alexnardini.com/movies/REEL2001_The%20Mutant.mov
http://www.alexnardini.com/movies/REEL2001_Epilogue.mov
-
Tudom hogy nem teljesen kapcsolodik a mayahoz, de ezen a siteon kiarusitas van egy ket jo cuccbol amit lehetne hasznalni a mayazashoz.
http://prohardver.hu/ph_hir.php?id=1465 -
Sajna nem tudsz olyan gazdag lenni hogy megtud venni... Csak a software 100M forint felet van a geprol meg nem is beszeltunk ami kb 400M lehet...
komoly kis arak vannak sracok mi ? -
Inferno.jpg ------------> HÚÚÚÚÚÚ ha én gazdag lennék... 
Semmi köze a CG-hez, de talán titeket is érdekel, mert jópofa: A Japánok megint bütykölnek egy műholdat, és ha regisztráljátok magatokat, akkor a neveteket fellövik az űrbe, egy aszteroidára...
Itt a link: www.planetary.or.jp/muses-c/pc/en/ -
azert nezzetek meg a kepet -
hehehe rohadjon el... -
-
img src="ftp://supergamez.hu/upload/mayaforumba/inferno.jpg" -
-
szjozsef #1299 Tud valaki segíten, hogy honnan lehet megszerezni a maya egyik full verzióját?Igaz ,hogy 512 ram nélküél nem idul? -
Na én is egy jo nagy hulye vagyok... 
Szóval így :
img src="A képed ftp címe" és az egészetrakod. ( ilyen kacsacsor baromságok kozé... ) -
ftp.supergamez.hu/upload/potyek
Még nem néztem meg őket , de azt hiszem itt elég jo anyagok vannak... (1285. hozzászolas)
www.highend3d.com
Itt is elég jo dolgok vannak Maya-hoz. pluginok is meg tutorialok is.
Ezeken kívül hasznos Maya-val is foglalkozo oldalak :
www.pixho.com
www.lightengine3d.com
www.aliaswavefront.com
És még sokan mások...most csak ennyi jutott az eszembe.
képet így tudsz felrakni :
-
Nincs, mi is az english anyagot rágjuk, de talán lesz Maya biblia október környékén 8)