Maya
  • Zocsi
    Nézzétek csak mit találtam a versennyel kapcsolatban!!!

"-Egy érzékeny kérdés, gondolom nem mindenki rendelkezik olyan forrásokkal hogy magát tudná támogatni egy 3ds program példánnyal.(vagy igen?)
    Ez a versennyel kapcsolatban bárminemü hátrányt illetve utólagos felelőségre vonást von maga után???"

"-A kérdés jogos, de szerintem nem kell ettől annyira félni, hiszen pénzt nem kapsz a munkádért :-), max ha nyersz, de akkor sem pénzt hanem díjat, azaz ajándékot.
    Ha meg csak az nevezhetne akinek jogtiszta softvere van, akkor nem hiszem hogy sok kép érkezne, tudván hogy ezen progyk ára milyen magasságban van, illetve mindezt a magyar viszonyokkal összevetnénk... ergo ne feszegessük ezt a témát mert sose végeznénk (lásd még más ilyen témájú forúmok), másrészt meg inkább a kép elkészítésével törödjetek. Persze az a legtisztább ha valaki ilyennel rendelkezik, de hát van iskola, munkahely stúdió...aztán meg bizonyítasd be akárkivel hogy a te képedet milyen software-el és hol készítetted. A lényeg hogy nem üzleti célú a tevékenységed ilyenkor. A jogi részét nem tudom, egyelőre felháborító valóban ami itthon megy, bár mindkét részről teljesen érthető... szóval ezzel táma lezárva, a képeket küldjétek."

A 2. idézet egy olyan embertől származik, aki a tanácsokat adja a versenynel kapcsolatban. Szal így már más a helyzet...