32214
Maya
-
potyek #5041 na hirtelen, kb 3 perc alatt öszzedobtam egy ilyet :
http://cg.uw.hu/fuvecske.avi
iszonyu jol lehet hangolgatni, sajnos most melo miatt semmi idöm nincs nézegetni a funkcioit, ezen van egy vortex field, az és a hair dolog nagyjábol beállitva, többre nem futotta most :( -
Bazz 4 megapixellel olyan bőrfotót csináltam előbb... Ez nagyon jó! Minden kis ránc, pórus látszódik szal nagyonjó! A végén lenyúlom a gépet :) -
Nemtom nincs ráírva. Csak így kézben hozta el apám :)
De 4 megapixeles és 3x optikai zoom van beletömve, szal fasza gép, kár hogy holnap már viszi vissza :/ -
előző jobban tetszett :F milyen gép amúgy? (azon túl h olympus) -
Hali!
Na kiélem fotós hajlamaimat:

Azt nem mondtam hogy tudok fotózni de szeretek :)))) -
valamiért nem megy a collision shave-ben, majd utánanézek, de most nincs rá időm sajna:( -
sorry
-
Deko, te az 5.0-as shave krekkjét küldted el nekem, de nekem a 6.0-ás kéne:(((
potyek, te tudtad renderelni a 6.0-ás shavvel? -
Oké várom :) -
helyes, bár szerintem a shave az úgy mindenre jó a témában, csak rá kéne jönni hogyan:))
potyek felteszed a 6os full mayat szerverre? -
potyek #5031 A pfx es fünél magát a lengedezést én sem tudom (még) irányitani, viszont most nézegetem a 6 os maya hair részét, azzal nagyon brutálisat lehet csinálni, adsz neki egy vortex field et, az élethü is és tudod modositani is, lehet csinálok egy kis videjot rola :O) -
:))
Fű az sikerül de fur-el, shave-el, painteffectel mindennel de még mindig nem tudom hogyan lehet irányítani azt hogy fújja a szél... -
potyej feldobod szerverre a full 6.0 maya-t? köszke:)) -
potyek #5028 Na most igy a meccs után, Youth akkor végülis sikerült a fü? :o) -
Hát igen... Ez van, ahogy a brazilok játszanak az... sz... élmény. Fantasztikus! De nagyon jó volt a magyar válogatott ahhoz képest hogy miket produkálnak. Klassz volt na. :)) 4:1 ide vagy oda... -
4:1
-
3:1 -
3:0 a braziloknak ha volna olyan aki nem nézné. Felhívtam haverom hogy beleordítsak a telefonba, mert ő is kinn van meccsen, így az én hangom is hozzáadódott volna a tömeghez... Mi ez ha nem fanatizmus? :DDD
Aldaryn: Ez teljesen felőröl... nem bírok így élni... Holnap véget vetek hitvány életemnek, nem kell velem beszélned többé.
MIndenkinek további jó életet!!!
Majd odaát találkozunk... -
Szupi! MEnnyi idő alatt renderel egy ilyent le? Ja, hoppá, veled most nem beszélek. Vedd úgy, hogy nem is szóltam semmit. -
Köszi!!!!! Eddig is valami ilyesmivel próbálkoztam, de az nem jutott eszembe, hogy egy planere rárakjam :D -
Szia!
Namost mayaban van egy olyan hogy Ocean shader, szerintem ezt rakhattad rá a planere vagy valamelyik testedre, ha megnyomod a Shift + H gombot bejön a Hypershader, vagy menüből nyisd meg ott lesz olyan hogy Ocean shader a materialok között, remélem erre gondoltál...
Bye! -
Hi, szeretnék vmit kérdezni:
Valamelyik nap miközben egy textúra feltevésével szenvedtem valahogy csináltam egy rohadt nagy tengert! Namármost az szeretném kérdezni, tudjátok-e, ogy hogy csinálhatnám meg ezt újra? Ezúttal azonban nem véletlenül akarom hogy sikerüljön :) -
Kis fanatizmus: jól megfigyelhető az SSS :)))) -
Hali!
Csakhogy színes legyen a fórum:

Apám kölcsönkapott egy Olympus gépet 2 napra aztán kipróbáltam. Most csináltam fél órája a képet aztán kicsit belenyúltam PS-ben, colorbalance meg ilyenek... Amúgy a gép makrója nagyon fasza! Az eredeti képet is 2288x1712 felbontásban csinálta, hűűű nagyon baba a gép...
A kép meg sehogy nem jön ide csak színcsinálásnak :)
Bye -
KÖSSZIIIKE! -
Aldaryn, ígéretemhez híven akkor most leírom hogyan lehet szimulálni a hálókártyát, remélem nem leszek zavaros.
Először is most nem emlékszem milyen op.rendszered van, de elvileg mindenhol így működik.
Nyisd meg a Hálózati helyeket
·
Tulajdonságok
·
Hozzáadás (ez hardveres lesz még)
·
Csatoló
·
Itt lesznek a gyártó nevek a listát pörgesd le az MS-ig
·
Itt asszem három lehetőség közül választhatsz, neked a MS virtuális kell.
- bezár, majd újraindítod ...
- a hozzáadásig újra elmész ->
Ekkor majd ki kell választanod a Netbui-t -t. (ez lesz szoftveresen a hálókártyád)
- Újraindítás -
Ezután ha minden igaz egy IPconfig lefutattással már a csatoló cím a hálókártya száma.
Vagy pedig a Programs - Alias... - Common Utilites - FlexLM lisence.. megnyit és ott a system setting tab alatt megtalálod.
-
Fasza!
-
Hát, szép, mondhatom. Megyek duzzogni. Nyárig mosolyszünet. -
Mondom majd nyáron tuti nem lesz gond... Tudom hogy könnyesre sírod a szemed, sajnálom :( -
Komolyan, fogom, és felhívom a szüleidet... NEmá, hogy nem, kibírod, ráadásul mégcsak nemis suliidőből kellene lógnod! Mondd azt, hogy az EU csatlakozás örömére engedjenek el feltételmentesen. Vagy nemtommi. -
Jobb a 6, egy újabb verziót azért csinálnak hogy kijavítsák a hibákat, fejlesszenek...
Ennek ellenére 5-öst használok, valahogy nincs kedvem 6-ban dolgozni, nem tudom miért.
5-6 közti kompatibilitás meg tényleg ennyire ratyi lenne ? :// -
ertem ezek szerint az 5-os jobb mint a 6-os netalan nem egeszen kompatibilis az 5-ossel? -
Háát, én amit elkezdtem 5ösben nem tudom folytatni 6osban mert lefelejt részeket a jelenetből, hiába próbálom bárhogy átmenteni :/
Ha majd kész leszek akkor szedem csak le az 5öst
Még újdonságnak számít, de sokan csalódottak a "kevés" látható újítás miatt ¢ -
Maya 6-ot hasznal mar valaki? Vagy az mar nem ujdonsag? Csak erdeklodok. -
Jaa... -
potyek #5006 Youth lehet félre értettem vmit, de én ha ezzel a füvel festek, az már animálva van, max a növekedést szoktam beállitani. -
Lekonel #5005 Hol van az a képed deko?:)) -
Necsináljátok!!! Én mennék... De azt a múltkori találkát se volt könnyű megcsinálnom, vagy 1 napig kellett mondani hova megyek kivel, stb... nagyon húzósak szüleim.
Ja és ha Déliben találkozol azzal a kéregetőssel, tudo kiről beszélek, adj neki 10 Ft-ot majd utólag kifizetem :) -
Amennyiben nem jössz el, érezed magad fokozottan testileg veszélyeztetettnek, és szerintem nagyon gyorsan keress valami messzi, Földtől távoleső helyet a galaxisban... hiszen, ki tudja, bármi történhet... Fenyegetés? Jajj, dehogy. Csupán baráti jótanács! -
Deko wazz, megint helyezett leszel (remélem) :) nagyon jó lett!
Jó, hogy az új szavazási rendszer miatt minden képet nagyban is meg kell nézni, mert amúgy átsiklottam rajta
Ugye szabály szerint nem szabadott használni előregyártott hátteret, akkor ez paint effects? kajak szép a kompozíció
szorítok (és szavazok:F)