32214
Maya
-
Nah megint mutatok képeket, csak hogy sínesítsük a fórumot. Tehát itt egy tök szürke kép :). A renderidő ogtimalizálva. Mint már mondottam tele van hibákkal, amiket a konvertálás okozott. Malyd kitalálok rá valami megoldást ;).
Amit Vray kidobott.
és a Ps-sel korektált:

Ui.: Nem tudom hogy van-e ilyen funkció a mayában Aldaryn. Esetleg valaki tudja? :) -
Huh, na igen, nem lehet rávenni a Mayát, hogy a NURBS polyvá konvertálásakor "varrja össze" a közeli éleket? -
Felejteni jó dolog... :)) -
Youth az én kicsikém se kispájás ám a maga 500 000 polyjával :). És még így se illeszkedik egy két helyen jól. -
:) Tudod hogy örültem ennek a 3 órának :)))). Álltalában 2-t szoktam aludni mire végez a render :) most meg kajáltam meg megnézetem egy filmet, és már kész is volt :). Felejteni akarok......Felejten a rossz álmokat lol. -
Nehéz, ugye? Megértelek. Eddig mindig, mindig oylan hosszú, hosszú ideig kelett várnod a renderekre!...Megértem, nyugi, tudom, hogy nehéz hozzászokni, hogy jó minőséget, belátható időn belül,és még nem tudsz meglenni hosszú renderek nélkül... ... de semmi gond! Idővel megszokod majd! És a múlt nem is tűnik majd másnak, csak egy rossz álomnak...
:D -
Genius -
Nagyon fennt voltak ám az értékek. Kb 20 perc alatt is le tudtam volna számoltatni :). De most tesztelgetem vrayt. Kipróbáltam egy ilyen full magas értékekkel való rendert :). Meg a felbontás is 1024*768 volt. -
K.András #5601 Szép lesz,csak már készülne el,nagyon sokat tökölsz vele és olyan nagyon sokat nem haladtál...Asszem ezen a kocsin sok dolgot megtanulsz majd! :DDD
/A modell még mindig fantasztikus!/ -
K.András #5600 SZerintem is iszonyat sok az a 3 ora,irreálisan magasra vannak véve az opciok,ha nem nyomsz fel mindent akkor is le fogja renderelni szépen,csak 10 perc alatt... -
majdnem 3 óra render???? Na neee :) Én itt közdök a több százezres polys kocsival te meg ilyen egyszerűbb testeket 3 óráig renderelsz :)))
Fényképező minden alaktrészét jól rántotta be a max? -
érdekes :)
és igen is van értelme: ki kell találni melyik képet használtad bevilágításnak :F (az egér az genius.. ugye :)) -
Na sikerült a transzfer. Csak polyba kellett konvertálnom az egeremet (ezzel próbálkoztam, mert kisebb mint a fényképező, és könnyebb volt vele gyakorolni). A fényképező kb 3* összetetteb, és már ettől is akadt a gépem, úgyhogy nem tom mi lesz :). Addigis itt egy kép. Szeretem az olyan képeket amiknek semmi értelme :).
-
A kaszni nagyon kircsi! -
wooow. hol akadtál te el? ez nagyon zsivány!! Csak szerintem a lámpákat is modellezzed le, ne csak fotó legyen. -
Hát nemtudom, elakadtam, nem megy :((
-
re:re:re: privi Orion :) -
A Mayába integrált MR ugyan az mint a Standalone.
Volume shadert még nem is próbáltam, de majd meglesem azt is. Ha nem túl számolásigényes akkor valszleg azt fogom használni. -
fuhhh, tik aztán durrbele! Boba szép lesz. Az utómunka persze mindig sokat dob a képen.
Mental volume shader?
Engem nem a vray, hanem a mental ray standalone verzió érdekelne, azért az egy fokkal jobb, mint a mayaba integrált, nem? Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
Pörög a fórum rendesen ma... Na mindjárt dobok be képet. -
Oryon: nemtom mikor lesz végre v-rayünk... :/ -
A ps-es verzió szvsz jobban érzékelteti a mélységet/ sötétséget... -
re: re: Privi :) -
Nah, jobb lesz ha felrakom azt is amit a Maya dobott ki:)
Itt a render, NO Ps. -
re: Privi -
Ok, szal PS utómunka :) -
Nagyon cool! A Fog-ot a Deko által belinkelt tut. alapján, vagy teljesen más...? -
Nagyon tetszik a kocsi "festése"...
Ahoz képest, hogy játék éles a textúra...egy így korrekt. -
Nem tudom...de gondolom lehet rendelni is...
Nézd meg az oldalon (www.ebolt.hu)! -
Szerintem ok. Folytasd a shaderelést...majd a többihez képest kijön, ha kéne változtatni. -
MIKOR lesz VRAY mayához??? :) -
K.András #5578 Thx. -
K.András #5577 GTR ;) ez a játék neve,szimulátor lesz belöle bár még csak a demo van kész(két auto van benne a lister meg egy morgan aero,meg egy pálya),probáljátok ki mert hatalmas a game!
Csak gondoltam már most megtanulok a játékba "nyulkálni" mire kijön tudjam megcsinálni a saját festéseimet :DDD -
Tökre aranyos....mi lesz a végső kompozició...
Pl.: 100 ilyen kis figura felrepül az égbe? -
Privi ment. -
András, gratula! Megkérdezhetném, melyik játékba készült? A Kocsi kidolgozottsága alapján gondolom elég új játék...
Aldaryn: Nempontosan tudom milyen mélyen van, Qui-Gon Jinn meg Obi-Wan még letudtak úszni a magasabb szintekre:) Bár az film, oké... Gondolom azért fényhatár környékén lehet, 15-20méter mélységben. Volume shadereken gondolkodtam, de így is elég sokáíg rendereli a Mental. 1 óra volt így is, de a displacement map approx-ját még átkell állítsam+ lesz még elég sok object. Még minimum 4-5 féle épület fog elkészülni, illetve a golyókat a jelenetben helyettesíteni fogom normálisan lemodellezett változatokkal, jelenleg is azt csinálom. -
Wow... elég állatos lett! -
Huh, egy ilyen kép viszont baromi nagy hasznát venné a MentalRay Volume shaderejeinek... :) A vízben lévő lámpák, fényforrások, GI-ből kapott megvilágítás...
Caustics szerinetem sem kell, a felszínről jövő biztosan nem, attól oylan "sekély víz" hatást kapnál, ez meg ezért mélyen van, nem? -
K.András #5571 Szia.
Ez a kép a már játékbol van!!!Nincsen rajta semmi korrekcio,ez igy jött ki a játékbol!!!Amugy majd jövök többet :D -
Nagyon fasza!
Caustics tényleg felesleges.