32214
Maya
  • PaniC-
    a word nemsokat valtozott az elmult par evbe, max az ikonokat meg a gepkapcsot cserelik neha...
    az erintett fileokba valoszinu az uj feature-eket demozzak, ami ertheto modon a korabbi verzioba nem szerepel. :)
  • Peetmaya
    Penatesz, ha *.ma lenne, akkor az elején átírnád a file-ban a verziószámot és máris be tudná tölteni az 5.0 is...
  • Penatesz
    Nem vagyok egy windows fan,de anyaznek rendesen,ha a 2003-as word-ben irt szovegemet nem tudnam olvasni 98-as alatt
  • PaniC-
    "Ez azert van mert 5-el probalom megnyitni es ez mar alapvetoen 6 ala irodott"

ezert.
  • Penatesz
    A 2.CD lejott kb masfel ora alatt,a pdf-eket is jol olvasom,de az mb-ket es az ma-kat nem tudom megnyitni.
    Olyan hibauzenet jon vissze,hogy:
    Errors have occurred while reading this scene that may result in data loss.

Ez azert van mert 5-el probalom megnyitni es ez mar alapvetoen 6 ala irodott,vagy mert virtualis meghajtoval nyitom meg,vagy valami egyebb dolog miatt vesznek el nyitasnal az adataim?
  • Darkboy
    hi, honnan lehet letölteni a mayát, a dc-n kívül?
  • Peetmaya
    Aldaryn mikorra lesz kész ez a cuccos, mert engem már marhára extázisba hozott:))) gyönyörű a galéria
    vray mikor lesz mayahoz?
    bár mr-t kéne megtanulni előbb:))
  • PaniC-
    Aki latta a magellant a multkor, es latta tegnap a fokuszba vagy mibe a kaszkador dijkiosztos riportot, biztos velem egyutt mosolygott, mikor a bad boy2-rol volt szo :)

• deko
    sajna én is lemaradtam a Magellán-ról, de egy cikket most olvasgatok róla, ha valakit érdekel:
    TV2
  • Aldaryn
    Nem lesz előbb Aurórátok, mint nekünk! :P

Egyébként nem elsősorban tűzgeneráló, hanem folyadékszimulációs rendszer. Viszont ezzel a módszerrel roppant élethűen lehet tüzet, füstöt, és egyéb, hasonló jelenségeket modellezni. Jelenleg még fejlesztési stádiumban van, a Chaos Group fejleszti.
    Belső tesztelsée lehet jelentkezni náluk, aki szívesen tesztelget programokat, az ugráljon... :
    http://www.vrayrender.com/news/article/59/

Egy nagyon impresszív galéria megtekinthető a webjükön:
    http://www.chaosgroup.com/software/AURA/
  • gyraph
    Penatesz!

Lehet, hogy veletlenul neked kuldtem el Peet uzenetet:)...ha igy van akkor kuld tovabb neki legyszives! oszi!
  • gyraph
    A 2. CD felkuszott es lehet is lerancigalni...az 1CD delutanra feler, mert van 1 kis technikai problema...amint Peet reagal a privire kezdem feltolteni az 1CD-t is.

Peetmaya!
    Kuldtem privit...S.O.S
  • Penatesz
    Gyraph:ha feltoltotted,szolj mar ide,hogy neki lehet allni a leszedesnek.
    (En is csatlakozom az elottem szolokhoz.koszonom
  • Peetmaya
    :)) nekünk kell felnőni hozzá, nem neki kinőnie minket:)
    nem ismeri valaki ezt az aurora nevű tűzgeneráló rendszert mayahoz?
    nem hallottatok róla?
  • Mayer
    Ugyanmár Lekonel az ember sosem nő ki a játszótérről :). Legalábbis a legnagyobbak soha.
  • Lekonel
    Köszi tutort...rafinált
  • Lekonel
    Peet én kilőhetek annyi fotont amennyit csak akarok:)))
    picit lesz jobb minőség...az üvegé sztem elég faszántos márcsak bornyitó kell meg háttér + asztal...asszem egy régi durva tölgy asztalon lesz:) rohadt jol néz ki ahogy bumpolja a bor színét a barázdákba vagy mi:))
  • Lekonel
    Youth te lassan nem vagy a mi "kategóriánk":P
  • Peetmaya
    Youth, a 6000. hozzászólás a képek legyenek és akkor így tulképpen mindenki hozzászólása lenne:))
    sietünk a képekkel!
  • youth #5870
    Akkor senki nem küld képet a 6000. hozzászólásra?
    Aki mégis részt kíván venni küldje a

[email protected]

címre, jó lenne ha nem lenne nagyobb mint 100 kB... Köszi!
  • Peetmaya
    Youth mondtam, kocsiddal kapcsolatban én többet nem mondok semmit:))
  • youth #5868
    Na akkor a mostani renderelt kép:
  • youth #5867
    Ez nem így megy... ha a 6000-et moderálom enyém márcsak a 6001 lehet.
    Senki nem küldött nekem semmit szal csak 1 max 2 kép lesz 6000.nél ha egyáltalán érdekel valakit...
  • Peetmaya
    hehe, akkor egész éjjel fennleszek, és írni fogok, amikor mindenki alszik, csakhogy az enyim legyen a 6000.:)
  • Peetmaya
    Leonkel, egy jó üveg tutor!:)
  • Mayer
    Ne olyan hevesen peet :). Úgyis az enyém lesz :). De ha nem, akkor malyd a 7000-redik :) De youth tuti mindenkit moderálni fog, hogy az övé legyen a bővös 6000-redik >D. ( nehogy megpróbáld :))
  • Peetmaya
    tényleg, kié lesz vajon a 6000.?:)))
  • Peetmaya
    Leonkel mi történt?:)
    Mayer ja, vészesen közelít az a 6000. hozzászólás:)
  • Lekonel
    jézus urristen:)
  • Mayer
    Hüha de pörög a fórum. Most kell sodródni az árral :).
  • Peetmaya
    valahogy úgy kéne, hogy a for ciklusban, amikor csinál egy valamit, akkor egyből azt a valamit hozzáadja a kijelöléshez és akkor annyit jelöl ki és olyan sorrendben, ahogy azt kell...:)
    amúgy tiszta C++ ez a mel:)
  • Peetmaya
    igen, mert a végén a selection -all-ra van téve...
  • PaniC-
    nalam teljesen ok.

nem art, ha egy ures scenebe futtatod, es utanna rakod at az eredmenyt oda ahol dolgozol.
  • Peetmaya
    Youth, ez vajon weben működhetne úgy, mint a vrml?
  • youth #5855
    Épp renderelek. Ja meg mostanában ezt az interaktív 3ds bemutatót csinálgattam, teapot...
  • Peetmaya
    Youth, hullámvöly?:))) majd kilábalsz és fantasztikus új képekkel kápráztatsz el minket:)
  • youth #5853
    Peet: köszi hogy aggódsz :) De mostanság nincs kedvem írni. Majd lesz... Valójában msotanság semmihez sincs kedvem, megyek és lehúzom magam a vécén... :)
  • Peetmaya
    Mayer, majd közös erővel lefaragjuk azt a renderidőt:)
  • gyraph
    Mindenkinek szivesen...En is orulok, ha ti is orultok. :)
  • Boba
    Köszi:)