32214
Maya
-
a word nemsokat valtozott az elmult par evbe, max az ikonokat meg a gepkapcsot cserelik neha...
az erintett fileokba valoszinu az uj feature-eket demozzak, ami ertheto modon a korabbi verzioba nem szerepel. :)
-
Penatesz, ha *.ma lenne, akkor az elején átírnád a file-ban a verziószámot és máris be tudná tölteni az 5.0 is... -
Nem vagyok egy windows fan,de anyaznek rendesen,ha a 2003-as word-ben irt szovegemet nem tudnam olvasni 98-as alatt
-
"Ez azert van mert 5-el probalom megnyitni es ez mar alapvetoen 6 ala irodott"
ezert. -
A 2.CD lejott kb masfel ora alatt,a pdf-eket is jol olvasom,de az mb-ket es az ma-kat nem tudom megnyitni.
Olyan hibauzenet jon vissze,hogy:
Errors have occurred while reading this scene that may result in data loss.
Ez azert van mert 5-el probalom megnyitni es ez mar alapvetoen 6 ala irodott,vagy mert virtualis meghajtoval nyitom meg,vagy valami egyebb dolog miatt vesznek el nyitasnal az adataim?
-
Darkboy #5885 hi, honnan lehet letölteni a mayát, a dc-n kívül? -
Aldaryn mikorra lesz kész ez a cuccos, mert engem már marhára extázisba hozott:))) gyönyörű a galéria
vray mikor lesz mayahoz?
bár mr-t kéne megtanulni előbb:)) -
Aki latta a magellant a multkor, es latta tegnap a fokuszba vagy mibe a kaszkador dijkiosztos riportot, biztos velem egyutt mosolygott, mikor a bad boy2-rol volt szo :)
-
sajna én is lemaradtam a Magellán-ról, de egy cikket most olvasgatok róla, ha valakit érdekel:
TV2 -
Nem lesz előbb Aurórátok, mint nekünk! :P
Egyébként nem elsősorban tűzgeneráló, hanem folyadékszimulációs rendszer. Viszont ezzel a módszerrel roppant élethűen lehet tüzet, füstöt, és egyéb, hasonló jelenségeket modellezni. Jelenleg még fejlesztési stádiumban van, a Chaos Group fejleszti.
Belső tesztelsée lehet jelentkezni náluk, aki szívesen tesztelget programokat, az ugráljon... :
http://www.vrayrender.com/news/article/59/
Egy nagyon impresszív galéria megtekinthető a webjükön:
http://www.chaosgroup.com/software/AURA/
-
Penatesz!
Lehet, hogy veletlenul neked kuldtem el Peet uzenetet:)...ha igy van akkor kuld tovabb neki legyszives! oszi! -
A 2. CD felkuszott es lehet is lerancigalni...az 1CD delutanra feler, mert van 1 kis technikai problema...amint Peet reagal a privire kezdem feltolteni az 1CD-t is.
Peetmaya!
Kuldtem privit...S.O.S -
Gyraph:ha feltoltotted,szolj mar ide,hogy neki lehet allni a leszedesnek. 
(En is csatlakozom az elottem szolokhoz.koszonom -
:)) nekünk kell felnőni hozzá, nem neki kinőnie minket:)
nem ismeri valaki ezt az aurora nevű tűzgeneráló rendszert mayahoz?
nem hallottatok róla? -
Ugyanmár Lekonel az ember sosem nő ki a játszótérről :). Legalábbis a legnagyobbak soha. -
Lekonel #5875 Köszi tutort...rafinált -
Lekonel #5874 Peet én kilőhetek annyi fotont amennyit csak akarok:)))
picit lesz jobb minőség...az üvegé sztem elég faszántos márcsak bornyitó kell meg háttér + asztal...asszem egy régi durva tölgy asztalon lesz:) rohadt jol néz ki ahogy bumpolja a bor színét a barázdákba vagy mi:)) -
Lekonel #5873 Youth te lassan nem vagy a mi "kategóriánk":P -
Youth, a 6000. hozzászólás a képek legyenek és akkor így tulképpen mindenki hozzászólása lenne:))
sietünk a képekkel! -
Akkor senki nem küld képet a 6000. hozzászólásra?
Aki mégis részt kíván venni küldje a
[email protected]
címre, jó lenne ha nem lenne nagyobb mint 100 kB... Köszi! -
Youth mondtam, kocsiddal kapcsolatban én többet nem mondok semmit:)) -
Na akkor a mostani renderelt kép:
-
Ez nem így megy... ha a 6000-et moderálom enyém márcsak a 6001 lehet.
Senki nem küldött nekem semmit szal csak 1 max 2 kép lesz 6000.nél ha egyáltalán érdekel valakit... -
hehe, akkor egész éjjel fennleszek, és írni fogok, amikor mindenki alszik, csakhogy az enyim legyen a 6000.:) -
Leonkel, egy jó üveg tutor!:) -
Ne olyan hevesen peet :). Úgyis az enyém lesz :). De ha nem, akkor malyd a 7000-redik :) De youth tuti mindenkit moderálni fog, hogy az övé legyen a bővös 6000-redik >D. ( nehogy megpróbáld :)) -
tényleg, kié lesz vajon a 6000.?:))) -
Leonkel mi történt?:)
Mayer ja, vészesen közelít az a 6000. hozzászólás:) -
Lekonel #5861 jézus urristen:) -
Hüha de pörög a fórum. Most kell sodródni az árral :). -
valahogy úgy kéne, hogy a for ciklusban, amikor csinál egy valamit, akkor egyből azt a valamit hozzáadja a kijelöléshez és akkor annyit jelöl ki és olyan sorrendben, ahogy azt kell...:)
amúgy tiszta C++ ez a mel:) -
igen, mert a végén a selection -all-ra van téve... -
nalam teljesen ok.

nem art, ha egy ures scenebe futtatod, es utanna rakod at az eredmenyt oda ahol dolgozol. -
Youth, ez vajon weben működhetne úgy, mint a vrml? -
Épp renderelek. Ja meg mostanában ezt az interaktív 3ds bemutatót csinálgattam, teapot... -
Youth, hullámvöly?:))) majd kilábalsz és fantasztikus új képekkel kápráztatsz el minket:) -
Peet: köszi hogy aggódsz :) De mostanság nincs kedvem írni. Majd lesz... Valójában msotanság semmihez sincs kedvem, megyek és lehúzom magam a vécén... :) -
Mayer, majd közös erővel lefaragjuk azt a renderidőt:) -
Mindenkinek szivesen...En is orulok, ha ti is orultok. :) -
Köszi:)