32214
Maya
-
OK . Addigra csak befejezek a kb. 20 dologbol valamit. :) -
:))
Mostmár Potyek képe is helyére került... -
Lekonel #6017 Nah akkor üdv. a 7000 ben:)))
Köszönjük youthnak:) -
Itt szinte mindenki amatőr, szal ez rossz kifogás :)
Okés vettem!!! 10K-ra tőled dupla képmennyiséget várunk :D -
Neeeeeeem...mint lattad abszolut vicceltem.
1ebkent meg rengeteg dolgot elkezdtem es teljessen 100%-ig nincs is semmi befejezve...mindenbol hianyzik meg valami mert mostanaban sajnos nem tudtam annyit foglalkozni a Mayaval , mint szerettem volna. Ott tartok, hogy most megint lesz idom es nyomom tovabb a gnomon videokat, mert rengeteg hasznos dolgot lestem mar el beloluk es nagyon tetszenek. Ugyhogy mostanaban megint jovok a hulye kerdeseimmel :). Szoval mondom meg1szer, hogy viccnek szantam...tudod jol, hogy csak 1lelkes, de meg full amator vagyok es csak WIP-jeim vannak....szal majd 10k-ra. :). -
Már mindent kiterveltem nyugi :)
Már csak bioszra kell tanulnom... hehh :) -
hogy ertheto legyen :egy nev ala,tobb kepet (bocs) -
Youth,szerintem mindenki beszurhato.Annyit kell csak tenned,hogy egy nezvhet tobb nevet is beszursz,Gyraph pedig odabiggyeszti a nevet a kepere.
-
Bocs, de nem reagáltál semmit, gondoltam nem is küldessz... De még mindig megoldható a dolog... Ha van képed küldd el megcsinálom... -
Na hat en errol lecsusztam...nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar 6000k lesz. Kicsit nem figyel oda az ember es kesz a baj :). De mivel nekem nem hagytal ki helyet, ezert nem is kuldok most... :) :D. Na majd 10k-ra.
1ebkent meg nagyon szepek a kepek...gratula mindenkinek!
-
Jut eszembe a képemről légyszi mondjatok kritikát. Ki szeretném javítani az olyan hibákat amik PS-ben javíthatóak. Meg persze próbálok jobbat is renderelni de egyenlőre erről. köszi -
Te is ráállsz a hosszú renderekre ? :) jó is az. :) -
Amint textúrákkal is letudum renderelni a képemet elküldöm:) Jelenleg textúrák nélkül is nehezen megy, de próbálkozom, ha 10 óra akkor tíz óra, csak renderelje le... -
Elnézést kérek Potyektől és PaniC-tól.
Akkor megpróbálok korrigálni:
---=== Panic ===---

Potyek képét meg majd felülírjuk...
Panic tényleg ezer bocs de sok név volt és kép, kicsit belezavarodtam :/ -
nem prob. :) -
Ahhh ez rohadt jóóó! Mindenkié nagyon kircsi. Aldaryn ezt mikor csináltad? NAgyon nagyon nagyon tetszik. Főleg a diffuse glow dob rajta sokat.
Youth: Írni akartam hogy rosszul írtam a majdot, de aztán mondom úgyse veszitek észre :) -
Áááá bocsi!!! :/ -
elirtad, a villamosszek az enyem volt... -
Jeee :)) -
Sziasztok!
Hát elérkezett az a bűvös hatezres szám...
Örömmel tapasztaltam hogy ezen topic fórumozói igen termékenyek grafika terén és még ki tudja hol :)
Nos akkor a fórumozók képei:
---=== Deko ===---

---=== Lekonel ===---

---=== Peet ===---

---=== Spotlamp ===---

---=== Szaniszló József ===---

---=== Penatesz ===---

---=== Poytek ===---

---=== Frenkie ===---

---=== Aldaryn ===---

---=== Inz ===---

---=== MaYer ===---

---=== Oryon ===---

---=== Boba ===---

---=== Youth ===---

Mindenkinek köszönöm hogy képével hozzájárult a 6000. hozzászóláshoz!
További jó alkotást kívánok mindenkinek!!
Ja és a fórumot látogassátok gőzerővel a 10 ezredik hozzászólásra valami brutális dolgot tervezek megtébolyult elmémben :) De ez még odébb van...
Boba és Oryon: küldjétek el a képeket nem maradtok ki!! Elvégre jelntősen hozzájárultatok a topic arculatához, titeket nem tudlak kihagyni...
-
lemaradt a vege 20e -ert vettem, celnak megfelelt. -
Megkaptam köszi!
Na Oryon és Boba: ti is benn lesztek, megoldottam... -
de bizony azt jelenti a nyomaserzekenyseg...
olyan 256-2048-ig terjedo 2 hatvanya szokott lenni, minnel
nagyobb annal finomabban reagal a nyomaskulombsegre.
mondjuk nem mindegyik program kezeli, de ps, painter7-be pl
mukodik frankon.
de ehez nem kell 100e-es tabletet venni, anno 5-6 eves "kis gagyi" acecad tabletem 512-es erzekensegu, a6-os meretu.
-
Kaptam a LEONARDOtol levelet,eredetileg azt irtam,hogy itt is hobbi ott is hobbi,amugy meg csoro egyetemista,mire jott egy valasz: alapfoku tanfolyam indul,amibol az elso kurzus 100 ropi,a masodik (szinten az alapkurzus keretein belul) 70 ropi,ha egyszerre befizeted mindkettot,akkor 20 ropi kedvezmeny.
Ha lesz idom,kiteszem a teljes orarendet es arlistat.
Youth: kep ment -
Bazzz mindig MAJD helyett "malyd"ot írsz ááááá hajamat tépem, általánosban 1es volt a helyesírásom de ez még engem is überel... Ááááá :)) -
jó én sem cintiq sx -et néztem ki :) (sajna :F) -
Igen nekem van de a nyomálérzékelő az nem azt jelenti hogy ha erősebben nyomod akkor vastagabban rajzol (csak azért mondom mert én azt hittem :)). A nyomásérzékelő az azt jelenti hogy ha hozzányomod az asztalhoz akkor az egy gombnyomásnak felel meg. Szerintem is wacom ha van rá fedezet :). Nekem ilyen méretbe nem volt rá 300 000-rem ;) -
Mayer neked van ugye vmien Genius tableted? vhol lejjebb volt róla szó^^ nos az nem hagy aludni, hogy annak van nyomásérzékelése? mert most akarok venni egyet, de a Wacomra hergel mindenki, mondjuk van egy ára is :/ :) -
Eljön a KOR!
Egy új kor, mikor majd buzgó imádság epedez százezrek ajakán :)) (Hogy adjál munkát légyszi légyszi.....) Én meg malyd mondom hogy 100 ft/ óra :) -
Az!! Csak kihasználnak minket :/
Na de majd eljön a kor mikor majd mi basztatjuk a diákokat :)) -
Szarszippantó a microsoft alaksori fejlesztési osztályán hmmmm. Egy álmom válna valóra :) Youth nekem se lessz jobb munkám nyáron. Valahol eladó leszek vagy megyek lapokat terjeszteni vagy ilyesmi. Genyó diákmeló :p -
Na megint megyek vissza tanulni 5995 után ne szóljon hozzá senki, majd meglátjátok miért! -
ÁÁááá én is szeretnék már dolgozni mint grafikus, persze tudom sok dolgot ne mtudnék megcsinálni de akkor is jó lenne. Most abban bízom hogyha megírom a DigitArtnak a cikkemet akkor pengetnek majd pár ropit :) De aztán nyáron meg vagy kertészetben vagy mint ács dolgozhatok hogy így keressem meg a pénzt :) Nem azért mert olyan hülye vagyok hogy csak ennek vennének fel, hanem mert ezt tudtam szerezni az ismerettségből, ismerném Bill bácsit már a Microsoftnál lennék ablaktisztító vagy szarszippantó, és keresném a havi több százezreket :))
Peet elmondod mi a dolgod és máris 1 hozzászólással előrébb járunk, ha nem mondod el akkor viszont, akkor... akkor... őőő na ezt még kitalálom :) -
fu de izgulok 
Mayer ne csináld má', mert infarktust kapok
:)
-
Illetve 23. De ha ezt is beleszámoljuk akkor csak 22. :) -
Már csak 24 -
csak annyi, hogy látványterv lesz:) -
Ablaktisztító ? :) -
Na milyen munkát? -
gratulaaaa 
Publikus?