32214
Maya
  • Peetmaya
    Youth jaja, aztán majd később belinkelem a többit vagy valami...

KAPTAM MUNKÁT KÉPZELJÉTEK:))))
  • youth #5971
    Peet: Az jó hogy a rajzodat megy egy szobás képet rakok be?

Gyraph: küldj képet! + aki még nem tette volna...
  • Mayer
    Mindenki hozzon magával még egy embert :)
  • Peetmaya
    üdvözlet Józsi, írj gyakrabban, minél többen vagyunk, annál jobb!
  • Peetmaya
    Gyraf, icq!
  • Peetmaya
    én már csak azért írok, mert kíváncsi vagyok a képekre, és ezzel is közelebb lesz a határ:))))
    skacok SIETNI!!!!!
    spotlamp, ha vagy valamikor, pls a shave tutor 2-t:)))
  • szjozsef
    Szevasztok! Nemsokan ismernek, mert nem szoktam hozzáfüzni semmit a topchoz, de mindig olvasgatom.Sajna kevés az időm a mayara, de azért én is csinálgattam 1-2 dolgot.
  • youth #5965
    Nem dehogy azt küld mindenki amit akar, de ha már itt járunk Te miért nem küldessz? :)
    Tök mindegy mit lehet wip is bármi csak a kikötés hogy te alkottad.

[email protected]

még nem késő!!! Siessetek!
  • gyraph
    Most 1ebkent mindenki autos kepet kuld 6k-ra? Bocs mostanaban nem csekkoltam a topicot...
  • youth #5963
    Mayer is elküldte, Inz is, Frenkie is Aldaryn most küldi a képet...
    Oryon, Boba, Potyek, Penatesz????
  • Peetmaya
    Deko a varázslóm még sehogy nem áll, shavet tesztelgetem, mert szőrt akarok neki csinálni minél előbb, de valamiért kifagy a maya folyton, nem indul a render satara, szal egyelőre azzal szívok, meg referenciát kellett/kell csinálnom, amivel tudok "pályázni" majd egy melóra...
  • Peetmaya
    hozzáteszek én is egy szöveget, ennyivel is közelebb legyünk az adott pillanathoz:))
    Gyrafnak köszönhetően fenn van a szerveren a maya 6.0 full két cd-s verzió, a bibi csak annyi, hogy az egyik fele kinn van a gyökérben (már a peet könyvtáron belül) a másik meg benn van a helyén. Intézkedem, amint tudok, hogy a dolog a helyére kerüljön!
  • Mayer
    Már csak 41 :)
  • Mayer
    Na végeztem a kompozitással szal Youth mail ment. Eddig azon egyszerű ok miatt nem csináltam meg, mivelhogy nem volt jó a Ps-em. Elindítottam az meg lecsapta magát. :). Már jóideje csinálta más progikkal, de amikor PS-sel is elkezdte betelt a pohár :) Úgyhogy Windows reinstall vót :).
  • deko
    Na ja kedves Peet:) És a varázslód hogy áll?
    vagy ő már fűszoknyás lányokat bámul a hawaii homokos parton?
  • Peetmaya
    hmm
    de jó hogy nekem már nem kell ilyen hülyeségeket tanulni:))))))
    hálistennek vége a vizsgáimnak is, úgyhogy most egy darabig még hawaii
  • youth #5956
    Magyarból kisérettségi holnap...
  • Peetmaya
    Youth miért kell neked ennyire tanulnod, év vége van nemde?
  • youth #5954
    Na én most lépek tanulni... Fél óránként vagy mittomén nézem a fórumot 5998 után ne írjon senki!! :))
    Bye
  • deko
    hihi
    Micsoda izgalomban vagytok már, most már csak is azért írok, hogy haladjunk a számokkal a bűvöd 6k felé
  • Peetmaya
    :)))) de a 6000. hozzászólás lesz a képdömping:))
    Youth a képeket amiket küldtem kicsinyítsd le és úgy rakd be szerintem, de te tod, te vagy a főnök:))

IC msot én is szívok egyik haver gépén a licenszel, de mindig ment és mindig ugyanúgy, és te is jól csinálod szerintem, nem tom mi lehet a baj.
  • youth #5951
    Nem sokat írt de mindig nézi a fórumot...
    Siessetek mert ha elsön a bűvös 6 K akkkor azok lesznek benn akik küldtek képet, akik meg nem azok max utólag :)
  • I.C.ram
    Jaja, arról!

Nektek is ez a várakozásos probléma van?
  • I.C.ram
    Na elvileg megy most a dolog, de csak úgy, hogy rákattanok kettőt a maya-ra, majd kb. 5 percig semmi nem történik, majd egyszercsak elindul a Maya. Ezalatt az 5 perc alatt, meg mindent lehet csinálni, még csak nem is tölt a gép, olyan mintha késleltetve lenne az indulás.
  • Peetmaya
    IC 6.0-ról van szó?
    mert akkor várj kicsit, aztán csak lesz valami, Gyraphal intézkedünk, már egy ideje...
  • I.C.ram
    A netes ip számom kell? Mert az a router jól elrejti :)
  • Peetmaya
    Youth, őt nem is láttam írkálni sose, semmitse:(((
  • I.C.ram
    Lehetséges, hogy a router miatt nem akar nagyon működni, mert valami hálókártyát említettél.
  • youth #5944
    Szerintem így... szjózsef. Ja Penatesz!!! Te is küldj valamit!
  • I.C.ram
    Megpróbáltam, de a második fül a license utilban nem akar bejönni, csak vár vár, és semmi, közben a homokóra megy, de a winyó nem darál.
  • Peetmaya
    Sz Józsi milyen állnéven fut a fórumon?:)
  • I.C.ram
    Köszi, megpróbálom!
  • youth #5940

Figyelem!

Eddig a következő emberkék adták le "pályaművüket" :)
    Deko
    Spotlamp
    SzJózsef
    Peet
    Lekonel
    és jómagam... :)

Aki részt kíván venni még az küldje 1 vagy 2 képét a

[email protected]

címre. Oryon, Boba, Potyek és a többi zsivány aki még nem küldte!!!!
    Frenkie, Aldaryn ti is küldjetek képet attól mert nem maya a software amit használtok attól még hozzá szoktatok szólni a dolgokhoz, tehát tőletek is várok képet!

Próbáljatok most kicsit nem locsogni amíg nem küldte mindenki..

Előre is köszi!

Bye!

• deko
    A kezdő: 40 000,-
    A haladó: 60 000,-
  • Peetmaya
    mindenki elment dolgozni, mert közeleg a várva várt hozzászólás?
    ez még ma meglesz skacok, ha akarjátok, ha nem:))
  • Peetmaya
    küldtem néhány képet Youthnak, még ti is tudtok, siessetek vele, és kifestjük a fórumot szépen:))
  • Peetmaya
    akkor mennyi volt az oktatás Deko?
    potyek, nekem is volt ez a probléma, néztem miért nincs mr, aztán pluginoknál kiderült:)))
    nemtom, egy ideje már nem csinálja....
  • Peetmaya
    Gyraph szenved a cd1 feltöltéssel, mindenki türelmét kérjük, technikai problémák adódtak, amint meg lesz oldva értesítünk titeket!
    De addig is Spotlamp egy shave tutorral lóg nekünk:)
  • deko
    Oktatáshoz mindenképpen ajánlanám a Leonardo.sns-t, kizárólag saját tapasztalat miatt.
    Én náluk végeztem el a kezdő és a haladó tanfolyamokat, mondhatom csak jó véleménnyel vagyok Róluk, bár a mostani áraikat nem ismerem, mert 4 éve jártam náluk utoljára.
    (hol is van már a Maya 3.0 áááá:)))
    Ebből kifolyólag a mostani oktatókat sem ismerem, de kinél is lehetne a legjobb oktatás, mint a hazai AW képviseletnél. Hm?
  • deko
    Igen én is találkoztam ezzel a problémával, a megoldást ugyan én sem tudom, csak azért írom le, hogy tudd nem vagy egyedül ezzel.
    Talán néha egy szem Cavinton elkéne az "indiánnak":)