4251
-
Szerintem is.
Sőt lesz egy Stargate Mod for Half-Life 2.
http://www.sg-mod.de.vu/
Mondjuk nem tudom, hogy lehet fejleszteni egy nem kiadott játékra.... -
tévedtem
sztem az ut2003-as lessz a legjobb -
basszus ez az Unreal Tournament 2003 Mod qrva jól néz ki! -
de sztem ez lessz a legjobb
battlefield stargate mod -

-
Készül még mod:
Jedi Academy Mod
http://www.stargate-sg1-mod.de.tf/
Unreal Tournament 2003 Mod
http://www.ut2k3.fr/stargate/uk/
-
StargateTC : Beta 1.0
vagy van egy single demo
qrva jó!
Demo of the solo -
Bocs, de mit kell inne letölteni????? -
nos most találtam meg az ujabb vezriót
link
szal akinek van half-life annak ajánlom (én most szedem) -
Amúgy egy jó rész volt.
Jack nagyot alakított, Tilk csapkodja a szunyogokat tök jó volt. -
Ezzel a csajjal még lesznek problémák! -
Ezt is jól megnéztem :) -
[Walaki]D`Lair #184 jesz, for igzempül...:d -
Kész csillagászfórum lett. -
Vertigo #182 Marmint a szamitasokban hasznalt szamok nagysagrendjet figyelembe veve... -
Vertigo #181 Meg mindenfele fagyott gazokkal, ustosokkel, subatomikus reszecskekkel...
De mindezek ossz tomege szamitoasoknal meg mindig a 0 -hoz konvergal, vagy nem? -
Például bolygókkal
-
[Walaki]D`Lair #179 Hogy ne lenne anyag benne? Tele van mindenféle szir-szarral... -
Vertigo #178 Az tudtommal neutrinok halmaza, amelynek a tomeget mintha meg mindig 0 -val szamolnak (feltehetoleg kozelitoleg)...
Az urben pedig az abszolut 0° -nal csupan +0.2° -val (hattersugarzas) van melegebb, egyarant napozasnal, es arnyekban husolesnel. Mivel az ott talalhato anyagot jelenleg a tudomany 0 tomegunek veszi (igy nincs mi felfogja a kulonbozo reszecskesugarzasokat)
Mondjuk mostanaban egyre tobb elmelet jelenik meg a "sotet anyagrol", de ugy tudom meg konkret bizonyitek nincs ra, lehet hogy hagyomanyos fizika torvenyei nem is alkalmazhatoak ra, a quantumfizika meg elegge a levegoben log meg...
Remelem tul sok baromsagot nem hordtam ossze, ha valaki esetleg ert hozza nyugodtan vilagositson fel, szivesen tanulok :) -
Csillagközelben van némi anyag. Nem sok, de van (pl miből áll a napszél?) Meg miért van a startrekben deflektor?
-
Ez nem az űrhajó hőjére utal? -
Az ur 0 kelvin, mivel nincs anyag benne...
Az urben levo anyagrol beszelunk minden esetben csak :) -
[Walaki]D`Lair #174 de ez nem készpénz, mert kb. 12 éve olvastam egy ruszki ismeretterjesztő könyvben...:DDDDD -
[Walaki]D`Lair #173 Az űrben a nap felőli oldalon kb. 180C°-van, a sötét oldalon meg ~-200C°....vagy hidegebb nemtom... -
Mert? Ott is alacsony a nyomás (majdnem nulla), ergo ott is fel fog forrni... szvsz -
Szerintem ez arról szól, hogy ha halivúdi főszereplő vagy, akkor már szkafander sem kell -
Lényeg az űrt szkadander nélkül nem lehet túlélni.
Filmekben vannak hibák, inkább örüljünk a megmentésüknek. Ha meghaltak volna vége a sorozatnak. -
[Walaki]D`Lair #169 Nem biztos, mertha az árnyékos oldalra kerül, akkor szilánkosra fagy... -
Ha meg zsebreteszed, akkor pláne;) -
hülyeségen vitázunk, hiszen benne volt a filmben, hogy ha veszel egy nagy levegőt, majd kifújod, akkor nem károsodik a szemed -
és szerinted van ideje megfagyni, egy olyan dolognak, ami a másodperc töredéke alatt felforr vagy kipukkan? :)
-
és szerinted van ideje felforrni, egy olyan dolognak, ami a másodperc töredéke alatt megfagy vagy kipukkan? :) -
Kicsit furán hangzik, de az az oka, hogy az alacsony nyomás miatt rendkívül lecsökken a forráspont -
Felforr? -
Nomeg a testedben lévő víz... -
A lényeg, hogy a szemed rögtön FELFORR!!! -
A nyomáskülönbség abban a pillanatban szétvisz darabokra. -
Raadasul a tudoben akarhogy ki akarod fujni, marad levego...
:DDD -
Ez a módszer volt a legrövidebb.
Különben is a rendező írta elő hogy így kell. -
Cat #157 nem olyan gáz halál, a dolog ugy indul, hogy a szemedben lévő véredények a nyomáskülönbség miatt AZONNAL felrobbannak, ugyhogy az életedből hátralévő maradék 2 másodpercből a fájdalom miatt már nem érzel semmit :)