4238
-
#984 ha most lesz!!!! -
#983 Ez most jó rész volt kiváncsi leszek a folyatatásra. -
#982 "Ezt a történetet nem ismerem" :) -
#981 egymás aranyköpéseinek felülmúlása is jó volt!
:) -
#980 Meg a port.hu-n is az van, meg gondolom mindenhol máshol -
#979 nemar, tokre birtam jonast -
#978 Bocsi, csillagkapu.hu-ról néztem. -
#977 Corin Nemec csak 2002-2003-as idényben játszott... és mivel ez a 7x01 ezért ebben a sorozatban már nem lesz Jonas ha jól olvasom IMDB-t... -
#976 Nemtom, lesz benne Jonas is, meg Daniel is -
#975 elolvastam a jövő heti rész tartalmát, hát nemtom de szó sincs benne folytatásról -
#974 Miért írogatjátok folyton, hogy Zuhanás? A narrátor azt mondta, hogy "A bukott angyal" -
#973 király volt ez a rész -
#972 thnx -
#971 7x01 Fallen (Zuhanás) -
#970 HAnyadik évad hanyadik része volt ma?? letölteném... -
#969 Kiváncsi vagyok mi lex most Jonas-al hogy Daniel visszatért. Mert gondolom Daniel mostmá hosszútávon a sorozatba marad mint eggyik főszereplő. -
#968 EJ BAZZE!
EZ A RÉSZ NAGYON FAXA VOLT!!! -
#967 BAZMEEEEG!!!!! :D:D:D:D
Hülye Oneill!!! :D
"-Mindenki forduljon el!
-...
-Nem akarok szemtanukat!"
:D:D:D -
sirdond #966 hm, azt a részt biztos h láttam. ezek szerint csak nem emléxem rá, mondjuk az is igaz hogy elég régen volt már. -
#965 Ha jól emlékszem, ők éppen a tollanok voltak: http://www.csillagkapu.hu/faj.php?faj=65, és az első felbukkanásukkor mondta ezt Narim (1x16 Enigma (A titokzatosak) -
sirdond #964 nekem az a rész kimaradt :(
nem tudod melyik epizód lehetett? akkor legalább letöltöm és megnézem felirattal -
#963 Egy korábbi részben, amikor egy fejlettebb faj jött a bázisra, az egyikük a kvantumelméretről mint a tudománytörténetük nagy tévedéséről beszélt :) -
sirdond #962 ja tényleg, igazad van. de akkor így értelmetlen a film,nem?? -
#961 PORT.hu - Tv műsor jövő szombat
16:25 Csillagkapu (amerikai filmsorozat, 1997 - 133.) (12) Zuhanás
7x01 Fallen (Zuhanás) Abydos Gate -
#960 Nem igazán, mert az utolsó alkalommal megváltoztatták a jövőt. -
#959 igen jó volt ez a rész -
sirdond #958 nekem is tetszett. eléggé jól megcsinálták. ha jól értelmezem akkor az történ amit Jonas akart hogy legyen,ő látott meg az álmaiban, de a végén kiderül hogy mégsem, és a jövőnk előre meg van írva.vagy vmi ilyesmi. egy picit megtekerték :))) -
#957 jó rész -
#956 jövő heti műsorban bent van a folytatás, és ennek már a 7 . szezonnak kell lenni -
#955 mind1 az csak valamelyik csatorna adja már végig egyszer a sorozatot -
#954 A tv2 egy kicsit felcserélte a sorrendet
multhéten volt a 22. rész és most lesz a 21. -
#953 Most miért kell előre elmondani mindent!?
-
#952 *** SPoiler ! ***
Főleg mikor majd a 8. széria végén "odaát" is találkoznak és lehull a lepel ! :DDD -
#951 Daniel beszélgetett O'Neil-lel a liftben, h Anubis Ré szemét fogja ott keresni. -
elejéről lemaradtam.
miért mentek vissza Abydosra? -
#949 Daniel vs Anubis tisztára Obi-wan vs Darth Vader :D -
#948 hú bazze, ez nagyon durva rész volt :) -
#947 A SciFi Channel hivatalosan is bejelentette az új évadok premierjének időpontját.
A Stargate 9. évadjának első részét, az Avalon I.-et 2005. július 15-én keleti parti idő szerint este 8 órakor vetítik.
A Stargate: Atlantis 2. évadjának első része, a The Siege Pt3, amely az előző évad záró dupla epizódjának folytatása, szintén 2005. július 15-én, a Stargate után, keleti parti idő szerint este 9 órakor láthatják először az amerikai nézők.
(forrás: abydos gate) -
#946 Szerintem is jo resz volt! -
#945 jó vot ma.