1462
HTML szerkesztés
  • Patesz
    Hello Taranov!

Te látad az oldalam, mit gondolsz jó ötlet az ha a magyarosításoknál és a javításoknál kérésre rakok föl fájlokat??
    Ezt úgy gondoltam, hogy oda írok egy e-mail címet, tárgynak be kell írni a játék nevét(természetesen lessz 1 lista azokról a javításokról és magyarosításokról amik megvanak)és én a kapott e-mail -ekből fölálítok 1 TOP 5 -öt. A szavazás Hétfő reggeltől szombat 12:00 -ig megy.

Ez azért gondoltam mert csak 40 megát engedélyez az ultraweb.hu és túl nagy a fájlok ösz mérete.
  • 2XP
    Írd át a title-t :) Amúgy kíváncsian várom mi lesz az oldalon...
  • 2XP
    Háát, a Swish-el inkább text effecteket szokta flash movie-kbe készíteni :) De kezdésnek az oldal látványosabbá tételéhez megfelelő.

Amúgy a flashben nagyon sok lehetőség van, nem merül ki annyiban, h jó kis menüket készíthetsz. Akár játékot is írhatsz benne (persze azért a flash keretein belül). Érdemes vele foglalkozni ;)
  • 2XP
    Én is kerestem ilyet, de sajnos nem találtam :( Ami megoldást jelenthet az a DUMeter, bár az csak azt mutatja mennyit töltesz le/fel és mennyit vagy a neten.
  • Patesz
    Az van kiírva az oldal közepére hogy hamarosan... és ne mtörténik semmi!
  • Patesz
    Azt még nég nem de a progit letöltötem és crack -eltem is! De meg fogom nézni at oldalt is!
  • Kandurex
    Tudtok ajánlani valami progit ami figyeli az internet connection-t és log file-t készít mindenről... arról is , hogy megszakad, mikor szakad meg, hol ment el a jel meg ilyesmik
  • Taranov
    Megnézted a www.versanus.hu-t?
  • Patesz
    oké
  • Taranov
    Jó, persze.

Ilyet lehet vele cssinálni:

www.versanus.hu

vagy szabadkézzel rajzolt cuccokat mozgatni.
  • Patesz
    Swish 2.0 azt értem, hogy egyszerű,b de jó??
    Crackot én is találok hozzá az 100!
    Azért köszi
  • Taranov
    Oh, a Macromedia Flash eléggé bonyolult, én azt javaslom, hogy a www.letoltes.com -ról szedd le a Swish 2.0 próbaverzióját, az egy egyszerűbb Flash program, és ha a 15 napot lehasználtad, adok hozzá crack-et.
  • Patesz
    Köszönöm szépen.
    Macromedia Flash 5 -öt márt leszedtem csak a használatal van még baj! De nem baj majd azt is megtanulom.
  • Taranov
    hát ahogy egyre profibb leszel, rakhatsz bele egyszerűbb Flash-t, menüt, és mindenféle design elemeket.
    De nagyon szuper ez is így.
  • Taranov
    megnéztem, jó lett
  • Patesz
    Na most egy próba?
  • Patesz
    letöltésel még ne probálkoz mert nem fog meni mert nem töltötem fel a letölteni valót!!
  • Patesz
    Most kezdem feltölteni, remélem jó lesz.
  • Patesz
    Hopsz kijavítom
  • 2XP
    Belépés >> file:///C:/Patesz/weboldalam/Patesz%202.oldal.html

Így nehezen fogjuk látni :)
  • Patesz
    Ja és Notepad -os szerkesztéssel készült
  • Patesz
    Hopsz lemaradt a link de most itt van:
    http://patesz.uw.hu
  • Patesz
    Kész az első oldalam!
    Ez az első ugyhogy bisztos van rajta javítani való! Nézétek meg és mondjátok el a véleményeteket itt a forumban! Az sem baj ha csak roszat mondotok róla de akor mondjátok meg mint javítsak rajta! Még nincs teljesen fetöltve de az oldalak már fent vannak! Ezáltal pár kép nem jelenik meg és nem lehet letölteni!

Megnézhető itt:
  • Patesz
    köszi
  • 2XP
    ultraweb.hu
    bixerver.com
  • Patesz
    Tudna nekem valaki egy megbizható és ingyenes tárhelyet?
  • Taranov
    aha, értem.
  • InterSAS
    ja, meg Notepad! :)
  • InterSAS
    Frontpage/Dreamweaver
  • Taranov
    mivel szerkeszted?
  • InterSAS
    Hi, valaki tudna segíteni?
    Van egy oldalam, rajta egy flash-el.
    Mivel flashbe nem tudom betenni a JAVA számlálómat, layerrel szeretném megoldani. De még a layerrel is a flash (vagyis az object) alatt van!! HELP!
  • Kandurex
    Ez már nem az én döntésem volt.
  • Taranov
    de nem értem.
    Miért választottad a dino.hu-t??? Sokkal drágább, az Axiom-IT-nél 100 megát kapsz 10 email-lel és 5 aldomainnel havi 1500-ért.
  • Kandurex
    Thx, all, kb 3mb a honlap nem sok. Lett választva, a dino.hu
    Gyafival a kapcs. felvéve.
  • Taranov
    :)
  • Harder
    Thx, igyekszik az ember.. smilie source - www.gyik.com

----------------------------------------
    Harder | www.gyik.com
  • 2XP
    Jajj, most vettem észre, h ha a ki smile-ra kattintok, akkor a gyik.com jön be :DD Nagyon jó!
  • Harder
    Igen, sőt szerintem sok esetben jobb is ha elmondod valakinek mit szeretnél és ő megcsinálja, mert nem biztos hogy mindenki mindent korrekten be tud állítani magának (az admin meg azért mégis csak jobban ért hozzá valszeg) :)

Én inkább azt preferálom ha úgymond a "magam ura" vagyok, jobb szeretem én beállítani a dolgokat (még ha időnként meg is kínlódok némelyikkel :D), akár du. 2-kor, akár éjjel 3-kor szeretném csinálni.. csinálhatom és nem zavarok senkit :)

Ja még egy kis helyesbítés ;) : 50+20MB a legkisebb tárhely, ezt úgy használod fel ahogy akarod (mail, honlap stb. - te döntöd el mire mennyit használsz)

----------------------------------------
    Harder | www.gyik.com
  • 2XP
    És mekkora méretű a honlapod? Mert ha kisebb méretű (pl. < 50 MB), akkor tényleg nagyon jó cddvd ajánlata.
  • 2XP
    Hmm, ez az admin tényleg nagyon jó, de ha megkéred Gyafit (dino.hu), ő megcsinál bármit, ami itt található 5 perc alatt (na jó, azért nem árt ha online van ;))