HTML szerkesztés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, hogy mennyire érthetõ a probléma, de itt egy mintafile, amin kisérletezem. Modom itt
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mikor elküldöm a send-del, email-t nem kapok (pedig az email címemet átírtam helyesre a kódban!) és még egy 404-es hibát is kapok.
Harder! Mi lehet az oka?
Köszi elõre is a segítségedet, Taranov
Thx
A kis- és nagybetûk stimmelnek a fájlnevekben és a kódban?
A mail.php-hoz létre kell hozni egy html oldalt is?
Kérdés:
Szeretné ha több kép lenne az oldalon?
Válasz: igen vagy nem.
És akkor választol függõen elmentené az adatokat (menyi Igen és mennyi nem) a serverre egy fáljba.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Van aki nem ért a PHP-hez, nekik biztos jól jönnek ezek az elõre megírt kódrészletek. És nem mindenki akar programozást tanulni, néha csak egy mailküldõ megoldásra lenne szükség a honlapon 😉
A BR/-esre volt valami megjegyzés a forrásfájlban, úgy rémlik vmi új szabványról volt szó, majd este megnézem 😊
dasdaw
nézz szét itt, van egy rakás ilyen free script: http://www.hotscripts.com
Fuj de utálom az elõre megirt programrészleteket😊
Tessék magatok programozni, ugy legalább átlátod mit csinálsz😊
javítva: az mail.php -t módosítsd ahogy kell
sorry, asszem jobb lesz ha megyek aludni.. 😊
Ez meg a mail.php-d tartalma legyen
sorry hogy kicsit hosszú lett, de talán más is hasznát veszi 😊
Ha nem megy, írj mail-t és küldök példát a mûködésre (természetesen mail()-ost, ha kell 😊 ).
De nem egy veszélyes dolog. Magától értetõdõ, paraméternek meg kell adni az email paramétereit. subject, cim, szövege stb...
Ezeket meg dinamikus változókból töltöd fel, azokkal az adatokkal, amit a formtól megkap.
dddstudio.tk
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Harder nem tudsz segíteni???? A hátteres márt jó!!!
Ok, tehát van mondjuk 3 frame a lapon, ezek neve
frame1 | frame2 | frame3
frame1-ben van a link, a tartalomnak pedig pl. a frame3-ban kéne megjelennie
Akkor a link-nek addj egy target-t, mely a frame3-ra fog mutatni
<a href="htmlfileneve.html" target="frame3"></a>
Csak az nem megy hogy az egyikbe van egy link és azt egy másikba hozza be. Mert eddig abba az ablakba hozza be amalyikbe van a link!!!!!
Inkább mégiscsak azt mondanám hogy szerintem akkor jársz a legjobban, ha tárhelyet váltasz -> ahol van PHP. Lehetõségek:Módosítom az elõbbi hozzászólásomat, vedd semmisnek 😊
Inkább mégiscsak azt mondanám hogy szerintem akkor jársz a legjobban, ha tárhelyet váltasz -> ahol van PHP (plusz esetleg SQL is). Lehetõségek: www.srv.hu / www.uw.hu / www.freeweb.hu / www.x3.hu stb.. / www.uw.hu / www.freeweb.hu / www.x3.hu stb..
Nem csak a mostani kérdésed miatt, hanem esetleg késõbb szeretnél egy fórumot, vagy egy szavazást, vagy átváltanál dinamikus tartalomkezelésre stb.. ezekhez is nagyon jól jönnek ezek a lehetõségek.
Szerintem a frame rontana a lapon, mivel a lapszélesség nem 100%, igy elég csúnyán nézne ki keresztbe egy törés 😞
Viszont van egy egyszerû javascriptes megoldás, amirõl van leírás a lapomon itt (2. megoldás)
Külsõ fájl becsatolása PHP vagy JavaScript segítségével
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com
Youth
A képen látható a weblapom. (dddstudio.tk) Azt szeretném megoldani valahogy, hogy ha valaki a fenti menün kattint valamire, akkor az uj oldal arra a részre jöjjön be, ahol most az a mosolyka van. Vagyis ne kelljen az oldalnak mindig betöltõdnie, mindig csak "középen" frissüljön. Meg praktikai okokból se lenne rossz, mert akkor nem kellene egy kis design változtatásnál mindegyik oldalt átírni... Nem nagyon vágom ezt a html dolgot, de azt hisze , hogy van valami FRAME- dolog amivel meg lehetne oldani, csak nekem nem akar sehogy se sikerülni.
Jó lenne, ha tudna valaki segíteni !
Elõre is köszönöm,
RiGLEY
dddstudio.tk
Tegyuk fel hogy az oldalamat hátom részre bontom. az 1. a cím, a 2. a menü, a 3. pedig ahova írok. Azt, hgy lehet megcsinálni, hogy a menü részben van a link és azt a szöveg résznél hozza be???
Sehogy se megy lécci segítsetek.
http://www.gyik.com/temp/patesz.html
Harder nem tudnál adni most egy komplett elemzés a lapról?????