1462
HTML szerkesztés
  • Taranov
    úgyis egy külön (400Mhz, 128 SD) gépre tenném fel.
  • Taranov
    Vagy a Win 2000 Prof? Nincs vmelyiket webszerver progi?
  • Taranov
    és a Windows Server 2003-mal mi a helyzet?
  • Taranov
    hát pedig vmilyen programmal meg kell csinálni, minek fizetni a webhosting havidíját 200 mega tárhelyért, ha otthon több gigát tudok használni, és csak a gépet kell bekapcsolva tartani...
  • Borg
    Apaccsal.

A httpd.conf fileben kell mindent beállitani.

De ha nem vágod hogy ez hogy működik, akkor szerintem hagyd, és főleg ne a saját gépeddel kisérletezz...

Otthon a kis xpd alatt elinditod az apachet minden tűzfal stb nélkül egy mezei net kapcsolattal, akkor nemhogy semmire nem mész, de még lassú is lesz, meg első számú célponttá válsz mindenféle buzgómócsing hackereknek:)
  • Taranov
    Sziasztok!

Nem a témához kapcsolódik, de szeretném tőletek megkérdezni:

Van egy domainem (www.versanus.hu) és szeretném, ha a saját gépemen lenne egy könyvtár amire mutat a domain, hogy ne kelljen a webhostingot fizetni. Meg szeretném tőletek kérdezni, hogy milyen programmal lehet megoldani, azaz milyen programot kell futtatni itthon a gépen? Az Apache HTTP Servert próbáltam, de csak annyit kérdezett, hogy mi a domain, mi a szerver neve, és mi a webmaster e-mail címe, azt nem tudom hol kell beállítani, hogy melyik könyvtárra mutasson stb. stb.

Köszi előre is a segítséget!

U.I.: fix IP-m van.
  • Tomcat
    de jó a valign="middle" is :)
  • Fam
    valign="center" ua mint a vizszintes
  • sc
    Lenne 1 egyszerunek latszo kerdesem.

A weblap kezdooldalan egy logot (gif-et, nem akarok flasht ide rakni a kezdo oldalra) szeretnek KOZEPEN elhelyezni: FUGGOLEGES+VIZSZINTES -en.
    A vizszintesen az megy: berakom egy tablaba, ami align/center, de a fuggolegest hogy oldom meg, hogy minden felbontasban es
    minden ablakmeretnel kozepre keruljon?
  • rushman
    én azt csináltam, hogy feliratkoztam a vírushiradó hírlevelére. Onnan mindíg időben jön a hír, és részletesen leírják a paramétereket, aztán abból lehet szűrni. Ha meg elmúlt a veszély, kikapcsolom
  • Taranov
    nem is tudtam, hogy van ilyen, majd ha jön más fajta, akkor azt is megpróbálom üzenetszűréssel kiküszöbölni.

Köszi.
  • rushman
    nincs mit, egyébként az üzenetszűrés nagyon sok vírus ellen használható!
  • Taranov
    köszönöm szépen, sokat segítettél!
  • rushman
    már egyszer leírtam valahol, de lusta vagyok kikeresni...
    tehát
    1.Eszközök-üzenetszabályok-levelezés
    2.klikk az újra
    2.1 pipa be: Ha a tárgy sor megadott...
    2.2 pipa be: törlés
    2.3 pontosan beírni az alábbiakat:

Re: Thank you!
    Thank you!
    Re: Details
    Re: Re: My details
    Re: Approved
    Re: Your applications
    Re: Wicked screensaver
    Re: That movie
    Your details

3. klikk ok

Innentől kezdve nem töltődik le a sobig.f a gépedre, és nem kell szarakodni a törlésével. Nálam 3hete megy így. és egy sem jött át (nem is tud)
  • Taranov
    Igen, az van.
    Hogy lehet blokkolni?
  • rushman
    outlook expressed van? Mert abból blokkolható
  • Taranov
    Nem tartozik a HTML szerkesztéshez, de nem Tudtok valamit a W32.Sobig.F@mm vírusról? Eleinte csak 1-2 fertőzött e-mailt kaptam különböző magyar címekről, eleinte csak csak freemailről hetente, de mostmár naponta 5-8-at mindenféle .hu e-mail címekről. Nem veszélyes, a Norton Antivirus 2003 észreveszi és törli a mellékelt pif fájlt, de nagyon idegesítő, és csak az emailcím váltás segít, de nem lehet olyan gyakran váltani, mindenkinek elmondani az újat stb.
    Nincs vmi frissítés ez ellen vagy valami?
  • rushman
    1. ingyen szinte sehol, de egy csekély összegért el tudod érni a legtöbb magyar szolgáltatónál
    2. a helyes szintaxis:<form name="form1" method="post" action="mailto:[email protected]"
    enctype="text/plain">

ahol a method a get/post, a post küldi el az action-ban leírt címre az űrlapot, a kódolás pedíg text/plain azaz egyszerű szöveges forma.
    3. hát itt a supergamez
    cím:supergamez ingyenes fórum
  • Taranov
    köszi
  • rushman
    van, pl a Xara3d, letöltés.comon rajta van
  • Taranov
    Nekem is lenne egy kérdésem. Sziasztok.

Hol lehet olyan szép fejléceket csinálni, mint pl. ami a pannongsm.hu -n van, vagy akár a lanporto.hu-n, stb.?
    Milyen proogival kell, ilyesmi?

Előre is köszi a helpet.
  • jagger
    hali.csináltam egy egyszerűbb honlapot.két kérdésem lenne.
    1, hol van olyan tárhely ahol nem helyez el a szolgáltató egy csíkot fent?
    2,miért nem működik a post form?
    3,mar csak fórum kellene,php nélkül meg lehet csináni?ha igen how?
  • Gladiator
    jééééé! nem témához jön, de láttátok, hogy a szmájli beszúráa mellett mostmár van egy csomó más is? tök tuti.

témához: na, azzal a coffeecuppal, vagy mivel kezdtem, de kurva nehéz, nincs hozzá vmi leírás?
  • Gladiator
    kösz
  • Tomcat
    design: ingyé van pölö a THE GIMP és 924 oldala manual ;) továbbátovábbi tutorial

html kódhoz meg pölö ACE HTML 5 Freeware
  • Gladiator
    cső, milyen progit használjak, ha a lapomon az elsődleges pont a design lesz? lehetőleg ingyeneset, vagy legalábbis netről leszedhetőt.
  • FRenkie
    macromedia dreamweaver!
  • Taranov
    én NAMO Webeditor 5.5-öt használok, nekem nagyon bevált, és elfogadható áron adták, 48 ezer forintért.

www.namo.com
  • AtomHeart
    Homesite. Mar reg hasznaltam, de profi, a legegyszerubb azok kozul, melyeket ismerem
  • Mayday
    Sziasztok!
    Egy egyszerű, könnyen kezelhető honlap-szerkesztő progit keresnék! Szeretném a tanácsotokat kérni, előre is köszi! :)
  • Kandurex
    Help. Szeretnék beszúrni html-be flasht. A html kód meg van, ez:

< -- embed src="http://www.tappancs.szeged.hu/ad/tappancs_v2.swf" quality=high width="468" height="60">

De hogyan néz ki ez javascript -ben? Valaki letudná írni?
  • Harder
    akkor a háttérkép színével egyezzen meg a link színe ;)
  • Patesz
    De kép a háttér! Nemgondoltad volna mi????
  • Harder
    Köszi, igyekszünk :)
  • Geysap
    Miutan vmi kozom nekem is van a laphoz, engedd meg, hogy en is megkoszonjem a velemenyed. Ezt ugy fogjuk fel, "mint megelolegezett velemenyt" - mert akkor folyamatosan torekszunk, hogy megfeleljen a lap mindennek. Vegul ugyis ez a portal lesz a ketegoriajaban a legjobb...:))
    Geysap
  • Borg
    Ugyanolyan szinre állitod mint a hátteret:)
    Nem gondoltad volna, mi?:)
  • Patesz
    Hogyan tudok rejtett szöveget írni?????
    Pl.: Van egy link és azt senki sem látja de mégis rálehet katintani.
  • Kandurex
    gratula a gyik.com honlaphoz, életembe nem láttam még ilyen profi kivitelezést, a cikkek és leírások messzemenően a legjobbak amiket valaha is olvastam, rengeteget tanultam az ott lévő tippekből és trükkökből.
  • Patesz
    senki????????? :(
  • Patesz
    Azt hogyan tududom megcsinálni, hogy ha egy képet berakok háttérnek ne csak addig látszon ameddig az írás van rajta?????????

Lécci segítsetek!!! Sürgős!!!!