1462
HTML szerkesztés
-
#193 Tegyuk=Tegyük -
#192 Egy kicsit változtatok az oldalamon és a változtatáshoz egy kis segítség kéne.
Tegyuk fel hogy az oldalamat hátom részre bontom. az 1. a cím, a 2. a menü, a 3. pedig ahova írok. Azt, hgy lehet megcsinálni, hogy a menü részben van a link és azt a szöveg résznél hozza be???
Sehogy se megy lécci segítsetek. -
#191 köszi -
#190 tessék :)
http://www.gyik.com/temp/patesz.html -
#189 Feltöltötem mindent!!!! :) Ez jó hír!! Azt viszont még mindig nem oldottam meg hogy azt a három oldalt(javítások, magyarosítások, végigjátszások) behozza!!!!! Ez rosz hír :(
Harder nem tudnál adni most egy komplett elemzés a lapról????? -
#188 Hmm, nem tudom, de lehet, h célszerű lenne a szóközöket, ékezetes, nagybetűs betűket mellőzni, mivel ezeket nem szeretik a webserverek, és linkelésnél te is kevesebbet hibázhatsz ;) -
#187 Nálam mért nem jön be ez a három??? -
#186 Nálatok bejön a javítások, a végigjátszások és a magyarosítások oldalam???? -
#185 he=ha -
#184 Már fönn van 74 végigjátszás!! Valaki kipróbálja az elsőket???? És he nem mükszik ír a forumba??? -
#183 Igaz, már csak azt kell megkeresni, hogy hol a hiba!!!!! -
#182 Dehogynem, hisz nem kell keresni, elég csak javítani a hibát! -
#181 ok, de aztán nem könyebb!!!!! :) -
#180 Inkább ne aprózzuk el, itt egy komplett jelentés a lapról, ez alapján már könnyebb lesz javítani ;)
http://www.gyik.com/temp/patesz.html -
#179 De nem tudom melyik a másik!!!!! Hányadik kép????? Akor tudom. -
#178 nézd meg a másiknál mi lehet a gond, mi a kép elérési útvonala és hogy ott van-e file (nincs, hisz nem jelenik meg) -
#177 kijavítottam ezt. -
#176 DE ez csak egy kép! -
#175 Murphy hogy én is elcsesztem .. szal akkor most magamat is javítom :))
-
#174 Az oldal pillanatnyilag feltöltés alatt ál így pár kép, a végigjátszások, a javítások, a magyarosítások nem letölthetők!!!
A fájlnevekben ne használj space-t, ékezetet és lehetőleg kisbetűvel írd őket - sokkal kevesebb problémád lesz a későbbiekben ;)
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com -
#173 De feltudok csak nálam minden bejön mivel az én gépemen csináltam és rajt is vannak a gépemen a képek meg minden. -
#172 megnézem, de te a saját gépedről nem tudsz felmenni a weboldaladra? -
#171 mányadik=hányadik -
#170 Ok, köszi szépen a segítséget. Esetleg megtudod mondani mányadik képek nem jók??? -
#169 jók a képek, csak annyi hibát vettem észre, hogy a Pokémon résznél kettő képet nem tud megjeleníteni. -
#168 rendben, szia! -
#167 Ok feltöltötem mehetsz megnézni de lehet hogy csak holnap válaszolok mert a tesómat is ide kell engednem egy kicsit!!!
Na hello és köszi! -
#166 oké!!! köszi!!! -
#165 kewl :-DD -
#164 jójó, semmi gond, ne siess, nyolcig ráérek :)) -
#164 19015=19:15 -
#163 Talán belefér a 19:15 -be de nem bisztos. 19:30 -ra bisztos hogy fentlessz. Esküszöm!!
Még néz visza a forumba 19015 -ig mert megírom hogy feltöltötem vagy nem!! oké??? -
#162 köszi -
#161 rendicsek -
#160 Még egy fél óra és feltöltöm a képeket.
Lécci olyan 19:15 -kor (adigra bisztos fönt lesznek) nézd meg hogy működnek-e és írd meg a forumba!!
Köszi! -
#159 Ok, meg is valósítom. köszi! -
#158 Véleményem szerint jó ötlet, érdemes megvalósítani. -
#157 Ok, csak a véleményed érdekelt. -
#156 jópofa ötlet, hát szerintem jó, bár én nem szoktam javításokat és magyarításokat letölteni, tehát engem nem érint. -
#155 Ez egy flash, várni kell míg beindul!! fél perc kb.