23418
  • skristof
    jó a szó testvér.....
  • Buddy
    régi história (nemcsak fociban sajnos), hogy zsidóknak mindent szabad...ha meg szólsz valamit, akkor rögtön leugatnak és szankciókkal fenyegetnek...itt már egyre inkább arról van szó, hogy nekik mindent szabad, másnak semmit...és mivel a Ferencváros mindig is szemben állt az ilyesfajta hozzáállással és alattomos patkány stílussal, ezért akarnak keresztbetenni neki
  • mukika
    ez faszság!!!! az MTK meccen mi volt???? Ledobták a 4. pályavezetőt, és hordágyon kellet levinni. Az MTK szurkolok dobták le. Hiradó hallottál valamit??? jságokba olvashattad??? NEM!!!!

Bezzeg ha a Fradi csinálta volna, akkor mi lett volna???? Megbasszák megind minenki száját.

Ez az egész, csak a Fradi ellen szól, a vezetőséget kéne megverni.
  • zaki
    örüljön a Fradi, hogy az elsőosztályban játszhat, a tavaly májusi történtek után
  • Buddy
    hát ha az ilyen semmirevaló mtk-tól meg siófoktól kikap a csapat, akkor meg sem érdemlik a bajnoki címet
  • Láma!
    Köcsög vezetés!
    Megint el akarják venni a bajnoki címet tőlünk!
  • skristof
    de a loki is csak xelt.....
  • zaki
    LOL!!!!!!!!!!!!!
  • skristof
    a mumusunk visszatért....
    mondjuk tök jo, h megint kaptunk egy pirosat...
    gyűjteni kéne
  • Buddy
    szánalmas.....itt az ideje az ilyen lipcseiket, meg "állandó" kezdőembereket kirámolni a csapatból
  • mukika
    Ferencváros - Balaton FC 0-4
  • Buddy
    Na mindegy, örüljön a sok paraszt....kupagyőztes bajnokcsapat lesz a Fradi, akár tetszik, akár nem....az mtk meg vígasztalódhat egy 5. helyben
  • Buddy
    szép beszéd....már csak a reálmargitról kéne leszokni :)
  • zaki
    igazsághoz hozzzátartozik, hogy már vagy egy fél éve nem láttam magyar foci meccset, véletlen kapcsoltam oda most is, mert ne mvolt semmi a tv-ben... vicc az egész, olyan szánalmas ez a közvetítés, hogy az vmi hihetetlen... ez a volt anyátok köztös b*zi a csúcs, forma 1-nél is mit keres ott, mikor köze sincs hozzá, azt nem tudom... nem is nézek többet magyar focit az biztos, max a válogatott meccseket, ha olyan az ellenfél, vagy tétmeccs. nem tudom mi az üzlet a retekklubnak abban, hogy ők tolják le a meccseket...
  • skristof
    ez a félidőben volt, te is más meccset néztél
  • skristof
    vmiért éreztem, hogy ez lessz ebben a topikban, mire ide érek....
    ez a mettyúpámer is biztos nagy blue frontos, te vagy az egyik a 4 közül, mi, aki minden meccsen kinn van!?!?!
    inkább az a GIGA LOL, hogy a saját stadionotokban egy örökrangadóra kijön 4-5ször több Fradista, mint ti...
    szánalmasak vagytok...
    ami meg a meccset illeti, hát nem mondhatnám, h megérdemelten nyertetek. sajna a juhos is beszállt az anti-Fradi körbe... nem hiába, kinn volt a buzi szíben is, biztos beszéltek meccs előtt.
    4 kiállítás: zaki: ez télleg vicc... főleg ha láttad is az eseteket, és értesz is a focihoz... jo, kicsit elfogult vagyok biztos, de akkoris... Bodnár kiállítása: sux, semmi nem volt, azért küldte le, mert futott mellette?!?!?! Vuki: ez megint jó. mocskos 'futtballisták' ezek az mtk-sok. a doktor füzivel meg a torgellével az élen. focizni nem tudnak, de színészkedni azt nagyon. torgelle játéka gusztustalan. semmit nem csinál, gólt sem lő, csak rugdos mindenkit, meg elesik, aztán a kommentár meg agybafőbe dicséri, ez igen. Hajrá rtl! talán a 3adik kiállítás jogos volt...
    torgelle meg megérdemelte, az ilyeneket pályára sem kéne engedni...
    amugymeg nem értem miért kell nálunk, Mo-on mindig a fasszopó biroknak lenni a középpontban?!?!? mind1iknek feltünési mániája van, eccer nem lehet egy olyan meccs, mint angliába?!?! engedni a kemény focit, és csak az alattomos faltokat befujni???
    jah, és amit még mondani akartam: a közvetités. nah, az még a másik GIGA LOL. ez a léderer ákos nem tudom honnan jött, de ott sem volt foci, az tuti. azért illene felkészülni meccs előtt, legalább a két csapatból. illene tudni, ki kicsoda, ki honnan jött, meg hasonlók... az oldalvonal melletti faszi meg röhejes... a 30adik percben csere felől érdeklődik! loál....
    fasszopó RTL...
  • Buddy
    na a debrecen lerendezi a zsidókat....náluk nem lehet alibizni
  • BADE
    Ez komoly?A riportokat már nem vártam meg.
    Egyébként Hajrá MTK!
  • Matthewpamer
    fradi edzője mit is mondott a riporternek?menny a faszomba? :DDD
  • cSuwwi
    Asszongya a végén a riporter, hogy ez volt egy rangadó. Majd a végén a gyulai, hogy minden rangadónak ilyennek kéne lennie, hogy visszacsalogassák az embereket a lelátókra.
    Ja, 4 kiállítás meccsenként, meg köpködés, búnyó, stb...
    Ilyen a magyar foci. :)
  • Matthewpamer
    nem sérült volt?én ugy hallottam az elején.
  • zaki
    akkor te valószínűleg egy másik meccset néztél
  • Matthewpamer
    nem is játszott :DDDD
  • zaki
    már csak az alattomos Dragónert kéne kiállítani
  • Matthewpamer
    4. kiállítás !!!! GIGA LOOOOL
  • Matthewpamer
    :D
    hajrá MTK!!!!
  • zaki
    lol, 3 kiállítás, vitsz az egész
  • zaki
    csóró Szűcs milyen potyagólt kapott... pont most kapcsoltam oda a meccsre
  • Rudee
    Gera majnem gólt lőtt.
  • skristof
    te már vagy mindig ott, ahol nem kéne?????
    idiota barom
  • Matthewpamer
    mtk a király!!!!!!
  • Buddy
    az mtk-t le kell alázni, hadd pofázzon egervári, hogy nem voltak szabályosak a gólok, nekik nem adtak meg két tizit és jogtalanul nem állítottak ki két fradi játékost :))
  • skristof
    sajna a kupában kaptunk egyet a vasastól, de nem baj...
    bajnokságban most mtk jön...
    sztem ők nem rugnak.
  • Láma!
    Szerintetek meddig nem kapunk gólt a bajnokságban?
  • skristof
    nálunk meg csak fél8 8 fele jön az m+.. kurvajoo, mi?? :)
    de azért énis láttam vmennyit
  • skristof
    jah, annak ma külön örültem, h beállt a Szasza pl...
    de hál'Istennek a Pinyő az beteszi legalább őket!!!
    szó mi szó, kellenek is, sztem Somorjai lessz Lipcsie utodja! remélem :)
  • ricsi1
    nem is tudtam,hogy az M+ adja a meccseket,-véletlenül kapcsoltamoda tököli2. góljánál
  • Rudee
    Ferencváros - Sopron 3-0
    G.: Botis, Tököli (2)
  • Buddy
    ez nem a dohány utca :)
  • Buddy
    hmm....jó ajánlat :))