23418
  • Láma!
    ez a kalou a rokonod vagy mi?
    annyira istenited, pedig sztem nem nyújtott valami nagyot!
  • Ramore
    én csak a tényeket vázoltam, lehet, hogy ha nincs Gyepes, akkor 3-at kaptunk volna pluszban, ez a Fradi szégyene, de bohócot csinált belőle Kalou, hiszen nincsenek egy szinten.
  • mukika
    most is SIMÁN ott lehettünk volna a BL-ben ha a gólerős játékosainkat nem a Bl szereplésünk előtt adjuk el. Gondolok Gerára és Tökölire. Ha ők maradtak volna, akkor sima továbbjutás lett volna. És persze a BL meccseik után több pénzt is kephattunk volna...

Ismét bemutatta ezzel a húzásával a vezetőség hogy tud gondolkodni.
  • Kaplan
    igazad van nem tudom mit pattog ramore
  • Láma!
    najó, legyen igazad, nemfogok veled leállni vitatkozni.
    de ha nincs gyepes, akkor legalább 3-at kaptunk volna pluszban.
  • Ramore
    Te nem láttad, mit csinált vele Kalou, illetve Gyepes mit csinált vele, miután majmot csináltak belőle?

1. Semmit, egy az egyben megverte, hátulról nézte csak.
    2. Lerántotta, miután megverte.
    3. Utánarúgott miután megverte.
  • Kaplan
    Remélem jövőre kijutunk a bl-be szerintem még most jó is , hogy nem jutottunk ki mert nagyon csúfosvereségek tanúi lehettünk volna pl. a man utd-től még annyira nem állt össze a csapat és amikor az első félidőt megnyertük azután visszahúzódunk és bexarunk , láttátok a crystal palace vs. arsenal meccset aki látta azt érti miért mondtam, hogy király 2 klasszissal jobb szűcsnél MÉG! A crystal palace nagyon jó kis csapat sohase adja fel és most is csent 1 pontot az arsenáltól és majndnem lett 3 pont.
  • Láma!
    az nehéz meccs lesz, legalábbannyira mint a csütörtöki, de ha sikerülne, az nagy lépés lenne!
  • mukika
    Holnap viszont nyernünk kell Debrecenbe, és akkor már tényleg van esély a bajnoki címre... :)
  • mukika
    így van!

Én egyedül csak Lipcseit lőném fejbe...
  • Láma!
    gyepes most nemzetközi szinten játszott, szal nemtudom miről beszélsz
  • Ramore
    Az NS is másik meccset nézett, én azt láttam, hogy Kalou bohócot csinált Gyepesből, aki csak szabálytalanul tudta megállítani a csatárt, több kevesebb sikerrel.
  • skristof
    Gyepessel kapcs.: te megint másik meccset néztél [hir]

Lipcsei télleg nem volt túl jó
  • Ramore
    Lipicai hozta a pocsék formáját, nála gyengébb csak Gyepes volt, alázó volt, ahogy Kalou elbánt vele, ahányszor csak találkoztak. Persze kalou nemzetközi szintű focista, míg Gyepes Nb2-es.
  • EOX
    muszáj volt ezt mindenhova beírni?
  • Hentes Bill #1216
    hát én nem tudom, mindenki biztosra veszi a hearts ás a basel meccset, lesz majd nagy kopannás :D
  • Kaplan
    de így fogunk! Laszló Csaba nagyon jó eddző kemény,pozitív,határozott de nem nagyképü és a hibáit is elfogadja.
  • Takezó
    HA így játszunk a többi meccsen :S
  • zambrotta
    Szerintem nagyon jó meccs volt, és ha így játszunk a többi meccsen is sima a továbbjutás! Jobb oldalon keveset támadtunk!!!

Tudtam, H babaos benéz egyet!!!

És még a meccs alatt több pozitív élményem is volt: Szfváron néztem sajnos egy kocsmában a meccset, itt tanulok!!Bementünk a helyre, utánnunk kb öt percel megérkezett kb 4-5 vidi ultra::((
    Bevallom meglepődtem mikor végigszurkolták a meccset, és őrjöngtek a gólnál, majd a végén Szép volt Fradi-t mondtak!!!!!

Midörökké Ferencváros, hajrá magyarok!!!
  • Csesza
    eszt persze poénosan már mint ahogy tudott még poénkodni

nem tom mér lipcsinek atták a legjobb játékos címet, tiszta szar volt
    1 ***va rendes passzot nem tudott adni sztem a a legjobb Gyepi volt
  • Csesza
    Nem tom ki hallota L. Csaba nyilatkozatát a mecc után (amúgy majd felrobbant dühében): Azt monta: A feyenoord az egyik nagy kiemeltje az uefa cupnak ,ezekszerint a többiek nagyongyengék lehetnek (remélem igaza lesz!!!!)
  • mukika
    A meccs überjó volt! Mégiscsak egy Feyenoord...

De viszont a rendezés geciszar! 20:15től lehetetlen volt bejutni a stadionba! Az első 15 percet lekéstem! Egyetlen kapun engedték befele az embereket, és közben már több százan álltunk ott! Lökdösődés, anyázás, dobálózás, minden amit ellehet képzelni... Magyarország, UEFA KUPA?, GRATULÁLOK!

A másik csalódás, Lipcsei, hozta szokásos SZAR formáját! BÁHHHHHHHHH

Ha ILYEN hozzáálással és játékkal játszunk, sima továbbjutást érünk el.
  • Ramore
    Szerintem Király vitathatatlanul a legjobb magyar kapus.
  • Kaplan
    király azért még 2 klasszisal nagyobb kapus, majd pár év
  • EOX
    megszokásból. egyébként ő sem rossz
  • skristof
    hát szó mi szó Lajos inkább odakerülne
    néha nem értem miért erőltetik a gabit (király gabit9
  • Ramore
    Babos mindig is pancser volt, most is bebizonyította, hogy nem válogatott szintű kapus. :)

• EOX
    8 ponttal mindenképp továbbjutunk(ha nem hiszitek számoljatok utána)
  • Kaplan
    azért ma sem voltunk olyan rosszak sőt nem érdemelte meg a feyenoord az 1 pontot , szóval ez azért nagy teljesítmény volt. És lesz is!
  • skristof
    amit utánna írt....
    nem a te matektudásodat vonja kétségbe
    hanem a Fradi teljesítményét..
  • Kaplan
    "temeg olvasni tanuljál már meg" ezt , hogy értsem?
  • skristof
    temeg olvasni tanuljál már meg

ettől függetlenül legyen igazad
    mondjuk 8ponttal talán 2dikak is lehetnénk
  • Kaplan
    olyan nyolc, hogy most van egy a schalkeval X és két nyerés REMÉLEM tudsz számoli 1+3+3+1=8 nem de?
  • EOX
    sztem a Baselen fog múlni a továbbjutás, Heartsot verjük, Schalke meccs lényegtelen, de jó lenne a bravúr
  • Hentes Bill #1197
    milyen 8? vegyé má kicsit vissza :DDDDDDDDD

németoban biztos kikap a fradi, itthon basel ellen jó ha x lesz, hearts ellen lesz talán győzelem. ez 5 pont, de lehet, hgoy csak 2, vagy 3 lesz belőle :D
  • skristof
    jah
    schalkével jo lesz egy X is
    baselt ütni kell
    heartsot szintén, minimum 3al 4el

(és végig, VÉGIG ilyen játék kell!)

Mindörökké Ferencváros!
  • EOX
    Group A

Clubs Pld W D L GS GA Pts

Feyenoord 2 1 1 0 4 1 4
    Schalke 2 1 1 0 2 1 4
    Basel 1 0 1 0 1 1 1
    Ferencváros 1 0 1 0 1 1 1
    Hearts 2 0 0 2 0 4 0
  • skristof
    igen
    Csaba rendbeteszi a dolgokat, remélem
    én nagyon bízom a munkájában
  • Kaplan
    Jó volt a fradi , de ez az elv: szegény embert még az ág is húzza most nagyon felismerhető volt. lőttünk egy iszonyatos szép gólt bekaptunk egye és már is újra és sokáig a mi kapunk elött zajlottak a dolgok.
  • Rudee
    A Feyenoord ma nem érdemelt pontot, mégis 1-1 lett. A Fradi szerintem nagyon jó volt, de a szerencse nem állt mellénk.

Mindenesetre ha ez a Feyenoord 3-at lőtt a skótoknak, akkor nekünk is nyerni kell ellenük. Meg lehet a továbbjutás, de a Schalke elleni meccsen sok fog múlni.

Jó lenne minden magyar csapat élére egy László Csaba felfogású ember.