The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Gyerekek éppen most tolom a Dreamfall-t (elõszörre) zseniális játék, már a 9. fejezetben vagyok, bár az elsõ rész jobban tetszett.
És elkezdtem újra a The Dig-et.😊
Mellesleg a txt-ben van egy körkérdés, mindenki fáradjon a szavazófülkébe.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Mit tudom én, mindenki küld a címére egy könnyûvérû hölgyikét, tavalyi csokinyuszit, vagy 20 Ft-ot...
<#vigyor>#vigyor>
[merlinw.org]
A Sam & Max alatt viszont marad a MIDI.
Discworld 1 fordítható hexában... ha valaki elég elvetemült.
lehet van vmi tool is hozzá, má régen néztem körbe az ügyben.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
20 megabites az olvasójegyem😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Hogyis szokták ezt mostanság mondani?
Holnap bemegyek a könyvtárba és kikölcsönzöm.... álá Imyke :-)
Nekem az elso találkozasom a Lucasarts-szos játékokkal, a Maniac Mansion volt.
----------------------
ScummVM G76 (2009.09.24)
----------------------
hozzáadva: Discworld 2 (CD/DOS/English)
hozzáadva: Leather Goddesses of Phobos 2 (DOS/English)
hozzáadva: Cruise for a corpse (DOS/English)
hozzáadva: Zork: Return to Zork (CD/DOS/English)
hozzáadva: Orion Burger (DOS/English)
módosítva: HQ Stereo Audio - Simon the Sorcerer 1
módosítva: HQ Stereo Audio - Discworld 1
módosítva: HQ Stereo Audio - Inherit the Earth: Quest for the Orb
módosítva: Dig, The (Talkie/DOS/Hungarian)
módosítva: Broken Sword 1 DXA átvezetok (ScummVM 1.0 kompatibilitás)
módosítva: Broken Sword 2 DXA átvezetok (ScummVM 1.0 kompatibilitás)
módosítva: ScummVM 1.0rc
módosítva: ScummVM Tools 1.0rc
[merlinw.org]
track1.ogg, track2.ogg ... vagy mp3-ként bemásolod a játék könyvtárába. ScummVM megtalálja.
Magyarítás:
Mindegyik magyarításban van telepítõ. Amiben nincs ott csak be kell másolni.
[merlinw.org]
De a The Dig is nagyon jó és egyben ritka, sci-fi adventure kevés van.😊
ez talán segíthet..
Nekem olyan problémám van hogy a the longest journey cmû játéknál elkezd villogni a kép és utána nv4_disp hibát ir ki.
Legujabb driver a játéknak a legujabb patch ja is fent van de a simán inditom akkor is rossz.
Próbáltam még a registry boostert azt irták hogy garantáltan megszünteti a problémát de semmi.
A gamestaros kiadás van meg a dvd-s.
Próbáltam már azt hogy a játék beállitásoknál kivettem az összes dolgot akkor meg elkezd akadozni és ujból jön a hiba üzenet.
Többi játéknál nincs gond.
Xp-m van 8800gt vel.
Valakinek van valami ötlete hogy mit csináljak ?
egyedül azt a csontvázas rejtvényt gyûlöltem benne.
Lehet vitatkozni, hogy kinek melyik a kedvenc lucas-os kalandjátéka, de én nem teszem. nekem a The Dig volt az, talán azért mert akkor játszottam vele, amikor sci-fi õrületem a tetõfokán állott és a képzelet világom a leggazdagabb volt.
Most magyarul is élvezhetem ezt a kalandot, bár félek, hogy azt a katarzist, amit akkor éreztem már közel sem fogja visszaadni sem ez sem soha semmilyen más kaland. Azért újra nekiállok.
Ajánlom nektek is újrajátszásra :-)
MerlinW
Check. Bár nekem Gree edition vagy mi van, ami kevesebbet fogyaszt a simánál.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ebben benne van az osszes, RAM, (ROM), VRAM .
64bit oriasi leptekkel nagyobb.
Nem a linux miatt nem tudtam rá Windowst telepíteni és nem is azért, mert bármi baja lett volna. A BIOS-ban át kellett állíani valamit a SATA részén fejlettrõl kompatibilisre (ami valami IDE mód). Ez talán annyira nem volt érthetõ, de a lényeg, hogy feltepült a gépre a kért oprendszer...
Én meg majd fizethetek kemény 13eFt-ot a saját procihûtõmért, ami bedöglött. Szép az élet... különösen úgy, hogy ma egy kerekünket is lelopták az autóról.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
ez így nem egészen érthetõ számomra... Vista pillanatnyilag SP2-bél áll.. legalábbis az egyén SP2-es volt, mikor cseréltem.
32 bites operációs rendszerek maximum 4 gigát tudnak kezelni.(ebbe bele kell számolni a videomemóriát is, így kb 3 - 3.5 körül marad amit a rendszermemból látsz)
XP-bõl is van 64 bites.
Ez linuxoknál is pont ugyanígy van amúgy. Meg 32 bitesbõl a Win7 se tud többet.
Amit amúgy nagyon ajánlok. Le a kalappal MS elõtt... ez basszus oprendszer.
1.7 ghz-es celeronon, 768 mb memóriával, gefo fx5600... nem mondom, hogy hasít, de használható sebességen megy. Aero-val!
Anyámék imádják... pedig kicsit félve tettem fel nekik. Olyan aranyos, ahogy anyu és apu öreg fejjel így örülnek valaminek. Folyton Stick Note-okat üzennek egymásnak, h vegyél tejet, meg "szeretlek" meg ilyenek XD
Saját gépemen pedig kis túlzással kétszer olyan gyors, mint a Vista. (meg imádom az új tálcát)
Le a kalappal 😄