33675
-
#30112 Adatlapot ki lehet tölteni hamisan, a net név- és arctalansága miatt sokan "élnek" is ezzel a lehetőséggel... Ettől függetlenül tudom, hogy Bogyóka egy kedves, bájos kis hölgy akit szívesen látunk itt mindig. -
#30111 Jó kis kép ugye -
#30110 Bizony. Egy Amazonnal állunk szemben! :)) -
#30109 Huh... és milyen "fénykép" van ott. :D -
#30108 Letöltöttük a TLJ-t holnap már játszom vele. -
#30107 Ja, el is felejtettem,hogy van adatlapom, ráadásul oda van írva a nevem is. -
#30106 Tudod van neked adatlapod is:) A nick-edről nem is beszélve:) -
#30105 Ja értelek, akkor jó lesz vigyázni. :D -
#30104 Én (sok) mindent tudok... -
#30103 Honnan tudod, hogy hölgy vagyok? -
#30102 Már miért lenne baj? Ilyen kedves hölgyet mindig szívesen látunk! :) -
#30101 Köszonom előre is. -
#30100 Az első részben [The Longest Journey] bizony van hajós rész. :)
Szívesen segítünk és látunk itt.
-
#30099 Sőt biztos lesz kérdésem, hogy elakadtam a játékban. -
#30098 Köszönöm szépen, így már biztos tudok játszani az első résszel.:)
Ugye nem baj, hogy ide bejárok? Szeretek ide jönni, mindig olvastam a topicot. -
#30097 Egyszerű, Amiben nincs Dreamfall, vagy '99-es, vagy CD állagban van, az a régi. TLJ 1,2GB (1,6GB a 4CD-s), míg Dreamfall 2,5GB körül van. -
#30096 Igen, a második kép az amivel játszottam, de valahogy mindig ezt találta meg a férjem:D -
#30095 The Longest Journey (1999)
Dreamfall: Longest Journey 2 (2007):
-
#30094 Köszike, megpróbáljuk ezt. -
#30093 Onnan letöltöttük, de azzal játszottam már, és nem volt benne az a hajós rész. -
#30092 És akkor a #30083-as hozzászólásom smafu?!
Ott adtam neked a linket a torrenthez...
-
#30091 Itt van a 2CD-s verzió -
#30090 Igen, de azt nem tudom megszerezni, mert csak ezt a dreamfallt találom meg, próbáltam keresni, a férjem azt mondja, hogy régi a játék és azért nem találja ő sem a torrenten. -
#30089 A "hajós" demo az első részé, azaz a "The Longest Journey"-é.
-
#30088 De ezt találom én is, de játszottam egy demoval, ami egy hajón játszódik, és ez nem az. Akkor melyikkel játszottam? -
#30087 A "2." része: [b]Dreamfall: The Longest Journey.
Keresés-találat eredmény
-
#30086 Egyébként van 2. része is? Mert lehet, hogy azzal nem játszottam, kerestem googléba, de csak ezt hozza ki nekem demoba, ha van demo linketek szeretettel várom. -
#30085 Letöltöttem a játékot és kiderült, hogy már lejátszottam. -
#30084 Köszönöm szépen. Csak én nem tudtam, hogy keressem.:) -
#30083 The Piratebay - keres-talál eredmények
-
#30082 Bocsi, MerlinW betudnád linkelni megint azt ahonnan letölthetem a TLJ-t? A multkor nem tudtam letölteni, mert rossz volt a gépem. -
#30081 Sajnos, nincs üzleti vénám... én ha megveszek valamit [kivéve ugye a fogyóeszközöket], akkor az örökre szól. Legfeljebb, elajándékozni szoktam dolgokat, családban.
-
#30080 Ez igaz, de megveszed mondjuk 13k-ért, majd eladod 9k-ért. Így a játék neked 4k-ba volt, ami baráti.
Persze Heavy Rain -t eladni bűn, de a többit nyugodtan. :) -
#30079 Én easy-n játszottam, de épp elég volt nyomogatni -
#30078 Szerintem azt itt mindenki játszotta... Na igen a nyomogatós részek, azok nem voltak a legjobbak benne, néha pokolba kivántam, de azért túl lehetett élni (no meg ott volt az easy fokozat). -
#30077 Akkor ezek szerint Te is lejátszottad. Nekem nagyon tetszett a történet meg szép volt a grafikája, szerettem azért vele játszani.:) -
#30076 Runaway 3-at kitoltam tegnap.
Sajnos nagyon nagy gáz az volt, h a végletekig lineáris.
Pl.: egy ablakon nem tudok bemászni addig, amíg a megfelelő dialógust egy NPC-vel le nem folytatom.
De nagyon szép volt, tele flashbackkel.
Asszem folytatom a Fahrenheit-et! -
#30075 Jaja, az az egyetlen negatívuma a játéknak. Ha nincsenek a nyomogatós részek, magasan tökéletes játék lenne, de így is szeretjük:) -
#30074 Látod, ez a hatása annak, ha valamire nincs warez:) Ha PC-re sem lenne, arra is ennyibe kerülnének a játékok:) -
#30073 A Fahrenheitet én is lejátszottam, amúgy tetszett, csak néha sokat kinlódtam a sok billentyűs nyomkodásokkal mindig elrontottam valahol.