33675
-
#30072 nincs probléma srácok. Én is veszem a vonatjegyet :))) -
#30071 Ugye, nem haragszol meg Imyke, hogy mégsem nálad találkozunk??? :)) -
#30070 Szép ára van... Hát nem mostanában lesz nekem ilyenem (bár a HDMI-s TV már megvan a buliból). Igazából engem szinte csak a Heavy Rain érdekelne (egyelőre), mivel a Fahrenheit az egyik leginnovatívabb kaland volt, amivel valaha játszottam és tudtommel a HR ezt a vonalat viszi tovább. A végén tényleg az lesz, hogy csoportosan beállítunk kirol-hoz... :DDD -
#30069 A játékok árai is brutálisak... sajnos...
-
#30068 [URL=http://www.konzolvilag.hu/playstation3/playstation-3-ps3-slim-250-gb-heavy-rain-pack/1908]"Csak" ennyibe kerül...[/URL]
+ kell hozzá egy HDMI-képes TV is...
-
#30067 Itt nálunk is lehet kapni, persze. -
#30066 Én azért bízom benne, hogy előbb-utóbb kiadják PC-re is /láttunk már ilyet/. Egyébként nálunk lehet kapni a HR Pack-ot vagy külföldről rendelted meg? -
#30065 Részesedést kapok a Sony -tól. Nem mondtam? :) -
#30064 Húzzad még a mézes madzagot...húzzad :) -
#30063 Igen vettem egy Heavy Rain PS3 pack-ot.
Valami hihetetlenül jó. Az élmény leírhatatlan, de tényleg. És tényleg nagyon kényelmes is, mert csak leülök a fotelba fogom a kontrollert és játszok. A képi világ is brutálisan jó, a hangulat, játékélmény szintén.
Más játékom nincs, így PS Store -ról szedtem le demo-kat, pl. Uncharted 2, God of War3, Dante's Inferno stb. és annak ellenére, hogy pl. utóbbi kettő ilyen agyatlan szétversz mindenkit típusú játék, mégis olyan élményt nyújt, hogy csak na. -
#30062 Vettél PS3-at? /Írigykedő smiley/ -
#30061 Azért megpróbálhatnád :-) -
#30060 akkor te vagy az egyetlen szerencsés kivételezett eddig :)
nem tudtok vmi játékklubbot, kölcsönzőt, vagy bármit, ahol esetleg lehet vele játszani? -
#30059 Elkezdtem játszani a Heavy Rain -el, és valami hihetetlen! Olyan élmény, hogy le se tudom írni! -
#30058 Venetica-nál vagyok leragadva, majd Alice, aztán majd következik ez a gyöngyszem is. :)) A képek alapján már elnyerte a tetszésemet! -
#30057 Ghost pirates-el senki sem? Csudajó lett pedig:) -
#30056 szűkebb a nadrágszíj erre is :( -
#30055 Én is tervezem már egy ideje márciusra a vételt, de jelenleg nem jönnek a bevételek, amiből finanszírozni tudnám a dolgot. :( -
#30054 Á, így nem ér... bennfentesek értik, de a szomszédom csak lesne :)
-
#30053 Rendben, megyek én is :-) -
#30052 Csaj, álom, fal, átesett, nézett nagyot, varázsló, holló, vicces, világ, megment, örül. -
#30051 Jegy helyett a TLJ teljes történetének minél frappánsabb elmesélése lenne feladatként feladva - időhatár 25 mp :))))
-
#30050 Majd egyesével megyünk, húzunk sorszámot stb:) Egyébként stílusos TLJ találkozó lenne:D -
#30049 Én is megyek!! Viszem a Wii-met, toljuk a Guitar Herot!
-
#30048 Úgy ám! -
#30047 Akkor, úgy látszik, kovácsoltatnom / eszkábáltatnom kell egy szabadtéren elhelyezett, kibérelhető PS3 boxot :)))
Mert a "kislakásunkban" tumultus alakulna ki, igencsak gyorsan :)
-
#30046 Én is!!! :)) -
#30045 Akkor én majd megyek hozzád játszani! -
#30044 Én valamikor, évvége felé, szeretnék venni egy píeszszrí-t.
Az első játékok egyike lesz a Rain, amivel megajándékozom majd, és talán - addigra - nem is kell 15 ezer Ft-ot kisírnom rá.
-
#30043 Akkor a Sony öngólt lőtt, mert így rólam lemondhatnak -
#30042 Azért mert PS3 Exclusive:) Sony "megvette" a játékot. Nagy név, több PS eladás. -
#30041 Miért nem készült ez PC-re is, nem tudod véletlenül? Csak ezért nem fogok PS3-ast venni, az tuti. -
#30040 Óvatosan a hóvirággal! Védett!
10e Ft/szál a bünti :)
Valaki mesélte, h készített egy klassz Nőnapi üdvözlőlapot és azt adta minden kolléganőnek. Én is hasonló cipőben vagyok.
3 férfi, rengeteg nő:)
Még jó, h két fiam van:) a harmadik is az lesz, előreláthatóan. -
#30039 Kolleganőm fiát úgy sem tudja soha senki űberelni.
December 24-én született és Ádámnak hívják!
Sűrűn szoktuk vele cukkolni, hogy így akart ajándékot (pénzt) megtakarítani. -
#30038 Kapott topikot is -
#30037 Márciusi meglepetés játék: Ghost Pirates of Vooju Island Bill Tiller (Monkey Island) tollából:)
Élvezeti forrás a ketteskén:) -
#30036 Én régebben "Ző" napnak hívtam ez a napot (Zoltán-Nő nap). :) -
#30035 Én meg mondhatom magam szerencsésnek, hogy a Zoltán nem női név. :D -
#30034 A szabadságos ötlet sem hangzik rosszul :)))) Ha jól emlékszem, épp hétfő lesz 8.
[Szegény Anyu is akkor született. A drágám, ugyanazt élte meg, mint a karácsonykor születettek :) A tesóm például, aki dec. 22-én. Karácsony alkalmával kapott ajándékot szülinapra és karácsonyra együtt :)]
-
#30033 Lehet, hogy egy apró turul szobrocska bejönne nekik :-)