33675

• IMYke2.0.0.0
    nincs probléma srácok. Én is veszem a vonatjegyet :)))
  • szotyimutyi
    Ugye, nem haragszol meg Imyke, hogy mégsem nálad találkozunk??? :))
  • Lord Myn
    Szép ára van... Hát nem mostanában lesz nekem ilyenem (bár a HDMI-s TV már megvan a buliból). Igazából engem szinte csak a Heavy Rain érdekelne (egyelőre), mivel a Fahrenheit az egyik leginnovatívabb kaland volt, amivel valaha játszottam és tudtommel a HR ezt a vonalat viszi tovább. A végén tényleg az lesz, hogy csoportosan beállítunk kirol-hoz... :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    A játékok árai is brutálisak... sajnos...

• IMYke2.0.0.0
    [URL=http://www.konzolvilag.hu/playstation3/playstation-3-ps3-slim-250-gb-heavy-rain-pack/1908]"Csak" ennyibe kerül...[/URL]

+ kell hozzá egy HDMI-képes TV is...
  • kirol
    Itt nálunk is lehet kapni, persze.
  • Lord Myn
    Én azért bízom benne, hogy előbb-utóbb kiadják PC-re is /láttunk már ilyet/. Egyébként nálunk lehet kapni a HR Pack-ot vagy külföldről rendelted meg?
  • kirol
    Részesedést kapok a Sony -tól. Nem mondtam? :)
  • moonster
    Húzzad még a mézes madzagot...húzzad :)
  • kirol
    Igen vettem egy Heavy Rain PS3 pack-ot.
    Valami hihetetlenül jó. Az élmény leírhatatlan, de tényleg. És tényleg nagyon kényelmes is, mert csak leülök a fotelba fogom a kontrollert és játszok. A képi világ is brutálisan jó, a hangulat, játékélmény szintén.

Más játékom nincs, így PS Store -ról szedtem le demo-kat, pl. Uncharted 2, God of War3, Dante's Inferno stb. és annak ellenére, hogy pl. utóbbi kettő ilyen agyatlan szétversz mindenkit típusú játék, mégis olyan élményt nyújt, hogy csak na.
  • Lord Myn
    Vettél PS3-at? /Írigykedő smiley/
  • Axon
    Azért megpróbálhatnád :-)
  • Atomreaktor
    akkor te vagy az egyetlen szerencsés kivételezett eddig :)
    nem tudtok vmi játékklubbot, kölcsönzőt, vagy bármit, ahol esetleg lehet vele játszani?
  • kirol
    Elkezdtem játszani a Heavy Rain -el, és valami hihetetlen! Olyan élmény, hogy le se tudom írni!
  • szotyimutyi
    Venetica-nál vagyok leragadva, majd Alice, aztán majd következik ez a gyöngyszem is. :)) A képek alapján már elnyerte a tetszésemet!
  • MerlinW
    Ghost pirates-el senki sem? Csudajó lett pedig:)
  • moonster
    szűkebb a nadrágszíj erre is :(
  • kirol
    Én is tervezem már egy ideje márciusra a vételt, de jelenleg nem jönnek a bevételek, amiből finanszírozni tudnám a dolgot. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Á, így nem ér... bennfentesek értik, de a szomszédom csak lesne :)
  • Axon
    Rendben, megyek én is :-)
  • MerlinW
    Csaj, álom, fal, átesett, nézett nagyot, varázsló, holló, vicces, világ, megment, örül.
  • IMYke2.0.0.0
    Jegy helyett a TLJ teljes történetének minél frappánsabb elmesélése lenne feladatként feladva - időhatár 25 mp :))))
  • MerlinW
    Majd egyesével megyünk, húzunk sorszámot stb:) Egyébként stílusos TLJ találkozó lenne:D
  • moonster
    Én is megyek!! Viszem a Wii-met, toljuk a Guitar Herot!
  • szotyimutyi
    Úgy ám!
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor, úgy látszik, kovácsoltatnom / eszkábáltatnom kell egy szabadtéren elhelyezett, kibérelhető PS3 boxot :)))
    Mert a "kislakásunkban" tumultus alakulna ki, igencsak gyorsan :)

• szotyimutyi
    Én is!!! :))
  • mandm
    Akkor én majd megyek hozzád játszani!
  • IMYke2.0.0.0
    Én valamikor, évvége felé, szeretnék venni egy píeszszrí-t.
    Az első játékok egyike lesz a Rain, amivel megajándékozom majd, és talán - addigra - nem is kell 15 ezer Ft-ot kisírnom rá.
  • mandm
    Akkor a Sony öngólt lőtt, mert így rólam lemondhatnak
  • MerlinW
    Azért mert PS3 Exclusive:) Sony "megvette" a játékot. Nagy név, több PS eladás.
  • mandm
    Miért nem készült ez PC-re is, nem tudod véletlenül? Csak ezért nem fogok PS3-ast venni, az tuti.
  • moonster
    Óvatosan a hóvirággal! Védett!
    10e Ft/szál a bünti :)

Valaki mesélte, h készített egy klassz Nőnapi üdvözlőlapot és azt adta minden kolléganőnek. Én is hasonló cipőben vagyok.
    3 férfi, rengeteg nő:)
    Még jó, h két fiam van:) a harmadik is az lesz, előreláthatóan.
  • Axon
    Kolleganőm fiát úgy sem tudja soha senki űberelni.

December 24-én született és Ádámnak hívják!

Sűrűn szoktuk vele cukkolni, hogy így akart ajándékot (pénzt) megtakarítani.
  • MerlinW
    Kapott topikot is
  • MerlinW
    Márciusi meglepetés játék: Ghost Pirates of Vooju Island Bill Tiller (Monkey Island) tollából:)

Élvezeti forrás a ketteskén:)
  • Evin
    Én régebben "Ző" napnak hívtam ez a napot (Zoltán-Nő nap). :)
  • RaveAir
    Én meg mondhatom magam szerencsésnek, hogy a Zoltán nem női név. :D
  • IMYke2.0.0.0
    A szabadságos ötlet sem hangzik rosszul :)))) Ha jól emlékszem, épp hétfő lesz 8.

[Szegény Anyu is akkor született. A drágám, ugyanazt élte meg, mint a karácsonykor születettek :) A tesóm például, aki dec. 22-én. Karácsony alkalmával kapott ajándékot szülinapra és karácsonyra együtt :)]
  • Axon
    Lehet, hogy egy apró turul szobrocska bejönne nekik :-)