33675
-
#30352 OTP kártyával nem. Rafi, City kártyák nem kérnek PIN-t. A többi nem tudom.
Illetve 50e (vagy akörüli, nem tudom pontosan) feletti vásárlás esetén aláírás ellenőrzés van minden esetben - legalábbis kellene. -
#30351 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az igaz, hogy a bankkártyával a kezemben tudok venni vonatjegyet, repülőjegyet stb.-t anélkül, hogy bármi más (pinkód, sms kód) magán a kártyán kívül a rendelkezésemre állna?
Ezt úgy értem, ha én elhagyom a sajátomat, azzal ezt tudják művelni? -
#30350 Furcsa fúzió ugyan, azonban lehet remény, hiszen egyrészt Microids, másrészt két jó játékról beszélünk:) -
#30349 Nagyon titkolóznak, tudtommal még senki nem talált róla képet, meg mást sem. -
#30348 Még nincsenek screenek a játékból? -
#30347 Na, már kezd elmenni a kedvem a Sybériától főleg ilyen hírek után.:(
Akkor az már nem is a Sybéria folytatása lenne, ha összehozzák a két főszereplőt. -
#30346 a 3d-t még talán meg tudnám bocsátani, de ezt a sztorit, meg az összemosást Victoriával, az online hülyeségről nem is beszélve... inkább meg se jelenjen akkor. -
#30345 Hát bekaphatják, ha így lesz. De tényleg!
-
#30344 ajaj, van pár rossz hírem:
"Syberia III would be released on PC and PlayStation 3 in June 2010 as a real-time 3D game"
"One of the main innovative points of the game is allegedly its use of collaborate online gaming between players on both PC and PS3, using simultaneous data exchange and sharing on the two platforms. "
"The first press release also mentions that Kate Walker will meet an investigator named Victoria McPherson. FBI agent McPherson is the female lead character of another of Microïds' series of games, Still Life and Still Life 2."
forrás1
forrás 2 -
#30343 Nem is rossz ötlet, lehet, hogy pont ezt fogják csinálni:) -
#30342 És nem is fogod lejátszani a 3. részét? -
#30341 Esküszöm, nekem is az "álom" téma ugrott be :))))
-
#30340 Hősnőnk meglátja reggel a zuhanyzóban Bobby-t. -
#30339 Rossz mamutot találtak meg, vagy csak délibáb volt a mamut! :D -
#30338 a második sem volt olyan rossz, de az 1-nek nem ért a nyomába. viszont el nem tudom képzelni, hogy hogyan folytatják a történetet... -
#30337 Első és második rész is etalon! -
#30336 Első része nekem is, a második nem tetszett, végig sem játszottam. -
#30335 Hű de jó lesz ha megjelennek, én főleg a Sybériát várom nagyon, egyik nagy kedvencem.:) -
#30334 "...Utána jöhet a Dracula, Post Mortem, Egypt, Return to Mysterious Island és Syberia következő része - PC-re. Jó hír, hogy ezen címek folytatásai még az év vége előtt megjelennek - legalábbis a Dracula 4 és Syberia 3 biztosan. A kiadó azt is hozzátette, hogy előtte azonban az összes játék minden részét felújítják és kiadják PC-re, Vistára és Windows 7-re optimalizálva."
Biztosan megjelenik idén a Syberia 3? Hát úgy legyen! -
#30333 Ahham értem. -
#30332 Igen Resource War az tulajdonképpen a sudden strike játéknak egy feljavított verziója, új kampányokkal és több újítással, de ezt csak a játék ismerői fedezik fel, míg egy átlag játékosnak nem feltűnő. Amibe bekerülök az egy mod amit ehhez a játékhoz fejlesztenek magyarok már egy jóideje. Több verziója is megjelent, de ez lesz a legújabb, tudomásom szerint ez most vagy RCM 2.8 lesz vagy RCM 3.0. -
#30331 Szerintem is hatalmas ötlet. Biztosan új színt kölcsönöz bármilyen játéknak. -
#30330 Gratulálok, lehet, hogy kipróbálom a játékot csak nem tudom melyikről van szó.:D Netán Sudden Strike? Lehet, hogy valamit nem olvastam jól bocsika. -
#30329 Sajnos, nem tudok segíteni - a zenei stílusa pedig kifejezetten taszít engem :) -
#30328 Olyan, mint valami Dr.Alban szám :) -
#30327 Tudja valaki mi ennek a számnak a címe: Minta
Vigyázat! Csúcsminőségű telefonos felvétel! -
#30326 gratulálunk az első komolyabb szerepedhez ;)
ezeket a játékba bekerülős mókákat mindig jó ötletnek tartottam. -
#30325 A topikban utána nézhetsz mindennek. Kismillió mod van hozzá, egyszer be is raktam egy részletes listát, bár az nem volt már egy ideje frissítve.
Mindenesetre ide másolom a sudden strike sorozat részeit a modok nélkül:
Sudden Strike
Sudden Strike Forever
Sudden Strike II
Sudden Sztrike 3
Resource War
Hidden Stroke
Hidden Stroke II
Cold War Conflict
Gulf War
Black Gold
Europe2015
Europe2015 II -
#30324 Nem tudom mennyire maradtam le a Sudden Strike-sorozattal, de a Resource War az megvan nekem is. Azonban, nem tudom már milyen MOD-ok, és javítások léteznek ahhoz, hogy "tuti" legyen az élvezet :)
Én várom, mert érdekel Axon tábornok :)
-
#30323 :-))))
Majd felteszem a ketteskére, két kaland között kipróbáljátok ;-) -
#30322 -
#30321 Ma kaptam a remek hírt. Benne leszek egy játékban mint az egyik főszereplő :-)
Az orosz sztyeppéken lehet majd "velem" harcolni :-)
Resource War -
#30320 Fúú ez finom:) -
#30319 +trailer. nekem eleinte nem tetszett, most viszont már várom :) -
#30318 Whispered World demó -
#30317 igen, sokan szégyellik bevallani, pedig nem szégyen.:)
Nekem is alkohol nélkül is jó a kedvem, vidám vagyok.:) -
#30316 Én alkohol nélkül is pörögtem, mint egy búgócsiga :)
-
#30315 A fogyasztott alkohol és a táncolásra való hajlam egyenes arányban álltak egymáshoz, mikor bulikba jártam...anno, előző évezredben:)
Sokat táncoltam, akkor :) -
#30314 Végre, valaki lemerte írni azt, ami velem is megtörtént az elmúlt években, nem egyszer :)))
-
#30313 A Black Mirror 2-őt nem játszottam le, csak elakadtam, sajnos sok kalandjátékban elakadok.:D