The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a hardverker vált be. Rendesek, jók az árak is.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Aqua-t ajánlom, remek kis bolt, én kedvelem õket.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Valaki szokott midig szólni helyesírás miatt. "kollégájé" 😊
Telepítettem egy gépre winxp-t. Az explorer nem látja a netet a firefox pedig tökéletesen látja. Ez egy olyan kollegájé aki explorert használ (mert csak). Állítgattam telepítés közben a net elérést és gondolom ez zavarta meg az explorert. Egyébként munkahelyi proxy szerverünk van, tehát annak adom meg az ip címét, de valami miatt nem akarja használni. Mindig kiírja, hogy a lap nem jeleníthetõ meg pillanatok alatt, olyan mintha nem is nézne rá a netre. Valamelyik fórumon már olvastam ilyen problémáról, mert másnál is elõfordult, de most hiába túrkálom a netet, nem találok hasonló problémát.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
ja meg azt nem komálom még az olcsó Asus eee-kben, hogy fostalicska 900-as celeron procival szerelik õket.
tényleg szarból rakják össze õket.
40 ezer forintot szerintem nem szabad kidobni rájuk, mert nem leszel vele megelégedve.
fõleg ha 55-ért van ilyen szép kék már😄
(igen, tudom, tudom, én mindig csak azt tudom mondani, h több pénz kell.. de ha megnézed a specifikációkat, beláthatod, h nem arra van szükséged)
de általában mindenkinél van hosszabbító i, így nem szoktak veszekedések lenni.
ma is micsoda Heroes III partyt nyomtak a mellettem ülõk😄
nézd csgj. ha 40-ed van rá, akkor 40-ed van rá. ezzel nincs semmi gond. nekem annyim sincs, pedig nagyon szeretnék egy netbookot én is.
a másfél órás töltési idõ kellemetlen, de engem inkább az zavar az olcsóbb netbookokban, hogy telebasszák õket a 4 meg 8 gigás(amúgy eladhatatlan) SSD-kkel.
Basszus, nekem RAM-om legyen annyi, ne vinyóm.... az kevés😄
meg ezek a 800x480-as kijelzõk... még az 1024x600 is kicsi néha ami a rendesebbekben van.
szóval figyelni kell ezekre, de azért annyira talán nem drágán akadhat 1-2 jobb vétel is
ez itt például 60-ert már jókat tud. 1024x600-as, 1 giga ram, 60 gigás viyóval, amire már azért fér is valami, meg van benne egy rendes 1.6-os Atom proci. az aksiról konkrétan nem ír, de 4 cellás 4800-asokkal szerelik az ilyeneket, az olyan átlagosnak tekinthetõ.
Nem egy csodagép, inkább a netbookok alja ez is, de már el lehet használni anélkül, hogy kidobott pénznek éreznéd.
itt van ez is, szintén 60-ért. kép nincs, sokat nem is ír, de a szokásos 270-es atommal van, meg 120-as vinyóval.
Amire nagyon kell ügyelni, ha használtat veszel, hogy gari legyen még rajta.
Ezért kényszerültem én is arra, hogy olcsóbb adsl csomagot kellett választanom. 😞
Az persze, hogy mindez 250%-os sebességnövekedést jelent, az persze nem is számít. Csak az olcsóbb ár! <#hehe>#hehe>
csgj:
Találkoztál elõadáson olyannal, aki géppel jegyzetel?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Ja és persze kizárólag használtan. Esetleg nézz be a prohardver aprói közé. Itt néhány Asus eee már van olyan 40 körüli áron...
ezek ugye jól néznek ki, meg be is lehet õket kapcsolni, de suliban wifivel ezek max 1-1.5 órát bírnak... meg persze gyengék is vagyon... fél giga ram még XP-nek is kevéske
2 haverom is vett mostanában netbookot, õk Dell Inspiron Mini 10v-t vettek. Az egy cuki kis masina. 90-ért már kapni 2 év garival.
Meg úgy ebben az árkategóriában már amúgy is van több olyan is, amivel nem csak 1 órán át jegyzetelhetsz a suliban😄
A levelemre b@saznak válaszolni, chat -en is. A telefonról meg pont lekéstem, mert 18:03 -kor hívtam õket. 😞
[merlinw.org]
Most azért fordulok hozzátok, mert tudom, hogy van köztetek néhány hozzáértõ... No de, hogy mirõl is volna szó: Szeretnék beruházni egy netbookra. Egyetemre járok, a jegyzetelés szerintem így jóval könnyebb lenne. Meg persze egyéb okaim is lennének rá. Persze tudom nagyjából, hogy mire lehet õket használni, de nem tudom, hogy milyen árért érdemes venni egyet. Szóval, valami olyasmit keresnék, ami semmiképpen sem drágább 40 ezernél, de azért nem egy ócskavas. (No jó, a netbook amúgy is gyengécske gépezet... 😄) Ezért kérném a segítségeteket, ajánljatok egy-kettõt, ha megkérhetlek rá benneteket! 😊 Elõre is köszönöm! 😊
ScummVM G78 (2009.10.08)
------------------------
hozzáadva: Elvira 1 (Amiga/English)
hozzáadva: Elvira 2 (Amiga/English)
hozzáadva: Enclosure (DOS/English)
módosítva: Future Wars (DOS/Hungarian) - indítás a _scumm-futurewars-hun.exe-vel
hozzáadva: Future Wars (Amiga/English)
hozzáadva: Future Wars (DOS) másolásvédelmi kép
módosítva: I Have No Mouth and I Must Scream (DOS/Hungarian/Talkie) - már nem kell neki külön exe
hozzáadva: Végigjátszás - Bud Trucker
hozzáadva: Végigjátszás - The Dig
hozzáadva: Végigjátszás - Discworld 2
hozzáadva: Végigjátszás - Future Wars
hozzáadva: Végigjátszás - Enclosure
hozzáadva: Végigjátszás - The Black Cauldron
I Have No Mouth magyar maradt, de a kezelõikonok (use, talk, stb) angol nyelvûek lettek. Belefér.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
7GB Sci-fi e-book 😄 Köztük a Dig is😊
A durva, hogy emellett találtam egy boltot is Amazon-on ami 12$-ért elküldi a keményfedeles pédányt. Az elmúlt években 1-2 havonta körbenéztem és semmi. Most meg mintha tele lenne vele a net. Basz@rás😊
Egyébként 1995-ös a könyv.
[merlinw.org]
Akárhol láttam (Amazon, e-Bay), senki sem hajlandó ideküldeni... (no meg 3x annyi a posta mint a könyv)

[merlinw.org]
Ááh, PS-nél is volt sok. Metal Gear sorozat, Final Fantasy sorozat, Grand Turismo, Forza, stb.
Forza Xbox360 nyitocim volt, nem PS 😊
Egyebkent kapja be a Sony, meddig racsucsult F1 lincencekre is.
Hogyan tudom mégis letörölni?
[merlinw.org]
De az irány több mint kecsegtetõ.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.