33675
-
#30312 Te aztán nem kis mértékben fogyasztod a kalandjátékokat :) még fénykoromban sem játszottam ki ilyen gyorsan a játékokat :) -
#30311 Kár, hogy régen játszottál vele, nem tudok nyerni a kártyás részen, pedig végigjátszásból néztem ki, hogy hogy kell és nem jó. Lehet, hogy a játék bugos, -
#30310 Én igen. De régebben, úgyhogy csak halványan emlékszem rá. Az Atlantis sorozatok jók. -
#30309 Játszott valaki a The Secret of Atlantis című játékkal? -
#30308 szerintem sem szeret tácolni a férfiak többsége :) ha utólag visszanézhetném tinédzser éveimet, ahogy a diszkóban táncolok, biztosan szétröhögném magamat, hogy mekkora lúzer vagyok :) -
#30307 A táncolás valóban így működik a hímeknél :)
Én vittem porontyokat rokonlátogatóba húsvét napján. 2-3 hely elég volt :)
Mindenhol frankón szétpakoltak, játszottak, állatokat simogattak.
Így telt. -
#30306 "Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót a nőnek, akkor az azért van, mert új. Vagy a nő.. vagy a kocsi..." -
#30305 Valóban így van, mert a férjem utál táncolni, régen csak azért táncolt, hogy engem felszedjen, és sikerült neki
Én vidám természetű nő vagyok, csak vannak dolgok amik elszomorítanak és akkor szomorú tudok lenni. -
#30304 Hát még jó, de én akkor se táncolok ha fel akarok szedni valakit. El lehet tölteni sokkal hasznosabb dolgokkal is az időt. -
#30303 A pasasok már csak ilyenek, a többségünk utál táncolni és csak akkor hajlandó, ha épp fel akar szedni valakit... ;)
De azért én is érzek egy kis szomorúságot a "hangodban", remélem, hogy általában nem vagy az. -
#30302 Aha értem:)
Mondom én neki, de ő mindig fáradt, meg nincs pénze azt mondja.:D -
#30301 Mert empatikus vagyok, és mert csak... :)
Férjednek sűrűbben kell elvinnie téged táncolni - mondd is neki! :)
-
#30300 ez érdekes, hogy jött le nálad, hogy szomorú vagyok? Igen, mert olyan jó bulik voltak nagyon élveztem, szeretek táncolni és társaságban lenni.:) -
#30299 Csak én érzek nosztalgikus szomorúságot az írásodban?
-
#30298 Akkor úgy jártál, hogy a 6. helyen ragadtál.:D Pár éve nálunk ragadtak a locsolók mindig, és akkor táncoltunk is ettünk, ittunk egyszóval jó bulik voltak.:) -
#30297 Értelek...! :))) -
#30296 6 helyen voltam, de ebből 5 helyen kocsival és gyerekekkel. Na de a 6. hely....
Szóval úgy Igazán csak egy helyen voltam ;-) -
#30295 Szerencsére nem voltak sokan, de épp elég büdös voltam a kölniktől. -
#30294 Csak a szűk családban voltam. :)) Nálad sok locsoló zörgette az ajtót? -
#30293 És Te voltál sok helyen locsolkodni?:) -
#30292 "Túl" akart lenni (pedig nem másnapos :) -
#30291 Tól sok helyen voltál locsolni? :))) -
#30290 Én éppen hathengeres másnaposságomat kúrálom :-) -
#30289 lol :D -
#30288 én is szívesen játszanék, ha nem kéne dolgozni meg szakdolgozatot írni mellette :) -
#30287 Szeretm én őt, csak így nyugodtabban tudok játszani, néha kell egy kis nyugalom:D -
#30286 Ennyire "szereted", vagy csak azért, hogy nyugodtan játszhass? :) -
#30285 Mi sem tartottuk, de vártam már, hogy vége legyen, hogy a férjem dolgozni menjen.:D -
#30284 Nem is tartottam ünnepet... magamnak? :)
-
#30283 Végre vége van az ünnepnek, már elég volt belőle. -
#30282 Bizony, gyere Te is. -
#30281 Pont az ilyen kérdések után mondják azt, hogy mindezt megtudhatják a következő részből... :D -
#30280 Amúgy valaki meg tudja magyarázni, hogy miért kell Zoenak a végén benn maradni a gépezetben? Mert az oké hogy a kislány zavarta a cuccot azt ki kellett hozni, de most meg ő marad benn, illetve ő valami két világ közé ment ahova brian westhouse is került régebben, tehét onnan elvileg van kiút ugye? Meg miért mondta hogy Reza az nem az igazi Reza, akkor mégis ki jött vissza Reza képében?
-
#30279 Akkor hozzád érdemes elmenni locsolkodni... -
#30278 Mosolygok rájuk és adok puszit.
Amúgy csokitojás az van itthon. -
#30277 És akkor mit fogsz adni a locsolóknak? -
#30276 Nem festek tojglikat, már elmúlt sajna az a jó régi húsvéti varázs.:(
Sajnálom, hogy a hír nem lehet igaz, hogy megjelenik a Sybéria. -
#30275 Lövésem sincs...:) -
#30274 Én is csodálkoznék, mert egyelőre egy screenshot nincs róla, ennyire titokban készülne...? -
#30273 Most őszintén! Szerinted megjelenik júniusban?
(Még a 2010-es évben se.)