The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szotyimutyi
Nagyon köszönjük! <#wave> 😊))
Egyébként a Simon-ra is kiváncsi vagyok, nem tudom, hogy kerülte el eddig a figyelmemet. Szóval most ilyen "kettõs" hangulatban vagyok. 😊))

IMYke2.0.0.0
<#eljen> - nekem túl nagy méretû ez a fûrész(gép)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Fûrész a negyedik sor, második polcán😊

[merlinw.org]

szotyimutyi
Könnyen lehet, hogy elég lesz csak belenézni, jártam már így...

szotyimutyi
Ha lehetséges, jó lenne. Az enyém 95!

IMYke2.0.0.0
Nagyon nem bejövõs játék... akarom mondani könyv. 😊
Elég néhány vigyijót megtekinteni róla...

Youtube.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
HA gondolod és nem rendelkezik valaki gyorsabb nettel elkezdhetem. Már durva 512-es feltöltésem van! 😄

szotyimutyi
Kövezzetek meg, de ha valaki kölcsönözni tudná a Saw Reloaded játékot, vad pillanatomban belenéznék...Az én csiga kapacitásom miatt kérdezem, de azért én is rajta leszek a beszerzésen. <#awink>

kirol

MerlinW
Micsoda kérdés.. szégyeld magad😊 Az elsõ kettõ hatalmas klasszikus volt (mint a discworld). Zseniális kalandok (scumm pakkban ott van mindkettõ). A 3. rész gáz volt, akkor volt a "3Dsítés" láz. A 4. rész tavaly vagy tavaly elõtt jelent meg, az nagyon jó volt.

Az 4. rész (fent volt polcon is sokáig):

[merlinw.org]

kirol
Mert az jó?

MerlinW
Most nézem hogy a Simon the Sorcerer 5 megjelent németül idén márciusban... Teljesen elkerülte a figyelmemet... Remélem hamarosan angolul is megjelenik.

[merlinw.org]

MerlinW
Oké, köszi az infot😊

[merlinw.org]

Axon
MerlinW: Elkészült a Fatty Bear's Birthday Surprise magyarítása. Ez benne van a scummpack-ben. Ha majd egyszer frissíted a csomagot, akkor ezt is bele lehetne tenni.

balee4
Mindenképpen, a fejtörõk is ötletesek és kellõen nehezek, a grafika is olyan eredeti és bájos. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kirol
Hát ez tiszta Samorost hangulat. Király nagyon!

kirol
Pont most akartam kérdezni ismeri e valaki, mert én pont most bukkantam rá egy oldalon.
Olyan Samorost féle? Az király játék volt!

MerlinW

[merlinw.org]

Evin
Feltétlen, már a képi világa miatt is. Van belõle 35MB-os demó. Nézd meg tetszik-e. mondjuk a full is 300MB körül van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

szotyimutyi
Érdemes belekukkantani?

balee4
Nagyon helyes játék, már majdnem be is fejeztem. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. <#awink>

Evin
Flash az egész játék. Azt, hogy a Skidrow verzió milyen; passz. Nekem van egy sima telepítõm, felrakja és megy. Szerintem még alapból sincs rajta védelem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Az említett "kötetrõl" csak annyit tudok, hogy egykori flash-király készítette.

IMYke2.0.0.0
Nem haragszom, én is szegény vagyok. Csak egyedül.

IMYke2.0.0.0
Hoppééé, megoldom szépen azt az állandó átutalás dolgot... úgyis, meg kell tanuljam az e-bank használatát

Addig is: Machinarium a "SKIDROW"-féle borításban.
Tudtok valamit róla?

szotyimutyi
Megoldódott.Egy másik gépen simán elindult, gyengébb videokártyával. 😊)

takysoft
na skacok, nem tudom ezt hova kéne írni, megy ide.
körkérdésre reagálnék. ez nekem sajnos nem fér bele. remélem nem fogtok rám haragudni emiatt, így jött ki.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szotyimutyi
Próbálta már valaki a Last half of darkness Tomb of Zojirt? Nekem nem indul, illetve bejön egy feketeség és ennyi. ??

szotyimutyi
Gyanítottam, de mondom, megkérdezem. Biztos, ami biztos...

MerlinW
Én pucoltam a nem ide illõ dolgokat, mielõtt szemet szúrnak😊

[merlinw.org]

szotyimutyi
És innen az oldalról ki törölt?

MerlinW
Valaki felülírta/törölte a dolgot, most nézd meg.

[merlinw.org]

kirol
Vak vagyok akkor. 😊

Atomreaktor
a legjobb benne amúgy az, hogy muszáj volt ennyiért összeraknom😊
ez persze nem jó színben tüntet fel egy közintézményt, de ezzel nem tudok mit tenni😊 szórják a lóvét rendesen 😞((

szotyimutyi
Ezért tévedhettem meg én is, valahogy összemosódott az elsõ kettõ játék.

Egyébként egy nagy mizéria ez a sorozat, mert megjelent legelõször egy ingyenes kb 50 megás flash játék formájában vmikor 97-ben, aztán ugyan azzal a névvel kiadták 99-ben már az 1CD-s terjedelmû játékot. Persze a kettõ történetileg teljesen más, de külalakban hasonló szóval lehet õket keverni. Aztán jött a második most meg a harmadik rész. De külsõre ez sem sokat változott, szóval ha csak a képeket nézzük tévedünk meg <#wink>

szotyimutyi
Köszönjük! <#wave>

IMYke2.0.0.0
A "Last Half of Darkness Tomb of Zojir" beszerzési szórólapja felhelyezve a könyvtár egyik üres polcára.

szotyimutyi
Tényleg az, köszi. 😊

Ez nem a második, hanem a harmadik. <#awink>

szotyimutyi
Megjelent a Last half of darkness második része. Aki játszott az elsõvel, talán beugrik a játék.

IMYke2.0.0.0
Irodai munkára én sem raknék össze 200000 Ft-os gépet.
A srác, ismerõsöm, felkeresett, hogy lenne kb. 200.000 Ft-ja a régi laptopja mellé vásárolni kívánt PC-jére .
Így, összeállítottunk neki, igényei szerint, egy gépet.
A RAM-ot én is keveslem, de azt mondta, hogy késõbb még összekapar további fejlesztésre - 1 éven belül.
Ezért lett néhány "low" eszköz belerakva.

Az 5.1 hangkeltõ kifejezett kérése volt, az 1 TB HDD-vel együtt. Nagy film õrült a csákó.
VGA-ból lehetett volna eleve gyengébbet belerakni, de az elkövetkezõ idõszakban egyre olcsóbbá váló HD5xxx-ös kártyái miatt ez az egyetlen alsó-középkategóriás VGA, amit még el lehet passzolni játékbuziknak használtan is, fél év múlva a 48xx-as sorozatból.

takysoft
na most, ez egy közel high-end játékgép, ami bõségesen túlmutat egy irodai konfigon. XD

egyetlen gondom vele. 2 giga ram ebbe kevés.

itt egy irodai konfig, ami játékra is jó(elfut rajta mondjuk egy Batman Arkham Asylum szépen)

Alaplap: MSI GF615M-P33 AM3-as 12.800 Ft
CPU: AMD Athlon II X2 240 dobozos Socket AM3 13.600 Ft
VGA: Sapphire Radeon HD4670 512MB DDR3 HDMI/DVI/VGA 17400 ft (elhagyható, ha irodába megy, vagy ha nem annyira játékgép, mert az alaplapi integrált se rossz)
HDD: 500GB Hitachi 7200rpm SATAII 16MB cache 11500 ft (igény szerint lehet terás is, de átlagos felhasználónak nem kell)
RAM: 2GB 1333MHz DDR3 RAM Kingmax 10660 ft
Monitor: 22" 40-ért. csak olyat érdemes.
Billentyûzetben, házban(táp) egyetértek szintúgy.
egérben is kb. hangfalat 2-3 ezerért is kapni már. 5.1 felesleges egy irodába meg átlagos otthoni felhasználónak is ugyanúgy.
dvd író meg 6 ezer..

így az alapgép 80 ezer, videokarival(otthonra ajánlott, irodába nem kell) 97 ezer.
monitorostól pedig +40, vagyis 120, vagy 137 ezer(videokaristól mindenestõl).

ha a monitort leszámolod(hisz ugyanaz, meg külön tartozék, ami késõbb is jó lesz), és integrált videokari elég, akkor pontosan feleannyiért állítottam össze konfigot.
olyat, ami gyakorlatilag ugyanazt tudja néhány performance-igényes szaron kívül(pl high-end játék(gonolok itt 3d-sekre)... vagy lassabban konvertál pl).

Meglepõdnétek, átlagos otthoni felhasználó mennyire nem játszik gépigényes játékkal... max flash-esek, meg pasziász.
Word-özni excelezni, böngészni szitne ugyanolyan jó. lehet rajta programozni, HD filmet nézni, töltei, stb.

feleannyiért.
(és nem... nem nektek állítottam össze, tudatában vagyok, hogy ez számotokra gyenge konfig.. fõleg a videokari mentes változat... de irodai munkára vagy átlagos otthoni felhasználásra több, mint kiváló sok sok évig még.)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Most állítottam össze ismerõs kérésére (árak áfásak):
Alaplap: Asus M4N78-PRO - 25.330
CPU: AMD Phenom II X4 945 - 42.300
VGA: Gigabyte Radeon HD4850 512MB - 30.960
HDD: Samsung SATA2 1000GB - 19.460
RAM: Kingmax 2048MB DDR3 1333MHz - 12.110
Monitor: E2200HDA Full 22" - 40980
Billentyûzet: Logitech Value - 2.300
DVD-író: Samsung S223Q - 6.230
Egér: Logitech LS1 lézer - 5.250
Hangfal 5.1: Gembird WCS-6006 8.620
Ház + táp (420W): LC Power 714B - 9.910
Fejhallgató: Gembird AP-860 - 1.230

Vége: 204650 Ft
Helyszín: Pécs

takysoft
erõsebb irodai, közepes játékgép... azt még talán 100-ból is kihozom XD
na jó videokarival legyen 120

Atomreaktor
hát abba én sem mentem annyira bele. a gépet összeraktam, eredetileg egy netbookot akartak, de én arról le akarom õket beszélni.
egy-két notebookos tesztet elolvastam, ennyi. attól függ mire kell, otthonra, iskolába, utazáshoz, filmezni, stb.
szerintem: üzemidõ legyen jó, erõs gép legyen, plusz találj róla több jó tesztet különbözõ forrásokból is a neten, ez úgy nagyjából jó stratégia😊
bár most ezzel azt hiszem nem sokat segítettem😊

IMYke2.0.0.0
Bõven 200 alatt ki lehet hozni egy erõsebb irodai, és egyben egy közép-felsõ kategóriás játékgépet, nagy monitorral, nagy házzal.

A közbeszerzés = no comment. Sírni kell, mennyire lehúzzák a kis/nagy cégeket!

IMYke2.0.0.0
Nos, a körülmények ismerete nélkül*, én azt tanácsolnám neki, hogy NE vegyen most csúcsgépet...
Ha még is akar venni, összeállíttatni egyet, akkor is mértékkel.

Alaplap - CPU - HDD - monitor - ház: oké
RAM: 1600 MHz-es felesleges
VGA: irodai munkához HD4870 túlzás - 4830 ajánlott

* = lehet, hogy a mostani gépe pl. 5-6 éves...

Atomreaktor
jogos, köszi 😉
kár hogy nem a saját gépem lesz😞 ellenék vele egy darabig😊