The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem - most a "2." munkahelyemen vagyok, a könyvtárban.
Itt szórakozom, a neten 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

moonster
Nem tudom, h ki v mi fordítgatja ezeket a dolgokat, de a neten is összelehet futni egy-két érdekes magyarnak csúfolt "olcso" flashes sms jatekkal.

Evin
Az Alias talán 5.évadában is volt egy magyar ember, Vak János. Annak egy fokkal normálisabb útlevele volt.
Látszik ennek a külseje is, és azt hiszem a külsõ meg a belsõ címer sem azonos.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

balee4
Reggelt, imyke ma is melózol? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
szúk = szûk

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Isten hozott a "Könyvtár szellemében fogalmazók" szúk társaságában! 😊))))))

takysoft
Mélyen tisztelt Könyvtáros.
Meglestem a polcok tartalmát, és úgy találtam, hogy a Scumm nagykönyvbõl kimaradt pár igen fontos fejezet.
Ezeket a papírokat odahelyeztem a polc végére.

Ha volna idõd, befûzhenéd õket az õket megilletõ helyükre.

A mellékelt cetlit is olvasd majd el, amelyiket a "txt" jellel szignóztam.

Köszönettel: a könyvtár egy szerény tagja

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
wow, biztos jó hely lehet az 52. kerület😄
Area 52 XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

balee4
Gyönyörû... xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Mindent.

"Apostolkirálya nevében"
“Az útlevél tulajdonosa és ay megnevezett kiseroje Magyarország területéa alkalmazart munkát nern valahat”
“Magyarország való utazásra és nyolez napi hõsazábó kuragyminister szerzése kötelezõ”
“Magyarország apostolikirálya nevében”
“1520 St. Olaf Avenue Budapest, Hungary”
"Leánykori neve: János"

stb...😊

[merlinw.org]

kirol
A szar helyesírást, vagy mit kell nézni?

MerlinW
Wire c. sorozat második évadjának egyik epizódjában Magyar útlevél😊

Nagyítsátok ki😊))

[merlinw.org]

takysoft
ncore-t bevállalom. amúgy is gondolkodtam rajta.
10 megabitem van felfelé, az bõven több is, mint elég.

MerlinW
Készítettem egy 1.0 kompatibilis "I have no mouth.." -ot is, majd feltolom azt is.
A mostani nem megy vele, csak a mellékelt 0.12-vel. Gond így sincs, csak felesleges a külön scumm hozzá.

Kellene csinálni belõle egy szép kis torrent pakkot. Már, ha valaki feltöltõ valahol és gyors a nete.

[merlinw.org]

takysoft
igen
de akkor jó, az pont 12.47 giga😄

legalábbis a régi átváltás szerint😄 (1024)

MerlinW
Elírás, de a könyvtár mérete így is 13,083,975K

#29318 hsz után töltötted le az egészet?

[merlinw.org]

takysoft
Scummpackrõl lenne kérdésem.
nfo szerint 13.5 giga
nekem meg csak 12.5 giga.
elírás, vagy vhogy rosszul töltöttem le?

MerlinW
Áhh bocsánat😊 Õ "csak" Alzheimer-kóros. Kevertem egy másik íróval😊

[merlinw.org]

takysoft
bocs, a "hülye" kicsit erõs volt... csak hitelen felindulásból mondtam...

de ne öld már meg ezt a remek írót😄

takysoft
HÜLYE!!!!
még él XD

MerlinW
Volt rájuk 20 évünk😊 Nekem a 80%-a megvolt. Némelyik többször is😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én is tudom. Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem abban az évben adják át (azaz csapó, december 31.), hanem jövõ év január, február.

balee4
Egy adott évben megjelent játékok között osztják szét..., attól még hogy a következõ évben osztják ki. (na ezt jól megaszontam xD)

balee4
Azért majd beszerzem, vagyis megveszem, könyvtárban nem túl esélyes. Azért a képregények közül is van nem egy, igazán mélyen ábrázolt világ, elég csak az említett Watchmen-re gondolni. 😄

IMYke2.0.0.0
Általában az "Év Játéka" címet sem abban, az adott évben "adják át".
A magyar újságok/írók és offline/online lapok "év játéka" címei... khm... no comment.

balee4
Bioshock 2 csak jövõre jön...

IMYke2.0.0.0
Nem nagy, és nem összetett világ - Két bekezdésbe belefér az egész.
Tipikus képregény. Ne várj mélységeket. Az elmúlt évek alatt "belemélyített" dolgok annyira távol állnak az eredeti koncepciótól, mint ide a Hold!

MerlinW
Igen ez a korongvilág, és Pratchett úr (nyugodjon békében) találta ki a világot.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem is nagyon tetszett, egy szuszra végigjátszottam múlt hét vasárnap. Ez nálam ritka. A játéknak semmi köze a filmekhez, az egész az Animated Series-re épül, azaz az eredeti rajzfilmsorozatra. A zene, a történet a hangulat szerintem is fergeteges. A játékmenet korlátozások, butaságok ide vagy oda egyszerû, kényelmes, szórakoztató. Kellemes délutáni matiné. Mint amilyen pl Fahrenheit, vagy Dreamfall is volt.

Év játéka címet majd év végén adom át, bízom a Bioshock-ban vagy a Borderlands-ben😊

Majd meglátjuk. Resident 5 számomra ismét hatalmas csalódás volt. Kb akkora, mint a Silent Hill 5.

[merlinw.org]

balee4
Scarecrow képregényes karakter igen, de ugye van egy beépített súgó a karakterekrõl, rövid leírják ki-kicsoda.

A Arkham Asylum képregényrõl vélemény? Eddig mindenhol ódákat zengtek róla, kíváncsi vagyok, hogy felülmúlja-e a nálam (egyelõre) etalon Watchmen-t.😊 Aminél zsenálisabb képregényt nehezen tudok elképzelni. Mindenestre a játék miatt kicsit jobban bele akarok méllyedni a Denevérember világába. 😊

IMYke2.0.0.0
Erõsen látszik, hogy a filmekre építették pedig - az egyik alkalommal a hölgyike - az elrabolt doki lánya - a rádióban a nevén szólítja a Denevérünket (Bruce Wayne, ugye)...

kirol
Nekem nagyon bejön a Batman, inkább ez legyen az év játéka, mint a RE5.

Amikor a hullaházban(szobában) van az a kis képzelgés az nagyon ott volt. Ötletes volt, bár kicsit Max Payne koppintásnak tûnt. De jó volt.

Viszont nem értem, ki volt az a szörny!
Én csak a filmeket ismerem, abban meg nem rémlik, hogy lett volna ilyen ellenfél.

balee4
Ez mondjuk igaz, a grabbelés elég furcsán van megoldva, tényleg csak oda lehet felkapaszkodni, ami a továbbjutás érdekében vagy az ellenek elintézésének megkönnyítése miatt szükséges. Ez tényleg zavaró korlátozás, ezt fel is fogom jegyezni az értékelésemben. 😊

IMYke2.0.0.0
Az, hogy "buta biztos" (vagy lehetne, ha az ember ki/bekapcsolhatná a segítségeket), még nem akkora baj, mint az - és ez adja a legnagyobb pofont az egész Denevérember érzésnek - hogy 3 méter magasságban lévõ peremre nem tud felugrani (egyszerûen ugye nem jelenik meg a segítõ gomb), miközben és máskor pedig akár 20 méterrõl felpattan egy kõszoborra...
Ha talányokat, nehezítéseket akartak volna becsempészni, azt nem ilyen idióta módon kellett volna...

balee4
Nálam a hangulat elviszi a hátán az egészet, egyszerû, de szórakoztató, nekem jobban bejött hangulatilag, mint pl. a RE 5. Az általad említett dologok engem vhogy nem zavarnak, lévén tudom, hogyha nem lennének a segítõ szándékú feliratok sem lenne vele gondom. Ízlések és pofonok, nekem maximálisan bejön.

IMYke2.0.0.0
fílm = film

IMYke2.0.0.0
Jokert utálom - elérték a céljukat - Heath Ledger óta.
A játékban már a szigetet járom, láttam és tudom, hogy mekkora tereket képes az U3 Engine iszonyatosan jól optimalizált esetben a képernyõre varázsolni, akadás nélkül.
Az, hogy egyetlen jól megtalált térképpel gyakorlatilag - hiába a mozgó kérdõjelek - megmutatja a "Rejtvények" helyét, hogy ott villog minden használható helyen az "E" (vagy társított) betû a felugráshoz, grabbeléshez, vagy hogy Batman alapvetõen közismert képességeit bizonyos helyeken egyszerûen nem használhatjuk eléggé negatív képet alakított ki bennem - 7%-nyi játék után.
S köztudott, mindenben, és mindenhol az elsõ benyomások a fontosak.
Az egész élménye valahol egy interaktív fílm és egy matiné között lebeg.
Ha ez lesz az Év Játéka, akkor valami nagy baj van ezzel a világgal.

balee4
Ebben igazad van, egyszerû a játék, minden a "szánkba van rágva", de ennek ellenére hangulatosan adja vissza Batman világát, jól össze van rakva, na. Unreal 3 motor meg szépen ki van használva, a grafika gyönyörû és gyors, mi kell még? Majd meglátod hatalmas külsõ helyszínek is vannak és a batman kütyük is mind nagyon jól és kényszerûen használhatók. A történetrõl, Joker-rõl meg ne is beszéljünk...

balee4
Hol olvasható ez a körkérdés? 😄

IMYke2.0.0.0
Pedig ez a játék olyan egyszerû, hogy na...! Olyan buta biztosra készítették, hogy szinte fáj!
Ez kell a mai játéksosoknak?

balee4
Sztem eddig az év játéka, én a jövõ héten meg is veszem, az azonos címû képregényt is szeretném.😊

Evin
Ez Disc World, a magyarul korongvilág, amiben Terry Pratchett is írogatott? Egyáltalán ki találta ki ezt a világot?
Kérdezem mint laikus, aki 2 Terry Pratchett filmet látott ("A varázslat színe" talán, és amikor elmentek a világ végére).

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Szavazásra: igen.

Elkezdtem olvasni a "Denevérember" kalandjait...
Háááááát... semmitmondó.
Ez lesz az év "könyve"?
Lipsync elcseszerintve, darabos mozgás - U3 motor erényei messze nincsenek kihasználva .
Egynek jó kiadvány.
Igaz, az elején tartok, megyek a dokikért.

IMYke2.0.0.0
Egy élet is kevés lenne... <#rinya>
<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Ide vagy a polcra írjuk?

takysoft
jó köztetek😄

MerlinW

[merlinw.org]

balee4
Én azt olvastam, hogy bizonytalan idõre leállították a fejlesztést, talán meg van esélye...

MerlinW
Ketteske text frissítve, olvassatok körkérdést.

[merlinw.org]

kirol
Én is ezt sérelmezem nagyon. Mármint a folytatást, hogy nincs.