33675
-
#30232 A Piratebay-re [mert én azt a linekt adtam] NEM KELL regisztrálni - épp az a lényege.
Nézd csak...
-
#30231 tudom hogy ide lett lionkelve be is regisztráltam arra az oldalra, aztán amikor rámentem hogy download torrent, bejött valami cégreklám rohadt nagyban és a lap tetején volt valami instrukciot amit nem értettem mert ott megint be kellett volna loginolni holott már be voltam meg valamiket emailezni kellett volna, úgyhogy inkább hagytam, nem engedte leszedni. -
#30230 Igen, én onnan töltöttem le:) -
#30229 Van torrenten 2CD-s, nem rég lett ide belinkelve. -
#30228 Dreamfallnak jobb a grafikája meg a pörgősebb. Csak egy baja van, hogy nagyon rövid. -
#30227 Igen, nagyon jó volt az első része és most tudtam összehozni a dreamfallal, mert azt játszottam először le, és most a TLJ-t. Nagyon a hatása alatt vagyok még most is. -
#30226 Most mit csináljak ha beakad a rohadt hang. Bemegyek a caféba és játszhatatnalul akadni kezd a hang, hidd el te se játszottál volna vele így. Nem tudok mit csinálni a 4 cdshez nincs patch csak a police fix de az nem javítja a problémám, windows 98-at meg nem fogok felrakni. Szóval nem játszottam az alapművel, nem azért mert nem akarok, hanem mert játszhatatlanul beakad. -
#30225 Akkor, ezek szerint, nem játszottál az alapművel. Hidd el, nagyon sokat veszítesz.
-
#30224 Elkezdtem a dreamfall-t, valahogy az egésznek olyan szomorú hangulata van ez tetszik. Ha játszom vele, teljesen rámtelepedik és utána egy napig dreamfall hangulatom van. Nagyon jó game lett. -
#30223 Nagyon dícsérik. :)) -
#30222 The Black Mirror ismertető
"Hiába a lebilincselő történet, a tizenöt szuper puzzle, és a gyönyörű grafika, mikor az egész egy nyomasztó horror programot ölel körül, és mint ilyen, nem lehet minden egyes játékos kedvence. De aki kedveli a stílust, annak az év játéka lehet, és a siker garantált!"
-
#30221 Ez a black mirror valami horror? Vagy normális game mint a longest journey? -
#30220 win 7 alatt sehol. Ezeket vista óta kivették, az oprendszerből, mert nem kell hogfy a felhasználók állítgassák. -
#30219 Igen az első rész nagyon jó volt, itt nem tudom még a sztorit, mert nagyon az elején vagyok és nem történt semmi, csak járkálok az utcán.:) -
#30218 Az első rész pedig nagyon jó volt.A képek hasonlóak. A sztori lett gyengébb? -
#30217 Hogy őszinte legyek, nekem nem nagyon tetszik, meg aztán a figurával szaladni sem lehet, olyan lassan haladok vele. -
#30216 Németül jött csak ki. :(( -
#30215 Black Mirror 2. nincs még a polcon? -
#30214 A hangbeakadáson segíthet a hanggyorsítás visszavétele - Start - dxdiag - hanggyorsítás csúszka... [WinXP. Seven alatt nem tudom hol rejtőzik.]
-
#30213 Te megint előttünk jársz! :))Milyenek az első benyomások? -
#30212 Elkezdtem a Black Mirror 2. játékot.:) -
#30211 Pedig egyértelmű:) Minél kevesebb munkával, minél több pénz. Üdv a 21. században:) -
#30210 Azt írják a 4cd-shez csak a police station fix van, ami csak azt javitja ki amikor bemész a police stationbe de más nincs. Merlin nem tudsz valamit hogy miért van hogy néha beakad a hang pár másodpercre? -
#30209 80 óra. Miért nem csinálnak ilyet manapság:(. Már a dreamfall-ban is tök kevés a párbeszéd és 10 óra alatt végigjátszható az egész. Miért kellett idejutni:(, nem értem miért jó ez. -
#30208 Oké! Köszi! -
#30207 Heavy Rain! :) -
#30206 Van valami malőr, a 4CD-s verzióhoz azt hiszem az 1.56 való, a 2CD-shez az 1.61. Vagy fordítva. Érdemes feltenni amelyik felmegy, mert játékmenetbeli javításokat tartalmaz. Egyébként a hosszú párbeszédeket cirka 80 órán át hallgathatod:) Nem egy estés játék:)
(Múltkor 50 órát írtam, most utánanéztem és 77 óra a hivatalosan beígért játékidő.) -
#30205 Na windows sp2 modeban volt csak hajlando elindulni a game sp3-ba nem, de végul sikerult patchet nem lehet feltenni, nem tudom hogy ezért e de néha akad e hang. Viszont teljesen le vagyok taglózva, hogy a francba tudtam 99-ben ilyen király voice actinget nyujtani és hosszú és komoly beszélgetéseket beletenni egy gamebe, csak hallgatom a beszélgetést és teljesen le vagyok nyűgözve, teljesen magával ragadja az embert. Miért nem tudnak manapság ilyeneket csinálni? Nem értem miért csak az FPS-ek mennek a piacon, és az igazán érdekes komoly játékokat nem csinálják mert nincs rájuk kereslet. Longest journey 3 se fog tuti sose ekészülni, inkább csinálénak helyette 3 fps-t. -
#30204 Tudtok olyan gamet mondani mint a fahrenheit volt? Abban végig izgalom van és pörgés. -
#30203 Legközelebb méretezd 50x50-re. -
#30202 A topikbeli képemet lecserélnétek erre:
ERRE
Köszi! -
#30201 Hát ha akkor meglett volna biztos élveztem volna nagyon nagyon, így 11 évre rá már nem az igazi. Azoknak akik akor tolták biztos nosztalgikus érzés, nekem is van pár ilyen game. -
#30200 Nagyságrendekkel jobb az első rész, mint a Dreamfall. DF jó játék lett, de meg sem közelítette az első részt. -
#30199 The Longest Journey 1.61 Patch -
#30198 Inkább hagyom ezt a gamet, dreamfallnál ugysem lesz meghatobb. Azt nehéz felulmulni. -
#30197 Egyet leszedtem, de az kiírta hogy nem találja a játék 2003-as verzioját a TLJ konyvtárban? Már 2003-as is van???? Ne csinálják már, a 99-eshez nincs patch? -
#30196 Hát nem igazán találtam patchet egy 2010 ben egy 99-es gamehez. Nem tudod hol lehet leszedni ha azzal megy? -
#30195 Minden probléma nélkül megy W7x64-en. Legfrissebb TLJ javítás fent van? 1.61 azt hiszem. -
#30194 Merlinw, nem tudom nálad hogy ment a longest journey 1, de nálam a begin journey-nél a program leáll és kivág az asztalta. gondoltam hogy nem fog ez elindulni win 7 alatt nagyon régi game még directx 7-et használ. Sajnos ezzel nem fogok tudni így játszani nincs kedven virtual pc-t feltenni. -
#30193 Remélem ez jobb lesz mint a runaway sorozat részei. Azokat is szerettem, csak ott túl lazára volt véve minden és én azt szeretem ha komolyabbak a szereplők meg a sztori.