33675
-
#30152 De, angolul. Csak azt hittem, tudsz németül. Az Art of murder-t nem németül játszottad? -
#30151 A németet kifejezetten rühellem... pedig, egyesek szerint, szép nyelv (tud lenni). Szerintem, nem :)
Angol sem szép nyelv, de legalább értem :) -
#30150 Inkább megvárom, míg angolul jön ki. Te is angolul akarod játszani nem? -
#30149 Németül már megjelent, kipróbálhatod! -
#30148 Tényleg jön a 2. része? Szerettem vele játszani, szóljál, ha megjelenik engem érdekel. -
#30147 Már nagyon várom a Black mirror 2-t! Állítólag a héten megjelenik végre angolul is! -
#30146 Mi maradt el? Ilyen apró részletre már nem igazán lehet emlékezni. :) -
#30145 Már sikerült túl jutnom:) -
#30144 Végigjátszásom van, de egyszerűen nem tudok tovább jutni. Az itt a piros hol a piros játéknál Ápril mindig azt mondja,hogy nem döntött, pedig a madarat kéne kérnie. Már mindenkivel beszéltem, könyveket is olvastam, és új cimem is van, hogy hova vigyek térképet. Nem tudom mi lehet a baj. -
#30143 MerlinW!
Kérlek, hogy tedd be nekem ezt az avatarképet. Előre is köszönöm.:)
-
#30142 Na jól ráfáztam, nem vettem szódát és a csúszólábig játszottam,most kezdhetem újból.:) -
#30141 Köszike, amúgy találtam magyar végigjátszást, és az a jó, ha hosszú a játék, nagyon tetszik:) -
#30140 Itt van magyar végigjátszás, és itt is. Készülj fel, hogy kb 50 órás játékideje van:)
-
#30139 Arcadiában vagyok, a pappal már beszéltem, elmesélt egy hosszú történetet, a végigjátszás szerint a térképesnél kell kérdezősködnöm míg nem jön egy kisfiú, de nem jön és már nem tudok neki kérdéseket feltenni. Mit csináljak? -
#30138 Jaja, 50x50-est. -
#30137 Megjelölsz, feltöltesz egy képet MerlinW számára, és ő beteszi a jelenlegi helyére.
-
#30136 Megtaláltam az utcát, nem tudtam,hogy lehet jobbra menni ott a metró körnél, de nagy nehezen rájöttem. -
#30135 Avatart hogy lehet feltenni nekem? -
#30134 Na ez jó, nem voltam még utcán, hol mennyek az utcán, csak hidak vannak, meg a park, meg a metró.:D -
#30133 Ne a metróval menj, hanem az utcán, a kereszteződésig!
Ott pedig irány a Mercury mozi!
Ajánlom majd figyelmedbe az itt lévő April kiszólásokat :)
-
#30132 A mai világban...:D -
#30131 -
#30130 Honnan szerezzek horgot, hogy a metróban azt a kulcsot kihalásszam? Már nem tudok hova menni a metró körben nem enged beszállni a liftbe a rendőr. -
#30129 plusz elejtetted, hogy van férjed is :) azt már csak feltételeztük, hogy nőként van férjed és nem férfiként :D -
#30128 :) -
#30127 igy már más, nem vettem észre a jegyet.:) -
#30126 Nem csak én. Ennek a topiknak a lakóival együtt készítettük a magyarítást.
A jegy pedig kell! Menj vissza a kávézóba és nézd meg közelebbről a posztert!
-
#30125 Egyébként Te csináltad a magyarosítást? -
#30124 De nincs nálam jegy.:) -
#30123 A galériába kell menned - nézd meg a nálad lévő jegyet, és csak utána akarj elindulni a metróval.
-
#30122 Igen, otthon volt a hirdetőtábla és levettem egy cetlit, hogy megtaláltak egy arany gyűrűt. -
#30121 Köszönöm, már megkaptam a fizetésem, most meg nem száll be a metróba, mert nincs uticélom.:D -
#30120 Á, tényleg lehet - basszus, de rohadt régen játszottam vele!
Várj, otthon a hallban a hirdetőtáblán egy üzenetet talál, nem a munkalapját!
-
#30119 Úgy emlékszem, a hirdetőtáblát nézi meg a kávézóban. Talán le is vesz róla valamit, de ez már nem biztos. A tulajjal beszél, az fix. -
#30118 Az én adatlapomat én is úgy "örököltem". Nem írtam át,de nem rossz szándékból. Szóval vannak érdekes esetek. :) -
#30117 Stanley a te embered - ő tulajdonos!
Ahhoz, hogy megkapd a jussod, szükséged lesz a munkalapodra... emlékszel, otthon... zsarold ki a fizetésed tőle!
-
#30116 Elakadtam. Most ott járok, hogy voltam az akadémián, a kávézóban, és nincs pénzem, kitől kapom meg a fizetésem, a kávézóban csak charli van. -
#30115 Ismered? -
#30114 Ja, tényleg írtam a férjemet, ezt el is felejtettem.:)
Végre játszom a TLJ-vel, olyan rég óta kerestem ezt a játékot, úgyhogy nagyon örülök.:) -
#30113 bogyoka:
No,meg hivatkoztál a férjedre is egyszer (#30096)
Bár érdekes világot élünk, a gondolkodásunk ezen a téren standard.
Vagy csak a magam nevében beszéljek?