33675

• szotyimutyi
    De, angolul. Csak azt hittem, tudsz németül. Az Art of murder-t nem németül játszottad?
  • IMYke2.0.0.0
    A németet kifejezetten rühellem... pedig, egyesek szerint, szép nyelv (tud lenni). Szerintem, nem :)
    Angol sem szép nyelv, de legalább értem :)
  • bogyoka
    Inkább megvárom, míg angolul jön ki. Te is angolul akarod játszani nem?
  • szotyimutyi
    Németül már megjelent, kipróbálhatod!
  • bogyoka
    Tényleg jön a 2. része? Szerettem vele játszani, szóljál, ha megjelenik engem érdekel.
  • szotyimutyi
    Már nagyon várom a Black mirror 2-t! Állítólag a héten megjelenik végre angolul is!
  • szotyimutyi
    Mi maradt el? Ilyen apró részletre már nem igazán lehet emlékezni. :)
  • bogyoka
    Már sikerült túl jutnom:)
  • bogyoka
    Végigjátszásom van, de egyszerűen nem tudok tovább jutni. Az itt a piros hol a piros játéknál Ápril mindig azt mondja,hogy nem döntött, pedig a madarat kéne kérnie. Már mindenkivel beszéltem, könyveket is olvastam, és új cimem is van, hogy hova vigyek térképet. Nem tudom mi lehet a baj.
  • bogyoka
    MerlinW!
    Kérlek, hogy tedd be nekem ezt az avatarképet. Előre is köszönöm.:)

• bogyoka
    Na jól ráfáztam, nem vettem szódát és a csúszólábig játszottam,most kezdhetem újból.:)
  • bogyoka
    Köszike, amúgy találtam magyar végigjátszást, és az a jó, ha hosszú a játék, nagyon tetszik:)
  • MerlinW
    Itt van magyar végigjátszás, és itt is. Készülj fel, hogy kb 50 órás játékideje van:)

• bogyoka
    Arcadiában vagyok, a pappal már beszéltem, elmesélt egy hosszú történetet, a végigjátszás szerint a térképesnél kell kérdezősködnöm míg nem jön egy kisfiú, de nem jön és már nem tudok neki kérdéseket feltenni. Mit csináljak?
  • MerlinW
    Jaja, 50x50-est.
  • IMYke2.0.0.0
    Megjelölsz, feltöltesz egy képet MerlinW számára, és ő beteszi a jelenlegi helyére.
  • bogyoka
    Megtaláltam az utcát, nem tudtam,hogy lehet jobbra menni ott a metró körnél, de nagy nehezen rájöttem.
  • bogyoka
    Avatart hogy lehet feltenni nekem?
  • bogyoka
    Na ez jó, nem voltam még utcán, hol mennyek az utcán, csak hidak vannak, meg a park, meg a metró.:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ne a metróval menj, hanem az utcán, a kereszteződésig!
    Ott pedig irány a Mercury mozi!
    Ajánlom majd figyelmedbe az itt lévő April kiszólásokat :)
  • MerlinW
    A mai világban...:D
  • bogyoka
  • bogyoka
    Honnan szerezzek horgot, hogy a metróban azt a kulcsot kihalásszam? Már nem tudok hova menni a metró körben nem enged beszállni a liftbe a rendőr.
  • Atomreaktor
    plusz elejtetted, hogy van férjed is :) azt már csak feltételeztük, hogy nőként van férjed és nem férfiként :D
  • IMYke2.0.0.0
    :)
  • bogyoka
    igy már más, nem vettem észre a jegyet.:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem csak én. Ennek a topiknak a lakóival együtt készítettük a magyarítást.

A jegy pedig kell! Menj vissza a kávézóba és nézd meg közelebbről a posztert!
  • bogyoka
    Egyébként Te csináltad a magyarosítást?
  • bogyoka
    De nincs nálam jegy.:)
  • IMYke2.0.0.0
    A galériába kell menned - nézd meg a nálad lévő jegyet, és csak utána akarj elindulni a metróval.
  • bogyoka
    Igen, otthon volt a hirdetőtábla és levettem egy cetlit, hogy megtaláltak egy arany gyűrűt.
  • bogyoka
    Köszönöm, már megkaptam a fizetésem, most meg nem száll be a metróba, mert nincs uticélom.:D
  • IMYke2.0.0.0
    Á, tényleg lehet - basszus, de rohadt régen játszottam vele!
    Várj, otthon a hallban a hirdetőtáblán egy üzenetet talál, nem a munkalapját!
  • szotyimutyi
    Úgy emlékszem, a hirdetőtáblát nézi meg a kávézóban. Talán le is vesz róla valamit, de ez már nem biztos. A tulajjal beszél, az fix.
  • szotyimutyi
    Az én adatlapomat én is úgy "örököltem". Nem írtam át,de nem rossz szándékból. Szóval vannak érdekes esetek. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Stanley a te embered - ő tulajdonos!
    Ahhoz, hogy megkapd a jussod, szükséged lesz a munkalapodra... emlékszel, otthon... zsarold ki a fizetésed tőle!

• bogyoka
    Elakadtam. Most ott járok, hogy voltam az akadémián, a kávézóban, és nincs pénzem, kitől kapom meg a fizetésem, a kávézóban csak charli van.
  • trmn #30115
    Ismered?
  • bogyoka
    Ja, tényleg írtam a férjemet, ezt el is felejtettem.:)

Végre játszom a TLJ-vel, olyan rég óta kerestem ezt a játékot, úgyhogy nagyon örülök.:)
  • moonster
    bogyoka:

No,meg hivatkoztál a férjedre is egyszer (#30096)
    Bár érdekes világot élünk, a gondolkodásunk ezen a téren standard.
    Vagy csak a magam nevében beszéljek?