The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Van otthon egy Sony deck+CD lejátszóm 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Áruló! 😄

balee4
A laptopom Sony.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Ááh, PS-nél is volt sok. Metal Gear sorozat, Final Fantasy sorozat, Grand Turismo, Forza, stb.

[merlinw.org]

balee4
Hihetetlenek az arcok..., reménykedjünk, eddig rengeteg játéknál lõtték el a konzol exkluzív dumát. Mondjuk azok xbox-os címek voltak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Csak audio-videotechnikát😊 Bár most nincs asszem egy Sony cuccom sem. Pana és Yamaha kütyüim vannak, de nem zárkózom el Sony-tól sem e téren😊

[merlinw.org]

kirol
Köcsög Sony miatt sose.
Remélem ti se vesztek soha Sony terméket! 😊

Evin
Dettó, de talán úgy jár, mint a Fahrenheit. (hogy talán jön majd PC-re.)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
Nem tudom láttátok e már ezt a videót, de valami elképesztõ, hogy mennyire élethû az emberi alakok.

Heavy Rain

Amit eddig láttam videót, azok közel nem néztek ki ennyire profin.
Egyre jobban sajnálom, hogy Sony exkluzív. 😞

Evin
Az elsõ 5 perc az még biztos kaland. 😊
A többit majd angolul.

kirol
És se tudom, mi az a Venetica. 😊

MerlinW
Venetica inkább szerepjáték, mint kaland:

[merlinw.org]

Evin
Szinte biztos. Magyarul meg szinte biztos nem, de ez majd kiderül.

szotyimutyi
A Venetica-ról nem hallottam. Azt is kiadják angolul is?

szotyimutyi
Már megint irigykedhetünk...😊)

balee4
No meggyütt a CD Galaxitól rendelt Batman AA-m. 😊

kirol
Hangulatról nem tudok mit mondani, majd ha kipróbáltam.

Atomreaktor
akkor még várni kell egy kicsit😉 nekem az elõzetesek alapján nem hozza az elsõ rész hangulatát, de a puding próbája az evés.

MerlinW
No, szeretik a Scumm pakkot magon?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az elsõt elkezdték jaja.

Az mondjuk nem értem, hogy a németeknek miért okoz gondot szimultán angolul is írni a "nyelvi fájlt". Hónapokat kell várni mindig az angol nyelvû kiadásokra...

[merlinw.org]

balee4
Nekem még az elsõ 2-t is be kell pótolnom, de ha jól tudom készül hozzá magyarítás.

kirol
Mindig is így volt! Emlékezz csak vissza!

A The Whispered World, Black Mirror 2 -be is csak kb 5-5 percre néztem bele. Elõbbi nem jött út, utóbbi ígéretesebb.

Evin
A németek most nagyon belehúztak kalandjáték terén, nem?
The Whispered World, Black Mirror2, Venetica, van még?

kirol
Deutsch.

Atomreaktor
az angol verziót?

kirol
Kiadták a The Black Mirror 2-t is a héten.

takysoft
Tales of Monkey Island 3 Lair of the Leviathan (not tested yet)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
Danke, thanks, köszönöm. 😊

RaveAir
Az elsõ mondat magját értettem... 😄

Más...
Lenne hozzád egy kérésem. Olvastam egy másik témakörben a Deus Ex magyarítás elkészültérõl, ezért azt szeretném, ha írnál nekem néhány mondatot róla. Nagyjából olyasmik érdekelnek, hogy mennyien és kik csináltátok, mennyi idõ alatt, mi kell a telepítéshez, stb. Nem látlak most msn-en, ezért nem tudlak kikérdezni. 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

takysoft
Könyvtárunk legújabb könyvei immáron elérhetõk a végtelen látóhatáron túlról is. (na ezt vajon ki értette? XD)
Sajnos újra kellett fejezeteznem, mert a címjegyzék oldalszáma túlságosan nagy volt, hogy könnyedén átlátható legyen.

(gyk: scummpack tölthetõ ncore-ról, de be kellett rarozni, mert 10.000+ file és abból 1.2 megás torrent file lett, amit ncore nem bírt az istennek se. remélem nem törlik XD)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

RaveAir
Korai lenne még most bárminek is az év játéka címet adni. Még mindig van egy pár nagy név a közeljövõben...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

trmn
Gratula neki

IMYke2.0.0.0
Gondolkodtam még a szakosodás idején, a 6. szemeszternél, hogy Jogra is elkezdek járni - 2 szak -, de amikor megismertem az akkori barátomat, aki Történelem + Jog szakra járt, megértettem: csak az járjon Jogra, aki komolyan is gondolja!
Olyan embertelenül sokat kell ott tanulni - és még így is úgy vághatnak ki, mint azt a bizonyos macsekot -, hogy azt épeszû ember, kívülállóként nehezen fogja fel.
Mondom, ez a srác volt, hogy egy "sima" vizsgára kb. 1000 oldalt kellett átnézzen és megtanuljon (néha egész oldalakat szóról-szóra)...

Nekem a - halasztással együtt - 6 év alatt nem volt olyan kurzusom, amire kötelezõen 400 oldalnál többet kellett elolvassak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Hmm...

Elég sok Terry Pratchett könyvet olvastam már (angolul és magyarul is), valamint láttam a két tévéfilmet. Azt mondom, hogy a fordítónak eléggé fel kell kötnie a gatyát, mert nem egyszerû az író elborult nyelvezete. Belenézek a szövegekbe, de nem hiszem, hogy lenne idõm az elkészítésére. Bár... azért 200.000 karakter még nem annyira vészes.

Még azt is meg kellene majd vizsgálni, hogy hogyan mennyire karakter és ékezetérzékeny a dolog. Valamint, hogy notepad++-al lehet-e fordítani.

balee4
Nem volt könnyû, meg kellett szenvedni a diplomáért. 😊 És még hátra van 2 év a szakvizsgáig, és még ezenkívül plusz egy év titkárként, ezek után pályázhatok ügyésznek. Meg kell szenvedni az biztos.😄

szotyimutyi
<#wave>

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

moonster
Isten Hozta!
kirol
<#eljen>

MerlinW
Evin könyvtártag lett.

[merlinw.org]

takysoft
Discworldnek talán neki is ülnék, csak az a baj, hogy egyetlen kósza Pretchett könyvet se olvastam, és a filmeket is angolul néztem, így nem tudom a neveket magyarul.

olyannak kéne ezt, aki ismerõs ebben a világban

MerlinW
Bud Tucker tömörítés kész van (most tölti felfele). 281MB lett az egész (MP3 tömörítéssel 217MB lett az audio). Lehetne kisebb is OGG-vel (73M😎 de úgy csúnyák voltak a hangok.

Az AUDIO könyvtárt ott kellett hagyni, mert a videókhoz tartozó audiót nem találja a tömörítvényben (raw fájlokban saját hivatkozások vannak). Azonban az csak 18MB.

A játékot nem ismertem, most tesztelés folytán játszottam vele fél órát és meglepõen jópofa. Szép rajzolt Lucas/Simon stílusu grafika, kellemes zene, aranyos hangok, jó poénok. Ajánlós.

Másik meglepetés a Drascula, bár azzal is csak negyed órát foglalkoztam. Discworld 1/2 fordítást pedig mindenképpen meg kellene csinálnim, mert veszett jó dumák vannak benne😊

[merlinw.org]

MerlinW
Elvileg lehet. Majd kipróbálom.

[merlinw.org]

takysoft
merlin, a bud tucker audiói wav-ban vannak. éb kb 500 megányi.
nem lehetne ebbõl vmi mp3-at csinálni? én nem értek hozzá, te vagy a scumm szakember azért kérdem😄

IMYke2.0.0.0
Nekem bõven elég volt az egyetemen - igaz, nem jogi volt - az alkalmazott jog és a szociális háttér, alkalmazások... a munkahelyeimen pedig mindig mindent újra kell(ett) tanulnom... szomorú.
Az egész törvénykezési- és szociális hátteret egyszer és véglegesen meg kellene reformálni , vagy elfogadni, hogy az eddig bírói szokásjogként használt ítélethozatalt kellene - az amúgy nem rossz - római-német-európai mintára alakított jog rendszerünk "kárára" erõltetni: sokkal egyszerûbb lenne.
De, mindezt laikusként mondom.
Meg, látva nem egy barátomat annak idején, amikor 3-4 blokktéglányi könyvvel mentek szobára... s az csak egy vizsga volt, a Római után (is).

MerlinW
ScummVM G77

Bud Tucker kivételével minden a helyén van. Az most kezd majd felcsorogni.

[merlinw.org]

MerlinW
Sajnos nem megoldható, de remélhetõleg hamarosan kikerül pár hazai torrentoldalra.

[merlinw.org]

balee4
Bocs de nem szedhetném le én is ezt a pakkot, egyszerûbb lenne mint torrentrõl összehalászni.

Imyke: én meg a mai napon tanulással töltöttem, ami 1,5 éves kihagyás után (2008 júniusában fejeztem be az egyetemet) új, de a jelenlegi munkahelyem folyamatos a beszámoltatás kijelölt jogszabályokból, amit csak hétvégente lesz idõm tanulni. (igaz ennek nagy része ismétlés, Btk.-t már vagy 3.x tanulom, de hát folyamatosan módosítják😊)

MerlinW
Holnap délelõtti csemege:

ScummVM G77 - 2009.09.27 - MW

Köszönjük meg Takynak is.

Taky:
* Szereztem 192kb/s-os audiót a 7th guest-hez😊
* Mickey elindult ugyan, de rendszeresen megölte a scumm-ot, így kihagytam.
* Phobos 2 már benne volt a G76-ban is.

[merlinw.org]

MerlinW
Köszönöm, dolgozom rajta😊

[merlinw.org]