33675

• MerlinW
    vgreleases
  • kirol
    Mert ő hülye! :)

Szerintem még el se kezdték.
  • MerlinW
    Barátnőnk ír júniust
  • Lord Myn
    Gondolom mindenki készül a holnapi locsolkodásra, te is fested már a tojglikat?

A Syberia III-ról csak annyit tudok, hogy (elvileg) idén jelenik meg, de júniust soha nem hallottam, pedig jó lenne...
  • bogyoka
    Ja, értem, nagyon csöndben van mindenki. a Sybéria 3-ra sem mutattak képeket vagy trailert, pedig állítólag júniusban megjelenik, amit nagyon várok.
  • Axon
    Ez nem tréfa volt, hanem szemétség.

Csak egy gyalog-galop idézettel tudok reagálni :-)

"Hülye vén buzeráns, így hiába izgattál fel!"
  • Lord Myn
    Mert bármennyire felkészültek is vagyunk, legalább egy hírt be szoktunk ilyenkor venni...
  • bogyoka
    Mert miért?
  • MerlinW
    Úúúúútálom április elsejét...
  • Lord Myn
    ÖÖÖÖ..., a Urban Runer áprilisi tréfa volt, még nem támogatott az új ScummVM-ben (mostmár legalább tudom, miért volt más arca a főszereplőnek).
  • Axon
    Imádom ezeket a régi kalandokat. Ne kövezzetek meg érte, de jobban élvezem őket még ma is, mint a mostani újakat. Nem mintha az újabbakkal valami gond lenne, lehet, hogy csak én öregszem :-)

Ha az újdonságokat belegyúrod az eddigi scumm packba, akkor majd feltétlenül szólj. Az általad felsorolt játékokról még csak nem is hallottam, szóval élvezet lesz kipróbálni őket.
  • MerlinW
    Ah, ingyenes, ez jó:)
  • MerlinW
    Pedig nem fejlesztik. Funcom a Secret World című MMO-ján dolgozik 3 éve.
  • Atomreaktor
    Dragon History-ról eddig nem is hallottam, pedig nem néz ki rosszul
  • enlightened
    A dreamfall lehet hogy nem szervesen kapcsolódik, de az hogy April benne van meg főleg ami a végén történik velük, az folytatást von maga után. Ne legyen már képük így befejezni egy ilyen jó gamet. Tényleg kiakadtam a végén. Nem csak Zoe miatt hanem az egész Arcadias befejezésen lol. Így én is be tudtam volna fejezni. Kb mindent bebonyolítottak aztán ott is hagyták félbe, kibogozni már nem kellett:D. Ettől most kicsit csalódott vagyok, legalább valami befejezést félét vártam volna, de az nem lett. Mondjuk az egész gameben Kian karaktere volt messze a legjobb, de sajna vele lehetett a legkevesebbet lenni.
  • Lord Myn
    Persze, hetvegen feltolom. Valamelyik regebbi SVN-nel mar probaltam, egesz jatszhato volt, de azert voltak meg benne anomaliak.
  • MerlinW
    Ha időd engedi, valamikor feltennéd nekünk a polcra?:)
  • Lord Myn
    Urban Runner jelentkezik! (De amit belinkeltel kepek, az valami spoof, nem igy nez ki a foszereplo benne, ez az arc ra van csak montirozva, nem veletlenul Karl Urban Runner a cime... :D )
  • MerlinW
    Dreamfall egy úgynevezett spinoff:)
  • takysoft
    a Dreamfall nem TLJ2
    nem folytatás és sosem szánták annak. csak abban a világban játszódik. De egy sokkal sötétebb és komolyabb játék, mint a TLJ. Nem mondom h jobb persze. a TLJ a maga nemében kiemelkedő.
  • MerlinW
    Meg a Nightlong, Indy4, Day of the tentacle, Discworld, Loom, Monkey Island... áhh:) Lásd polcon Scumm pakk:D

Jut eszembe, nemsokára jön az 1.1-es ScummVM.
    Ezek az 1.1-es újdonságok, jelentkezzen, ha valaki birtokolja valamelyiket:)

- Dragon History

- TeenAgent

- Urban Runner:

Illetve a gyerekjátékok:
    - Blue's Art Time Activities
    - Blue's Reading Time Activities
    - Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove
    - Pajama Sam: Games to Play on Any Day
    - Spy Fox 3: Operation Ozone
  • Atomreaktor
    Nekem a Broken Sword 1 szerintem. Ááááá nem is. A Sanitarium! Meg a Fahrenheit. Meg a Syberia. Meg... :D Nem tudok dönteni :)
  • bogyoka
    Nekem is, igazi élmény volt a játék tényleg.:)
  • bogyoka
    Ez nagyon érdekel engem, jó lenne tudni, hogy mikor jön ki.:)
  • IMYke2.0.0.0
    Életem legjobbja az a játék.
  • Evin
    Point & click? Mikor jön?
    Szerintem 2.5D-s. Bizonyos háttér előrenderelt, a többiben meg lehet sétálni a képek alapján.
  • bogyoka
    Én is most játszottam le a TLJ-t, és nem bántott, hogy milyen a grafikája, nagyon tetszett a játék története. Még most is a hatása alatt vagyok:)
  • Atomreaktor
    új képek a 15 days-ből! én már nagyon várom! ezek renderelt, vagy valós 3d hátterek szerintetek? ha valós, akkor már nagyon közelítenek a renderelt hátterekhez.

viszont a once upon a time in japan honlapja megszűnt :((( pedig azt is nagyon vártam.
  • RaveAir
    Én nemrégiben a Gobliiins összes részét vittem végig. Érdekes, hogy az első volt a legjobb, és a 4. a leggyengébb...
  • MerlinW
    Én a mai napig játszom olyan régi '90-es játékokkal, amiket akkoriban kihagytam. A grafika részemről harmadlagos, ha a játékmenet/történet jó. A könyvekben sincsenek képek:)
    Nemrég pl egy DOS-os szöveges kalandjátékot játszottam végig, kétszer...:)
  • enlightened
    Egyébként a TLJ 1 azoknak biztos érdekesebb volt mint a 2, akik 99-ben tolták, vagy előbb mint a dreamfall. De mai szemmel, aki most felteszi mindkettőt és elkezdi nyomatni, annak a dreamfall jobban be fog jönni. Legalábbis egyelőre nekem nagyon így áll. Meg TLJ 1 grafikája is hagy némi kívánnivalót maga után így 2010-ben. Kb April akkora pixelekből áll, hogy nem tudod megállapítani hogy fiú e vagy lány. A párbeszédek viszont jobbak benne mint a dreamfallban, valamiért akkor még tudtak szinkronizálni. Egyébként April hangja ugyanaz a Dreamfallban mint a TLJ1-ben? Mert kicsit másnak tűnik.
  • IMYke2.0.0.0
  • moonster
    Én is nekifogok TLJnek, asszem...
    hogy mikor fejezem be???
  • enlightened
    Dreamfallbe eljutottam oda, hohgy charlie elkezd a régi dolgokról beszélni, aprilről meg hogy eltűnt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy elkezdem a longest journey-t és előbb megcsinálom azt és aztán folytatom a dreamfall-t.
  • MerlinW
    TLJ-ről volt szó:) Mirror 2-ből nicns még angol.
  • Atomreaktor
    de ez még nem az angol verzió, ugye?
  • Atomreaktor
    nagyon bejött akkor a játék neked :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá. A szándék megvolt.
    Amúgy meg, csak a vak nem találja meg a TPB-en... :)
  • MerlinW
    Tessék

Egyébként Google első találat.
  • MerlinW
    Ez még mindig a Dreamfall linkje:)