33675
-
#30272 vgreleases -
#30271 Mert ő hülye! :)
Szerintem még el se kezdték. -
#30270 Barátnőnk ír júniust -
#30269 Gondolom mindenki készül a holnapi locsolkodásra, te is fested már a tojglikat?
A Syberia III-ról csak annyit tudok, hogy (elvileg) idén jelenik meg, de júniust soha nem hallottam, pedig jó lenne... -
#30268 Ja, értem, nagyon csöndben van mindenki. a Sybéria 3-ra sem mutattak képeket vagy trailert, pedig állítólag júniusban megjelenik, amit nagyon várok. -
#30267 Ez nem tréfa volt, hanem szemétség.
Csak egy gyalog-galop idézettel tudok reagálni :-)
"Hülye vén buzeráns, így hiába izgattál fel!" -
#30266 Mert bármennyire felkészültek is vagyunk, legalább egy hírt be szoktunk ilyenkor venni... -
#30265 Mert miért? -
#30264 Úúúúútálom április elsejét... -
#30263 ÖÖÖÖ..., a Urban Runer áprilisi tréfa volt, még nem támogatott az új ScummVM-ben (mostmár legalább tudom, miért volt más arca a főszereplőnek). -
#30262 Imádom ezeket a régi kalandokat. Ne kövezzetek meg érte, de jobban élvezem őket még ma is, mint a mostani újakat. Nem mintha az újabbakkal valami gond lenne, lehet, hogy csak én öregszem :-)
Ha az újdonságokat belegyúrod az eddigi scumm packba, akkor majd feltétlenül szólj. Az általad felsorolt játékokról még csak nem is hallottam, szóval élvezet lesz kipróbálni őket. -
#30261 Ah, ingyenes, ez jó:) -
#30260 Pedig nem fejlesztik. Funcom a Secret World című MMO-ján dolgozik 3 éve. -
#30259 Dragon History-ról eddig nem is hallottam, pedig nem néz ki rosszul -
#30258 A dreamfall lehet hogy nem szervesen kapcsolódik, de az hogy April benne van meg főleg ami a végén történik velük, az folytatást von maga után. Ne legyen már képük így befejezni egy ilyen jó gamet. Tényleg kiakadtam a végén. Nem csak Zoe miatt hanem az egész Arcadias befejezésen lol. Így én is be tudtam volna fejezni. Kb mindent bebonyolítottak aztán ott is hagyták félbe, kibogozni már nem kellett:D. Ettől most kicsit csalódott vagyok, legalább valami befejezést félét vártam volna, de az nem lett. Mondjuk az egész gameben Kian karaktere volt messze a legjobb, de sajna vele lehetett a legkevesebbet lenni. -
#30257 Persze, hetvegen feltolom. Valamelyik regebbi SVN-nel mar probaltam, egesz jatszhato volt, de azert voltak meg benne anomaliak. -
#30256 Ha időd engedi, valamikor feltennéd nekünk a polcra?:) -
#30255 Urban Runner jelentkezik! (De amit belinkeltel kepek, az valami spoof, nem igy nez ki a foszereplo benne, ez az arc ra van csak montirozva, nem veletlenul Karl Urban Runner a cime... :D ) -
#30254 Dreamfall egy úgynevezett spinoff:) -
#30253 a Dreamfall nem TLJ2
nem folytatás és sosem szánták annak. csak abban a világban játszódik. De egy sokkal sötétebb és komolyabb játék, mint a TLJ. Nem mondom h jobb persze. a TLJ a maga nemében kiemelkedő. -
#30252 Meg a Nightlong, Indy4, Day of the tentacle, Discworld, Loom, Monkey Island... áhh:) Lásd polcon Scumm pakk:D
Jut eszembe, nemsokára jön az 1.1-es ScummVM.
Ezek az 1.1-es újdonságok, jelentkezzen, ha valaki birtokolja valamelyiket:)
- Dragon History
- TeenAgent
- Urban Runner:
Illetve a gyerekjátékok:
- Blue's Art Time Activities
- Blue's Reading Time Activities
- Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove
- Pajama Sam: Games to Play on Any Day
- Spy Fox 3: Operation Ozone
-
#30251 Nekem a Broken Sword 1 szerintem. Ááááá nem is. A Sanitarium! Meg a Fahrenheit. Meg a Syberia. Meg... :D Nem tudok dönteni :) -
#30250 Nekem is, igazi élmény volt a játék tényleg.:) -
#30249 Ez nagyon érdekel engem, jó lenne tudni, hogy mikor jön ki.:) -
#30248 Életem legjobbja az a játék. -
#30247 Point & click? Mikor jön?
Szerintem 2.5D-s. Bizonyos háttér előrenderelt, a többiben meg lehet sétálni a képek alapján. -
#30246 Én is most játszottam le a TLJ-t, és nem bántott, hogy milyen a grafikája, nagyon tetszett a játék története. Még most is a hatása alatt vagyok:) -
#30245 új képek a 15 days-ből! én már nagyon várom! ezek renderelt, vagy valós 3d hátterek szerintetek? ha valós, akkor már nagyon közelítenek a renderelt hátterekhez.
viszont a once upon a time in japan honlapja megszűnt :((( pedig azt is nagyon vártam. -
#30244 Én nemrégiben a Gobliiins összes részét vittem végig. Érdekes, hogy az első volt a legjobb, és a 4. a leggyengébb... -
#30243 Én a mai napig játszom olyan régi '90-es játékokkal, amiket akkoriban kihagytam. A grafika részemről harmadlagos, ha a játékmenet/történet jó. A könyvekben sincsenek képek:)
Nemrég pl egy DOS-os szöveges kalandjátékot játszottam végig, kétszer...:) -
#30242 Egyébként a TLJ 1 azoknak biztos érdekesebb volt mint a 2, akik 99-ben tolták, vagy előbb mint a dreamfall. De mai szemmel, aki most felteszi mindkettőt és elkezdi nyomatni, annak a dreamfall jobban be fog jönni. Legalábbis egyelőre nekem nagyon így áll. Meg TLJ 1 grafikája is hagy némi kívánnivalót maga után így 2010-ben. Kb April akkora pixelekből áll, hogy nem tudod megállapítani hogy fiú e vagy lány. A párbeszédek viszont jobbak benne mint a dreamfallban, valamiért akkor még tudtak szinkronizálni. Egyébként April hangja ugyanaz a Dreamfallban mint a TLJ1-ben? Mert kicsit másnak tűnik. -
#30241 -
#30240 Én is nekifogok TLJnek, asszem...
hogy mikor fejezem be??? -
#30239 Dreamfallbe eljutottam oda, hohgy charlie elkezd a régi dolgokról beszélni, aprilről meg hogy eltűnt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy elkezdem a longest journey-t és előbb megcsinálom azt és aztán folytatom a dreamfall-t. -
#30238 TLJ-ről volt szó:) Mirror 2-ből nicns még angol. -
#30237 de ez még nem az angol verzió, ugye? -
#30236 nagyon bejött akkor a játék neked :) -
#30235 Hoppá. A szándék megvolt.
Amúgy meg, csak a vak nem találja meg a TPB-en... :)
-
#30234 Tessék
Egyébként Google első találat. -
#30233 Ez még mindig a Dreamfall linkje:)