33675

• Axon
    Sajnos nem. Mivel akkor minden játékból az eredeti dobozos verziót őrízgetnénk a polcunkon, nem pedig kétségbevonható törvényességű módszerekkel csereberélnénk egymás között a cuccost
  • MerlinW
    nem, ez egy brazil szappanopera...
  • MIMACSKA
    Mér ez nem egy amerikai múvi????
  • M.A.D.
    Megengetük??? :))) Fel vagyok(vagyunk)háborodva.:))

Nagyon kössz!!! :)
  • Axon
    Köszi
  • Axon
    Ha most egy amerikaji filmben lennénk akkor jönne az "Egy csapat vagyunk!" beszólás, majd egy hatalmas pacsi. De mivel mi civilizáltak vagyunk ezért egy "Örülünk, hogy segíthettünk." kijelentés tökéletesen megfelelő erre az alkalomra
  • freelancer
    Utolagos engedelmetekkel feltoltottem a jo file-okat.
  • IMYke2.0.0.0

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • LezLee
    Na gyerekek, tegnap visszavittem a gépet, és bevált a jóslat: a RAM volt hibás. Ki is cserélték izibe, és azóta - lekopogom - minden megy tökéletesen, hála az égnek. Ennek örömére hétvégén majd be is ba..ok úgy ahogy kell :))))

Ja és Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a seggítséget! :)) Kösz srácok, nem is tom mire mennék nélkületek :))))
  • M.A.D.
    Na bakker! Sorry! Nem volt időm letesztelni. :(((
    Akkor nincs mese. Találni kell még egy, másfajta címet, ahol jól van.

Kössz!
  • pluhi
    Az Atlantis első CDjéből az r35 és r42 CRCs.
  • pluhi
    Ez nem igényesség kérdése, ezek technikai problémák. Neked mákod van, hogy komálja a rendszered.
  • MerlinW
    hát.. akkor lehet igénytelen vok... én nem találtam semmi kifogásolni valót a játékban.. (vagy szerencsés). Mind1. Nekem tökéletesen megfelel, szeretem, játszom:) Akinek meg nem megy az peticionáljon peccsért:) De kihagyni mindenképpen butaság
  • pluhi
    ügyben
  • pluhi
    Hát gondolom azért van még petició is az ügyem mert olyan király a port.
    Ime
  • MerlinW
    valami gáz lehetett nálad. Nálam stabil volt, több rendszeren. Én spec 7x toltam végig, és pont most gondoltam rá megint, mikor megfertőztem vele a kollegáimat is...:)
  • MerlinW
    pedig az évtized játéka... eszedbe ne jusson félretenni...
  • Axon
    Ajaj, most aztán jól elvettétek a kedvem a MGS2-től. 2%-os fordítás, rettenetes irányíthatóság és folyamatos instabilitás. Na mindegy. Majd ha elkészül a fordítása, akkor ismét napirandre tűzöm a dolgot (érdemese-e/vagy nem) problémakört.
  • pluhi
    Nem érdemes megvenni. A Konami részéről a support egyenlő a nullával, a játék meg instabil, mint a fene, tele buggal. Alig tudtam végigmászni rajta, folyton kilépett. A hang eleve csak levett gyorsitással megy. A történet egy túlbonyolitott valami, hihetetlen az egész. Ja, és gamepad nélkül hozzá se kezdtem volna, az tuti. Igy is órák kellettek, hogy megszokjam az irányitást valamennyire.
  • M.A.D.
    Igen! Ezt már több helyen olvastam. Mármint ezt a gigavédelmet. :)
  • insp
    Nem egészen. Egyszerűen csak törlöd az image-ből a cdrom.img nevű könyvtárat (pl. isobuster-rel) és kb 3,9GB-os lesz az image. Ezt felírva simán jó minden. Telepíted, NoDVD azt jóvan. Nekem megvan eredetiben is, semmi különbséget nem fogsz tapasztalni a módosított image-el, egyszerűen az is "egyfajta elrettentő másolásvédelem" volt rajta, hogy 9 Gigás DVD-n érkezett.
  • IMYke2.0.0.0
    A MGS2-t érdemes megvenni DVD-n (már csak azért is, merd DVD9-esen van, ami ugye közel 8 GB-nyi anyagot jelent) ... én azt fogom tenni.
    A magyarítása jelenleg 2%-nál tart.
    1MB 2004.09.27. (kb. 2%, csak szöveg)

• M.A.D.
    :)) Bingó! Ami még nem is lenne baj, de az otthoni 53GB-jából cirka másfél, a benti gép 30GB-jából is kábé ennyi szabad hely van. Nem izgulok. Majd csak lesz valami megoldás. A MGS2-t én is le akartam szedni pár hete. A magyarítása még elég kezdetleges állapotban van, nem?

• Axon
    Na én most pont így vagyok a Metal Gear Solid 2 -vel. Anno nem mentettem el, mivel túl nagynak találtam. Most elkészült hozzá a magyarítás és ismét belekóstolnék. Csak túl sok helyet foglalna el a szerveren és rengeteg sávszélességet vesz el a feltöltőtől.
    A CJ-t most le tudod húzni hisz fent van a szerveren, bár tudom, hogy mindig akutt helyhiányban szenvedsz :-)
  • M.A.D.
    No vagyok!

Bizony, jó is a Contract Jack. Le kéne szedni megint. :)
  • Axon
    Közben sikerült berepülnöm a Contrack Jack-et. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
    Nagyon bejön. Már várom hozzá Imyke magyarítását. Addig nem méllyedek el benne.
  • M.A.D.
    :)) Ki kell ugranom az egyik egyetemre a nap folyamán,így inkább gyorsan feltöltöttem a maradék részt. Így a biztos.

• LezLee
    Nofene, máris 11 óra van? :)))))
  • M.A.D.
    Szolgálati közlegény:Fenn van a 4.CD is!
  • M.A.D.
    Nálam videókártya elszállás előtt csinált újraindítást a gép. Desktop-ra vágást v. fagyást a codek-ek felelőtlenül sok/vagy kevés felinstallálása okoztott játékoknál.

Atlantis 4.CD-je úgy 11 felé fenn lesz.
  • MerlinW
    nem csak a hő miatt indulhat újra, a hibás memoria is okozhat hibát a rendszerben, ami miatt újraindítja magát
  • pluhi
    Ezt nagyon egyszerűen megnézheted. Fogd meg menet közben. Ha tényleg túl van melegedve, nem tudod rajta tartani az ujjad. Normál esetben a memóriáknál csak hosszú órák terhelése után jelentkeznek a melegedés hatásai, nem véletlenül van csak a tuningmemóriákon hűtőborda.
    A ház oldalának levétele kb. 5-12 fokos hőmérsékletesést szokott okozni (attól függően mennyire profi a ház). Ilyenkor viszont ki lehet húzni a ház ventijeit, ami csökkenti a zajt. Már gondoltam rá én is, hogy befektetek egy profi házba, 12 centis hangtalan házventikkel, de sajnálom rá a pénzt.
  • IMYke2.0.0.0
    Lehetek őszinte? Egyedül csináltam. A Gamehunteres srácok nem sokat segítettek, de a becsületem úgy diktálta, hogy őket is beleírjam az ominózus videoba és a kredistbe, telepítőbe is...

Aztán a nyáron RaveAir éátbuherálta a munkámat... :(

• LezLee
    Amúgy nagyon fasza a Max Payne 2 magyarításod, persze tudom, hogy nem csak a Te érdemed :))

RESPECT, biztos nem lehetett kis meló!
  • LezLee
    És az lehet, hogy mivel hibás, jobban melegszik? Mert mondom eddig nem volt ilyen bajom, pont azóta van ez, mióta kicseréltem a RAM-ot.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem 512 RAM-om van - nem fűti a házat :)))
    Igaz, az én masinériámat alapvetően hidegnek nevezhetem:
    A Feel IV háznak van elöl egy 6cm-es, hátul egy 9cm-es ventillátora, emellett a gépben (az eszközökön) van még 5 ventillátor.

• LezLee
    Igen, de memóriacsere előtt sosem volt ilyen problémám, és mindig zárt volt a ház. Esetleg lehet, hogy a nagyobb ram miatt jobban melegszik? (Bocs, ha hülyeséget mondok :)))
    Mindenesetre a ram az tuti hibás, ezt a memtest is bizonyította, tehát hétfőn azzal kezdem, hogy visszaviszem.
  • MerlinW
    de mindenek előtt persze egy memóriacsere:)
  • MerlinW
    valszeg, hogy gyenge a hűtése a háznak és túlmelegszik a procid, memoriád, vidkártyád. ilyenkor biztonsági okokból újraindul a rendszer (ill küld egy jelet, amit az windows kezel (automatikus újraindititás, vagy kék halál)).

Nyitott ház vagy jó hűtés a megoldás. Míg az utóbbi drágább, addig az első olcsóbb, viszont hangosabb és több odafigyelést igényel (pl gyakoribb portalanítást)
  • LezLee
    Ezer hála!

Amúgy megint történt egy érdekes dolog a gépemmel. Még dél fele leszedtem a gép oldalát, és érdekes módon azóta egyszer sem indult újra. Ráadásul föl tudtam telepíteni a Max Payne 2-t (Imyke magyarításával együtt), és azzal már játszani tudtam, viszont egyszer kilépett desktopra, egyszer meg totál lefagyott, csak resetelni tudtam. Tehát a RAM gondolom tényleg hibás, viszont nem értem, hogy amióta nincs oldala a háznak, azóta mért nem csinálja azt az állandó váratlan újraindulásokat. Az ötleteket továbbra is várom :)