33675

• pluhi
    Megvan ám a Bad Mojo, volt is fenn, csak nem egy nagy játék. Elinditani tényleg nem volt egyszerű, de nyomtam vele keveset.
  • M.A.D.
    :))) Várjuk ki a végét!
  • Axon
    Előre is köszi :)
  • M.A.D.
    Remélem, holnap délután fel tudom már tenni az ftp-re. :)
  • M.A.D.
    Meg, mert egyszerre több dolgot töltöttem, és ez nem bittorrent...kell neki a dupla! hely. a francba. ezért állt le éjszaka. most már van hely, és az egyik letöltést rögtön folytatta. persze, nem a tankosat. az ha egyszer elindul, begyorsul. lehet, ma este is hagyok a gépet. ma úgysem hoztam be a vinyómat.
  • Axon
    Megszakadt a letöltés?
  • M.A.D.
    A francba ezzel az edonkey-jel. kevés volt a hely a vinyón. :((
  • M.A.D.
    News:) A gépek gőzerővel dolgoznak. Beugrottam melóhelyre (cirka 15 perc). Van egy jó hír. Ne kiabáljam el. A Steel Beasts kb. 3 óra múlva leér.

on:
  • Axon
    Nekem nem fogad el az ftp szerver file mozgatási parancsokat.
  • Axon
    Az a 3dhome a szerver gyökérkönyvtárában elhelyezve nem túl szerencsés.
    Megpróbálom belerakni egy alkönyvtárba.
  • M.A.D.
    nabazz!!! mondjuk, mind1, mert ma éjjelre bekapcsolva hagyom a gépet, mert jön más is.
  • Axon
    Hajaj... pedig keresztbe raktam az ujjaimat mindkét kezemen...
  • pluhi
    Én ennek leszedtem múltkor a 80%-át. Aztán köddé vált a pali.
  • M.A.D.
    ...az evil island pl. 16.5 kb/sec-cel jön. ez meg sem mozdul. holnap meg hozom be a vinyómat. maximum, azért fog állni a letöltés pár órát. ...de, ahogy elnézem, ennek legalább 3 nap kell. :(
  • Axon
    Ez lesz az.
    Remélhetőleg ez nem fog addig eltünni.
  • M.A.D.
    Steel Beasts V1.15 - Multi Language (Panzer Simulation).rar 239,27MB

Ezt kezdem. Az iso már "eltünt". :(
  • M.A.D.
    Gondolom zippelve van az iso. Jó, akkor kezdem...de, hogy mikorra ér le...:((
  • Axon
    Ha leszednéd azt nagyon megköszönném.
    Nekem a zip is tökéletesen megfelelne.
  • M.A.D.
    Steel Beast megtalálva, de csak 2 mebrenek van meg. Tehát, rohadt lassan fog lejönni. Van zippelve is 80MB.
  • MIMACSKA
    köszi!!!
  • M.A.D.
    Addíg próbált ki a Wanted-ed, ami nemrég jelent meg (adventure). Szét fogod röhögni magad. :)
  • M.A.D.
    Én a Gabriel Knight harmadik részét kerestem sokáig. Aztán...De írhatnám az Anachronox-ot is. Most pl. egy 3 éve ismert, ám kipróbálni nem tudó rpg-t az orosz fejlesztők Evil Island-ját sikerült lehúznom. :)
  • Axon
    Rusy biztos örülne neki. Én akkor kijátszottam vele magam. Nem szerepel a "kívánság" listámon.
    A Steel Beast-ot és a 1914 - The Great War-t lépett a legelső sorba a Wanted katagóriába. Ha sikerül összeheggesztenem az Emule-t, akkor remélhetőleg sikerül letöltenem valahonnan. Bár nagyon úgy néz ki, hogy a tűzfalunk nem hajlandó semmilyen kompromisszumra.
  • M.A.D.
    Rákeresek én is. :)
  • pluhi
    Ha akarjátok utána nézhetek a dolognak.
  • Axon
    Csak megint a jó öreg nótát tudom ismételni.
    Legénykorom néhány hónapját egy számtek boltban töltöttem úgy 1994 körül. A 7th guest is ott figyelt a polcon eredetiben és ami a legmeglepőbb volt, már akkor is 2 cd-t foglalt. Pedig akkor még a domm2 floppy-n adták ki. Személyesen sikrült eladnom ezt a játékot, pedig abban az időben jó ha 1. db eredeti játékot vettek meg havonta. Nos azóta nem láttam ezt a játékot, pedig akkor elszórakoztam vele egy darabig. A 2. részéről csak tőled hallottam először.
  • cleric
    Mimacska kérésére elindítottam a 2 cd-s Home Design-t. Csak azért írom, hogy ne lepődjetek meg rajta, hogy mi az ott ;)
  • Rusy
    Sziasztok egyszer már írtam itt most többen vagyunk, hátha valaki tudna segítebi, 2 régi horror kalandjátékot keresek, nekem nagyon tetszettek régen, jó logikai feladványok vannak benne, és sehol nem találom, ha tudtok lécci segítsetek a címek

7th guest
    11th hour

a 11 - edik óra egyébként a második rész, ez egy játék első és második része...

• cleric
    Feltöltöm szívesen, csak hova is? ;)
  • MIMACSKA
    Hű, megnéztem a linket!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
    Pont ilyet szeretnék!!!
  • MIMACSKA
    És fel tudod nekem tölteni? hm?
  • cleric
    3D Home Architect/Interiors (Broderbund-féle, nem mai, 2CD)
    Home Design Quick and Easy 3.0 (Individual Soft, 2CD)
    Utóbbihoz link: http://www.individualsoftware.com/new/consumer/details/qnehd3.htm
  • MIMACSKA
    Srácok
    Nem tud nekem valaki feltölteni valami lakástervező progit???
    Lécike!!!!!!
  • Axon
    Én is hallottam a hírt. Bár tudom, hogy nem szeretik, de én azért nagyon sajnáltam szegényt.
  • MerlinW
    Christopher Reeve (52) alias Superman meghalt vasárnap szívelégtelenség miat...:((((
  • M.A.D.
    www.lawandordergame.com
  • LezLee
    Mijez a Law and Order 3? Még nem hallottam róla. Infót PLZ! :)
  • M.A.D.
    Na, ettől féltem! Akkor miért 4CD-s a game? Legalább 40-50 játékórából kéne állnia. :(

Law and Order 3 megy fel.
    A Wanted már nincs itt nálam, de az is nagyon debil rajzfilm-szerű kaland (1CD)! Próbáljátok ki.

• Axon
    Egyébként én pont a kolid "szuperspéci" tűzfalára gyanakodtam.
    Azért én mégis csak megpróbálnám egy másik gépről is. Ha onnan sem megy akkor lehet megfenni a kenyérvágókést és ellátogatni a rendszergazdihoz, ha pedig megy akkor adj ki egy format c: parancsot a windóznak
  • Axon
    Egyik szemem sír a másik meg örül.
    Örül mert végre egy remek összefoglalót hallottam egy friss játékról. És bizony sír, hogy ilyen (mellék)terméket hoztak ki a Larryból. Le sem töltöm.