The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az más kérdés, hogy akkora méretûek a lemezek, hogy sávszélesség kell a fel- és letöltéshez is 😊
S még nincs is olyan sok WRZ rá. Én eddig 1 darabot láttam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A Kalózöböl segít.
Rosetta Stone - German

Nem kell, hogy ugyan az legyen, csak valami, bármi. És alapfokú némethez kellene.
Szerencsére nem nekem kell. 😊 De gyûlölöm amúgy a nyelvvizsgákat.
Na meg elnézve, kb akkor lesz majd annyi szabad idõd, hogy végig toljam, amikor már megjelenik a tökéletes, atomstabil, hiper gyors PS3_emu_4.0.rar a torrent oldalakon 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
(és bûn, hogy a Heavy Rain csak PS3-on van. Talán kölcsönzök valahonnét egyet)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Meg vagyok vele elégedve (talán az aktív hûtés nem tetszik, de hát ez van. Az utódja az A210-es már fémházas és passzív hûtésû)
Mindent lejátszik, torrentezik, stabil, gyors, "okos", rendszeresen frissítik a firmware-t, jól mûködõ aktív közösség van mögötte, jól kiszolgálja a tv-met.
De jobb játékot a HR-nél még nem láttam.
És hogy miért nem?
Mert a mai játékok 95 %-a így néz ki legyen az PC vagy konzol:
- sztori: kb. 0
- grafika: hát vegyük elõ az elõzõ motort, jó lesz az még most is
- hang: kit érdekel, csak 5.1 legyen
- játékélmény: úgyis megveszik, ha elõzõ rész megvették
- újítás: Az mi? Még ha értenénk is ezt a furcsa szót, akkor se kellene.
Milyen a Heavy Rain?
- Sztori: A legtöbb A kategóriás mozifilm elbújhat mögötte
- Grafika: lenyûgözõ, döbbenetes (bár néhol látni elnagyolt dolgokat az igaz.)
- Hang: mûvészi (DTS)
- Játékélmény: leírhatatlan
- Újítás: akad benne, meg hát eleve különleges
Emiatt nem fogom sosem eladni a HR-t, míg az Unchartedet, GoW3-at simán eladok, ha végigjátszom.
mandm: milyen médialejátszót vettél? ASUS v WD?
tapasztalat?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Amúgy van elég játék PC-re (számomra még sok is)
Részemrõl az össze Metal Gear is hiányzik. (Box-osokat nem sorolok, azokkal már tudok játszani. 😊 )
Kalandjátékok szerencsére elsõsorban pc-re jönnek.
Én is közel HD-ben, 22"-on, kényelmesen hátradõlve toltam.
Várom a következõ részt.
Végre!
Nem a gép elõtt gubbasztva, hanem kényelmesen a kanapéról lehet játszani már kalandjátékot is. Tiszta filmes érzés.<#vigyor4>#vigyor4>
Jut eszembe..toltam a Vissza a jövõbe játékot...
Olyan hangulata van, h teljesen elvarázsolt, és mikor 1 óra játék után nem tudtam menteni, akkor nem voltam mérges, örültem, h újra láthatom, hallhatom, ÁTÉLHETEM !!!
10/10
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!