The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen - gyakorlatilag totál fel van törve a PS3.
Az más kérdés, hogy akkora méretûek a lemezek, hogy sávszélesség kell a fel- és letöltéshez is 😊
S még nincs is olyan sok WRZ rá. Én eddig 1 darabot láttam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Nem bírom ki, hogy minden játék PS3-ra jön ki, szóval elhatároztam veszek egyet. Állítólag van rá már valami USB-s cucc, amivel lehet írott gameket is tolni rajta és akkor nem kell megvenni. Ti hallottatok errõl valamit?

takysoft
bizony😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szotyimutyi
Igen...Ezt jól meghatároztad!Szerintem, így tökéletes. Csak valahogy úgy leegyszerüsítve nem ugrott be rögtön...<#wave>

moonster
Talán, hogy jó, kalandos, fejtörõs, fordulatos, hangulatos, nagyszerû, remekmû, magával ragadó, elvarázsoló, frenetikus, gyöngyszem, elképesztõ?
szotyimutyi
Ma egy fórumon a Longest Journey "segyenge" jelzõt kapott. Azon gondolkodtam, ez most mit is takar valójában?<#nemtudom>

trmn
Közben megoldódott )))

trmn
Magyar Secret files 2-nek a crackjét fel tudná rakni valaki a polcra ? Plusz van valami mentés is mert bug-os a játék.

kirol
Nálam sem jó.

szotyimutyi
Ha tudja valaki, miért szórakozhat nálam a chat, szóljon. 😊)

kirol
Köszi, megnézem.

IMYke2.0.0.0
Ha annyira ilyesmi kell, akkor a Rosetta (148 MB a progi) és a hozzá "kapható" nyelvek a megoldás.
A Kalózöböl segít.
Rosetta Stone - German

kirol
Nem tudjátok, hogy neten van valami olyan hanganyag, amit a nyelvvizsgákon szoktak adni hallás utáni szövegértés gyanánt. A magnós részre gondolok.

Nem kell, hogy ugyan az legyen, csak valami, bármi. És alapfokú némethez kellene.
Szerencsére nem nekem kell. 😊 De gyûlölöm amúgy a nyelvvizsgákat.

Axon
idõd=idõm

Axon
Egy kaland játékos kitartó és türelmes 😊
Na meg elnézve, kb akkor lesz majd annyi szabad idõd, hogy végig toljam, amikor már megjelenik a tökéletes, atomstabil, hiper gyors PS3_emu_4.0.rar a torrent oldalakon 😊

Evin
Az sem mostanában lesz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Axon
Én megvárok egy PS3 emulátort és majd végig tolom 😊

mandm
Abbahagytad???? Én pont most szedtem elõ újra, és máris újra a hatása alá kerültem. Kár, hogy a grafika, messze nem nagyfelbontású.

(és bûn, hogy a Heavy Rain csak PS3-on van. Talán kölcsönzök valahonnét egyet)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

moonster
Ahh Fahrenheit!
Bele kellene kezdeni megint..mert anno abbahagytam..csak nyomasztó..
Evin
Hát igen, kb akkora játék most, mint anno a Fahrenheit volt. És lényegében abban a kategóriában, amit õk ketten képviselnek, nincs is más játék.

mandm
Kár volt, mert most már mégjobban hiányzik

mandm
Popcorn A200.

Meg vagyok vele elégedve (talán az aktív hûtés nem tetszik, de hát ez van. Az utódja az A210-es már fémházas és passzív hûtésû)

Mindent lejátszik, torrentezik, stabil, gyors, "okos", rendszeresen frissítik a firmware-t, jól mûködõ aktív közösség van mögötte, jól kiszolgálja a tv-met.

kirol
Persze, hogy nem kell. Ez egyértelmû.
De jobb játékot a HR-nél még nem láttam.
És hogy miért nem?

Mert a mai játékok 95 %-a így néz ki legyen az PC vagy konzol:
- sztori: kb. 0
- grafika: hát vegyük elõ az elõzõ motort, jó lesz az még most is
- hang: kit érdekel, csak 5.1 legyen
- játékélmény: úgyis megveszik, ha elõzõ rész megvették
- újítás: Az mi? Még ha értenénk is ezt a furcsa szót, akkor se kellene.

Milyen a Heavy Rain?
- Sztori: A legtöbb A kategóriás mozifilm elbújhat mögötte
- Grafika: lenyûgözõ, döbbenetes (bár néhol látni elnagyolt dolgokat az igaz.)
- Hang: mûvészi (DTS)
- Játékélmény: leírhatatlan
- Újítás: akad benne, meg hát eleve különleges

Emiatt nem fogom sosem eladni a HR-t, míg az Unchartedet, GoW3-at simán eladok, ha végigjátszom.

moonster
Alap, hogy nem hagyják abba a PC-re fejlesztést, hiszen a hardvereladások 90%-át a játékok indukálják.

mandm: milyen médialejátszót vettél? ASUS v WD?
tapasztalat?
takysoft
Tessék Heavy Rain "PC-re"

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

mandm
Tökön szúrástól távol állok, csak kipróbáltam volna (és, ha jó végig is játszanám). Na de ezért nem veszek PS3-at, helyette inkább vettem egy médialejátszót <#finom>

Amúgy van elég játék PC-re (számomra még sok is)

Evin
Van még jópár amit fel lehetne sorolni.
Részemrõl az össze Metal Gear is hiányzik. (Box-osokat nem sorolok, azokkal már tudok játszani. 😊 )
Kalandjátékok szerencsére elsõsorban pc-re jönnek.

szotyimutyi
Szerintem sem tragédia. Muszáj egyébként pc-t is kiadni, marad piaca bõven.

IMYke2.0.0.0
A "Heavy Rain" miatt nem szúrom t*k*n magam. Kismillió jó játék van még, amivel nem játszottam az elmúlt évek során - pótlom õket.

mandm
Csak kontroller (FIFA-hoz vettem), a játékot természetesen PC-rõl nyomom. Nem vagyok híve a konzolnak, eddig csak egy játék hiányzott a PC-rõl, a Heavy Rain. (De hát mint tudjuk hosszú évek óta: A PC-s játékoknak leáldozott! )<#mf1>

kirol
Van xbox-od is vagy csak kontrollered?

moonster
Na igen, a mélyszegénység 😊
Én is közel HD-ben, 22"-on, kényelmesen hátradõlve toltam.
Várom a következõ részt.
mandm
Én is toltam. Kiraktam a 42"-es plazmára, a felbontást meg fullHD-ra tettem. XBox kontrollerrel szépen irányítható. A hang meg a házimozin jön.
Végre!
Nem a gép elõtt gubbasztva, hanem kényelmesen a kanapéról lehet játszani már kalandjátékot is. Tiszta filmes érzés.<#vigyor4>

moonster
Backstage photo😊

Jut eszembe..toltam a Vissza a jövõbe játékot...
Olyan hangulata van, h teljesen elvarázsolt, és mikor 1 óra játék után nem tudtam menteni, akkor nem voltam mérges, örültem, h újra láthatom, hallhatom, ÁTÉLHETEM !!!
10/10
Atomreaktor
jó ez a kép 😊

bogyoka
Én most játszom vele, nekem tetszik.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

MerlinW
Kellemes kaland.

[merlinw.org]

enlightened
Ne haragudjatok ha sokat kérdezek, de most láttam egy másik gamet, Memento Mori a címe. Valaki játszott vele? Érdemes egy próbára?

szotyimutyi
Még nem próbáltam. Amúgy én nem adok soha a kritikára. Kipróbálom, majd úgyis kiderül.

enlightened
Valaki játszott az Alternativával? Elég rossz kritikákat kapott:S De lehet ki kéne próbálni.

szotyimutyi
Ezzel induljon kalandjaink sora 2011-ben! Már nagyon várjuk! 😊)

szotyimutyi
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

moonster
Atomreaktor
BUÉK mindenkinek, sok sikert az új esztendõre mindenkinek!

IMYke2.0.0.0
A tavalyinál SOKKAL BOLDOGABB új évet kívánok mindegyikõtöknek! <#law>

kirol
B.U.É.K!

bogyoka
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

kirol
Ezen felesleges ennyit rugózni, nincs is sajnos semmilyen Syberia 3. 😊