The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a festmény állítólag már lehet, hogy nem volt benne).
Fogalmam sincs, hogy miként bírok/bírnék velük, tekintve, hogy sok kiszótárazandót
Otthon majd jobban belenézek, és holnap jelzem, mennyire lennék képes megbirkózni a feladattal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt írják egy forumban, hogy ne a Program Filesba telepítsd, hanem valami más mappába.
Próbáld ki, hátha segít.
Fel kék hívni az MS Magyarországot és elmondanak mindent a témáról.: (06 1) 267 4636
[merlinw.org]
Nem az adóból írhatja le, hanem kiadásként elszámolhatja. Adóalapot csökkent.
Nem tudom, hogy lehet-e szoftvert bérelni, lízingelni?
Kirol ismerõsének meg gondolom valami céges dologhoz kellene, de lehet, hogy tévedek.
[merlinw.org]
Windows 7 Home Premium OEM 34.990 Ft
Microsoft Office 2007 Professional OEM 99.500 Ft
A Basicben nincs Powerpoint, az 61000 Ft.
Csak a szoftverek áráért kaphatsz egy egész jó irodai gépet.
Nem a Windows ellen kilincselek, hanem a pénztárcánk mellett.
Frissítve a polcon is.
Ha valakinek kéznél vannak az új támogatott játékok, amelyek még nincsenek a csomagban, teljes lelki nyugalommal feldobhatja😊
- Conquests of Camelot/the Longbow
- Castle/Island of Dr. Brain
- Codename: ICEMAN
- EcoQuest 1&2
- all four Hoyle games
- Freddy Pharkas
- Jones in the Fast Lane
- King's Quest I-VI
- both Laura Bow games
- Larry up to 6 (low-res 6 only)
- Police Quest 1-3
- Quest for Glory I-III
- Space Quest up to V and a few others.
- Incredible work
- Fascination
- Android
- Dingux
- Caanoo
- OpenPandora
[merlinw.org]
http://ubuntu.hu/letoltes/ubuntu
Írd ki egy CD-re és Indítsd róla a gépet. Majd választhatsz, hogy szeretnéd telepíteni, vagy csak CD-rõl futtatni.
Utóbbi a Live CD mód, amikor mindent a korongról tölt be és nem módosítja a merevlemez tartalmát. Minden funkció ugyanúgy mûködik rajta, mint ha telepítetted volna, csak lassabban, mert mindig felpörgeti a korongot és onnan tölti be az indított alkalmazást.
Megéri..hidd el. Nincs veszteni valód.
Meg mondom nem nekem kellene.
Valahogy rászoktam MS-re és ez annyira berögzõdött, hogy csak na.
Majd megnézek valami videót Ubunto-ról youtube-on.
Fedora vagy Ubuntu, melyik a jobb, illetve ajánlottabb?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én sem vennék MS-t.
Ubuntu + Openoffice.
Minap ültem egy régebbi MAC elõtt. A GUI egy az egyben ubuntu 😊
Azaz az ubuntu gui totál OsX😊
MS Store
Osztom az elõzõ kommentet, ha vevõek rá, Ubuntu felhasználóbarát és teljesen ingyenes office-al együtt. MS kompatibilis, tehát nem kell aggódni. Persze felhasználástól függ. Ha mélyebb Office fícsöröket akarnak használni, akkor bele kell tanulni abba is. Az alapvetõ Word+Excel fícsöröket mindenki megtalálja keresés nélkül is.
Ubuntu-t és az Office-t ki lehet próbálni telepítés nélkül is LiveCD-rõl.
[merlinw.org]
Nekik jó lenne XP-is, ha lehet ilyet még kapni, nem tudom.
Ebben tud valaki segíteni?
Nézelõdtem, de több gépeset én nem találtam, meg szinte csak Windows 7-et látok. Ezért is gyanús, hogy lehet e még XP-t venni.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
a jövõ év eddig jónak ígérkezik 😉
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Átkozott politikusok. <#wow3>#wow3>
Ha így lett volna, még magamtól is elhatárolódtam volna. 😊
Amúgy a router hülyülhetett meg, mert hiába mentettem el, nem "vette" az új beállítást szerintem. Akkor lett gyanús, amikor a kapcsolat neve is ugyan az maradt, mint régen.
Aztán 101x-re meg biztos elmentette és jó lett.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Továbbjutásban nem tudok segíteni, lefordítani meg nincs idõm magyarra. Angol megjelenés meg ki tudja lesz-e.