33675
-
#32554 Nagyon jól néz ki és persze több okból is hasznos. Majd beszámolsz róla nekünk, ugye? -
#32553 Persze, gondoltam, hogy nem YT-ot fogsz rajta nézni. :) De azért mégis ingyen net van mellé.
Beszámoló jöhet.
RaveAir
Én úgy tudom, ha olyan formátumod van, amit ez nem kezel, elküldöd az Amazon-nak, és ők ingyen átkonvertálják támogatott formátumba.
De ha felmész az amazon oldalára, részletes leírás van róla. -
#32552 Valami hasonlók alapján gondolkodom én is elektronikus könyvolvasón. Ez tud .prc formátumot kezelni?
Valamint még azt kérdezném, hogy mennyiért és honnan szerzed be? -
#32551 én is kíváncsi vagyok a beszámolóra :) egyik barátom két hete vette a legújabb kindle-t, ódákat zeng róla :) -
#32550 Igen jár mellé valamiféle ingyen net is, ami ráadásul Magyarországon is használható, de le vannak korlátozva a meglátogatható oldalak, de ez csak a 3G-s modelnél. A wifi kapcsolattal bármit lehet vele böngészni a neten és természetesen a 3G-s modelben is van wifi.
Mindenesetre nem igazán alkalmas böngészésre, mivel egyrészt feket-fehér, videokat nem tud lejátszani, flash java akadályok, satöbbi. Igazából ez egy könyvolvasó, csak arra jó, de arra nagyon. A net igazából azért van benne, hogy tudj könyvet venni rá. Az amazon oldaláról például azonnal rátöltődik a könyv, amint megvetted. -
#32549 Így már egészen más a leányzó fekvése és maximálisan érthető a döntés.
A beszámoló engem majd érdekel.
-
#32548 Én rengeteg könyvet olvasok és rengeteg könyvem is van. Sajnos túl sok is. Itthon már nem férek tőle. Jó pár éve amikor szüleimtől elköltöztem, akkor ott maradt a szobámban, kb. 1500 kötetnyi könyv (persze úgy, hogy bőségesen hoztam is el otthonról). Azóta "suttyomban" még hordtam hozzá több száz kötetet. Anyám kijelentette, hogy oda több könyvet ne vigyek :)
Feleségem pedig otthon hirdetett könyv stoppot. Szóval maradt a könyv olvasó :)
Újságot csak a neten olvasok már ezer éve. Érdekel a politika, de a napilapok mind párt befolyás alatt állnak, az elektronikus oldalakon, meg 6-7 híroldalt végig futva és a hírekből egy jó átlagot vonva, meg is tudom a valóságot :)
Szakmai oldalak (informatika, linux, unix, hardver, programozás) már régóta csak neten vannak. Egyedül a gamestart olvasom hagyományos papír formában meg a chip magazint.
Laptopon vagy netbookon olvasva egy idő után elfárad a szemem. Weboldalak átfutásához még jó számomra, de könyv olvasásához sajnos nekem nem jó az lcd képernyő, hiszen akkor akár órákon át meredek a képernyőre. Ez a kis ketyere viszont elektronikus papírt használ. Egy szikrányit sem bántja a szemet. Végig olvastam a neten számtalan beszámolót tulajdonosoktól (igazi könyvmolyoktól) és mindenki dicsérte.
Szóval ezért választottam ezt az olvasót. Mint írták lentebb, maga az olvasó csak könyv lapozáskor használ energiát, amúgy nem, tehát ha egy egész napig ugyanaz a könyv oldal van rajta megnyitva, akkor egy szemernyi áramot sem fogyaszt, ez az e-papír hatalmas előnye. Éppen ezért egy hónapig is bírja az aksija töltés nélkül.
Elvileg hétfőn fog megjönni. Ha nem kezdetek petíciót aláírni ellene, akkor jövő héten írok róla nektek ide egy kis beszámolót is róla :) -
#32547 Én úgy tudom ingyen wifi-s net jár mellé, meg 1 töltéssel 3 hónapig megy. -
#32546 Új klasszikus?
Már nagyon várom :) -
#32545 mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya, az idő meg majd eldönti, hogy mi lesz. én azért szeretem a könyveket, amiket olvastam a polcomon tudni :)
viszont ez még csak a kezdet szerintem és egészen új műfajokat hozhat magával. (pl. animációval "illusztrált" e-book regény). -
#32544 Mert a sok műanyag e-book és energiaforrás (elem, akku, töltése), meg azok elhasználódott, vagy újabbra cserélt, leamortizált és ezért kukába kidobott példányai majd nem... :)
-
#32543 Drága és árt a környezetünknek:) -
#32542 No offense: nyomtatott újságot, könyvet olvasni már degradáló?
Csak érdekel. -
#32541 Fú nem gondoltam, hogy ilyen nagy lesz a kép. Merliw légy szíves töröld a hozzászólást, úgy tudom a házigazdának van hozzá joga. -
#32540 Na rendeltem ma egy ilyet:
Régóta vágytam rá most végre rászántam magam. Izgatott vagyok, mint egy szűz lány az első buli előtt :)))) -
#32539 Még az elején vagyok, de nagyon tetszik, jó a grafikája és logikai feladványok vannak benne. Szerintem érdemes kipróbálnod.:) -
#32538 az nem semmi :) -
#32537 Még nem,de mindenképpen kipróbálom. Amúgy milyenek az első benyomásaid? -
#32536 Az 1 óra? A végigjátszása, sajnos. -
#32535 A beszerzése, vagy a végigjátszása?:) -
#32534 Hm, ennek utána nézünk. :)
Az első rész egy laza tempóban kb 1 óra. -
#32533 Én már játszom vele, de nagyon elakadtam benne, Te játszol vele?
Az első résszel én sem találkoztam, megpróbálom megszerezni magamnak.:)) -
#32532 Tényleg nem ismerem. Felkeltette az érdeklődésemet. :) -
#32531 http://adventuregamers.com/article/id,1081 -
#32530 Megjelent egy kaland: Adams Venture 2 Solomons Secret. Ismeri valaki az első részt? Nekem valahogy kimaradt. -
#32529 HD Tune +1 pont. -
#32528 HD Tune és HD Sentinel a legjobbak -
#32527 Szívesen! :) -
#32526 Köszi! -
#32525 Például:
Ashampoo HDD Control v2.01 vagy újabb
HDDlife Pro 2.8.99 vagy újabb
-
#32524 Tud valaki valami jó progit, ami leellenőrzi a HDD-t, hogy nincs e rajta bad sector? -
#32523 Juj, de jó, már nagyon várom:) -
#32522 az már mindjárt itt van ;) -
#32521 Megjelent a Black mirror 3 orosz/német verziója! Angol áprilisban. :(( -
#32520 Az első rész kivételével mindet végigjátszottam. Fantasztikusan borzongató...
Próbálj meg esetleg mentést szerezni.
Év végére ígérik a 8. részt! :)) -
#32519 Itt a tavasz! ))) -
#32518 Én tuti nem kezdem újra sehonnan. :(
Box-on meg nem tudom van e cheat, hogy legalább ezt a részt túlélném. -
#32517 Igen tudom, volt, hogy a hajamat téptem mérgemben, de újból kezdtem az utolsó mentéstől, és akkor már jobban vigyáztam a dolgokra, hogy maradjon.:) -
#32516 Ez a Homecoming brutál nehéz. A legkönnyebb szinten játszom, de bármelyik ellenség simán megöl, bármennyire is vagyok ügyes.
Most ott tartok, hogy nuku életnövelő cucc és fél életerőm van. És 4-5 ellenfelet kellene így legyőzni. Na itt mit lehet kezdeni. Esélytelen. -
#32515 Sajnos a többiek is ritkán jönnek :(