The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha egy ilyen típusú logót szeretnék rárakni, akkor azt meg lehet csinálni, hogy levegye róla a fehér részt? És csak a logó maradjon.
Mert az úgy elég hülyén néz ki, hogy a logó körül ott van a fehér rész egy négyzetnyi területen.
Ajjajj. Szerintem az Adobe Premiere Elements 9 más, mint a te Premiered. 😞
Látom a válaszod, akkor nagyon egyszerû dolgod van. Mindjárt mutatom, képekben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Újra felfedeztem a számítógéppel való játszást. Már nem kell a gép elõtt kuporognom. HD-ban, házimozi hanggal, kontrollerrel a kanapén hátradõlve egész más élmény. Tényleg mintha egy filmet néznék.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Viszont azt eltudtam érni, hogy törölni tudtam a 2. hangsávot, így nyilván ment az 1-es. 😊
Most már megpróbálom abbahagyni az offolást. 😊
Írok a chatbe fent!
1. sáv videóját, hangját kihúzod teljesen, majd törölsz 0.30-0.40 között.
2. sáv videóját beilleszted a 0.30-0-40 közé.
Így egyszerûen marad a hangsáv. 😊
0. az 1. bedobott videód kép/hangja az 1. sáv - második bedobott videód kép/hangja a 2. sáv
1. az 1. sávot kihúzod ameddig akarod (vagy végig) és 0:30-nál és 0:40-nél megvágod (Ctrl + K, vagy a képen látható) és a köztes részt kitörlöd.
2. a 2. sávot 0:30-tól kihúzod 0:40-ig
3. a végeredményt rendereled.
A képek:
Klip vágása
Kész klip így néz ki
Adobe Premiere Elements 9 -et raktam fel most.
Felrakok egy kép+hangsávot és egy másik kép+hangsávot.
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy pl. 00:30-tól 00:40-ig a 2.kép+hangsávot mutassa majd visszaváltson az 1.kép+hangsávra?
Vagy még jobb lenne, ha folyamatosan az 1, hangsáv menne, az adott idõben csak a 2. képsávra váltana át.
Tudja ezt valaki?
Tutorialok, és más egyéb alapolvasmányok után az élõben vizslatáshoz, technikák visszakövetéséhez is jók az ilyenek: látható, hogy a profik hogy készítenek el dolgokat.
Türelmet kérek mindenkitõl, most egy kicsit másképp pörög az életem. Az Area 51-et foltozom kérésre, és majd megnézem a Space Siege kimaradt mondatait is.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Olyat lehet csinálni, hogy egy videóba fényképet rakok be, de úgy, hogy az jól is nézzen ki, valami effekteléssel beúsztatni, vagy valami?
Ezzel gond nélkül le tudsz venni hangsávot, majd újat rátenni.
Referenciám, hogy nem hülyeséget beszélek (saját videó, mindkettõ - After Effects + template + saját kiválasztású, editált zene és szövegek)
Komoly verzió:
Hangsáv rárakás után:
Épp tegnap rendereltem ezeket le, egy másik topikba. <#ravasz1>#ravasz1>
Még sosem használtam ,csak alap dolgokat szeretnék vele csinálni, vágás, hangsáv rátétel, ilyesmi.
nálam szépen felismeri a billentyûket, meg is jelenik az animáció, tudom is állítani 0-tól 100%-ig...
csak éppen a dolog semmi hatással nincs a hangerõre. amit kiír, teljesen független a rendszer hangerejétõl.
nálad mûködik?
VolControl
Portable, telepítést sem igényel, testreszabható, van visszajelzés grafikusan.
Valószínû, ha ezt felrakod, akkor nem ismeri fel, de egy próbát megér.
Másik megoldás, hogy felrakod a "PC Remote Control" nevû programot. Ehhez egy infra vevõ kell a gépen, ill. egy bármilyen távirányító. Ezután bármelyik gombra bármit be tudsz programozni. Hangerõtiltást bármit.
Az alap gond. Nekem multimédiás billentyûzetem van, de ismerõsnek nem. Most vett egyet 9k-ért, wireless meg minden, nem cserélné, szereti.
Eddig a fülesén volt hangerõszabályzó, de az tönkrement, az újon nincs.
A windows rendszerszinten támogatja a hangerõ fel/le funkciókat, csak billentyû ugye nincs rá.
kérdés, van valami módszer, amivel át lehetne ezeket mapolni létezõ gombokra? legegyszerûbb az F11, F12 lennének, amiket alapvetõen sokmindenre nem használ az ember.
Ideális meg kombináció lenne. pl Ctrl+F11 hangerõ_le, Ctrl-F12 hangerõ_fel.
Ha még a Ctrl+F10-re mûködne egy mute on/off is... isteni lenne.
szóvel volt már dolgotok keyboard remappingg-gel?
Win7-es rendszerrõl volna szó.
A kérdõívet én is kitöltöm.😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Köszi! 😊
Kicsit szomorú vagyok, hogy az emberek mennyire passzívak. Nem szánnak rá 20-25 percet arra, hogy segítsenek másnak.
Szétküldtem kb. 300 embernek és jelen pillanatban csak 27-en töltötték ki.
De remélem lesz ez még jobb is, elvégre még csak 3 nap telt el.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/