The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trmn
Elküldtem, most minden rendben ment, explorer-ben csináltam meg. (Sokba fog ez neked kerülni ))))

kirol
Mail semmiképpen sem jó. 😞
Firefox vagy Explorerel tuti jó.
Kérlek azzal töltsétek ki!

És örülnék annak is, ha elküldenétek ismerõseiteknek is a linket, hogy töltsék ki.

szotyimutyi
Mi legyen akkor,ha ezt írja ki? Elküldjem emailben?

trmn
Firefox

kirol
Mert a Chrome kakesz. 😊 Nincs ötletem.

moonster
Ugyanazt, mint trmn-nek:
Looks like you have a question or two that still needs to be filled out.
kirol
Én Firefox-al készítettem, ezenkívül még Explorer-el próbáltam.
Lehet, hogy a Chrome miatt van. Nem tudom. Neked mit írt ki?

trmn te is Chrome-al töltötted?

moonster
20 perc volt kb.
Nekem is hibát írt, pedig 3x átnéztem.
Lehet, h nem Chrome kompatibilis? trmn, te milyen böngészõvel csináltad?
Evin
Akkor szívás. (Megjegyzem szép nagy/sok leveled van. 3GB + 200MB 😊 )

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
Nekem csak ezek vannak:

Evin
Ha kimentetted az egész fiókodat, akkor megvan az. A címjegyzék valami .wab fájlban van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
Jaja. Bakker összes címem oda. 😞
Megölöm magam.

Online gmail-es felületen is üres a címlista, pedig ha beírom, hogy pl. "s" kiad egy csomó címet.

IMYke2.0.0.0
Fiókot ugyanazzal a névvel hozz létre, és úgy másold be! Próbáltad már így?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Na itthonról elakartam küldeni jó pár embernek emailben a címet, erre most látom, hogy eltûnt a címjegyzékem Outlook 2007-bõl. 😞

Ezt melyik fájlban tárolja a rendszer? Mert kb. 1 hónapja lett újrarakva a gépem és le van mentve minden titkos fájl is, minden.
Valahol az Appdata-Roaming-Microsoft-Outlook és az Appdata-Local-Microsoft-Outlookban kellene lennie. Át is másoltam az egészet, de nem látja a címeket. 😞

IMYke2.0.0.0
Nem néztem pontosan, de körülbelül 15-18 perc.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Nektek mennyi idõbe telt kitölteni?
Feltéve hogy a szöveges blokkba is hosszabban válaszoltatok.

kirol
Nincs ilyen válasz.

trmn
A 15.-re ezt válaszoltam:
'Sajnálatos, hogy az átlagember, aki normális esetben védi a környezetét, nem tud befolyással lenni azokra (államok, hatalmi pozícióban lévõ emberek) akiknek megvan a pénzügyi és egyéb eszközeik, hogy minél hatásosabb legyen a környezeti problémák megoldása hosszú távon. Hiába próbálok meg -én mint átlagember- foglalkozni a környezeti problémákkal, ha azt látom, hogy akik nagyban tehetnének valamit, magasról szarnak az egészre. Ettõl függetlenül megteszem ami tõlem telik. Bár mindenki így gondolkodna.'

Ez megvan? Mert akkor elment

kirol
Ez érdekes, hirtelen nem tudom.

Csak annyit látok, hogy eddig 4-en töltötték ki.

trmn
Mégis olyan, mintha nem ment volna el

trmn
Hidd el, hogy se sárga blokk nincs, se kiemelés

IMYke2.0.0.0
Sárga blokkal kiemeli, amit kihagytál. Én is kihagytam a "stand-by"-os kérdést, véletlenül 😊

trmn
Looks like you have a question or two that still needs to be filled out.

Ezt miért írja ki amikor minden ki van töltve? Háromszor is leellenõriztem

IMYke2.0.0.0
Számos helyen hiányoltam a "nincs ilyen készülékem" lehetõséget.
Amúgy meg, minden kifejthetõre is válaszoltam.
Sok sikert a kiértékeléshez (fõképp a szubjektív részekhez)!

MerlinW

[merlinw.org]

takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szotyimutyi
Én is szívesen kitöltöm. 😊

kirol
Mint mondtam url-ként nem tudom beszúrni, ezért csak simán beírom.

Itt érhetõ el a végleges verzióm:
https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dHlCWEU3MjFVWFgyZkEtZ1dsTGhleWc6MA#gid=0

Köszi a közremûködést!
Ha valaki talál hibát kérem jelezze!

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy segíthettem. <#law>

kirol
Na ez szuper lett! Most már felismeri.
Köszi!

trmn
Valahova tedd fel ahol elérem, én is kitöltöm

IMYke2.0.0.0
Én szívesen segítek a kitöltésével.

kirol
Elkészült a kérdõívem. Most még finomítom, mert volt egy technikai baki benne. 😊

Szerdától kitölthetõ lesz. Szóval számítok mindenkire!

Holnap teszt lesz a mai baki miatt. Pont ott volt több választási lehetõség, ahol nem kellett volna, ill. fordítva. (Pl. be lehetett jelölni nemnél a nõt és férfit is egyszerre. 😊)

Akinek van ingerenciája teszthez, az szóljon! 😊

Atomreaktor
jónak tûnik 😊

szotyimutyi
Megjelent a Baron Wittard Nemesis of Ragnarok,a képek alapján jónak tûnik.Próbálta már valaki?

kirol
Köszi, kipróbálom. Nem itthoni gépre kell, ezért nem tudom most.

IMYke2.0.0.0
Áthoztam az OmniPage 17-et (nekem is megvan, idõközben kiderült), és megmutatom, hol tudod felismertetni vele a magyar ékezetes betûket: Tools -> Options -> Hungarian.
A scanner menüpontban kiválasztható a szkenner és ne feledd minimum 400 dpi-vel beolvastatni a dokumentumokat!
A végeredményt PDF-be is tudod exportálni.

image upload

Atomreaktor
OCR, nem ORC 😊 abby-ben úgy van, hogy ki kell választanod a magyar nyelvet, itt is biztos valami ilyesmi lehet.

IMYke2.0.0.0
Ezen a gépen nincs fenn az OmniPage, de a hivatalos oldalon lévõ kérdés-válaszok témában megtaláltam neked a kimerítõ választ.

Kiemelem a lényeget:

* If you try to save a document with any special (language specific) characters in the name, make sure that your regional settings are set to that language (i.e. Greek; Russian) and the regional settings in the Windows Control Panel must be set with that specific language as the default. If this occurs, you may not be able to save the document.

* When processing documents with Czech, Hungarian, and Polish native characters, the default setting on the converter options is set to “Latin1”. When this occurs, the output page text will change to a different language. The default code pages should be changed to “Windows Central European Code Page”. To change this option go to “Tools > Export converters > Options page > Code Page”.

kirol
Hát szerintem nem.
Hol kell? Csak attól függ a dolog?
Én azt hittem azért, mert esetleg nem támogatná a magyar, ékezetes karaktereket?
Mert a felismerés az gyönyörû volt, csak bepirosozta az összes ékezetes betût, miközben á ból a lett.

IMYke2.0.0.0
Beállítottad az érzékenységet is?
Minél jobb a szkennelés (én 400 dpi-t ajánlok minimum), annál pontosabb a felismerés is.

kirol
Na kipróbáltam, szuper. Csak ORC-vel van bajom.
Ez nálam nem tudja értelmezni az ékezetes betûket.
Ezt hogy lehet orvosolni? Elég macerás utólag javítani az összes ékezetes betût.

szotyimutyi
Hát, igen. Ahogy néztem a képeket,az elõzõ részekbõl csak "újból felhasználtak" helyszíneket...

MerlinW
Nyeeh.. nem szeretem mikor ilyen ütemben jönnek a folytatások.. mindig a minõség rovására mennek..:/

[merlinw.org]

kirol
Köszi. Megnézem majd!

IMYke2.0.0.0
Az még az volt - az OmniPage már nem magyar, hanem a felvásárló cég terméke.

szotyimutyi
Remélhetõleg közeleg a Black mirror 3 megjelenése. Kijött a német demo, akit érdekel. 😊

mandm
Recognita: Ami természetesen magyar fejlesztés

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

IMYke2.0.0.0
A Recognita nevezetû program átnevezett utódja: OmniPage a Te programod. Én még a 12-est használom, de szerintem, van újabb is.

Szerk.: Van ám! Íme a 17-es. 1. kötet + 2. kötet. Összesen 387 oldalas, a mellékletben a segítség is.

OmniPage Professional 17

The most powerful and accurate OCR and document conversion software ever. Guaranteed!

With 99%+ character accuracy, one-click conversion to Microsoft Office and universal compatibility with any scanner, OmniPage 17 is the one tool to do it all — no other OCR software does as much, does it as accurately or does it as easily.

The combination of superior accuracy and functionality means OmniPage 17 saves organizations significant time and money by radically improving the ways in which paper and digital documents are processed, archived and shared.
Physical shipment $499.99 Software upgrade $199.99 Volume license
Buy Now

The Professional version of OmniPage 17 also includes the award-winning* desktop document management software, PaperPort and PDF Create software that allows you to create a 100% industry-standard PDF file from any application. With OmniPage Professional 17 you can automatically batch convert files; use multi-function printers to automatically scan and convert high-volumes of documents; monitor, recognize and convert files from incoming emails directly to your network; access scanned files from anywhere in your organization; archive documents directly into Microsoft SharePoint; highlight and redact document data to improve collaboration and maintain confidentiality.

* PC Magazine’s Editor’s choice award

OmniPage 17 is the world’s most accurate document conversion application; it has 99%+ character accuracy so it can turn paper and PDF files into electronic files you can edit, search and share in the format of your choice. You can turn documents that would take hours to re-type into perfectly formatted documents in seconds.

This superior document formatting accuracy means organizations save significant time and money by radically improving the ways in which paper and digital documents are processed, archived and shared. It’s simple to use, tasks are automated, information is easily accessed and productivity soars.

Even digital camera or iPhone pictures can be converted into files you can edit in your favorite PC applications, while scanned documents can be turned into electronic books specially formatted for easy reading on the Amazon Kindle so you can take your documents with you.

kirol
Nem tud valaki valami általánosan használható scannelõ programot?
Olyat, mint pl. az XnView? Mert ez nem jó, ORC sincs benne és nem lehet többoldalas scannelést csinálni benne. Mindig laponként teszi külön.