33675
-
#32634 Köszi! -
#32633 Polcon van -
#32632 Megy föl, elvileg fél óra múlva fönt lesz. -
#32631 Én most nézegetem, ha Neked már van, én nagyon jelentkezek! :))) -
#32630 Kell valakinek, mert akkor felteszem a polcra -
#32629 Kijött a Black mirror 3 angolul! :))) -
#32628 Én sem hirdetném, mert többe kerülne a végén...:(
Ajándékként barátnak vagy esetleg valami nagyon alacsony árért, de semmiképpen sem hirdetés útján. -
#32627 Én kitettem őket az utcára két nagy zsákban lomtalanításkor (el is vitték őket 10 percen belül:)). Ha ismerősnek kell, add nekik oda, de pénzért semmiképp ne add, mert pórul járhatsz. -
#32626 Vaterára semmiképp se tedd fel...
Itt esetleg próbálkozhatsz - nem konkrétan kiírva, hogy WRZ-elsz:
Hardverapro - Filmek
-
#32625 Skacok. Tanács kéne:D
Van nekem egy kis HD filmgyűjteményem. Sima mkv-s filmek DVD-ken.
Megválnék tőle, de gondolom mondanom sem kell, nem teljesen legális a dolog.
Hol lehetne ilyet meghirdetni?
Körülbelül 300 dvd-nyi cuccról lenne szó. vannak közte DL-esek is, de javarészt sima dvd-k. általában 1 film/dvd, magyar hang 99%-on van(akad olyan film ami sose kapott szinkront), meg legtöbbön van angol hang is.
Már csak az alapanyag ára(verbatim dvd 60Ft*300 + 400-as tartó) kábé 20-25 ezremben volt. olyan 15 ezerért válnék meg tőle. ez irányár. szóval nem kis mennyiség:) Van excel tábla is a filmekről.
Vaterára nem lenne okos dolog, mi? -
#32624 Királyság, megnöveltem ott és jó lett!
Óriási köszönet neked!
-
#32623 Hogy jön elő nálad a Tartalomjegyzék ablak?
Látom, hogy a Hivatkozások fülön vagy, de ablakot az nem nyit.
Közben rájöttem, hogy régi word doksit konvertáltam word 2007-re. Lehet amiatt van ez a gondom. De valahogy csak meglehet oldani. -
#32622 word 2007-ben:
Hivatkozás fül, Tartalomjegyzék, Tartalomjegyzék beszúrása...
utána:
2003-ban pedig Beszúrás, Hivatkozás, Tárgymutató és tartalomjegyzék... -
#32621 Ilyen lehetőség merre van? -
#32620 Tartalomjegyzék készítésénél megadhatod, h milyen mélységig fésülje át a szöveget sűrű fésűvel.
Ott keresgélj. -
#32619 De szuper lenne! Reméljük, így lesz! -
#32618 Folytatódhat a 'The Longest Journey'? -
#32617 Nem hiszem el. Egy üres wordbe ha elkezdek pötyögni, akkor ahogy haladok előre a címsorokkal, úgy egyre nő a felkínált száma. Szóval ott meg van címsor 4 és 5, stb.
Nincs az az isten, hogy újraformázzam a meglévőmet.
Vajon nekem ott miért állt le Címsor 3 -nál? -
#32616 lol :D -
#32615 Na ez jó, itt tudok 4. szintet beállítani.
De hogy jelöljem, hogy a tartalomjegyzékbe is bekerüljön? Mert így még nem kerül bele. -
#32614 Jobb katt a bekezdésen, utána Bekezdés..., majd a vázlatszintnél állítsd a megfelelő szintet. -
#32613 Néztem én is a súgót és azt írja címsor 9 ig megy alapból. Na de akkor miért nem látom még a 4-et se? -
#32612 Akkor gondolom, ez sem segít:
-
#32611 Nekem Office 2007-em van és nem találok ilyet.
-
#32610 Ez nem jó nálam.
Sima szövegként megírtam a szöveget, címeket saját számozással.
Utána címeket kijelöltem és a megfelelő címsor 1, 2, 3 -al bejelöltem a szintet.
Ezután a ki-be húzást én nyomkodhatom, a szövegben szépen beljebb ugrik, de az automata tartalomjegyzékbe így ugye nem szerepel. Abba csak akkor kerülne be, ha kijelölném a 4.4.3.1-et és "címsor 4" -el kijelölném.
Címsor3-al hiába jelölöm ki, és tolom beljebb azzal amit jelölsz, akkor az összes címsor 3-at betolja és nem címsor 4-et csinál. -
#32609 -
#32608 A behúzás növelése-csökkentése adja meg a felsorolás mélységét:
http://noob.hu/2011/04/10/szamozas.JPG
office 2007 -
#32607 Remélem, jól értettem a problémát, és így ez kis tutoriálom segít:
-
#32606 A word-ben csak "címsor3" ig van számozás fent a stílusok között.
De nekem kellene címsor 4 is. Olyat hogy lehet csinálni? Hogy a tartalomjegyzékbe is szépen beljebb legyen?
4.4.3.-at akarok alábontani 4.4.3.1 -re. -
#32605 -
#32604 Lekicsinyítené, ha nem túrtam volna bele a dizájnba:) Az avatáros dobozka tehet róla. -
#32603 A fórum motorja miért nem kicsinyíti le a képet rendesen, hogy ne lógjon ki? -
#32602 Filmes kérdés, de más jellegű. :)
Szerintetek létezik olyan lejátszó, ami képes az olyan filmeket lejátszani, amelyek 3D-sek?
Konkrétan az érdekelne igazából, hogy a Novatron iamm NTR83WT képes lejátszani ezt a filmet úgy, mint pl. ha PC-ről játszanám le a CyberLink PowerDVD 10-el? Vagyis hogy red/cyan szemüveggel nézhető legyen?
-
#32601 Hát nem tudom, jó lenne, ha bárki tudna ilyeneket csinálni.
Itt:
az audió sávot lehet még jobban nagyítani, hogy a hangerőt finomabban tudjam állítani? Mert a laptopon elég pici a sáv, még mediumon is és alig mozdítok az egeren és egy csomót mozdul mégis a hangerő. -
#32600 Én arra gyanakszom, hogy talán van vmi VIP rang. Mert vannak akik 15 percnél jóval nagyobb videókat töltenek fel, illetve utólag szerkesztett képeket használnak az indexképeknél. -
#32599 Igen, arról beszéltem, hogy ott 3 közül tudok választani, de az egyik sem a legelső képkocka, ami nekem kellene. Ez a bajom. -
#32598 Válaszoltam közben. -
#32597 Ez tök köcsögség tőle, hogy nem az elejét rakja be.
600 mb-os a film, ami nekem azt jelenti, hogy 70-80 perc míg feltöltöm, ha nem szakad meg a net. :(
Ha valaki más esetleg tud ebben segíteni, azt megköszönném. :)
-
#32596 Nekem sem azt szokta beadni - de valamikor, amikor töltöttem fel, be lehetett állítani. Most nem tudom, miképp.
Megtaláltam.
Videódat megnyitod "Szerkesztés"-re.
1. ez volt az alapértelmezett képem:
2. kiválasztom az új képet, elmentem a módosításokat és a rendszer majd módosítja - akár 6 órába is telhet neki, de megteszi.
-
#32595 Mert a leges legelső képkockát akartam, azt hittem alapból az lesz és nem is figyeltem rá. Erre persze, hogy nem azt rakta be.