33675

• Axon
    Köszi!
  • trmn #32633
    Polcon van
  • trmn #32632
    Megy föl, elvileg fél óra múlva fönt lesz.
  • szotyimutyi
    Én most nézegetem, ha Neked már van, én nagyon jelentkezek! :)))
  • trmn #32630
    Kell valakinek, mert akkor felteszem a polcra
  • szotyimutyi
    Kijött a Black mirror 3 angolul! :)))
  • moonster
    Én sem hirdetném, mert többe kerülne a végén...:(
    Ajándékként barátnak vagy esetleg valami nagyon alacsony árért, de semmiképpen sem hirdetés útján.
  • MerlinW
    Én kitettem őket az utcára két nagy zsákban lomtalanításkor (el is vitték őket 10 percen belül:)). Ha ismerősnek kell, add nekik oda, de pénzért semmiképp ne add, mert pórul járhatsz.
  • IMYke2.0.0.0
    Vaterára semmiképp se tedd fel...
    Itt esetleg próbálkozhatsz - nem konkrétan kiírva, hogy WRZ-elsz:

Hardverapro - Filmek
  • takysoft
    Skacok. Tanács kéne:D
    Van nekem egy kis HD filmgyűjteményem. Sima mkv-s filmek DVD-ken.
    Megválnék tőle, de gondolom mondanom sem kell, nem teljesen legális a dolog.
    Hol lehetne ilyet meghirdetni?
    Körülbelül 300 dvd-nyi cuccról lenne szó. vannak közte DL-esek is, de javarészt sima dvd-k. általában 1 film/dvd, magyar hang 99%-on van(akad olyan film ami sose kapott szinkront), meg legtöbbön van angol hang is.

Már csak az alapanyag ára(verbatim dvd 60Ft*300 + 400-as tartó) kábé 20-25 ezremben volt. olyan 15 ezerért válnék meg tőle. ez irányár. szóval nem kis mennyiség:) Van excel tábla is a filmekről.

Vaterára nem lenne okos dolog, mi?
  • kirol
    Királyság, megnöveltem ott és jó lett!

Óriási köszönet neked!
  • kirol
    Hogy jön elő nálad a Tartalomjegyzék ablak?

Látom, hogy a Hivatkozások fülön vagy, de ablakot az nem nyit.

Közben rájöttem, hogy régi word doksit konvertáltam word 2007-re. Lehet amiatt van ez a gondom. De valahogy csak meglehet oldani.
  • moonster
    word 2007-ben:
    Hivatkozás fül, Tartalomjegyzék, Tartalomjegyzék beszúrása...
    utána:

2003-ban pedig Beszúrás, Hivatkozás, Tárgymutató és tartalomjegyzék...
  • kirol
    Ilyen lehetőség merre van?
  • moonster
    Tartalomjegyzék készítésénél megadhatod, h milyen mélységig fésülje át a szöveget sűrű fésűvel.
    Ott keresgélj.
  • szotyimutyi
    De szuper lenne! Reméljük, így lesz!
  • IMYke2.0.0.0
    Folytatódhat a 'The Longest Journey'?
  • kirol
    Nem hiszem el. Egy üres wordbe ha elkezdek pötyögni, akkor ahogy haladok előre a címsorokkal, úgy egyre nő a felkínált száma. Szóval ott meg van címsor 4 és 5, stb.

Nincs az az isten, hogy újraformázzam a meglévőmet.
    Vajon nekem ott miért állt le Címsor 3 -nál?
  • Atomreaktor
    lol :D
  • kirol
    Na ez jó, itt tudok 4. szintet beállítani.
    De hogy jelöljem, hogy a tartalomjegyzékbe is bekerüljön? Mert így még nem kerül bele.
  • moonster
    Jobb katt a bekezdésen, utána Bekezdés..., majd a vázlatszintnél állítsd a megfelelő szintet.
  • kirol
    Néztem én is a súgót és azt írja címsor 9 ig megy alapból. Na de akkor miért nem látom még a 4-et se?
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor gondolom, ez sem segít:

• kirol
    Nekem Office 2007-em van és nem találok ilyet.
  • kirol
    Ez nem jó nálam.
    Sima szövegként megírtam a szöveget, címeket saját számozással.
    Utána címeket kijelöltem és a megfelelő címsor 1, 2, 3 -al bejelöltem a szintet.

Ezután a ki-be húzást én nyomkodhatom, a szövegben szépen beljebb ugrik, de az automata tartalomjegyzékbe így ugye nem szerepel. Abba csak akkor kerülne be, ha kijelölném a 4.4.3.1-et és "címsor 4" -el kijelölném.
    Címsor3-al hiába jelölöm ki, és tolom beljebb azzal amit jelölsz, akkor az összes címsor 3-at betolja és nem címsor 4-et csinál.
  • moonster
  • moonster
    A behúzás növelése-csökkentése adja meg a felsorolás mélységét:

http://noob.hu/2011/04/10/szamozas.JPG
    office 2007
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, jól értettem a problémát, és így ez kis tutoriálom segít:

• kirol
    A word-ben csak "címsor3" ig van számozás fent a stílusok között.
    De nekem kellene címsor 4 is. Olyat hogy lehet csinálni? Hogy a tartalomjegyzékbe is szépen beljebb legyen?

4.4.3.-at akarok alábontani 4.4.3.1 -re.
  • kirol
  • MerlinW
    Lekicsinyítené, ha nem túrtam volna bele a dizájnba:) Az avatáros dobozka tehet róla.
  • kirol
    A fórum motorja miért nem kicsinyíti le a képet rendesen, hogy ne lógjon ki?
  • kirol
    Filmes kérdés, de más jellegű. :)

Szerintetek létezik olyan lejátszó, ami képes az olyan filmeket lejátszani, amelyek 3D-sek?

Konkrétan az érdekelne igazából, hogy a Novatron iamm NTR83WT képes lejátszani ezt a filmet úgy, mint pl. ha PC-ről játszanám le a CyberLink PowerDVD 10-el? Vagyis hogy red/cyan szemüveggel nézhető legyen?
  • kirol
    Hát nem tudom, jó lenne, ha bárki tudna ilyeneket csinálni.

Itt:

az audió sávot lehet még jobban nagyítani, hogy a hangerőt finomabban tudjam állítani? Mert a laptopon elég pici a sáv, még mediumon is és alig mozdítok az egeren és egy csomót mozdul mégis a hangerő.
  • Evin
    Én arra gyanakszom, hogy talán van vmi VIP rang. Mert vannak akik 15 percnél jóval nagyobb videókat töltenek fel, illetve utólag szerkesztett képeket használnak az indexképeknél.
  • kirol
    Igen, arról beszéltem, hogy ott 3 közül tudok választani, de az egyik sem a legelső képkocka, ami nekem kellene. Ez a bajom.
  • IMYke2.0.0.0
    Válaszoltam közben.
  • kirol
    Ez tök köcsögség tőle, hogy nem az elejét rakja be.
    600 mb-os a film, ami nekem azt jelenti, hogy 70-80 perc míg feltöltöm, ha nem szakad meg a net. :(

Ha valaki más esetleg tud ebben segíteni, azt megköszönném. :)

• IMYke2.0.0.0
    Nekem sem azt szokta beadni - de valamikor, amikor töltöttem fel, be lehetett állítani. Most nem tudom, miképp.

Megtaláltam.

Videódat megnyitod "Szerkesztés"-re.

1. ez volt az alapértelmezett képem:

2. kiválasztom az új képet, elmentem a módosításokat és a rendszer majd módosítja - akár 6 órába is telhet neki, de megteszi.

• kirol
    Mert a leges legelső képkockát akartam, azt hittem alapból az lesz és nem is figyeltem rá. Erre persze, hogy nem azt rakta be.