33675
-
#28100 Akkor elvégezted dolgodat:) Irány a didibár:D -
#28099 barátoknál, rokonoknál már kisírtam magam:) -
#28098 Szívesen meghallgatunk, nem arról van szó, de egy barát vagy rokon válla sokkal puhább... -
#28097 pszichológiát tanulsz? az tökjó lehet:D
de nem kell segíteni, kösz. persze szívesen beszélgetek róla, ha másnak is van kedve, de már túltettem magam azon. azóta udvaroltam is egy másik lánynak(bár neki nem jöttem be, így abból nem lett semmi) -
#28096 Ne búsulj!Ha végre sikerül befejeznem a pszichológia szakot,"baráti" alapon segítek majd! :))) -
#28095 kösz srácok:) -
#28094 -
#28093 -
#28092 Utolsó 2 hozzászólást lefordítom: Senkit nem érdekel a nyomorod, húzzál fordítani!
(Persze, ez csak vicc volt... ma valahogy cinikus hangulaban vagyok). -
Tomsess #28091 Sajnálom. Egy nőnél nagyobb sebet tényleg nem sok minden tud okozni. De azért a fordítás befejezése jó jele lenne a továbblépésnek -
#28090 Remélem talpra álltok mindketten. Mármint te és a fordítás is :-)
-
#28089 már azért sikerült letudni a dolgot. amúgy exemmel egész jóban vagyok, meg az új pasijával is(nem vagyok haragtartó típus)
új lány még nincs(már fél éve:( ), de majd eljön annak is az ideje, biztos:D -
#28088 Ahogy először olvastam a hozzászólást, azt hittem a másik srácot törted darabokra...
Hát igen, mindig a nők miatt vannak a problémák..., örülj neki, hogy fiatal vagy még, idősebb korban sokkal nehezebb az újrakezdés, mikor több éves vagy évtizedes kapcsolat megy tönkre (bár tudom ez most nem vigasztal). -
#28087 hát az úgy volt, hogy én csinálom.
aztán a kellős közepén 5 év együttélés után kidobott a barátnőm egy másik srácért, és gyakorlatilag darabokra törtem. munkakedvem kicsit elszállt.
de ezt mondtam akkor is. sőt azt is, hogy a félig kész anyagot bárkinek szívesen átadom.
de most h így felhoztad, talán be is fejezem, de nem tudom. nagyon rossz emlékeim jönnek elő, ha belekezdek.. -
#28086 Nem tudtok valamit a Broken Sword 2.5 magyarításával kapcsolatban?
Szó volt róla, hogy fordítják és az elkészült magyarítást beleteszik a készítők az eredeti játékba, így menüből is választható lesz a magyar nyelv.
Na ez csak terv volt jó fél évvel ezelőtt, ezért érdeklődöm, hogy tudtok-e róla valamit. -
#28085 Egy normális alter-endinghez sok idő kell, az meg most nemsok. Szart meg nem akarok írni.
-
#28084 Tényleg jó kis oldal. :) -
Tomsess #28083 Pedig a srácokkal nagyon is rendszeresen frissítjük és a hírezők nagyon dicséretes munkát végeznek!
Egyébként van Tunguska 2 nyereményjáték. Lehet nevezni -
#28082 Köszi! -
#28081 Nem is jutott eszembe :) -
#28080 7MB-os Doom komplett epizóddal?:D -
#28079 bocsi, 18-án már kinn volt az ag.hu-n
miért nem néztem én azt. Szégyenlem magam.
-
#28078 Régi szép idők, amikor akár 25 MB-os demo-t is lehetett tölteni, benne 1-2 pályával... [Montezuma 3D, Tomb Raider 2]
-
#28077 STILL LIFE 2 DEMO
KATTINTSÁ RÁM-e! -
#28076 AG?:)
http://www.adventuregames.hu/ -
#28075 Melyik az a sok?
Van valami magyar kalandjátékportál, ami naprakész a megjelenésekből, legyen az magyar vagy idegennyelvű -
#28074 Én az újakra gondoltam. A lent említettek angolul is már vannak!De pontosítok:ami nekem bejön, az még nem jelent meg! :))) -
#28073 De milyen sok magyar van! :) -
#28072 Sok, csak késnek az angol változatok. :( -
#28071 Azért mostanában tök sok kalandjáték van. Igaz a minőség nem mindig a legjobb, de azért szerencsére akad kivétel. -
#28070 Köszönjük!Tényleg igazi "csemege",ha úgy vesszük. Meglepő, milyen gyorsan elkészült.Én csak azért nem csaptam le rá,mert nagyon megszoktam az angolt. :) -
#28069 Felért. -
#28068 thx
akkor már előbb TerminX-et keresem meg(ő írja a software-t:D)
meglessük, válaszol-e:D -
#28067 Elkezdtem feltolni. -
#28066 Nekem jöhet. -
#28065 Nekem megvan, részemről nem szükséges!
De ha kell valakinek én is fel tudom rakni! -
#28064 Néhány napja felajánlottam, hogy megvan a Drakula Origin magyarítása. nem érdekelt senkit.
Most felajánlom, hogy megvan az Art of Murder - Halálos marionet magyarítása. ha érdekel valakit, akkor felteszem a polcra. -
#28063 Az említett program nem tud tömegesen patch-elni?
Ha nem tud és ráér, akkor majd írok rá egy scriptet. Viszont mostanában nincs időm semmire, tele vagyok munkával. Addig próbálkozz:)
Esetleg próbáld meg megkérni Faustus-t. Hátha ráér foglalkozni vele. -
#28062 én is valami ilyesmit akartam írni:) nem lehet őket összehasonlítani és nem is érdemes, mindegyikkel játaszani kell;)
-
#28061 értem én, de itt rengeteg file van...
nem tudnád esetleg megcsináni nekem?
hidd el, ha magamtól ment volna, nem kértem volna segítséget.