The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az normális, a belsõ elektromosság zavarja a jelet. Én ezért vettem anno külsõ USB-s hangkártyát.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nekem az 5.1-em búg, amikor bekapcsolom és nem szól semmi...
A hangkártya SB Live 5.1 Player helyén van, felette csak a Leadtek TV2000 TV-kártya.
Régebbi gépemben a hangkártya alul volt <8 slot>, és fölötte 3-al kezdõdtek a kártyák és ott is volt hallható búgás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Komolyan? Most vigyem el szervízbe?

De emlékszek anno is ezt csinálta.
Még lehet garis, mert 3 év volt rá.

Csak akkor van totál csend, ha áramtalanítom.

Meg amúgy megy rendesen, gondolom a 260-am használja is rendesen.

MerlinW
Ha kikapcsolt állapotban is ciripel az nagyon nem jó. Érintkezési probléma, rövidzár is lehet. Ráadásul tûzveszélyes.

[merlinw.org]

kirol
Errõl jut eszembe.

Tegnap feltûnt, hogy olyan érdekes ciripelést hallok a gépbõl. Ilyen magas hangon cicereg valami, ott fülelek, majd rájöttem, hogy a táp az.

Ez normális? Még ha ki van kapcsolna is van ilyen hangja, csak kevésbé, mintha menne.

moonster
cirill 😊
Atomreaktor
képek nem rosszak, jó kis "B" szagú kaland, amibõl még bármi kisülhet😉

kirol
Most léptem be egy orosz privát oldalra, hogy leszedhessem.

Nagyon LOL, mert minden oroszul van írva, és nem hogy nem értem, de még a betûk is furák. 😄

De megtaláltam!

kirol
Ne már! Most miért rontod el a kedvemet? <#hehe>

Lehet, hogy ez kivétel lesz, nem? De komolyan!

MerlinW
City Interactive a készítõ😊 Aki olvasgatja a Rossz PC Játékok blogot az ismeri a cég munkásságát😊

[merlinw.org]

kirol
Dobozra kijön ilyen játék?

szotyimutyi
USA-ban megjelent, amúgy xbox-ra már kijött. Ezek után bármikor várható. Jónak tûnik.

kirol
Én még nem hallottam róla, de pofásnak tûnik!

Már megjelent, vagy még csak demo van?

trmn
Chronicles of Mystery: The Scorpio Ritual

Errõl hallott már valaki valamit? Megjelenés? A grafika elég szépnek tûnik és a játékmenet is érdekes.

takysoft
nem sajnos.
anno próbálkoztam telefon infrájával ilyesmivel, de semmi sikerrel.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Én nem.

[merlinw.org]

kirol
Ezt nem tudja senki?

takysoft
fontos a fenéket... majd megtanul apósom emailezni😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Ha fontos, fizess elõ fax-szolgáltatásra havi pár száz huf-ért. Rendes telefonszámod lesz, bár nálad minden a gépen fog megjelenni. De másnak olyan, mintha nálad is lenne fizikailag fax.

takysoft
ismétlem mindkettõtöknek: ezért nem lesz telefonvonal bekötve.
de köszi szépen. akkor neten túl nehézkes.

moonster
Nyomtataskent muxik a fax a PC-n. Egy FAX nyomtato drivert tesz fel, igy barmelyik programbol, amivel tudnal nyomtatni tudsz faxot kildeni.
Ha meg jon fax, azt kepkent fogja behuzni, kezelni. pl tiff formatum v hasonlo.
Telefonon keresztul muxik, es egy faxmodem kell hozza.
A skype-osropl hallottam en is, de meg nem lattammuxeni.
Rave Air! Benned van minden bizodalmunk!
RaveAir
Az elsõ faxmodemem ismerte ezt a funkciót. Egy külön program volt hozzá, amivel lehetett faxot küldeni és fogadni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében...
A héten utazok el külföldre, úgyhogy nem tudom, hogy mire lesz még idõm.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

takysoft
hát, fogadni kéne a faxot, meg küldeni is cégnek. de a cégnek van faxgép gondolom, amúgy nem nagyon ragaszkodnának ehhez...

MerlinW
Ha megy online, akkor is kell egy kliens a másik oldalra. Vagy valamilyen online telefon elõfizu, mint Skype vagy hasonló, aminek van fax szolgáltatása... de ezt nem tudom.
Online ott az email+nyomtató😊

[merlinw.org]

takysoft
õõõ, akkor jól sejtettem, hogy nincs olyan, ami telefonvonal nélkül menne?
interneten mondjuk😄

MerlinW
A régi exLucasarts-os srácok készítik (DOTT, Indy, Sam'n'Max), olyan rossz nem lehet😊

[merlinw.org]

kirol
Van már A Vampyre Story demó. Azt mondták milyen jó lesz. Kíváncsi vagyok.

MerlinW
Lehet kapni pc-re köthetõ faxos telefont.

Alternatív megoldás:
Faxmodemmel amibe a telefonkábel megy (1-2ezer ft) és egy kombinált nyomtatóval (scanner/nyomtató)

[merlinw.org]

takysoft
Skacok, kérdés itt is:
hogyan lehet PC-vel fax-olni....
a "miért" re magam se tom a választ, a dolog "hogyan"-ja kellene.

Vkinek mi tapasztalat?

kirol
Valaki ért kicsit infrás vezérléshez? Konkrétan távirányítóhoz?

A faxom ki van már a távirányítómmal. Már amikor megvettem is olyan késéssel kapcsol át, hogy idegesítõ. Most meg le is merült, és persze nincs itthon AAA-s elemem, mert semmi másba nincs ilyenem.

Incredible, hogy egy 200k-s tv-nek ilyen a távvezérlõje. 😞

Van ugye ilyen InfraRed-es progi PC-hez (pl. PC Remote Control 4.04b), hogy fogod pl. a TV tuner IR-vevõjét és a progival bármelyik távirányítót betaníthatod a PC-re bármilyen funkciókkal.

Na ez tud tesztelni is. Lehet választani a DATA FORMAT-nak:
- Decimal
- Hexadecimal
- ASCII

És azt szeretném tudni, hogy ha rábökök neki, hogy hexadecimallal teszteljen, és én benyomom 196 -szor a MENÜ -gombot akkor nem kellene 196-szor ugyanazt a számsort látnom a képernyõn?

Mert ez randomra csinálja. Van úgy, hogy mondjuk 6x ugyanazt a számsort írja ki, majd másikat, majd megint azt.

Ez normális?

kirol
Az az érdekes, hogy a sorozatoknál /720p/ nem akad.
Viszont ami meglepõ, hogy a CPU /AMD Athlon 64 X2 4800+/ kihasználtság olyan 50-60%.

Az intelemnél még fele se.

kirol
Vagy hogy egységes legyen:

TITOKTARTÁSI NYILATKOZAT

Alulírott név: ……………………………………………………, A The Longest Journey Klub tagja kijelentem, hogy a klubtagság során tudomásomra jutott kutatási eredményekre, eljárásokra, szervezetekre vonatkozó azonosítható adatokat, illetve szellemi tulajdonnal kapcsolatos mindenfajta információt, fordítási anyagot

■ bizalmasan kezelek,
■ azokat harmadik személynek át nem adom,
■ azokról harmadik személynek (és /vagy a médiának) nyilatkozatot az adatok tulajdonosának dokumentált engedélye nélkül nem teszek,
■ magam, vagy mások hasznára azok részeit, vagy egészét hasznosítás céljából nem alkalmazom.

Tudomásul veszem, hogy ez a titoktartási kötelezettség tagságomra irányuló egyéb jogviszonyom fennállását követõen is terhel.

Tudomásul veszem, hogy a titoktartási kötelezettség megszegése esetén a Polgári Törvénykönyvben meghatározott jogkövetkezmények alkalmazhatóak velem szemben.

MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

kirol
Töltse le mindenki, az esetleges javításokat, korrekciókat végezze el rajta és írja alá mindenki! <#vigyor5>

Titoktartási Nyilatkozat

MerlinW
Ígérjük, hogy önzõ disznók leszünk😊

[merlinw.org]

moonster
Igen, igen, valami 0.9999 verziot 😊
Úgy örülnénk.
Axon
MerlinW szóról-szóra úgy fogalmazott, ahogy én tettem volna :-)

MerlinW
ööö ide hozzánk sem..? tudod oda fel..<#whatever>

[merlinw.org]

RaveAir
Mivel hivatalos fordításról van szó, ezért külön nem tehetjük fel az oldalra letölthetõ tartalomként.

moonster
Aki úgy ott van a magyaritasok portal életében, az kérdezze már meg az illetékeseket, h SAM and MAX Season 1-nek nem lesz telepitheto magyaritasa?
Tudom, h megjelent magyarul, de az én "pppppolcomon" nem a magyar csücsül
MerlinW
----------------------
-- G75 (2008.11.16) --
----------------------

hozzáadva: Indiana Jones and the Fate of Atlantis (CD/DOS/Hungarian/Talkie)
hozzáadva: ihavenomouth-hun.exe (az újabbakkal nincs háttérzene, illetve a fordító ajánlja, hogy ezt használjuk hozzá)
eltávolítva: Indiana Jones and the Fate of Atlantis (CD/DOS/English/Talkie)
eltávolítva: Indiana Jones and the Fate of Atlantis (CD/DOS/Hungarian)
módosítva: Újrarendezett könyvtárszerkezet

(ha valaki az egész csomagot használja, annak ugyanígy át kell rendeznie a gépén, hogy a továbbiakban is mûködjenek a frissített ini fájlok)

ScummVM G75-081116-MW - állapotlista

[merlinw.org]

RaveAir
Bocs... Ebben a hülye tecsóban néha egész jó akciók vannak játékokra, csak nem mindig nézem meg õket.
Cserébe most majd figyelek, hogy látok-e esetleg marha olcsón Grid-et.

Atomreaktor
pedig direkt nem akartad megtudni, hogy máshol mennyibe kerül😊)

Axon
Elkészült az Agatha Christie - Murder on the Orient Express magyarítása is.

Axon
MerlinW: Elkészült az Indy4 cd-s verziójának is a magyarítása (eddig csak a floppyshoz volt). Beletehetnéd a scummpackba.

IMYke2.0.0.0
Nekem is hasonló a sorsom, holott, nem dolgozom látástól-mikulásig - sajnos.
Az új gépemen ott van számos mai csili-vili, és néhány állandó tartozék a játékokat tekintve.
A tartozékok, melyek nélkül az aktuális gépem, minden telepítés után, mellett rendelkezik:
- Quake 3
- Dungeon Siege 2

Idõm, azonban, nekem sincs rájuk. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Háááttt... <#rinya> Most már mindegy. Mondjuk, Pécsett azért nem akkora a választék és a nyomás sem a multikat tekintve, hogy ilyen mértékû akciók is az ember közelébe jussanak - tudom, hogy egy hálózatról beszélünk, de nem egyszer hallottam, akkori kedvesem útján pedig tapasztaltam is, hogy pl. ami Pécsett egy ezressel olcsóbb volt, az Szolnokon a T-betûsben ha kicsivel is, de még drágábban is volt kapható!

A GRID izgat. Pécsett még mindig 8.000 Ft. Ezért megvárom egy olcsóbb kiadásban.

kirol
Kár! 😊

Én sajna nem játszok velük, csak polcra rakom. A meló, meg mellette még suli is elég gáz. Pl. ma nemrég értem haza, csak ettem és szerintem mindjárt bealszok.