The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked mûködik a Future Wars?
Nálam nem megy. Hibát jelez, mert nem ismeri fel a játékot.
Kipróbáltam a 13-as és 12-es scumm-al is, de ugyanaz a hiba.
- G75 (2008.11.25) --
----------------------
módosítva: Future Wars (DOS/Hungarian)
hozzáadva: Future Wars manual
hozzáadva: Future Wars végigjátszás
hozzáadva: Future Wars - kép a védelemhez (játék könyvtárában protection.jpg)
ScummVM G75-081125-MW - állapotlista
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az elején, és a *.bik átvezetõ alatt igen, de utána semmi.
Megnéztem, a hangok 854 MB-ot tesznek ki. Erõsen meglepne, ha így se lenne hangja.
SB 5.1 Live Player hangkártya, minden más szól, rendesen.
A játékban nincs átállítási mód.
Mit lehet tenni?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mintha más védelem lenne rajta.
És más a felépítése, mint az angolnak. Van valakinek ötlete?
De itt a link a kézikönyvhöz, talán segít
Ha az 'Internal filters' menüpont alatt az AC3-ra kétszer rákattintasz, akkor állíthatod be ezeket.
Na rájöttem, nem az ADSL-el van gond, hanem az áram megy el, mert vihar erejû szél fúj, miközben hét ágra süt a nap. Persze a gép ki se kapcsol, csak a Hi-Fi-m látom, hogy újraindul, meg eltûnik az óra róla.
Valaki kinéz és kis naivan kimegy, mert azt hiszi, hogy ez jó lesz neki, közben alig lép ki, és észre se veszi, hogy már hibernálódott.
Windows Media player alatt jó is az 5.1, csak azalatt nem. (Media player Classic Home Cinema.)
Mert a Media Player Classic Home Cinemának éppen az az erõssége, így 9600GT-val az 1080p-s videók is suhannak minimális CPU használat mellett. 5.1-ben viszont még nem használtam ez utóbbit, így problémákról sem tudok, de szokták filmnézés ("hátépécézéshez") használni.
Az alapzúgás a hangfalaknál, 5.1-nél van, ez fix. Szinte mindnél. Akkor nincs, ha teljesen áramtalanítod, de sztem ez igaz az egész gépre.
Hiába van beállítva az AC3, nem hallani a szövegelést.